HomeViestejäMax ja Lana29.10.2014 - Miksi monet henkisellä polulla tuntevat riittämättömyyttä?

29.10.2014 - Miksi monet henkisellä polulla tuntevat riittämättömyyttä?

MIKSI MONET HENKISELLÄ POLULLA TUNTEVAT RIITTÄMÄTTÖMYYTTÄ?

Kirjoittanut Max ja Lana (www.in5D.com)
29.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaikki tällä planeetalla ymmärtävät, että ihmisenä olemiseen liittyy itsensä epäilemistä, epäröintiä ja/tai sen ihmettelemistä, olemmeko riittävän hyvä saavuttamaan tavoitteemme ja toteuttamaan toiveemme. Kuitenkin valotyöntekijöillä tai henkisen polun kulkijoilla nämä tunteet ovat usein läpitunkevampia, voimakkaampia, hämmentävämpiä ja halvaannuttavampia. Ohikiitävien epävarmuushetkien sijasta vaiheemme vaikuttavat vaikeammilta voittaa ja melkein perustavanlaatuiselta tai heräämisprosessimme ytimeltä.

Valotyöntekijöinä useimmat meistä ajattelevat itseään universaalin energiakudelman ihmisolentoina, jotka ovat yhteydessä kaikkiin tällä planeetalla ja sen ulkopuolella ja osa suurempaa kuvaa, mikä liittyy lajimme, planeettamme ja kosmoksen tulevaisuuteen. Miksi siis olemme niin ankaria itsellemme? Miksi meillä on taipumusta ajatella liikaa, tuntea epävarmuutta, velloa itse-epäilyssä tai olla liian kärsimätön itsemme suhteen - myös tilanteissa missä luultavasti osoittaisimme ymmärrystä ja myötätuntoa jollekin muulle, joka tekee tai ajattelee samoin?

On totta, että voimme osoittaa sormella erilaisia elämän tapahtumia tai kriittisiä ihmisiä, joiden loukkaavat sanat ja epäystävälliset teot ovat kenties tukeneet tyytymättömyyden tai arvottomuuden tunnetta. Kuitenkin ydinsyy kaikilla meillä heräämisprosessissa näyttää olevan tunne, ettei sovi mukaan - vaikka osaisimme kuinka hyvin teeskennellä sitä. Miksi? Valitettavasti se, että on heränneempi tällä planeetalla, merkitsee edelleen olemista todella erilainen geenitaajuudeltaan, herkkyyksiltään ja perspektiiviltään kuin 99% väestöstä.

Myös varustettuna tällä tärkeällä tietoisuudella, kaipaamme edelleen ymmärrystä, kuulumista tänne, tunnetta lahjojamme tehokkaasta käyttämisestä ja toisen todellisen rakkauden kokemista keskinäisesti ja ehdottomasti. Nämä tavoitteet voivat kuulostaa perusasioilta, mutta todellisuudessa ne ovat kaikki hyvin "heränneitä" käsityksiä, joita 3D-maailma ei vielä täysin kunnioita ja hyväksy. Valotyöntekijöiden on siis luonnollista olla yksinäinen, lannistunut ja epävarma, kun kumppanin, perheenjäsenten ja ystävien taajuus ei sovi yhteen oman kanssa, kun hyvin harvat ihmiset tajuavat meitä tai tietävät, miten olomme saa tuntumaan täydelliseltä ja kun sen lisäksi, mitä jo kestämme omista ihmiskokemuksistamme, meillä on erityislahjoja, joihin sisältyy ihmisten ja ympäröivän maailman tuskan, paineen ja ongelmien tunteminen.

Seuraava luettelo antaa toivottavasti joitain työkaluja, joilla valotyöntekijät voivat ymmärtää paremmin yksinäisyytensä, hämmennyksensä ja itse-epäilynsä yleisempiä lähteitä, ja vinkkejä joilla välttää itseä vastaan kääntyviä kiertoja, negatiivisia ajatusmalleja sekä karikkoja, jotka tunnemme kaikki erittäin hyvin ...

Ensimmäinen edistävä tekijä

Arvostetut johtajat, kunnioitetut mentorit ja rakastetut idolit joihin luotamme kotona, koulussa, hallituksessa, uskonnollisissa instituutioissa ja myös metafyysisessä maailmassa, ovat edelleen hyvin ihmisiä - ja voivat tuottaa meille pettymyksen. Silloin kun he kertovat meille tarkoituksella harhauttavaa informaatiota, heitä yksinkertaisesti informoidaan väärin, he joutuvat epäsuosioon tai he eivät priorisoi parhaita intressejämme, kritisoimme itseämme. Myös parasta tarkoittavat, koulutetuimmat ja/tai kokeneimmat ihmiset tekevät virheitä tai levittävät ehkä väärää informaatiota. Kritisoimme kuitenkin usein ITSEÄMME siitä, että emme osanneet ennustaa sitä tai nähdä lävitse tai ylipäätään resonoimme tuon ihmisen tai filosofian kanssa. Menetämme sitten luottamuksen henkisempiin lahjoihimme, mm. selkeys, arviointikyky ja erottelukyky. Toisin sanoen, epäilemme vakavasti OMIA kykyjämme aistia totuus intuitiivisesti ja tehdä tietoisia päätöksiä.

VINKKI:

Muistuta itsellesi, että intuitio (logiikan tapaan!) ei ole tunne. Se voi aiheuttaa tunnereaktion prosessoituna, mutta se ei ole tunne. Niinpä mitä tunteellisesti kiinnittyneempi olet tiettyyn ihmiseen tai filosofiaan, sitä sumeampi intuitiosi voi olla. Vain se että vakuutuit jostain ihmisestä tai teoriasta, mikä ei ollut miltä näytti, ei merkitse, että tutkasi tai intuitiosi on vaurioitunut. Huolellisuus on avain: määrittele paremmin, mitä sinulle kerrotaan, kuka kertoo, miksi ja miksi nyt. Esitä itsellesi seuraavat kysymykset. Resonoiko se kanssani, mitä kerrotaan, koska se on mukavaa ja sitä, minkä HALUAN kuulla - ei sitä, mitä minun tarvitsee kuulla? Onko se näytettävissä toteen? Onko lähteestä ja siitä tietoa, miten hänen ennustuksensa, informaationsa ja väitteensä ovat päteneet tähän saakka? Onko viesti pelkoa, voimattomutta ja toisten syyttelyä vai onko se inspiroiva, transformoiva ja muutosta ennakoiva?

Toinen edistävä tekijä

Useimmat valotyöntekijät ovat kallellaan perfektionismiin elämänsä yhdellä tai useammalla alueella, kuten terveys, kunto, kauneus, työ, vanhemmuus, taiteet, suhteet, järjestötaidot jne. Valotyöntekijälinssien läpi näemme yksityiskohtia, perspektiivejä ja mahdollisuuksia, joita monet muut eivät ehkä näe. Kuvittelemme hämmästyttäviä lopputuloksia itsellemme ja maailmallemme ja turhaudumme aina, kun kovasta yrityksestämme huolimatta elämä ei ole lainkaan täydellistä tai siihen liittyy vaikeita kompromisseja. Sitten ihmettelemme, yritämmekö liikaa, yritämmekö tarpeeksi vai onko ongelma itsessämme, koska meiltä menee ohi jokin tai emme ole riittävän kyvykäs tai ansaitseva tuohon "täydelliseen kuvaan", minkä uskomme mahdolliseksi.

VINKKI:

Pidä mielessä, että muistamme sielussamme, miten upeita, valtavia ja voimakkaita energiamme oikeasti ovat, silloin kun emme ole tämän epätäydellisen ihmismuodon vankina tässä hyvin epätäydellisessä 3D-maailmassa. Miten voimme olla turhautumatta, pettymättä ja olematta kärsimätön ihmismielen ja -kehon rajoituksiin, kun tiedämme ydinolemuksemme olevan paljon enemmän? Vaikka ihmiselämän rajoitukset tekevät käytännössä mahdottomaksi säilyttää jatkuvan rajattomuuden ja täydellisyyden tunteen, niin täydellisyyden puutteessa voi silti olla hyvin hauskaa ja siinä voi olla merkitys ja tarkoitus. Itse asiassa tässä todellisuudessa epätäydellisyydet, esteet, "onnettomuudet" ja kompuroinnit opastavat meitä polullamme, auttavat meitä auttamaan toisia vilpittömästi ja vievät meitä uskomattomiin paikkoihin ja yllättäviin saavutuksiin, joita emme ehkä olisi koskaan kuvitelleet muuten.

Kolmas edistävä tekijä

Mitä enemmän heräämme maailmalle ympärillämme, sitä enemmän tunnemme toisten ihmisten, planeetan, teknologioiden ja kosmoksen taajuudet ja reagoimme niihin. Toinen tapa kuvata tätä poikkeuksellista lahjaa on, että nappaamme, tunnemme ja omaksumme eri taajuuksia ystäviltä, perheeltä, työtovereilta ja laajemmista sähköverkoista, voimaloista, torneista ja järjestelmistä sekä gravitaatio- ja muita vaikutuksia kuunkierrosta, auringonpurkauksista, planeetta-asetelmista jne. Sen tuloksena joillakin meistä voi olla fyysisiä oireita, kuten väsymystä, päänsärkyä, pahoinvointia, allergioita, hormoniepätasapainoa, kilpirauhasongelmia, lisämunuaisvaivoja, nivelkipua, elinvikoja jne.

Toisilla voi olla merkittäviä mielialavaihteluja, jotka näyttävät tulevan tyhjästä, lisääntynyttä ahdistusta ja ärtyneisyyttä, keskittymisvaikeuksia, äärimmäistä surua tai masennusta - tai yhdistelmä kaikesta. Lisäksi meillä voi olla kummallisia unia, kärsimme epänormaaleista nukkumistavoista, aistimme näkymättömiä olentoja, kuulemme eriskummallisia ääniä korvissa tai meillä on muita kokemuksia, joita toisilla ei ole. Miten voimme olla epäilemättä itseämme ja ihmettelemättä, olemmeko sairas vai hullu vai kumpaakin? Nämä ajatukset ovat tietysti pelottavia ja saavat olomme tuntumaan haavoittuvalta, heikolta, hämmentyneeltä - ja vielä sairaammalta, hullummalta tai kumpaakin!

VINKKI:

Pidä ainakin pari viikkoa nauhoitettua tai kirjoitettua päiväkirjaa kokemuksistasi, ajatuksistasi, tunteistasi ja fyysisistä oireistasi, koska se auttaa sinua näkemään vastaavuuden. Ymmärrät paremmin, mitä "nappaat", milloin ja miten. On mahdollista, että joka päivä on monia energiavaikutuksia, jotka lisäävät omia tunteistasi ja vaivojasi tai aiheuttavat oireita, jotka eivät ole lainkaan "sinun". Katso yksityiskohtia tästä ilmiöstä ja erityistyökaluja sen maksimihyödyntämiseen artikkelista "Is What I'm Feeling All 'Mine'?"

Neljäs edesauttava tekijä

Sähkömagneettikenttä- ja säteilyvaikutustensa lisäksi teknologiset laitteet voivat hyökätä kimppuumme myös henkisesti. Kukaan ei väitä vastaan sitä, että nopeasti kehittyvät älypuhelimet, ipadit, "vahdit", erityislasit, kannettavat tietokoneet ja muut yhdistävät meidät valtamaan datamäärään ja voivat tehdä elämämme osista paljon helpompia, kuin useimmat meistä uneksivat. Emme voi kuitenkaan kieltää, että teknologia IRROTTAA meidät ihmisistä ja toimista lähiympäristössämme sekä sydämestä. Valotyöntekijöinä tunnemme yhteydettömyyttä useimpiin ihmisiin joka tapauksessa - ja sitten joku vilkuilee puhelintaan, kun yritämme syödä yhdessä päivällistä tai keskustella tai nauttia elokuvasta yhdessä tai sopia bisneksistä. Kun toiset ajattelevat muuta yhteisenä aikanamme, tunnemme vielä enemmän olevamme yksin ja arvoton jakamattomaan huomioon.

Ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi hermostuttavaa - omiin laitteisiimme virtaa jatkuvalla syötöllä väärää informaatiota sekä ihmisten "täydellisiä profiileja" ja "mahtavia hetkiä" sosiaalisessa mediassa. Miten voimme olla vertaamatta elämäämme siihen, mitä heidän elämässään tapahtuu - ja tuntematta, että meiltä menee jokin ohi tai olemme alisuorittaja? Tiedämme, etteivät netissä näkemämme loisteliaat tai kadehdittavat kuvat esitä tuon ihmisen todellista elämää ja haasteita. Silti sen näkeminen, että toiset ovat onnellisia, tyytyväisiä ja näyttävät "täydelliseltä", voi lietsoa itse-epäilyn ja itsekritiikin liekkejä.

VINKKI:

Tiedosta se aikamäärä, minkä teknologiset laitteet soluttautuvat päivärutiineihisi. Miten monta tuntia joka päivä avaudut väärälle informaatiolle, vastakkaisille arvoille ja käsitellyille kuville, jotka pommittavat meitä netissä? On upeaa olla yhtä innostunut kuin toinen ihminen, kun näkee kuvia häistä, joihin emme osallistuneet, ja lapsista joita emme koskaan tapaa, mutta valitettavasti se tapahtuu usein niiden ihmisten kustannuksella, jotka ovat suoraan edessämme.

Kenties meidän kuluttajien pitäisi vaatia teknologiaa, mikä auttaa meitä kommunikoimaan paremmin ympärillämme olevien ihmisten kanssa - ja vahvistaa omaa kehoamme ja järjestelmäämme? Mitä jos suosittu teknologia auttaisi meitä tulkitsemaan edessämme olevien ihmisten kehokieltä, äänensävyä ja henkilökohtaisia taajuuksia, varoittaisi, kun keholta puuttuu ravinteita tai nestettä, antaisi meille informaatiota vahvistamaan tai kumoamaan toisen ihmisen väitteen tai näkemyksen tai valaisisi meille, mitä vuorovaikutuksemme ja päätöstemme seuraamukset voivat olla?

Teknologiavalinnoissa ei tarvitse olla kyse meidän jokaisen kytkemisestä kyberavaruuteen ja tuskallisesta pääsystä maailmaan 24/7, vaan siinä voi olla kyse meidän auttamisestamme saamaan paras irti inhimillisestä vuorovaikutuksestamme ja kokemuksistamme, ei välttämään niitä. Lähitulevaisuuden teknologia voi ja sen pitäisi auttaa meitä kommunikoimaan paremmin edessämme olevien ihmisten kanssa ja ymmärtämään heitä paremmin, nauttimaan aktiivisena ja osallistuvana ihmisenä olemisesta, kouluttautumaan ja yhdistämään meidät käsillä olevaan todellisuuteen - EI IRROTTAMAAN siitä.

Viides edesauttava tekijä

Useammat ja useammat ihmiset henkisellä polulla huomaavat olevansa kaksoisliekkisuhteessa ja/tai syvässä sieluyhteydessä, mikä matkii sitä. Ei ole mikään salaisuus, että nämä suhteet ovat erittäin vaikeita sydämelle, mielelle, keholle ja hengelle, erityisesti "juoksijavaiheessa". Juoksijavaihe on, silloin kun toinen osapuolista pakahtuu suhteen voimaan ja yhteyteen ja sitten kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti juoksee siitä pois. Hän voi tehdä mitä tahansa sabotoidakseen suhdetta, harhautuakseen siitä, kapinoidakseen sitä vastaan ja hän yrittää siirtyä eteenpäin ilman sitä. Vaikka aito kaksoisliekkijuoksija ei tyypillisesti käsitä sitä, nämä pyrkimykset kumpuavat hänen omista peloistaan, epävarmuuksistaan ja haavoittuvuudestaan.

Reaktiona kaksonen joka "odottaa" juoksijaa, kokee usein vielä enemmän epämukavuutta, mikä vaihtelee vihasta, masennuksesta ja ahdistuksesta järkyttävään pettymykseen, hämmennykseen ja tyhjyyteen. Odottava kumppani jää epäilemään kaikkea - voimakasta yhteyttä minkä hän tunsi, omaa arvoa, arviointikykyä, selkeyttä ja kykyä rakastaa täysillä ketään toista enää.

VINKKI:

Nämä suhteet ovat todellisia ja niiden on tarkoitus vahvistaa, inspiroida ja transformoida meitä ja antaa meille konkreettisia vilauksia siitä, mikä on mahdollista elämässä ja rakkaudessa. Prosessi muistuttaa kuitenkin kovasti jonkin lihaksen treenaamista, koska se repii meitä, ennen kuin rakentaa elinvoimaisempaan ja sitkeämpään tilaan. Riippumatta siitä yhdistymmekö tähän kumppaniin pysyvästi tällä tasolla, hänen energiansa ja yhteytensä on kiistämätön ja ratkaiseva osa henkilökohtaista matkaamme ja tarkoitustamme tällä planeetalla. Vinkkejä artikkeleista "Navigating the Twin Flame Experience" ja "Why Isn't My Twin Flame Relationship Working?".

Niin ankarilta kuin yhteiskunta tai muut kriitikot ehkä vaikuttavat, tiedämme, että me valotyöntekijät olemme usein pahimpia itsellemme. Kenties unohdamme, ettemme ole täällä yksin pelastamassa maailmaa, vaan tekemässä muutoksen omaan pikkumaailmaamme? Valotyöntekijät eivät ole tällä planeetalla pistämässä päätään pensaaseen tai kadottamassa itseään jatkuvaan autuuteen. OLEMME täällä pioneereina, jotka kulkevat vaikeaa polkua. On tärkeää, että sallimme itsemme olla iloinen, MUTTA myös tuntea epämukavuutta, jotta pystymme tunnistamaan ja muuttamaan ne tuhoisat tavat, joilla ihmiset kohtelevat toisiaan ja tätä planeettaa. Hyväksymällä omat vaihtelevat tunteemme, tuntemuksemme, mielialamme ja kokemuksemme, ymmärrämme paremmin, mitä merkitsee olla ihminen, ja käytämme paremmin niitä voimakkaita lahjoja, joita muistamme matkan varrella. Vaikka saatamme tuntea olevamme hullu perhetilaisuuksissa tai työpaikan juhlissa, valotyöntekijät ovat juuri riittävän hulluja - ja riittävän näkemyksellisiä, avoimia ja visionäärisiä - saamaan aikaan muutoksen.

Viime viikolla kirjoittelimme erään upean valotyöntekijän kanssa, joka epäili omia kykyjään, ajoitustaan ja päätöksiään. Vastaus hänelle näyttää summaavan kaiken, mitä meidän valotyöntekijöiden täytyy muistaa ja tehdä:

"Et ole yksin siinä, mitä tunnet, myöskään ristiriitaisessa suhteessa itsesi ja toisten kanssa. Koska et ole yksin, mitä luulet toisten tarvitsevan kuulla tunteakseen olonsa paremmaksi ja siirtyäkseen eteenpäin? Mitä sellaista olisit halunnut itsellesi kerrottavan tai näytettävän, mikä olisi tehnyt etenemisestä helpompaa nyt tai aiemmin elämässä? Mikä saa sinun nauramaan, hymyilemään ja tuntemaan olosi hyväksi? Mikä saa olosi tuntumaan eniten sinulta, myös tässä rajoittuneessa ihmismuodossa ja epätäydellisessä (3D) kokemuksessa?"

Miten tahansa vastaamme noihin kysymyksiin, nuo vastaukset ovat avain. Ne ovat avain, mikä mahdollistaa meille itsemme rakastamisen, kunnioittamisen ja itseemme luottamisen paljon täydemmin ja toisten auttamisen tekemään samoin. Saatamme epäröidä, epäillä tai kritisoida itseämme aina silloin tällöin, mutta kun saamme kiinni sen syystä, pystymme nopeasti korjaamaan ja hienovirittämään ja jatkamaan tärkeää etenemistä.

Max ja Lana ovat sivuston vierailijakirjoittajia. Max joka tunnetaan "parantajien parantajana", Lana ja LOC Group (www.locgroup.net) nauttivat toisten kanssa työskentelystä, jotta ymmärretään paremmin ja saadaan paras irti tästä ihmiskokemuksesta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >