HomeViestejäMichelle Walling5.3.2015 - Miksi pitäisi poisoppia melkein kaikki mitä tietää?

5.3.2015 - Miksi pitäisi poisoppia melkein kaikki mitä tietää?

MIKSI PITÄISI POISOPPIA MELKEIN KAIKKI MITÄ TIETÄÄ?
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
5.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oletteko huomanneet heränneenne ja hämmentyneenne helvetisti siitä, mikä totuus on? Osa matriisisuunnitelmaa on antaa eri opetuksia siitä, miten siirretään tietoisuus astraalitason korkeammalle tasolle, missä ei oivalla, että on edelleen hierarkkisessa vankilajärjestelmässä. Onneksi täydellinen hämmennys voi olla katalyytti lopulta sen oivaltamiseen, että suurin osa siitä metafyysisestä, esoteerisesta ja henkisyyteen perustuvasta informaatiosta mitä on helposti saatavilla tavallisista kirjakaupoista, on harhaanjohtavaa ja tarpeetonta.
 
Lauman seuraaminen
 
Kun hyvin monia asioita on helposti saatavilla kirjahyllyillä ja internetissä, on selvää, että ihmismielen perustarve on saada vahvistusta seuraamalla, mitä useimmat ihmiset sanovat ja tekevät. Silloin kun useampi ihminen sanoo jotain verrattuna toiseen ajatukseen, haluamme usein liittyä tuohon ajattelutapaan.
 
Täydellinen esimerkki on Drunvalo Melchizedeckin merkaba-opetukset. Onko kukaan tuntemasi ihminen kyennyt ylösnousemaan viidenteen ulottuvuuteen käyttämällä hänen tekniikkojaan? Drunvalo kehottaa pyörittämään merkabaa yhteen suuntaan ja joku toinen vastakkaiseen suuntaan? Miten paljon hämmentävämmäksi voi enää tulla? Hänen seminaarinsa ja kirjansa ovat hyvin suosittuja, koska niissä on paljon todellisia esoteerisia opetuksia elämänkukasta, geometriasta ja siitä, miten se kaikki muodostaa valon. Pitäen mielessä, että Lusifer oli "valonkantaja", sinut voidaan edelleen vetää siihen totuuteen, miten matriisi luotiin. Kaiken yhteen sitova osa on pako vankilaplaneetalta lentämällä universumiin henkilökohtaisessa ylösnousemuskoneessa. Älä ole pahoillasi – minäkin lankesin siihen.
 
Ihmettelin aina, miten se informaatio mitä tarvitsemme ylösnoustaksemme, on helposti saatavilla kirjakaupan hyllyiltä, jos Illuminati ohjaa kustannusyhtiöitä jokseenkin yhtä helposti kuin mediaa. Vaikken epäile Drunvalon tarkoittavan hyvää, minulle on selvää, että merkit ryhmäajattelusta ja astraaliolentojen puuttumisesta asiaan saavat ihmiset harhautumaan sen todellisesta syystä, miksi olemme täällä.
 
On aika herätä unesta ja alkaa oivaltaa, miksi kukin olemme täällä.
 
Tänä päivänä planeetalla on ryhmä olentoja, jotka ovat valmiita poistumaan reinkarnaatiokierrosta ja hajottamaan sen matriisin, mikä kietoo sisäänsä tämän planeetan. Nämä ovat todellisia sotureita, jotka auttavat niiden vapauttamisessa, jotka haluavat siirtyä jonkun toisen luomuksesta omaan luonnonmukaiseen tapaansa elää fyysisen inkarnaation.
 
On erittäin vaikeaa joillekin "valotyöntekijöille", jotka ovat tehneet liiketoimintaa opetuksista, jotka on kanavoitu heidän mielensä kautta, jättää taakseen kaikki ja siirtyä uudelle tiedostamistasolle. Minun on ollut vaikea palata taaksepäin ja lukea joitain alkukirjoituksiani ylösnousemuksesta, jolloin lisäsin mukaan tiettyjä avainsanoja, jotka olivat osa omaa ohjelmointiani, kuten valo, merkaba ja uusi maa. Jos en kuitenkaan olisi kulkenut tuota polkua ja jos en olisi löytänyt, kuka olin ja miksi olin täällä, en kirjoittaisi tätä artikkelia ja yrittäisi tuoda tiedostamistani niille, jotka ovat edelleen matriisiohjelmoinnin alaisuudessa.
 
Ohjelmointi alkaa varhain
 
Ohjelmointimme tässä vankilassa alkaa syntymästä. Meille annetaan syntymätodistus, mikä antaa omistusoikeuden meihin ja mikä käy meillä kauppaa osakemarkkinoilla. Sitten vanhempamme opettavat meille, miten rakastetaan kaikkia ja kaikkea, kun aloitamme erottelukyvyn käytön. Meille opetetaan viattomasti, mikä on oikein ja mikä väärin, ja sitten jatkamme kieleen ja kouluun. Maakoulu on kaapattu siihen, miten pysytään vankilamatriisissa – suurin osa siitä on valetta.
 
Sitten meille opetetaan rahasta ja siitä, miten voimme kärsiä, jos emme pysty syömään, tai miten elämme, ellemme saa työpaikkaa. Lisäksi jos ostat palan paperia, mikä laittaa sinut korkeammalle tietotasolle, jolla tiedät kaikki yksityiskohdat matriisiohjelmoinnista, voit saada työpaikan, mikä varmistaa, että pystyt syömään ja saamaan enemmän lainaa saadaksesi suuremman katon pääsi päälle, kuin vanhemmillasi oli.
 
Sitten heräät siihen tosiasiaan, että olet jahdannut elämäsi kaikki vuodet unelmaa, mikä ei näytä koskaan toteutuvan niin, kuin pitäisi. Lopulta sinulla on aineellista omaisuutta ja velkaa, mikä painaa sinua, ja alat nähdä ne kaikki säännöt ja lait, joita tuputetaan joka vuosi pitämään sinut rajattuna tuohon taloon, missä elät tontilla, mitä et omista. Mutta älä ole huolissasi – sinulle on tulossa täysin uusi maaohjelmointi, joka sallii sinun olla onnellinen, käydä töissä ja maksaa verosi, ja bonuksena on, ettei ole enää sotaa, koska sinut on saatu nyt täsmälleen siihen, missä sinun halutaan olevan, jotta joka liikettäsi voidaan kontrolloida.
 
Sori, että kuulostaa lohduttomalta. Se on karu totuus elämästämme eivätkä jotkut ihmiset halua kuulla tätä. Meidän jotka tulimme tänne muuttamaan tätä, täytyy tietää, mitä on tapahtunut. Te jotka haluatte pysyä rakkaudessa ja valossa – no, jos karistatte valodiivailun luomisosana, olette oikeilla raiteilla ja tarvitsemme myös sellaisia ihmisiä tällä planeetalla.
 
Kaiken tiedetyn poisoppiminen
 
Jotta valheellinen valomatriisi nähdään sellaisena, mikä se on, on tarpeellista todeta muuttumaton totuus. Aloitetaanpa määrittelemällä yksi totuus, mihin voimme aina luottaa:
 
* Rakkaus on kaikki.
* Rakkaus on kaikki, mitä tarvitset.
* Sinä olet rakkaus.
 
Toisaalta kaikki muu on harhaa. KAIKKI. Tämä merkitsee kaikkea, mitä sinulle on opetettu koulussa, kaikkea mitä näet, kuulet, ajattelet, maistat ja haistat. Ainoa oikea asia on sielu sisälläsi, mikä on yhteydessä luojaan. Kaikki muu on osa kehittynyttä tietokoneohjelmaa, mikä on tehty pitämään sinut vankina erillisyysharhassa – erillisyydessä itsestäsi, luojastasi, ylisielusi osista ja kanssaihmistäsi.
 
Lisäksi olen saanut oivalluksen, minkä haluan jakaa toisten kanssa siinä toivossa, että he päättävät itse, onko siinä mitään järkeä:
 
On todellinen rakkausenergiataajuus, mikä on maapallossa ja auringossa ja mikä tulee äärettömästä Lähteestä. Sielumme ja ihmiskehomme kykenee yhdistymään tähän taajuuteen. Se on korkein energiamuoto, minkä voimme kokea fyysisessä elämässä. Ne jotka haluavat orjuuttaa meidät, ovat tehneet kopion tästä energiasta käyttämällä valoa, joka on erotettu siitä prismalla (vankila). Tämä prisma sisältää geometrisia symboleja, merkkejä ja peilejä (savuverhoja!) vääristämään fyysisen inkarnaation luonnonmukainen luomus tällä planeetalla ja monilla muilla. Sitten ne loivat ihmiskehon, mitä voidaan implantoida ja minkä mieltä voidaan kontrolloida, jotta saatiin astia, mihin ne voisivat pakottaa sielun kerta toisensa jälkeen. Sitten ne kiinnittyivät tähän astiaan implanttien ja energiakeskusten kautta saadakseen energiaa selviytymiseensä, koska ne eivät enää pysty vetämään tätä energiaa yhdestä Lähteestä tai planeetasta. Ne tekevät kaikkensa estääkseen astioiden sieluja tietämästä, että niitä imetään, koska ne tietävät, että sielut katkaisevat siteet ja neutraloivat implantit eikä niillä ole enää energialähdettä valon luomiseen. Niiden täytyy joko palata Lähteeseen muokattavaksi toiseksi energiamuodoksi tai ne katoavat "avaruussumuun", kunnes ne pyyhkäistään luonnostaan toiseen luomismuotoon.
 
Vaikka tämä saattaa näyttää äärimmäiseltä selitykseltä tästä todellisuudesta, se on ainoa asia, missä on ollut järkeä minusta. Se on myös paras paikka, mihin olen voinut viedä itseni kyetäkseni käsittelemään elämän todellisuutta matriisissa, yrittäen samalla löytää tien ulos. Vaikka ihmiskeho voi olla poistumistie matriisista, se on ironista kyllä itse vankila. Sitten tulee oivallus, ettei tämä ole se tapa, millä maapallo tarkoitti meidän kokevan sen, ja se tekee jotain parantuakseen tästä syövästä.
 
Ajattele kaikkia asioita, jotka olet oppinut heräämisesi jälkeen. Suurin osa siitä luotiin osaksi tätä harhavankilaa, jotta sinut voitiin pitää sen vankina, erityisesti herättyäsi lopulta siihen, että jokin todella oikeasti pielessä.
 
On aika päästää irti kaikesta, mitä olet oppinut, päästäksesi nollapisteeseen parantaen ja irtipäästäen kaiken, mikä ei palvele sinua. Sinun täytyy ehkä viettää vähän aikaa yksin ja toivottavasti voit istua luonnossa ja antaa planeetan ottaa tätä ohjelmointia pois sinusta. Kokeile jonkin aikaa jotain, mikä maadoittaa sinut taas ja keskittää planeetan ja oman lähde-energiasi kanssa, ja katso, miltä se tuntuu:
 
Poista energiasi new age –opetuksista, tähtisiemen- ja ufo-kaipauksesta kotiin ja eri meditointi- ja energiaparannustekniikoista. Lähetä itsellesi täysin ehdotonta rakkautta ja anteeksiantoa kaikista asioista, joita olet tehnyt, tavasta miten olet kohdellut kehoasi ja tavasta miten sinut on johdettu moniin eri kaninkoloihin. Jatka sitten tuon rakkausvärähtelyn pitämistä. Sinun ei tarvitse yrittää olla rakkautta – ole vain itsesi kanssa. Opi, miten todella ollaan rakkautta, tekemättä mitään muuta kuin ollaan nyt-hetkessä. Vasta sitten pystyt todella antamaan rakkautta toisille ja kun teet tätä, huomaat löytäväsi tämän paikan sisältä helposti. Olet löytänyt, mitä merkitsee olla nyt-hetkessä, ajan ja matriisin ulkopuolella.
 
Sen tarkasteleminen, minne laitat energiasi
 
Kun alamme olla oma itsemme ja opimme pysymään tuossa taajuudessa, meidän täytyy sitten tarkastella niitä asioita, jotka yrittävät siirtää meidät pois tuosta nyt-hetkestä. Kun pohdit elämääsi ja sen ihmisiä, joskus on tehtävä valintoja siitä, kuka auttaa sinua olemaan itsesi ja kuka estää sinua siinä. Alamme oppia, mitkä tilanteet toistuvat – mikä määrittelee nuo tilanteet ohjelmoinniksi – ja voimme poistaa ne tunnistamalla sen ja siirtymällä välittömästi rakkauden nyt-hetkeen.
 
Kenelle olet antanut energiaasi? Laajemmin vastaus on "matriisille". Kun alat ajatella, mitä on ilmentynyt elämääsi, ottaaksesi energiasi takaisin, voit nähdä, miten useimmat ihmiset ja asiat elämässäsi vedettiin häiriötekijöiksi itsenäsi olemiselle ja rakkauden voimassa olemiselle.
 
Idea tähän artikkeliin tuli selaillessani Facebook-ryhmiäni. Oivalsin, että alan olla vähemmän ja vähemmän harmoniassa joidenkin ryhmien nimen kanssa. Haluan edelleen postata sinne ja lukea, mikä ihmisiä kiinnostaa, koska haluan jakaa totuuteni niiden kanssa, jotka saattavat olla eksyneet matriisiansaan. Sen ymmärryksen myötä, mikä minulla on nyt matriisista, on vähemmän todennäköistä, että olisin harmoniassa näiden ryhmien opetusten kanssa, mutta samaan aikaan olen utelias näkemään, millä ymmärrystasolla ihmiset ovat.
 
Tässä on jotain esimerkkejä ryhmien avainsanoista, joiden kanssa en enää ole harmoniassa:
 
* Merkaba – Astraaliylösnousemuksen kulkuneuvo.
 
* Valotyöntekijät – Kaikki valon nimissä mikä on erillisyyttä, astraalimatriisi on tehty valosta.
 
* Enkelit ja "el" – Elohimin perheestä, osa astraaliolentoperhettä, joka varastaa energiaamme, kuten arkkienkelit Mikael, Metatron, Rafael muutamia mainitakseni ja niiden enkeli- ja droidiarmeijat
 
* Uusi maailma ja uusi maa – Uusi maa on ohjelmointia, mikä liittyy maapallon viidennen ulottuvuuden luonnonmukaisen mallin kopioon, mikä on astraalimaailmoissa. Hallituksen käskyläiset on määrätty toteuttamaan suunnitelma "uudesta maailmanjärjestyksestä", mikä on ihmisille temppu parempaan elämään ollen edelleen hierarkkisessa pyramidisuunnitelmassa.
 
* Kundalini – Energiavoima mikä lepää selkärangan juuressa (käärme) ja mikä voidaan nostaa ja imeä sinusta.
 
* Maan ulkopuoliset – Surullista kyllä, suurin osa maan ulkopuoliskontakteista on osa matriisia. Kyse on tavallisesti dragoniaaneista, jotka esittäytyvät plejadilaisina, harmaina, maan sisäosan olentoina jne. Vaikka on hyväntahtoisia maan ulkopuolisia, ne toimivat salaa, jotteivät sotavoimamme tai dragoniaanit ammu niitä. Todellinen hyväntahtoinen kontakti tulisi ajatuksina, jotka auttavat pois matriisisokkelosta ja sallivat hoksata asiat itse – voimaantuen sen sijaan, että sinulle puhutaan päässä. Olemme oikeasti riittävän voimakkaita emmekä tarvitse apua matriisista pääsemiseen, mutta useimmat ihmiset ovat eksyneet sokkeloon.
 
* Ykseys – On myös valitettavaa, että ykseys on tavallisesti vääristetty yhdeksi maailmanjärjestykseksi – yksi uskonto (new age –henkisyys), yksi hallitus (meitä ei tarvitse hallita) ja yksi valuutta (emme tarvitse rahaa). Todellinen ykseys merkitsee, että olemme kaikki Lähteen fraktaali olemuksemme ytimessä ja olemme kaikki tasaveroisia siinä suhteessa. Erilaisuutemme on lahja – meillä on yksilöllisyys ja erilaisia kokemuksia, mitkä voimme jakaa toisten kanssa.
 
Pelkästään se, että ryhmilläni on näitä nimiä, ei merkitse, etteivät hyvät ihmiset pyöritä niitä tai postaa upeita juttuja. On kuitenkin edelleen PALJON väärää informaatiota ja jotkut ihmiset eivät käsitä, mitä tekevät.
 
Toisaalta tässä on avainsanoja, joihin tunnen vetoa Facebook-ryhmissäni:
 
* rakkaus ja epäitsekäs palvelu
* nyt-hetken voima
* inspiraatio
* parantuminen
* pakeneminen vankilamatriisista
* miten poistutaan matriisista (hah, hah, tämä on uusi Facebook-sivuni, mikä on sidottu uusiin samannimisiin nettisivuihini)
 
Sitten kun olet poistanut kaiken, mitä olet oppinut, ja tuonut itsesi takaisin nollapisteeseen, voit nähdä asiat vähän eri tavalla. Voit olla Facebook-ryhmissä jakaaksesi rakkauttasi niiden kanssa. Voit tunnistaa opetukset siksi, mitä ne ovat niille, jotka haluavat ylösnousta uudelle maapallolle, koska he eivät ehkä ole valmiita poistumaan tästä kokemuksesta. Kun sinusta tulee sitä rakkautta, mitä olet, et tuomitse mitään tai ketään matriisissa. Kuitenkin syvällä sisälläsi tiedät, ettemme halua menettää yhtään sielua laitettavaksi matriisin toiseen osaan, silloin kun niillä on tilaisuus murtautua ulos vankilasta.
 
Joskus ympyrän täytyy sulkeutua voidaksemme oivaltaa, kuka olemme ja miksi olemme täällä. Pelkästään rakkautena oleminen ja toisten rakastaminen hajottaa matriisiohjelman tällä planeetalla. Vaaditaan vain muutama ihminen tämän tekemiseen kaikkien niiden puolesta, jotka päättävät murtautua vapaaksi. Niillekin jotka luulevat, etteivät pysty koskaan vapautumaan kirouksesta, annetaan tilaisuus valita faktojen perusteella.
 
Emme tarvitse mitään työkaluja tämän tekemiseen. Tarvitsee hajottaa syvä ärsytyskynnyksen alittava ohjelmointi voidakseen oivaltaa, miten ollaan oikeasti oma itsensä ja miten rakastetaan oikeasti toista ehdottomasti. Se kuulostaa liian yksinkertaiselta ollakseen totta, mutta kerron tässä tämän, koska olen kokeillut sitä. Kutsun sinua tekemään tämän voidaksesi tuntea todellisen rakkauden eron, sillä mitkään sanat eivät anna riittävästi uskottavuutta.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >