HomeViestejäDiana Cooper1.8.2022 - Elokuun 2022 uutiskirjeestä

1.8.2022 - Elokuun 2022 uutiskirjeestä

ELOKUUN 2022 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät.

Merkittävin henkinen tapahtuma tässä kuussa on Leijonaportti-portaali 8.8. Se on auki 26.7.–12.8., mutta sen optimienergia on 8.8. Se muodostuu silloin, kun Sirius, Maa ja Aurinko Leijonassa ovat linjassa Gizan Suurten pyramidien ja Sfinksin kanssa. Leijonanmerkissä on kyse todellisesta positiivisesta voimasta, rohkeudesta, luovuudesta, inspiraatiosta ja rakkaudesta.

Napachakra on yhteydessä aurinkoon, ja tämä on erityinen tilaisuus laajentaa napataajuuttasi, jossa on kyse ykseydestä, lämmöstä, yhteisöstä, tasavertaisuudesta ja oikeudenmukaisuudesta. Se tuo kultaisen tulevaisuuden ystävällistä, lämmintä ja sydämellistä energiaa. Juhla ja seremonia kohentavat napachakraasi ja valaisevat myös Leijonaportti-portaalia. Arkkienkeli Gabriel on vastuussa napasi kehittämisestä.

Voit saada valokoodiaktivointeja erityisesti auringosta tänä aikana nopeuttamaan ylösnousemustasi, ja se auttaa koko planeettaa muuttumaan. Monet sielut heräävät omalle polulleen.

Numeron 8 värähtely tuo sinut tasapainoon. Se koskettaa sinua kunnianhimolla, isoilla unelmilla ja suunnitelmilla, antaen sinulle itseluottamusta ja päättäväisyyttä. Se on myös onnen ja hyvän tuurin luku.

Mikä vielä tärkeämpää, 88 on "minä olen" -olemuksesi tai monadisi värähtely. Tämän numeron kirjoittaminen tai sanominen pyytää sinua yhdistymään "minä olen" -olemuksesi ikuiseen rakkauteen.

Leijonaportti 8.8. on siis upeaa aikaa ilmentää ja erityisesti muistaa, että kiitollisuus on erityisen voimakas ilmentäjä. Silloin kun olet aidosti ja sydämestäsi kiitollinen jollekin, hän haluaa antaa sinulle enemmän. Niin tekee myös monadisi. Suuri "minä olen" -olemuksesi on jumalainen itsesi, ja kun olet kiitollinen, ihmeitä tapahtuu.

Liitän elokuun uutiskirjeeseeni yksinkertaisen, mutta voimakkaan Leijonaportti-ilmentämisseremonian, visualisoinnin akaasisten tiedostojen informaatioon pääsemiseksi ja harjoituksen muinaisviisauden avaamiseen numeron 8 avulla.

Jaan myös lisää kiehtovaa informaatiota Sfinksin henkisestä tarkoituksesta ja henkisen näkemyksen ilmastomuutoksesta.

Leijonaportin jälkeen on upea aika herättää korkeampi sydämesi … Kun elät korkeammasta sydämestä käsin, hehkut rakkautta ja kaikista tuntuu hyvältä seurassasi. Valosi vaikuttaa kosmokseen. Siis jos olet valmis puhdistamaan vanhat uskomukset ja harmonisoitumaan uusien kanssa, tule mukaan nettityöpajaani maanantaina 15.8. klo 19 … Onnellista elokuuta.

Paljon rakkautta kaikille.

Diana

Ilmastonmuutos

Kun kirjoitan tätä, istun sängylläni talon viileimmässä huoneessa koirieni kanssa, jotka on kiedottu viileiden, märkien astiapyyhkeiden sisään. Tavallisesti ne ravistaisivat sen kaiken pois, mutta nyt ne ovat hiljaa paikallaan ja kiitollisia!

Sitä ei ole kieltäminen, että elämäntavallamme ja päätöksillämme teollisena ja teknologisena aikana on ollut haitallinen vaikutus maailmaan. Ilmastomuutosta ei voi kuitenkaan pitää täysin ihmistoiminnan aiheuttamana. Dramaattisimmat olosuhteet joita näemme, ovat kosmisten voimien aiheuttamia, koska maailmamme on aika muuttua. Aionien kuluessa planeetallamme on ollut viisi jääkautta ja valtavia ilmastollisia ja maantieteellisiä muutoksia

Arktinen alue on ollut jäätyneenä yli satatuhatta vuotta. Galaksienvälinen neuvosto on puhdistanut ja valmistellut maaperää tällä valtavalla alueella lähestyvää kultaista aikaa varten. Tästä tulee korkeataajuinen alue muutamille tulevaisuuden kultaisille kaupungeille.

Jään sulaminen johtaa merenpinnan nousemiseen, ja monet alavat saaret peittyvät. Toisia joita on puhdistettu veden alla, nousee asutettavaksi, kun niistä on poistettu suola.

Rannikkojen monia teollisuuskaupunkeja jotka eivät ole valmiita uuteen ajattelutapaan, upotetaan, jotta ne voidaan puhdistaa tulevaisuutta varten. Joissain paikoissa alavien kaupunkien asukkaat ovat viidettä ulottuvuutta, ja uuden ajan henkisellä teknologialla niistä tehdään kelluvia kaupunkeja, joista tulee 5D-asuinpaikkoja, jopa kultaisia kaupunkeja.

Ennusteaikajana oli, että tulella, maalla, ilmalla ja vedellä puhdistaminen voimistuisi 2017–2022, joten äärimmäisten maastopalojen ei pitäisi olla yhtä pahoja tulevaisuudessa, toivottavasti. Ja se riippuu meistä. Jos lähetämme tarpeeksi rakkautta ja valoa planeettaan, maata ei tarvitse puhdistaa.

Sfinksien tarkoitus ja hyviä uutisia!

Olemme nostaneet ihmisten ja planeetan taajuutta hyvin nopeasti noin viiden viime vuoden aikana ja lisänneet sfinksien voimaa.

Mikä sfinksi on

Atlantiksella, Poseidonin temppelin itäportilla, oli valta sfinksi. Se edusti puhtautta, jonka tarkoitus oli olla voimanlähde maan päällä. Se sisälsi kaiken informaation planeettaamme varten ja kaikkia universumeja varten, joita on koskaan ollut ja tulee koskaan olemaan. Nämä tunnetaan universaaleina akaasisina tiedostoina. Nämä tiedostot säilytetään niin korkeassa taajuudessa, että harva voi päästä niihin käsiksi.

Egyptin Sfinksi on tämänhetkinen maavastine, ja se sisältää Maan akaasiset tiedostot. Se rakennettiin Leijonan ajan alussa – rohkeuden, kauneuden ja rakkauden ajan – ja se on vanhempi, kuin tiedemiehet tällä hetkellä ajoittavat sen. Se oli alun perin maalattu punaiseksi, mikä symboloi pyhää soturienergiaa sen roolissa planeetan vartijana. Se on suojelijamme.

Silloin kun Sfinksillä oli 100-prosenttisesti voimansa, se lähetti niin puhdasta ja voimakasta valoa, että se pysäytti tunkeutujat näiden lähestyessä Maata. Henkisyyden vähenemisen myötä, Sfinksistä tuli melkein voimaton suojelemaan Maata. Kun kirjoitin 2004 kolmannen kirjan henkisessä trilogiassani The Web of Light, Sfinksin voima oli vähentynyt 2 prosenttiin. Niin moni ihminen teki tuon kirjan harjoituksia valoverkon energisoimseksi Afrikan yläpuolella, että muutamassa kuukaudessa Sfinksin elinvoima oli lisääntynyt 5 prosenttiin. Nyt se on 27 prosenttia. Jokainen meistä voi vaikuttaa fokusoimalla valoa planeettaan.

Atlantiksen romahtaessa luotiin kuusi kosmista pyramidia – Egyptiin, Mesopotamiaan, Kreikkaan, Peruun, Tiibetiin ja Maya-pyramidi. Nämä ovat kaikki energeettisesti aktiivisia, vaikka suurimmalta osin hajonneet fyysisesti.

Egyptin Suuri pyramidi on yhteydessä Siriuksen ja Orioniin, kun taas Sfinksi on sisäänkäynti Onttoon Maahan. Ontosta Maasta valo kulkee Suuren pyramidin läpi ylös tähtiin ja niistä takaisin Sfinksin kautta Onttoon Maahan. Sfinksi on portaali, josta pääsee käsiksi informaatioon, jota tulee Siriukselta, Orionilta ja monista muista tähdistä ja planeetoilta. Viidennen ulottuvuuden tunneli Sfinksin alla johtaa Onton Maan Suureen pyramidiin, ja sinne akaasiset tiedostot, koko universumin tiedostot, on tallennettu.

Voidaan myös piirtää verenpunainen kahdeksikko, jumalaisen viisauden ikuinen silmukka, Ontosta Maasta Sfinksin (vai Suuren pyramidin?) kautta ylös Sirukseen ja Orioniin ja sitten taas takaisin alas Sfinksin kautta Onttoon Maahan.

Tämä informaatio on kirjasta The Keys to the Universe (= universumin avaimet).

Visualisointi pääsemiseksi akaasisten tiedostojen informaatioon

1. Etsi paikka, jossa voit olla hiljaa ja häiritsemättä.
2. Jos mahdollista, sytytä kynttilä tuomaan korkeita värähtelyjä.
3. Rentoudu ja sulje silmäsi.
4. Maadoitu kuvittelemalla juurien lähtevän jalkapohjistasi syvälle Maahan.
5. Laita arkkienkeli Mikaelin sininen suojaviitta ympärillesi.
6. Vie tietoisuutesi Suureen pyramidiin ja ylös Siriukselle ja Orioniin, sitten Sfinksin kautta alas Onttoon Maahan, ja sitten taas takaisin. Seuraa tätä kahdeksikkoa muutama kerran.
7. Tunne Jumalavoima Sfinksissä, kun kuljet sen läpi.
8. Visualisoi itsesi kulkemassa viidennen ulottuvuuden tunnelia Sfinksistä Onton Maan Suureen pyramidiin. Astu sitten pyramidiin.
9. Astu nyt suuren kunnioituksen vallassa suureen kirjastoon, jonne akaasiset tiedostot on tallennettu.
10. Mestari lähestyy sinua. Kysy, voitko saada informaatiota, joka mahdollistaa sinulle henkisen kasvun.
11. Mestari johdattaa sinut alueelle, jossa hän kehottaa sinua istumaan. Hän ojentaa sinulle erityislaatuisen kvartsikristallin.
12. Kun rentoudut ja virityt kristalliin, saat informaatiolatauksen. Tämä saattaa tulla kuvina, ajatuksina tai vain jonain aistimuksena.
13. Kun olet valmis, palauta kristalli mestarille, ja kiitä häntä.
14. Tule sitten tunnelin kautta takaisin Sfinksiin ja siihen paikkaan, josta lähdit, ja avaa silmäsi.
15. Muutaman seuraavan tunnin tai päivän kuluessa voit tulla tietoiseksi kosmisesta tai henkilökohtaisesta informaatiosta, jota et tiennyt aiemmin.

Harjoitus muinaisviisauden avaamisen kahdeksikon avulla

* Piirrä kahdeksikko maahan ja kulje sitä pitkin, aikomuksenasi avata Siriuksen ja Orionin viisautta korkeimmaksi hyväksi.

* Jos et voi kävellä, piirrä paperille kahdeksikko (punaisella jos mahdollista) ja pyöritä sormeasi sitä pitkin, pitäen aikomusta avata kosmista muinaisviisautta.

Yksinkertainen Leijonaportin ilmentämisseremonia

1. Rentoudu hetki.
2. Muodosta kiitollisuusenergiaa kiittämällä kaikesta hyvästä elämässäsi.
3. Kutsu puhtaanvalkoista, mahtavaa arkkienkeli Gabrielia. Näe, aisti tai tunne hänet kanssasi.
4. Kutsu sisään kultaoranssi arkkienkeli Metatron, jonka eetteriturvapaikka on Suuren pyramidin yläpuolella ja joka on vastuussa planeetan ylösnousemuksesta. Näe, aisti tai tunne hänet kanssasi.
5. Päätä, mitä haluaisit ilmentää korkeimmaksi hyväksi.
6. Piirrä 88 sormellasi tai kynällä ja toista sitä, kun pyydät saada yhteyden monadiisi.

Ohje enkeliportaalin rakentamiseen

Mikä enkeliportaali on

Enkeliportaali on korkean energian paikka, joka luodaan enkelien kanssa. Henget voivat matkustaa siihen saamaan parannusta tai suojelua tai vierailemaan toisessa universumissa tai mennä kuollessaan. Se tuntuu tai näyttää valkoisen valon pyörteeltä tai pilarilta.

Miten enkeliportaali rakennetaan

1. Ilmaise aikomus luoda enkeliportaali ja sen aiottu tarkoitus.
2. Päätä, mihin se rakennetaan. Tämä voi olla kodissasi tai puutarhassasi tai jossain kaukaisessa paikassa.
3. Visualisoi muodostuvan valopilari.
4. Kutsu enkelimaailmojen olentoja lisäämään valoa siihen.
5. Kutsu lohikäärmeitä suojelemaan sitä.
6. Pyydä maalohikäärmeitä maadoittamaan se.
7. Vahvista aikomuksesi.
8. Kerro, miten kauan halua sen olevan paikoillaan ja energisoituna. Tämä voi olla yksi päivä tai ikuisesti.

****

Tietoja työpajoista, kursseista jne. …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >