HomeViestejäMichelle Walling3.12.2014 - 11 järkyttävää asiaa jotka olen oppinut heräämiseni jälkeen

3.12.2014 - 11 järkyttävää asiaa jotka olen oppinut heräämiseni jälkeen

11 JÄRKYTTÄVÄÄ ASIAA JOTKA OLEN OPPINUT HERÄÄMISENI JÄLKEEN

Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
3.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä artikkelissa summaan heräämispolkuni artikkeliviittausten avulla ja puhun järkyttävimmistä oivalluksista, joita olen saanut tähän mennessä. (Suom. huom. kunkin kohdan artikkeliviittauksiin voi käydä tutustumassa alkuperäisissä versiossa "11 Shocking Things I've Learned Since My Awakening")

Siitä on viisi vuotta, kun aloin kyseenalaistaa sen todellisen olemuksen, kuka olen ja miksi olen täällä. Kun sain sen järkyttävän oivalluksen, etten ole fyysinen kehoni, minulle tuli pakkomielle sielustani ja siitä, miksi laitoin itseni tähän kehoon tässä elämässä. Olen omistanut suurimman osan valveajastani oppimani informaation tutkimiseen, keräämiseen, suodattamiseen ja toistamiseen.

Useimmat ihmiset jotka lukevat tätä artikkelia nyt, ovat olleen monilla oivalluspoluilla ja monissa kaninkoloissa. Ei ole epäilystäkään siitä, että olette saaneet järkyttäviä oivalluksia, ja kenties jotkut niistä sopivat yhteen omieni kanssa. Tässä on 11 järkyttävintä asiaa, jotka olen oppinut heräämiseni jälkeen.

1. Ihmiset eivät ole ruokaketjun huipulla.

Tätä planeettaa kontrolloivat olennot, joihin gnostilaiset tekstit viittaavat arkontteina, ja nämä ovat pieni ryhmä matelijaolentoja ja amebamaisia olentoja, jotka käyttävät hienostunutta tekoälyä ja harmaita maan ulkopuolisia olentoja toteuttamaan määräyksiään. Nämä olennot käyttävät ihmisiä ruokanaan syömällä heidän negatiivista energiaansa. Ne tarvitsevat energiaa ylläpitääkseen itsensä, koska niillä on heikko yhteys omaan luojaansa. Ne ovat eri värähtelytaajuudessa, mikä on näkymätön useimmille ihmisille.

2. Raamatussa puhuttu "sadonkorjuu" on itse asiassa energiasadonkorjuuta ihmisiltä.

Energiat on saanut aikaan eloonjäänti, sairaudet, väärän valon palvonta ja pelko, mikä johtuu poliittisista ja taloudellisista mullistuksista, uskonnoista, väestön joukkomurhista ja sodasta. Se voi myös merkitä niiden fyysisten kehojen kirjaimellista sadonkorjuuta planeetalta, jotka antavat energiansa pois seuraamalla väärän valon arkkityyppejä.

3. Kaikki mitä aistimme viidellä aistillamme, on hologrammiharhakuvaa.

Kaikki on energiaa, mikä värähtelee tietyllä taajuudella. Kontrolloimme vähän sitä, mitä luomme, omien ajatustemme, uskomustemme ja niiden sopimusten perusteella, jotka on tehty ennen tulemistamme tähän elämään. Lopputodellisuutemme on hologrammipäällyste, mitä on kutsuttu matriisiksi. Elokuvasarja "Matrix" on itse asiassa tarkka kuvaus tästä hologrammista. Voimme poistua tästä matriisista ja palata luonnonmukaiseen matriisiin nostamalla värähtelyämme.

4. Kaikki on päälaellaan ja takaperin ja se todellinen maakokemus mitä etsimme, on tämän peilikuva.

"Katso vain meitä. Kaikki on tapaperin, kaikki on päälaellaan. Lääkärit tuhoavat terveyden, lakimiehet tuhoavat oikeudenmukaisuuden, psykiatrit tuhoavat mielen, tiedemiehet tuhoavat totuuden, valtamedia tuhoaa informaation, uskonnot tuhoavat henkisyyden ja hallitukset tuhoavat vapauden." -Michael Ellner

Olennot jotka ovat manipuloineet planeettaa, eivät osaa itse luoda, joten ne ovat manipuloineet sitä, mitä on luotu, ja sitten vanginneet olentoja omaan luomukseensa.

5. Illuminati, arkonttiryhmän alempi taso ...

... mikä on fyysisesti tällä planeetalla, on raskaasti kiinnostunut ihmisten uhraamisesta ja seksistä, erityisesti pedofiliasta. Saatanallisia rituaaleja pidetään Vatikaanin alla ja monissa muissa erityisrakennuksissa ley-linjoilla, astrologisesti suunniteltuina päivinä. Niissä raiskataan ja tapetaan lapsia arkonttien "ruokkimiseksi", kirjaimellisesti puhtaalla verellä.

6. Olemme kaikki matelijoita.

Annunaki on geenimanipuloinut aivojamme niin, että meiltä on verhottu todellinen alkuperämme, jotta meitä voidaan helposti kontrolloida ja manipuloida. Ihmiskeho luotiin palvelemaan Annunakia, mutta sitä sielua ei voi kontrolloida, mikä asuu siinä.

7. On luotu new age -agenda hämmentämään, antamaan väärää informaatiota, estämään meitä toimimasta ja pitämään meidät erillään toisistamme.

New age ei ole kuitenkaan kokonaan paskaa. Mukaan on sekoitettu totuuden kultahippuja, joissa on pieni osuus väärää informaatiota. Nämä hiput voivat olla arvokkaita vihjeitä pimeään agendaan ja ne voivat valaista niitä teknologioita, joita käytetään meitä vastaan. Erottelukyky on ollut kriittinen tekijä omaksuttaessa mitä tahansa informaatiota.

8. Kanavoinnin ja telepaattisten viestien vastaanottamisen välillä on eroa ja arkonttien väärän valon käskyläiset voivat helposti soluttautua kanavointiin.

Hyvä nyrkkisääntö on, että jos ihminen kuulee päässään ääniä, jotka puhuvat yhtä selvästi, kuin joku puhuisi puhelimessa hänelle, se voi olla helposti huijausta. On vääriä valo-olentoja, jotka voivat tekeytyä enkeleiksi tai henkioppaiksi. Telepatia on enemmän yhteyttä johonkin olentoon ajatusten ja tuntemusten kautta ja se on vähemmän altista häirinnälle. Korkein kanavointimuoto on yhdistymistä korkeampaan itseensä tai osiinsa, jotka ovat rinnakkaiselämissä.

9. Kaikki harmaat maan ulkopuoliset eivät ole pahantahtoisia.

Galaksissamme on satoja harmaita muukalaissivilisaatioita ja osa näistä ryhmistä on itse asiassa hyvin arvostettuja ja ne hyväksytään rauhanomaisiin galaktisiin neuvostoihin ja liittoihin. On tehty tahallista kampanjaa kaikkien harmaiden yhdistämiseksi samaan kategoriaan, jotta ihmiset hämmentyvät ja heitä estetään luottamasta hyväntahtoisiin harmaisiin.

10. Hallitus on matkustanut kuuhun ja Marsiin maan ulkopuolisella teknologialla 1950-luvulta lähtien ja sillä on tukikohtia kummassakin paikassa sekä aurinkokuntamme muissa paikoissa.

Suurin osa elämästä muilla aurinkokuntamme planeetoilla on planeetan sisällä tai toisessa ulottuvuudessa. Aurinkomme on tähtiportti kosmokseen ja täynnä olentoja, joita tulee ja menee koko ajan.

11. On ollut reinkarnoitumisansa, mikä on pitänyt monet ihmiset jumissa petosten ja matalan värähtelyn kierrossa.

Universaalia karmanlakia on käytetty juonena, jolla sielut on saatu suostumaan palaamaan fyysiseen inkarnaatioon, ja niiden muisti pyyhitään puhtaaksi joka kerta, jotta ne eivät muista, keitä ne ovat tai mitä karmaa niiden täytyy tasapainottaa - ja näin ne toistavat samoja karmakysymyksiä kerta toisensa jälkeen. Valkoinen valo tunnelin päässä voi hyvinkin olla madonreikä, mikä johtaa kuuhun, missä väärät valo-olennot odottavat ja tekeytyvät rakkaiksi olennoiksemme.

Hyvä uutinen on, että olemme heräämässä ohjelmoinnista ja mielen sumusta ja oivallamme, mitä on tapahtunut. Muutamme todellisuuttamme omalla tiedostamisellamme, ajatuksillamme ja aikomuksillamme. Muistimme palaa sekä kykymme luoda ja yhdistyä luojaamme. Ihmiskehosta tulee kulkuneuvo, jonka kautta voimme nauttia fyysisyydestä maan päällä ja samaan aikaan olla rinnakkain myös toisissa todellisuuksissa. Ihmisrotu on pian vapaa ja/tai tulevat sukupolvet eivät ole enää niiden ruokaa, jotka ovat orjuuttaneet meidät.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >