HomeViestejäMax ja Lana18.6.2019 - Elänkö elämäntarkoitustani valotyöntekijänä?

18.6.2019 - Elänkö elämäntarkoitustani valotyöntekijänä?

ELÄNKÖ ELÄMÄNTARKOITUSTANI VALOTYÖNTEKIJÄNÄ?
 
Kirjoittanut Max ja Lana (www.in5D.com)
18.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joka päivä monet tämän planeetan valotyöntekijät joilla on muutama minuutti aikaa miettiä, kysyvät itseltään, elävätkö he oikeasti elämää, joka on harmoniassa heidän henkilökohtaisen tarkoituksensa kanssa. "Olenko oikeassa paikassa, tai teenkö, mitä tulin tänne tekemään tässä elämässä?" Olisi tolkullista ajatella, että jos he olisivat "raiteilla", heistä tuntuisi tyydyttävämmältä, heillä olisi helpompaa ja he näkisivät konkreettisempia tuloksia urassaan, suhteissaan, terveydessään jne. Kuitenkin useimmat ihmiset jotka ovat tarpeeksi tietoisia esittämään näitä kysymyksiä, huomaavat, että he työskentelevät asemassa tai ympäristössä, joka ei sovi heidän perspektiiviinsä, heillä on ympärillään ihmisiä tai suhteita ihmisiin, jotka eivät "tajua heitä" tai sovi heille pitkällä tähtäyksellä, ja/tai he asuvat paikassa, joka ei ole ravitsevin energeettisesti, fyysisesti tai tunteellisesti. Tämän tuloksena nämä valotyöntekijät tuntevat, että heitä estetään, heidän kohtalonsa on epäonnistua tai parhaassa tapauksessa he ovat sivussa optimaaliselta polultaan.
 
Aiemmissa artikkeleissa olemme kertoneet, että valotyöntekijät tai "pioneerit" vaikutetaan sijoitetun strategisesti ympäri maailmaa, usein epätodennäköisiin ympäristöihin, jotta he voivat levittää energioitaan, filosofioitaan, lahjojaan ja taitojaan – ei niin, että kaikki korkeavärähteiset ihmiset ovat keskittyneet yhdelle pienelle alueelle tai yhteen yhteisöön. Jokaisella pioneerilla on "hallintoalue" (hänen maailmansa), joka auttaa heijastevaikutuksena koko maailman muuttamisessa. Tästä syystä jotkut lahjakkaimmista parantajista, taitelijoista tai muista valotyöntekijöistä ovat myös hyvin taitavia ristiriitaisilta näyttävissä rooleissa ja panostaneet niihin, kuten kirjanpitäjä, johtaja, assistentti, armeijan tai hallinnon henkilökunta, ravintola- tai muu kestityshenkilökunta, perinteinen terveydenhoitohenkilökunta, kotiäiti ja muut.
 
Vaikka esimerkiksi lahjakas parantaja voi tuntea olevansa "raiteiltaan" työskennellessään ravintolassa, byrokraattisessa työpaikassa tai ollessaan kotivanhempi, tuo tilanne saattaa olla täydellinen koulutusmaaperä tai alokasleiri tuolle valotyöntekijälle ja niille, joita hän kohtaa nyt ja tulevaisuudessa. On totta, että monet valotyöntekijät päätyvät ammattimaiseksi toimijaksi johonkin metafyysisen tai henkisen menetelmän pariin. Kuitenkin ennen sitä heillä ja niillä monilla muilla, joiden on tarkoitus jäädä perinteisille aloille, on äärimmäinen arvo juuri tällä hetkellä. Hyödyt valtavasti heräämisestä (jos et ole jo herännyt) sille tosiasialle, että se missä olet NYT, on yhtä tärkeä osa matkaasi, jos ei määränpää.
 
Alla on lueteltu joitain kohtia valotyöntekijöiden ajateltavaksi, kun he määrittävät tai vahvistavat elämäntarkoitustaan ja saavat sen, missä he ovat tänä päivänä, tuntumaan sielukkaammalta, tarkoituksellisemmalta ja tyydyttävämmältä.
 
* Kuten mainittiin Steve Pavlinan aiemmassa in5d.com-artikkelissa, ota paperia ja kynä ja kysy itseltäsi: "Mikä on elämäntarkoitukseni?" Kirjoita kaikki, mitä tulee mieleen – nimet, paikat, toiminnat jne. Ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Kun kirjoittamasi nimi, paikka tai muu sana saa sinut itkemään, SE on sielutehtäväsi keskipiste.
 
* Muistuta itsellesi, että olemme kaikki yhteydessä. Niinpä riippumatta siitä, liittyykö sielutarkoituksesi suoraan yhteen vai miljoonaan ihmiseen, täytät roolisi valotyöntekijänä ja pioneerina, joka muuttaa tätä planeettaa ja lajiamme. Auttaminen yhden tai kahden ihmisen selviytymisessä ja evoluutiossa voi olla yhtä merkittävää kuin koko väestön auttaminen suoraan.
 
* Missä tahansa oletkin tänä päivänä, olet täydellisessä paikassa "harjoittamaan" ja elämään tarkoitustasi valotyöntekijänä. Esimerkiksi lähetä salaa positiivista energiaa tai aikomuksia ihmisille työssä, koulussa, kotona tai ruokakaupassa. Kun et kerro heille, mitä teet, he pysyvät avoimempina ja näet, miten tehokkaita positiiviset energiasi voivat olla ympärilläsi oleville. Heidän mielialansa, oireensa ja tekonsa ovat huomattavan erilaisia, mitä enemmän teet tätä ja saat luottamusta taitoosi.
 
* Toimit sitten terveyskeskuksessa, yrityksen toimistossa, kotona tai pikaruokaravintolassa, jaa energioitasi, taitojasi ja lahjojasi ja kaikki hyötyvät. Ihmiset ympärilläsi eivät ehkä tietoisesti ymmärrä, miksi heille tapahtuu positiivisia muutoksia, tai sinä et ehkä tietoisesti tiedä, miksi autat tuota tiettyä ihmistä tuona tiettynä aikana. Seuraamukset ovat kuitenkin luultavasti voimakkaampia ja kauaskantoisempia, kuin kuvittelet, ja hän saattaa olla kriittinen sinun tarkoituksellesi, sinun hyvinvoinnillesi ja planeetan hyvinvoinnille.
 
* Venyttele intuitiolihastasi tarkkailemalla ihmisiä ympärilläsi, esim. ostoskeskuksessa, puistossa tai koulussa, ja ennusta, mitä he sanovat, tekevät tai tuntevat. Tämän harjoituksen oppiminen saattaa viedä vähän aikaa, mutta jonkin ajan kuluttua muodostat oman "taajuuskirjastosi". Seuraavalla kerralla kohdatessasi samanlaisen ihmisen, sairauden, toiminnan jne., tuo taajuus on tuttu sinulle ja pystyt ennustamaan tilanteita tai tuloksia paljon nopeammin ja täsmällisemmin. Tämä kuudes aisti tai korostunut intuitio näyttää olevan yksi parhaista työkaluista valotyöntekijöille, jotka haluavat löytää optimaalisen polkunsa, seurata sitä ja kukoistaa sillä.
 
* Mahtava uutinen on, että korkeamman taajuuden yksilöt saavuttavat melkein aina tavoitteensa tai sen, minkä saavuttamiseen he laittavat mielensä – ja on "hyviä" syitä, jos tulokset kestävät kauemmin tai tapahtuvat eri tavalla, kuin odotetaan. Kysy itseltäsi: "Miten monta tavoitetta saavutin myöhemmin tai eri tavalla, kuin aioin, mutta prosessin vuoksi parempien tai merkittävämpien tulosten kera? Otanko parhaan irti nyt-hetkestä hiomalla taitojani siinä, missä olen, muodostan arvokkaita suhteita ja vahvistan elämäni muita alueita? Onko minulla oikea harjoitus, itseluottamus, tasapaino ja energia elääkseni unelmani, kun ne toteutuvat?"
 
* Jack Gilbertin upeilla sanoilla: "Meillä täytyy olla itsepäisyyttä hyväksyä iloisuutemme tämän maailman armottomassa pätsissä." Toisin sanoen (tätä kontekstia varten), sinä ja ponnistuksesi eivät ehkä saa niitä reaktioita, oivalluksia tai sitä arvostusta, mitä haluat kaikilta ihmisiltä maailmassasi. Kuitenkin se mitä toiset ihmiset hyväksyvät, antaa osviittaa siitä, missä he ovat polullaan ja evoluutiossaan – se ei ole omien taitojesi, lahjojesi, arvosi tai menestyksesi mitta. Et voi pakottaa ruusua kukkimaan! Tarkoituksesi ei ole muuttaa ihmisiä, vaan tarjota työkaluja, tukea ja esimerkkejä, jos ja kun joku on valmis ottamaan niitä vastaan. Roiku ilossa tai tarkoituksesi ilossa, vaikkeivät toiset olisikaan valmiita jakamaan sitä tai taputtamaan sille.
 
* Kuten me ja monet muut usein sanomme, opettele luottamaan itseesi ja tähän prosessiin. On vaikea rooli olla korkeampaa taajuutta tai jokin pioneeri. Kannustamme sinua arvostamaan synkronismeja, siunauksia, merkkejä ja edistysaskelia, jotka ovat osa omia kokemuksiasi, vaikka ne olisivat tuntuneet synkiltä, epämukavilta, vääriltä tai noloilta. Sinun tehtäväsi on tärkeä. Vaikka elämäsi ei ehkä ole helppoa, sinua suojellaan ja opastetaan jumalaisesti, jotta sinulla on vahvuutta, viisautta ja intuitiota toteuttaa oma tarkoituksesi – ja lopulta palata "kotiin". Luultavimmin olet tullut paljosta läpi, ja edessä olevat kuukaudet ja vuodet osoittavat sinulle miksi. Tarkoituksesi on kääntää eilispäivän kärsimys ja myös nykyiset tai tulevat haasteet kohottavaksi, inspiroivaksi ja iloiseksi seuraavaksi luvuksi. Samat hahmot, paikat ja haasteet ovat ehkä edelleen siinä tai sitten eivät, mutta sillä on vaikutusta, miten näet ne, kerrot niitä ja käytät niitä elämäntarkoituksesi tarinassa. Seuraava lukusi alkaa nyt.
 
Toivomme, että yllä olevat kohdat tai kysymykset auttavat sinua arvostamaan paremmin tekemiäsi valintoja ja nostamaan purjeesi sitä kohti, mitä todella haluat – ei vain sitä kohti, mitä luulet, että sinun PITÄISI haluta upeana valotyöntekijänä. Tiedämme, että jatkat positiivisen vaikutuksen tekemistä tässä maailmassa – riippumatta siitä, tuotko taikaa perheeseesi ja yhteisöösi vai onko kutsumuksesi jokin julkisempi. Joka tapauksessa olet korvaamaton pioneeri, joka auttaa heijastevaikutuksella ja luo ratkaisevaa muutosta tälle planeetalle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >