HomeViestejäMichelle Walling16.2.2015 - Mitä voin tehdä galaktisena soturina?

16.2.2015 - Mitä voin tehdä galaktisena soturina?

MITÄ VOIN TEHDÄ GALAKTISENA SOTURINA?
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
16.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tuntuuko sinusta, että tulit tänne galaktisena soturina, muttet tiedä, mitkä tehtäväsi on? Oletko kärsimätön tietäessäsi, mitä planeetan kansanmurhassa tapahtuu, muttet tiedä, miten sen lopetetaan?
 
Koemme suunniteltua kansanmurhaa
 
Me jotka olemme heränneet, tiedämme, että planeetan väestöä tehdään sairaaksi säteilyllä, kemiallisilla suihkuvanoilla, geenimanipuloidulla ruualla, kasvi- ja tuholaismyrkyillä, viruksilla ja sairauksilla.
 
Jos olet herännyt planeetan vakavaan hätätilaan, tiedät, että jokaista elämän osaa kontrolloi pieni eliittiryhmä, mitä kutsutaan Illuminatiksi ja mikä on onnistuneesti hallinnut planeettaa yksityiskohtaisella suunnitelmalla, jonka perusta on rahassa ja ahneudessa. Se on näyttänyt taistelulta, mitä ei voi voittaa, eikä sitä ratkaista sillä tietoisuustasolla, millä se luotiin.
 
Kyse on ollut valon ja pimeyden taistelusta ja palkintona on maaplaneetta ja sen ihmisten luoma energia
 
Olet katsellut ja kuunnellut, kun on jaettu lupaavia viestejä, joissa sanotaan, että valo voittaa tämän taistelun. Monia ihmisiä on tullut esiin ja he ovat sanoneet muistavansa, että he ovat tulleet tulevaisuudesta (noin vuodesta 2040), koska tulevaisuuden ihmiskunta ei ollut onnistunut vetäytymään erilleen kontrolliryhmästä. On ihmisiä, jotka sanovat, että he ovat tulleet tänne muista galakseista ja universumeista, koska he kuulivat kutsun. Ongelmana on, että olemme kaikki täällä, mutta syntyessä unohdimme suuren osan siitä, mitä meidän tarvitsi muistaa suorittaaksemme oman tehtävämme.
 
Toisaalta näyttää siltä, että asiat todella kehittyvät niin, kuin tiesimme tapahtuvan, vaikka se näyttää julmalta ja epäreilulta. Samalla kun Illuminati "pelaa kansanmurhaansa", se on myös hirttämässä itsensä. Pluto Kauriissa valaisee totuuden siitä, mitä tapahtuu – aivan kuten pitäisi. Valovoimilla on valttikortti, mikä odottaa vain pelaamista – kuin työntäisi ensimmäisen dominonappulan, mikä kaataa kaikki dominot tiellään. Tämä on planeetalla loppu niiden ihmisten kontrolloimiselle, jotka päättävät vapauttaa itsensä.
 
Monille ihmisille järkytys siitä, miten heitä on manipuloitu, on liikaa käsiteltäväksi ja he jättävät kehonsa. Jotkut jättävät kehonsa, koska he ovat valmiita siinä, mitä he tulivat tänne tekemään. Tosilla ikään kuin syttyy lamppu päässä ja he ovat valmiita ryhtymään töihin ja tekemään, mitä tarvitaan, uuden maan luomiseksi lapsille ja lapsenlapsille.
 
Tapahtumat
 
Tapahtuu sarja asioita, jotka epäilemättä herättävät lopun ihmiskunnan, kun Illuminati pelaa viimeisiä korttejaan. Nämä tapahtumat ovat olleet aivan nurkan takana monta vuotta ja niiden paljastumisen viime vaiheet ovat nyt. On miljardeja valon avaruusveljiä ja –sisaria, jotka tekevät kärsivällisesti yhteistyötä salliakseen tiettyjen asioiden tapahtua. He sallivat mahdollisimman monien ihmisten alkaa herätä, ennen kuin käynnistävät kollektiivisen tietoisuusmuutoksen, mikä kallistaa vaa'an valovoimien hyväksi.
 
Valovoimien suunnittelemaa "pelastavaa armoa" on kuvattu muutokseksi planeetan värähtelyssä, mikä vie ne jotka sen valitsevat, toiseen ulottuvuuteen maan päällä, missä Illuminatin pimeät voimat eivät voi koskettaa heitä. Toisin sanoen, kehon värähtelyn lisääntymisen vuoksi tietoisuus ja kokemukset sopivat yhteen sellaisen ulottuvuuden kanssa, mitä ei näe nykyperspektiivistämme. Niiden jotka eivät valitse tätä korkeamman värähtelyn elintapaa, sallitaan kokea kontrollijärjestelmää alemmissa värähtelyissä toisella planeetalla, koska myös itse planeetta siirtyy korkeammalle olemassaolotasolle.
 
Valotyöntekijät ovat tehneet töitä
 
Jotkut valotyöntekijät ovat tehneet töitä pitäen tilaa tai planeetan ja ihmistietoisuuden värähtelytasoa. Kun planeetan tietoisuus ja värähtely muuttuu, se voi aiheuttaa luonnonmullistuksia, kuten tulivuorenpurkauksia tai maanjäristyksiä, mitkä voisivat pyyhkiä pois kaupunkeja. Näin ollen jotkut ihmiset tulivat tänne pitämään tasapainoa, maapallon käydessä läpi synnytystä. Vaikka monet näistä ihmisistä tekevät tätä tietoisesti, jotkut heistä vain elävät elämäänsä täällä maan päällä ja joko tekevät työnsä nukkuessa tai tuovat iloa ja onnellisuutta valvetilaansa, mikä tasapainottaa heidät.
 
Jotkut ihmiset ovat aktivisteja ja marssivat hallitusta tai Monsantoa vastaan. Jotkut ihmiset kirjoittavat artikkeleita, tekevät paljastuksia tai levittävät totuutta internetissä voidakseen antaa informaatiota niille, jotka heräävät siitä maagisesta sumusta, mikä on laitettu ihmisten mieliin. Kuitenkin on edelleen tuo osa heränneitä ihmisiä, joka haluaa tehdä jotain, muttei tiedä mitä!
 
Siivousryhmä
 
Jos olet viimeksi mainittua ryhmää, tiedä, että sinulla on hyvin erityisrooli. Tulee aika, jolloin maapallon värähtely on saavuttanut pisteen, mikä sallii ihmiskehon värähdellä siinä määrin, että osia DNA:stamme "värisytetään" toimintaan. Kun tämä tapahtuu, pystymme muistamaan, mitä meidän piti tehdä. Meillä on voimakkaampi yhteys korkeampien aspektiemme sekä muiden valo-olentojen kanssa. Jokaisella meistä on erityislahjoja, joita tarvitaan, jotta voidaan ihmisinä uudistaa ja rakentaa uudelleen korkeamman värähtelyn elämistapa. Toisin sanoen, monet meistä tulivat osaksi siivousryhmää.
 
Oletko koskaan kuvitellut, miltä planeettamme näyttäisi ilman sähkö- ja puhelintolppia? Entä rumia tuulivoimaturbiineja tai aurinkopaneelikenttiä? Oletko koskaan kuvitellut, miltä kadut näyttäisivät roskienkeruupäivänä ilman roskakasoja jalkakäytävällä? Oletko kuvitellut saasteettomia vesiä ja maita, jotka kuhisevat taas kerran eloisaa flooraa ja faunaa? Tämä on tehtäväsi nyt. Kuvittele, miten saisit tuon kaiken häviämään, ja kuvittele, miltä maanpäällinen taivas näyttäisi. Mielen ja mielikuvituksen voima on salaisuus, mikä on estetty meiltä tämän orjuutuksen aikana.
 
Valmistelemme samanaikaisesti kehoamme tunteiden kautta
 
Yksi erittäin tärkeä asia mitä teet jo, on selvittää energiatukoksia, kun haasteita esitellään sinulle elämässäsi. Tämä kaikki oli suunniteltua. Kun kehosi solut alkavat värähdellä nopeammin, se irrottaa pimeämpää energiaa, mikä voi olla jumissa kehossasi. Tämä energia on poistettava ja muunnettava ja työkalumme tämän tekemiseen on tunnekeho. Se on erittäin voimakas työkalu, mikä ei saa riittävästi arvostusta, koska se on avain kehomme puhdistamisessa ja valmistelemisessa siirtymään tuohon taianomaiseen viidenteen ulottuvuuteen, mistä meille on kerrottu.
 
Suuri muistaminen
 
Trumpetti on soinut jo kerran ja nyt olet täällä. Sinulla on luontainen tarve tehdä jotain, mutta kenties muistat nyt, että teet jo sitä, mitä tulit tänne tekemään, kunnes verho vedetään sivuun ja valoa tulvii näyttämölle. Kun tämä tapahtuu, siivousryhmällä tapahtuu suuri muistaminen ja tiedämme tarkkaan, mitä olemme täällä tekemässä. Tarvitaan kärsivällisyyttä pääsemiseksi tähän kohtaan, mutta laiskuus saa sinut varmasti kaipaamaan omaa "merkkiäsi".
 
Mitä meidän pitäisi tehdä nyt?
 
Kun odotamme, tiedosta aina, mitä ajattelet, kun nostat värähtelyäsi luonnostaan energioiden puhdistamisen myötä ja resonanssinlaki harmonisoi sinut maan korkeamman värähtelyn kanssa. Tunnista haasteet siunauksiksi ja salli tunteiden virrata lävitsesi tiedostaen, että siirryt sen verran lähemmäs "show'n alkamista".
 
Puhu totuuttasi tuntemallasi tavalla, kun saat tilaisuuden. Kirjoita blogeja internetiin, tee nettisivut tai puhu perheellesi tai työtovereillesi. Käytä internetiä työkaluna jakaaksesi artikkeleita kemiallisista suihkuvanoista, geenimanipuloidusta ruuasta, pankkikatastrofeista, 911:sta ja muista peiteoperaatioista ja sadoista muista aiheista, jotka huutavat tulla tunnistetuksi. Useimmat ihmiset ovat jääneet kiinni siihen sumuun, minkä ympäristö on laittanut heidän ylleen, mutta tarvitsemme vain herääviä ihmisiä saadaksemme aikaan siirtymisen korkeampaan tietoisuuteen. Kun ihmiset alkavat sanoa "ei" räikeälle kontrolloinnille, toiset seuraavat.
 
Meillä on uskomaton joukko auttamassa
 
Emme ole yksin tässä vapaustaistelussa. Kulissien takana työskentelee miljardeja avaruusveljiä ja –sisaria. Meillä on henkioppaat koko ajan näyttämässä korkeinta polkuamme valmisteluna siihen, että olemme oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Siinä on hienoinen raja, mitä niiden sallitaan tehdä linjassa ihmiskunnan jumalaisen vapauttamissuunnitelman kanssa, puuttumatta ihmisten vapaaseen tahtoon.
 
Muista suunnitelma
 
Suunnittelimme inkarnoitua ihmisrotuun voidaksemme käyttää vapaata tahtoamme vaatimalla loppua tyrannialle ja pimeiden voimien kontrollille planeetasta. On aika seistä vapaan tahtomme voimassa käyttämällä ääntämme sen aikomiseen, että ihmiskunta on vapaa. Yksi asia minkä voit tehdä tämän pelin lopettamiseksi, on yhdistyä Luojaasi, korkeampaan itseesi, korkeampiin aspekteihisi, jotka ovat entisiä ja tulevia elämiäsi, ja korkeammalla värähteleviin valo-olentoihin, jotka ovat täällä auttamassa meitä tämän siirtymän tekemisessä, ja käskeä, että tämä loppuu mahdollisimman pian ja ihmiskunnan parhaan edun mukaisesti. Pienen ryhmän aikomukset valossa voittavat negatiiviset pimeämmät voimat planeetalla. Tämä laukaisee muutoksen, mikä nostaa tietoisuuden pois pimeydestä.
 
Kun tämä on tehty, pyörän rattaat loksahtavat paikoilleen, ovi avautuu ja valoa säteilee valaisemaan asiat kirkkaammin, kuin voimme koskaan kuvitella. Tunnelin päässä on valoa ja se olemme me. Me olemme niitä, joita olemme odottaneet, ja valmistaudumme viimeiseen taisteluumme: maaplaneetan puhdistamiseen ja haltuunottoon rakkaus- ja valovoimilla. Olemme galaktisia sotureita ja aseemme on kärsivällisyys. Tulevaisuuden aseemme on vastuullinen ajattelu ja ilmentäminen, mikä on sydäntilasta luomista ja mikä vapauttaa ihmiset palaamaan kotiin.
 
Vietä paljon aikaa kuvitellen, miltä haluat elämän planeetalla näyttävän ja miten vapaus on planeetan uusi elintapa. Mikä tärkeintä, älä ole huomaamatta omaa merkkiäsi. Kun täydellinen myrsky iskee, ole valmis ottamaan kontrolli elämästäsi ja ole esimerkki toisten seurattavaksi.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >