HomeViestejäMichelle Walling15.4.2015 - Miten vältetään väärät valo-opetukset?

15.4.2015 - Miten vältetään väärät valo-opetukset?

MITEN VÄLTETÄÄN VÄÄRÄT VALO-OPETUKSET?
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
15.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Yritätkö edelleen päättää, mikä henkinen harjoitus toimii sinulla parhaiten? Etkö osaa päättää, kumpaan suuntaan pyörität merkabaasi? Voit lakata yrittämästä päättää, koska jokainen opetus minkä löydät itsesi ulkopuolelta, on taatusti valheellista valomatriisia.
 
Aivan oikein, jokainen niistä. Vaikka tietty opetus on saattanut olla hyödyllinen ja auttanut sinua siirtymään eteenpäin elämässä, juuri siinä on petos ohjelmoinnissa. Eteenpäin liikkuminen sentti sentiltä pitää meidät kiertämässä kehää – kuin käärme, joka syö häntäänsä. Todellisuudessa meidän täytyy löytää ulospääsy tuosta kehästä ja se on kaikkiin sisäisiin vastausiin johtava tähtiportti.
 
Samalla kun monet ihmiset mainostavat opetusten parantavan ja auttavan henkisesti, useimmat heistä ovat täysin tietämättömiä, että loppujen lopuksi annat voimasi heille tai toiselle olennolle tavalla tai toisella. Kontrolloivat voimat mainostavat kovasti pelastajaohjelmaa ja sitä pitäisi välttää eniten. Maalaisjärki sanoo, että jos "pelastaja" on jo kuollut syntiesi vuoksi, miksi synti on edelleen osa uskonnollisia opetuksia? Miksi katolilaiset edelleen tunnustavat syntinsä papille?
 
Kun synnymme kohdusta kaikki entisten elämien muistot poistettuna ja lopulta yhteys ja muistikuva lähteestä alkaa hävitä kasvaessamme, katsomme ympärille ja ihmettelemme, mitä meidän on tarkoitus tehdä. Alamme seurata toisia, jotka tekevät jo jotain, ja kaikkea sen ulkopuolista pidetään epänormaalina.
 
Yhteiskunta on muokannut itsensä viime vuosisadalla hyväksyttäväksi käyttäytymiseksi, statukseksi ja ulkonäöksi. Silloin kun emme tiedä, keitä olemme, meillä on taipumus sopeutua yhteiskuntaan ja seurata. Joillakin meistä pelkkä ajatus tulemisesta maaplaneetalle toisesta paikasta laukaisi jotain valtavaa, mikä herätti johtajan meissä. Ne joilla on kapinallinen luonne ja jotka eivät halua "sopia" yhteiskuntaan, vaikuttavat.
 
Kontrolloijat ovat ajatelleet kaikkea. Silloin kun yksi johtaja alkaa kertoa muille kontrollijärjestelmästä, siitä tulee hänen ulkopuolistaan informaatiota, vaikka totuus on peräisin sisältä. Tuo henkilö voi saada seuraajia ja ennen kuin tiedätkään, seuraajat etsivät sitä, minkä johtaja löysi, sen sijaan että etsivät sisältään omaa kokemustaan.
 
Kuitenkin useammat ja useammat ihmiset oivaltavat, mitä merkitsee olla oma itsensä, ja matriisiin muodostuu ongelmia kapinallisen teoista, sanoista ja aikomuksista. Nämä ongelmat aiheuttavat sekasortoa "mehiläispesämielen" järjestelmässä. Mitä useammat ihmiset sanovat: "Ei, en hyväksy tätä elämistapaa" olemalla sopeutumatta yhteiskuntaan ainutlaatuisella ja rauhallisella tavalla, sitä parempi tilaisuus mukautumattomuudella on saada ote tästä harhasta.
 
Matriisi on harhahologrammi, mikä pyörittää niitä kollektiivisen mehiläispesämielen aivoja, jotka on linkitetty kollektiiviseen ihmistietoisuuteen. Tapa vaikuttaa koko ihmiskuntaan tämän kollektiivitietoisuuden kautta on olla katsomatta, mitä kaikki muut tekevät, ja mennä omaan henkeensä etsimään, kuka oikeasti olet, ja antaa sen loistaa majakkana kaikille planeetalla. Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, minkä voit tehdä tänä aikana.
 
Luovien mukautumattomuustapojen löytäminen voi olla haaste. Esimerkiksi monet ihmiset haluaisivat lakata maksamasta veroja ja lainanlyhennyksiä, löytääkseen itsensä vain hylkiönä ilman asuinpaikkaa. Luova tapa järjestelmän vastustamiseen voisi olla talonsa myyminen, jotta voi päästä eroon lyhennyksistä, ja matkailuauton ostaminen ja matkustaminen kokopäiväisesti. Tai kenties sinusta tulee vuokralainen, jotta ei ole päänsärkyä asunnon omistamisesta ja lainasopimuksista. Vielä parempi, älä osta asuntoa, ellet pysty maksamaan sitä ilman lainaa. Kaikilla on oma tapa hoksata, miten lakata myöntymästä järjestelmään.
 
Järjestelmä on kaikkialla ja se on kaikki, paitsi oma henkesi. Fyysinen kehokin on järjestelmässä. Annunaki peukaloi aivoja loogisen ja intuitiivisen mielen erillisyyden saavuttamiseksi. Aivoihin on vaikutettu ja niitä on kontrolloitu hyvin pitkän aikaa. Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka ovat välttämättömiä 3D-elämässä, mutta ne ovat myös kuin pistokkeita, joihin energiavampyyrit voivat kytkeytyä. Näyttää mahdottomalta ajatella, miten pääsemme ulos tästä rakenteesta, mutta on eräs salaisuus, mitä tämän matriisin luojat eivät halua sinun tietävän.
 
Tuo salaisuus on, että sieluolemuksesi on kuolematon ja sitä kipinää mitä kannat sisälläsi (henki), ei voi peukaloida. Vaikka se voidaan huijata kehoon ja pitää toistuvassa inkarnaatiokierrossa, se on myös yhdistynyt totuuteen. Sillä on vapaa tahto vetäytyä matriisista. Silloin kun kaikille annetaan tilaisuus nähdä totuus, hyvin harvat päättävät jäädä kontrollijärjestelmään. Matriisi hajoaa, sillä ne jotka valitsevat sen ja nauttivat siitä, jäävät ilman tarkoitusta tai tapaa jatkaa hierarkkista kontrollointiaan.
 
Kaikkialla on todisteita, että vapaustaistelu on huipentumassa. Sortajat säätävät kontrollijärjestelmiä niin nopeasti, kuin pystyvät ottamaan käyttöön niitä, ja kapinalliset seisovat yhdessä ennen näkemättöminä määrinä. Välienselvittely on ehdottomasti viime vaiheissaan ja monet ihmiset sanovat, että olemme voittaneet jo. Tavallaan olemme, koska tiedämme nyt, että jos meidän täytyy jättää kehomme, niin herätessämme toisella puolella meidän ei tarvitse mennä enää koskaan tunneliin, missä on valkoinen valo. Meidän ei tarvitse maksaa karmastamme eikä synneistämme.
 
Minne menemme, jos kieltäydymme menemästä tunneliin? Voimme oleskella maapallolla jonkin aikaa, odottaa sielujen kuolemista ja olla niitä varten, kun ne heräävät astraalissa. Voimme kertoa niille, mitä olemme oppineet, ja voimme myös opastaa niitä, jotka pelaavat edelleen peliä. Vielä parempi, voimme vain ajatella kotia ja suunnata sitä kohti.
 
Kaikkien aikojen paras uutinen on, että muistamme kosmisen villikorttimahdollisuuden. Sen pelkkä ajatteleminen innostaa ja antaa meille toivoa. Meille kaikille on varastossa yllätys, mikä saattaa viedä meiltä tarpeen kuolla voidaksemme olla vapaa. Sen tapahtuminen laukaisee varmasti muistot ja voiman sisällä. Siihen ei sisälly pelastajaa ja tiedämme luonnostaan, mitä tehdä sen tapahtuessa. Tämä on ehdottomasti jotain innolla odotettavaa.
 
Sitä odotellessa vain muista, että olemme kosmisessa näytelmässä ja meidät on huijattu liian kauan suostumaan, että pysymme sen rajoissa. Kaikki ulkopuolellamme on matriisissa. Tämä on viimeinen elämä, minkä olemme täällä, joten nauti hyvästä ja tunnista paha, sillä yhtenä päivänä kaikki muuttuu emmekä ehkä koskaan enää ole täällä.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >