HomeViestejäMax ja Lana26.4.2011 - Seksi, seksuaalisuus ja henkinen ihminen

26.4.2011 - Seksi, seksuaalisuus ja henkinen ihminen

SEKSI, SEKSUAALISUUS JA HENKINEN IHMINEN

Kirjoittanut Max ja Lana (www.in5D.com)
26.4.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun ihmisistä tulee heränneempiä tai tietoisempia, tietyt yksilöt huomaavat, että heidän taajuutensa nousee, heidän värähtelynsä voimistuu ja heistä tulee "superlatautuneita" ihmisiä. Nämä korkeamman taajuuden ihmiset - joihin usein viitataan indigoina, kristalleina, ensimmäisenä aaltona tai muuten henkisesti lahjakkaina ihmisiä - näkevät, tuntevat ja tulkitsevat maailmamme voimakkaammin kuin muut. Heillä on usein tunteiden, impulssien, saavutusten ja aktiviteettien vuoristorataa enemmän kuin valtaväestöllä, joka vaikuttaa vakaammalta tai maltillisemmalta. Seksi ja seksuaalisuus eivät tietenkään alueina poikkea tästä.

Lukemattomien haastattelujen sekä ammatillisten ja henkilökohtaisten kokemustemme myötä korkean taajuuden ihmisistä, pystymme toteamaan, että korkeamman taajuuden miehillä ja naisilla on lukuisia yhteisiä ominaisuuksia seksuaalisuuteen ja intiimeihin suhteisiin liittyen ja niitä on lueteltu alla.

1. Korkeataajuuksiset ihmiset ovat äärimmäisen intohimoisia ja heillä on tyypillisesti elämässään jaksoja, joita leimaa epätavallinen tai tyydyttämätön seksuaalivietti ja/tai voimakas vastenmielisyys seksiä kohtaan - mahdollisesti sen vuoksi, että palatessaan alkuperäiselle planeetalleen tai alkuperäiseen ulottuvuuteensa, kosketus ja fyysinen kanssakäyminen eivät ole osa kokemusta samalla tavalla kuin ihmisinä 3D-maailmassa.

2. Korkeavärähteiset ihmiset tuntevat vetoa toisten ihmisten sydämeen, sieluun ja henkivärähtelyyn - yhtä paljon, jos ei enemmän, kuin tiettyyn sukupuoleen. Sukupuolirajat ja -mieltymykset voidaan usein ylittää joko fantasioissa tai todellisissa fyysisissä suhteissa. Homo- ja heteroseksuaalisuudesta voi tulla vähemmän tärkeätä tai epäolennaista.

3. Samalla tavalla ikä, etninen tausta, sosioekonominen status, koulutus, uskonto jne. ovat myös tyypillisesti vähäpätöisiä tekijöitä korkeataajuuksisen ihmisen viehtymyksessä kumppaniin tai kumppaneihin.

4. Silloin kuin korkeataajuuksiset ihmiset yrittävät tukahduttaa fyysiset tarpeet, niiden turvallisen tyydyttämisen sijasta, tuo energia "sisäistetään" ja se voi aiheuttaa muuta vikaa tai pakonomaisuutta, masennusta ja/tai sairautta.

5. Korkeavärähteiset ihmiset näkevät seksin voimakkaana positiivisen energian vaihtamisena, negatiivisten energioiden puhdistamisena ja jumalaisten voimien jakamisena. Siksi seksi ja läheisyys ovat henkisesti vielä terapeuttisempia korkeataajuuksisille ihmisille - ja ainakin väliaikaisesti antavat heille voimaannuttavaa selkeyttä sekä muistutuksen jumalaisen, ehdottoman rakkauden tunteesta.

6. Fyysinen läheisyys kaksoisliekin tai sielukumppanin kanssa saa usein tuntemaan, että tulee yhdeksi toisen ja universumin voimien kanssa. Henkinen ja fyysinen yhteys näyttää antavan tietoisuuden alkutasoja sekä fyysistä ja/tai mentaalista parannusta toiselle tai kummallekin.

7. Koska kaksoisliekki- ja sielukumppanisuhteet usein alkavat toisen tai kummankin ollessa sitoutuneena toiseen, korkeavärähteisillä ihmisillä on usein kätkettyjä tai salattuja seksielämiä, mikä voi voimistaa jo ennestään latautunutta suhdetta ja fyysistä kokemusta.

8. Intiimien hetkien aikana tai välittömästi niiden jälkeen, korkeavärähteisillä ihmisillä on usein muistoja tapahtumista tai kokemuksista, joita ei ole tapahtunut tässä elämässä tai edes tällä planeetalla.

9. Korkeavärähteiset ihmiset tekevät seksistä ja läheisyydestä seikkailevampaa tai tavallisuudesta poikkeavampaa kuluttaakseen voimakkaita energioitaan ja intohimoaan sekä tarttuakseen tarpeeseensa paeta ihmismuodon ja 3D-maailman rajoja.

10. Korkeavärähteiset ihmiset ovat alttiimpia huonolle omakuvalle, tyytymättömyydelle omaan kehoonsa ja/tai syömis-/liikuntahäiriöille - riippumatta siitä, miten viehättävinä toiset heitä ehkä pitävät. Tämä tyytymättömyys luultavasti heijastaa heidän turhautumistaan ihmismuodon kyvyttömyyteen edustaa riittävästi sitä sielun, sydämen ja hengen voimaa, kauneutta ja suuruutta, mikä määrittelee, keitä he oikeasti ovat.

11. Korkeataajuuksiset ihmiset "ottavat sisään" ympäröivien ihmisten, eläinten, ilmaston ja planeetan energioita, tunteita ja fyysisiä tiloja, mikä voi olla hämmentävää ja pakahduttavaa toisinaan. Seksi ja läheisyys sallivat heidän keskittyä läsnä olevaan hetkeen, tasapainottua ja erottaa omat tunteensa ja kokemuksensa niistä, jotka pommitavat heitä päivittäin.

Jos monet näistä ominaisuuksista kuulostavat tai tuntuvat tutuilta, pidä sitä siunauksena. Huolimatta niistä uskonnollisista tai kulttuurillista väitteistä, että on oltava selibaatissa voidakseen olla lähempänä Lähdettä tai ollakseen henkisesti kehittyneempi, olemme havainneet jotain vähän erilaista korkeavärähteisistä ihmisistä. Ilmaisemalla itseään seksin ja fyysisen intimiyden kautta usein ja turvallisesti, he pystyvät helpommin nopeuttamaan parantumista, parantamaan selkeyttä ja nostamaan taajuuttaan vielä lisää. Mitä voimakkaampi heidän yhteytensä on kumppaniin, sitä syvällisemmät vaikutukset intimiydellä näyttää olevan. Ole siis kärsivällinen tunne-, viehätys- ja tarvevuoristoradassasi. On mahdollista toteuttaa niitä tietoisesti - ja päästä tehokkaasti käsiksi hyötyihin ja autuuteen itsellesi, kumppanillesi ja elämässäsi oleville.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev