HomeViestejäMax ja Lana5.2.2013 - Kun "pahoja" ilmentymiä näyttää tapahtuvan "hyville" valotyöntekijöille

5.2.2013 - Kun "pahoja" ilmentymiä näyttää tapahtuvan "hyville" valotyöntekijöille

KUN "PAHOJA" ILMENTYMIÄ NÄYTTÄÄ TAPAHTUVAN "HYVILLE" VALOTYÖNTEKIJÖILLE
 
Kirjoittanut Max ja Lana (www.in5D.com)
5.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ilmensin MITÄ?
 
Olemme kaikki ihmetelleet, miksi tai miten jokin ilmennyksemme voi mennä niin pieleen. Joissain tapauksissa emme aikoneet tietoisesti ilmentää sitä, mitä loimme. Toisilla kerroilla onnistuimme luomaan aikomamme tilanteen, mutta se ei saanut meitä tuntemaan sitä onnea tai tyydytystä, mitä olimme toivoneet. Sen tuloksena saamme itsemme kiinni esittämästä sellaisia kysymyksiä kuin:
 
Onko minulla kirous tai negatiivisia olentoja ympärilläni?
Olenko riittävän henkinen, meditoinko tarpeeksi tai sanonko oikeita mantroja?
Onko minulla huonoa karmaa?
Onko kohtalonani kurjuus tässä elämässä?
 
Jos tällaiset kriittiset tai vähättelevät kysymykset kuulostavat tutuilta sinusta, älä vaivu epätoivoon tai lannistu. Vaikka olet ehkä löytänyt jo useita syitä pieleen menneille ilmentymille – ja kenties hyötyjä niistä – jotkut alla olevat selitykset voivat vahvistaa sen, mitä olet kokenut, sekä havainnollistaa, ettei sinun ole tarkoitus tuntea sabotointia, pettymystä tai kurjuutta!
 
Olet luultavasti havainnut omakohtaisesti epämiellyttävää kaaosta, mikä voi johtua "epäonnistuneesta" ilmentämisestä – fyysisiä, tunne- tai mentaalioireita, vaivoja, diagnooseja ja/tai aistimuksia sekä kummallisia, epämiellyttäviä ja onnettomia tapahtumia, näkyjä tai tilanteita. Mikä onkaan näiden tapahtumien luonne, ajoitus tai jatkuva tulva, epätavalliset ja järkyttävät tapahtumat tuntuvat enemmän kiroukselta, rangaistukselta tai jonkinlaiselta sabotoinnilta eikä varmasti pelkältä sattumalta.
 
Vaikka on totta, että moni merkittävä ja negatiiviselta näyttävä ilmiö tai niiden joukko on usein tarkoituksella laadittu, niitä ei järjestetä niin ja siksi, kuin saatamme ajatella tai meidät on johdateltu uskomaan kautta aikain. Kokemukset jotka liitämme usein omaan kyvyttömyyteemme ilmentää "oikein", henkisyystasoomme tai pimeisiin olentoihin, ovat itse asiassa sidottuja yhteen tai useampaan seuraavista kohdista.
 
1. Opastavat olennot tai enkelit ympärillämme luovat usein tilanteita pakottaakseen meidät siirtymään eteenpäin tietyssä suunnassa tai tietyllä tavalla.
 
Silloin kun me ihmiset kieltäydymme jääräpäisesti elämästä sydämemme, sielumme ja tiedostamattoman tehtävämme mukaisesti, olennoilla ympärillämme ei ole joskus muuta vaihtoehtoa kuin "kampittaa" ja "huijata" meidät tarpeelliseen ja lopulta positiiviseen eri suuntaan. Tavallisesti se on niiden viimeinen keino, mutta ne tietävät, että draamat, traumat ja pelot ovat joskus ainoita asioita, jotka saavat meidät muuttumaan, myös parempaan päin. Tekeehän oma vapaa tahtomme ja täydellisen informaation puutteemme niiden auttamistehtävästä hyvin vaikeaa.
 
Esimerkiksi pakottavina aikoina saatat tuntea tai nähdä ympärilläsi olemuksen, mikä ei tunnu välttämättä positiiviselta. Niin pelottavalta kuin kohtaaminen saattaa vaikuttaakin, se on vain kärsimätön, turhautunut tai epätoivoinen suojelija lähelläsi (tai jonkun läheisesi lähellä), joka turvautuu keinoihin, joita ei suojelija eivätkä ihmiset toivota tervetulleeksi, mutta todellisuudessa ne on tarkoitettu korkeimmaksi hyväksesi.
 
VINKKI: Muista, että moniulotteinen olento ei näe mitään tarkoitusta sinun jatkuvassa kiduttamisessasi. Jos jokin moniulotteinen olento tai kulttuuri haluaisi ottaa nirrisi pois, et luultavasti lukisi tätä tässä nyt. Ei siis ole mitään pelättävää, mutta luultavasti sielussasi tai tarkoituksessasi on jotain, mihin sinun täytyy sopeutua tai tarttua tunteaksesi olosi tasapainoisemmaksi, aidommaksi ja/tai tyytyväisemmäksi.
 
2. Voimakas korkeampi tietoisuutemme luo olosuhteita ja tuntemuksia varmistamaan, että olemme parhaalla polullamme, ja/tai muistuttamaan, että meillä on ratkaisemattomia asioita, joihin täytyy tarttua voidaksemme säilyttää merkittävät aikajanat.
 
Sairaudet, onnettomuudet, pettymykset jne. ovat usein tärkeitä tilaisuuksia tai kannustimia, joita mielemme, kehomme ja intuitiomme luo – mutta valepuvussa. Useimmiten ne ovat merkki, että korkeampi tai tiedostamaton itsemme kirkuu ajankohtaista uutta suuntaa ja/tai oivallusta, mikä voi liittyä mihin tahansa – suhteet, ura, ympäristö tai päivittäisten prioriteettien, tapojen, paikkojen tai riippuvuuksien muuttaminen. Korkeampi tietoisuutesi, kuten suojelusolento, kykenee ilmentämään sen, mikä "puhuttelee sinua", antaakseen sinulle viestin ja saadakseen sinut takaisin aikomallesi elämänpolulle pysyvämmin.
 
Niin kamalilta kuin jotkut sairaudet ja riippuvuudet voivat näyttääkin, voimakkaita oppitunteja, kasvua ja pitkän tähtäyksen etuja voi olla tuloksena jokaisesta koettelemuksesta ja vastoinkäymisestä. Nuo epätoivoiset hetket antavat sinulle tilaisuuksia tavata ihmisiä, muuttaa perspektiiviä ja vaikuttaa aikajanoihin tavalla, mikä ei olisi ollut mahdollista muuten.
 
Yksi suosikkiesimerkkimme tapahtui eräille sukulaisille, joiden sydän sykki "täydelliselle kodille". Huolimatta muutamista negatiivisista tuntemuksista prosessin aikana (mitkä he sivuuttivat), sukulaisemme etenivät kodin ostoneuvotteluissa. Viime hetkellä myyjä päätti hyväksyä toisen tarjouksen, mikä oli tullut sukulaistemme tarjouksen jälkeen – mikä jätti heidät ilman unelmakotiaan. He olivat järkyttyneitä, vihaisia ja hämmentyneitä, mutta jatkoivat toisen talon etsimistä. Monta kuukautta myöhemmin he löysivät yhtä ihanan uuden kodin. Mikä tärkeintä, heidän omaisuutensa ja myös henkensä pelastui, koska tuohon taloon minkä he alun perin halusivat, osui tuhoisa myrsky samana vuonna, ja siihen tulvi vettä ja se käytännössä tuhoutui.
 
VINKKI: Pidä mielessä, että alkulopputulos ei ole lopullinen lopputulos, vaan se edesauttaa todellista lopputulosta, minkä haluat. On lopputavoitteesi sitten onnellisuus, rakkaus, vakaus, palkitsevat tilaisuudet ja/tai tehtäväsi palveleminen valotyöntekijänä, tiedostamaton itsesi varmistaa, että kaikki tapahtuu sinun hyväksesi, ei vain sinulle. Katso joka tilannetta nähdäksesi, miten korkeampi itsesi yrittää palvella ja ohjata ja herättää tietoisen 3D-itsesi – sekä antaa sinulle arvokkaita työkaluja tulevaisuutta varten. Lopulta tietoinen ja tiedostamaton itsesi harmonisoituvat paremmin ja niillä on samat aikomukset, tavoitteet ja ilmennykset paljon useammin ja ne saavuttavat ne nopeammin.
 
3. Maailman toisten ihmisten ja tapahtumien magneettivetovoima ja negatiiviset tunneheijastukset voivat vaikuttaa kanssaluomisprosessiimme.
 
Ihmiskokemus tässä 3D:ssä on hyvin kulttuurillisesti ohjattua ja sitä kiusaavat negatiiviset perspektiivit ja tunteet – ahneus, kateus, viha, epävarmuus, pelko, kiukku, vainoharhaisuus, hyökkäävyys jne. Nämä taajuudet voivat usein raivata tiensä pahaa aavistamattomien korkeampitaajuuksisien ihmisten ajatuksiin, tunteisiin, kokemuksiin ja havaintoihin ja he sattuvat vain nappaamaan ja sisäistämään tuon negatiivisuuden ihmisistä omassa elämässään, mediassa ja massatietoisuudessa. Sen tuloksena valotyöntekijät voivat tuntea noita tunteita, tuskia ja värähtelyjä odottamatta tai tavallista voimakkaammin. Joskus nuo negatiiviset taajuudet ilmentyvät outoina ja epämiellyttävinä asioina valotyötekijöiden elämässä ja he voivat ihmetellä, ovatko nämä tunteet ja ilmentymät tulosta henkilökohtaisesta epäonnistumisesta tai kirous.
 
Koska empatia ja korkempivärähteisyys eivät ole vikoja, vaan seuraava askel ihmisevoluutiossa, tämäntyyppistä kanssaluomista ei voi pitää epäonnistumisena. Lisäksi "kirous" voi onnistua vain, silloin kun ihmisen tietoisuus hyväksyy ja sallii sen. Toisin sanoen, jos uskot, että sinut on kirottu tai sinua kiusaa toisen paha tahto, elät, toimit ja vedät puoleesi sen mukaisesti. Jos et avaudu tuolle mahdollisuudelle, henkilökohtaiset energiasi voittavat kenen tai minkä tahansa pahan tahdon. Mikä tärkeintä, mitä enemmän tarkkailet ulkoisia vastaavuuksia siihen, mitä, milloin ja miten tunnet, toimit ja luot kokemuksia, sitä varmempi voit olla, että se mitä ilmennät, on heijastus sinusta, sinun aikomuksistasi ja energioistasi. Esimerkiksi, jos menet kauppaan hyvällä tuulella ja poistut vihaisena, sairaana tai masentuneena ilman syytä, luultavasti nappasit jonkun taajuudet sieltä etkä tunne pelkästään omiasi.
 
VINKKI: Parhaaseen puolustukseen niitä negatiivisia asioita kohtaan, jotka eivät ehkä ole kaikki sinun, sisältyy oppiminen mittaamaan, mikä on henkilökohtaista ja mikä saattaa aiheutua tai vahvistua muista ihmisistä, säätilasta, luonnontapahtumista tai maailmasta ympärilläsi, ajan viettäminen vedessä ja luonnossa maadoittumista, eristymistä ja tasapainottumista varten ja niiden taajuuksien, tunteiden ja negatiivisuuden poistaminen kehostasi, joita otat sisääsi, osallistumalla säännöllisesti fyysiseen toimintaan tuon energian kuluttamiseksi. Jos tuota energiaa ei käytetä, se luultavasti ilmentyy sairautena, masennuksena, vihana tai muina ei-haluttuina asioina.
 
Kun kynnämme eteenpäin vuoden 2012 jälkeen ja erottaudumme tuohon aikajaksoon liittyvästä raskausjäämästä, valotyöntekijät havaitsevat, että edistyminen, menestyminen ja halutut ilmentymät tapahtuvat vaivattomammin. Aiempien kamppailujen, takaiskujen ja draamojen oli tarkoitus antaa heille tärkeitä työkaluja, viitekehys ja vilpittömyyttä auttaa toisia samanlaisten haasteiden läpi edessä olevina kuukausina ja vuosina. Muista, että valotyöntekijänä sinua suojellaan ja opastetaan ainutlaatuisesti, jotta sinua autetaan saamaan enin irti voimakkaista energioistasi, empatiastasi, asiantuntemuksestasi ja tavoitteistasi. Edessä olevana aikana sinulla on energiatuulta siipiesi alla enemmän kuin koskaan. Valmistaudu siis ennenkuulumattomiin, positiivisiin ja upeisiin tuloksiin, kun tietoiset ja tiedostamattomat ilmennyksesi harmonisoituvat, tekevät yhteistyötä ja ilahduttavat sinua enemmän kuin koskaan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >