HomeViestejäDiana Cooper6.12.2021 - Joulukuun 2021 uutiskirjeestä

6.12.2021 - Joulukuun 2021 uutiskirjeestä

JOULUKUUN 2021 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
6.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystävät.

Olen juuri viettänyt muutaman upean päivän Glastonburyssä koirieni kanssa. Ikkunastani näkyi kukkulalle (Glastonbury Tor). Tuntui uskomattomalta olla portaalin energiassa, joka yhdistyy suoraan kosmiseen sydämeen. Ensimmäisenä päivänä kiipesimme Venuksen ja Sugarin kanssa Torin laelle, ja tässä on kuva niistä todisteena!

https://840841.smushcdn.com/1755108/wp-content/uploads/2021/12/torw-225x300.jpg?lossy=1&strip=1&webp=1        https://840841.smushcdn.com/1755108/wp-content/uploads/2021/12/tor-1-225x300.jpg?lossy=1&strip=1&webp=1

Kävelimme myös Gogin ja Magogin ohi – ainoat jäljellä olevat 1000 vuotta vanhat Avalonin tammet – ja kävimme lohikäärmeen luona katsoessamme kristalleja. Oli mahtavan virkistävää nähdä "KOIRAT TERVETULLEITA" kaupan ja kahvilan ovissa, ja kaikkialla minne menimme, meistä tuntui tervetulleelta. Nautimme parasta ruokaa ikinä koiraystävällisessä Queen of Cupsissa. Itse asiassa se oli niin hyvää, että vein perheeni sinne lounaalle seuraavana päivänä.

Pian oivalsin, etten ollut sattumalta Glastonburyssä, Maan sydänchakrassa.

Glastonbury, Avebury ja Stonehenge ovat kaikki poikkeuksellisia portaaleja yhdessä suuressa portaalissa. Ohitin Stonehengen matkalla ja sitten puhuin jonkun kanssa, joka ylisti Aveburyä. Glastonbury on hämmästyttävä ja voimakas portaali, jonka kautta kosmista rakkausenergiaa tulee maahan. Avebury on myös erityislaatuinen galaksienvälinen portaali, ja se alkaa palata alkuperäiseen rooliinsa tervetuloportaalina tähän universumiin olennoille, joita tulee tähdistä. Stonehenge on upea kaksisuuntainen ulottuvuuksienvälinen portaali ja paljon muuta. Talvipäivänseisauksessa se on suorassa linjassa Auringon ja Suuren keskusauringon kanssa, jotka lähettävät energioita sieluvapautta varten. Tämä on uskomattoman tärkeää nyt, kun heti päivänseisauksen jälkeen, jouluaattona. kontrolloinnin ja vapauden voimat ottavat yhteen merkittävällä tavalla.

Siis talvipäivänseisausta varten, jolloin henki pyysi minua tekemään Zoom-lähetyksen, tiesin, että sen täytyi tapahtua Stonehengen kautta, jotta päästään käsiksi sieluvapauden energioihin. Yllätyksekseni Paul Venetsialainen tuli jatkuvasti luokseni. Hän kantaa vapaudenliekkiä ihmiskunnalle.

Oivalsin, että minut oli tuotu Glastonburyyn erityisesti valmistautumaan niihin upeisiin energioihin, joita Valaistut sielut haluavat tuoda Zoomiin. Kuusi suurta mestaria lähettää kutsun liittyä seuransa talvipäivänseisauksessa. He haluavat laittaa vapaudenliekin valotyöntekijöiden energiakenttiin – valmistelemaan meidät kaikki edessä olevaan kultaiseen tulevaisuuteen ja myös antamaan meille avaimet auttaa suuren kosmisen 7D-verkoston rakentamisessa universumin ympäri. Tätä valmistellaan ja rakennetaan tällä hetkellä, ja se aktivoidaan täysin uutta kultaista aikaa varten.

Tässä on kuusi mestaria, jotka odottavat meidän valaisemista.

Lordi Voosloo oli suurin ja korkeimman taajuuden korkea-arvoinen pappi, joka koskaan inkarnoitui kultaiselle Atlantikselle. Tuolloin hän toi mukanaan avaimet ja koodit Atlantiksen siirtymiseksi hyppäyksellä siihen legendaariseen aikaan, jonka muistamme ja jolloin ihmiset loivat poikkeuksellisen kristalliteknologian ja aktivoivat uskomattomia psyykkisiä kykyjä. Hän on palannut nyt kahdeksannen säteen mestarina ja auttaa meitä tekemään hypyn uuteen kultaiseen aikaan vielä korkeammassa taajuudessa, kuin meillä oli kultaisella Atlantiksella. Hän haluaa ladata meille viimeisimmät avaimet ja koodit henkistä kehittymistämme varten.

Paul Venetsialainen kantaa vapaudenliekkiä, upeaa kirkkaankeltaista, pinkkiä ja oranssia liekkiä, joka vapauttaa ihmisten sielut. Inkarnaatioidensa aikana hän on ollut huolissaan vapaudesta. En työskentele hänen kanssaan kovin usein, joten olin yllättynyt, kun hän astui sisäiseen maailmaani ja oli hyvin sinnikäs. Ei kai minun olisi pitänyt olla yllättynyt, sillä juuri nyt ihmiskunta on kollektiivisesti ilmoittautunut suureen "kontrollointi vs. vapaus" -haasteeseen. Saatat hyvinkin huomata henkilökohtaista elämääsi testattavan tällä tavalla, heijastuksena tästä maailman isosta testistä. Hän oli hyvin itsepintainen siinä, että hän halusi laittaa vapaudenliekin niiden päälle, jotka ovat valmiita nousemaan kontrollointienergioiden yläpuolelle tänä aikana maan päällä. Talvipäivänseisaus on erityisen otollista aikaa tehdä tämä, kun Glastonbury on suoraan linjassa Auringon kanssa tuona päivänä. Aurinko kantaa sieluvapauden koodeja.

Lordi Kumeka oli tärkeänä vaikuttajana Atlantiksen viimeisessä kokeilussa, joka kulminoitui kultaiseen aikakauteen. Hän on 10. ulottuvuuden mestari, joka työskentelee valaistumisen, puhdistumisen ja vapauden topaasinsinisellä säteellä. Hänellä on kaikki tieto ja kokemus, jota tarvitsemme tällä hetkellä, ja hän auttaa luomaan piirustuksen uutta aikaa varten, jotta se voidaan aktivoida. Hän on mm. valmis lataamaan osia tuosta piirustuksesta niille yksilöille, jotka ovat valmiita vastaanottamaan sen. Tämän myötä he voivat tehdä oman osansa ja auttaa planeettaa valmistautumaan kultaiseen tulevaisuuteen.

El Morya on Manu, täydellinen 5D-ihminen, jolla 12-säikeinen DNA ja jonka 12 chakraa toimivat täysin. Kun seisot hänen energiakentissään puhtaan aikomuksen kera, hän sytyttää sinut näillä koodeilla ja korkeammilla mahdollisuuksilla.

Jeesus on nyt kosmisen rakkauden tuoja, joka kantaa Kristus-valon korkeinta värähtelyä. Kun kohtaat hänet eetterissä Glastonbury Torin yläpuolella, missä rakkaussäde kosmisesta sydämestä virtaa tähän planeettaan, rakkausihmeitä voi tapahtua. Se mahdollistaa sinulle korkeamman rakkauden levittämisen.

Komentaja Ashtar on sen galaksienvälisen avaruusaluslaivueen komentaja, joka suojelee Maata ja partioi universumissa. Hän kulkee kanssasi kosmokseen rakentamaan ja vahvistamaan universaalia valoverkostoa. Voit lisätä puhdasta rakkautta ja ihmisviisautta tuohon verkostoon, joka yhdistää tähdet. Tämä ankkuroi sen vahvemmin Maahan Stonehengessä ja mahdollistaa meillä paikkamme ottamisen universumissa.

Rakkauden ja kauniiden siunausten kera,

Diana

 

Talvipäivänseisaus-zoom rakkauden ja vapauden puolesta

Tämän päivänseisauksen värähtely on 11, mestaruuden ja maailman auttamishalun luku. Kuusi valaistua mestaria ovat lähettäneet kutsun auttaa ihmisvapaudessa. Myös rakentaa 7D-rakkaus- ja valoverkosto universumin ympäri. Tämä ankkuroi … (kuvaus jatkuu)

Tämä Zoom tarjoaa uutta esoteerista informaatiota. Se koskettaa sinua uskomattomilla energioilla ja valmistelee edessä olevaan kultaiseen tulevaisuuteen, sekä tekee sinulle myös mahdolliseksi auttaa itseäsi, ihmiskuntaa ja Maata ylösnousemaan. Ilmoittaudu nyt.

 

Mitä Maassa tapahtuu tällä hetkellä?

1. Tässä on analogia siitä, mitä tapahtuu. Asumme tällä hetkellä todella vanhassa ja ränsistyneessä omakotitalossa. Se on niin vanha ja huonosti toimiva, että sitä puretaan. Mikä sotku! Miten vaikeaa onkaan asua siinä, kun sitä revitään alas ja tehdään tilaa paljon suuremmalle, täysin uudelle talolle, joka rakennetaan sen paikalle. Suunnitelmat on tehty. Suunnittelupa on saatu. Saamme hintatarjouksia rakentajilta. Mutta asumme edelleen tuossa vanhassa paikassa, ja paras tapa jolla voimme selviytyä, kun kaikkialla ympärillämme puretaan, on fokusoitua kauniiseen ja täysin uuteen kotiin, jonka saamme, kun kaikki on valmista.

Helpommin käsiteltävällä tasolla, onko sinulle rakennettu koskaan uutta keittiötä? Jos on, saatat muistaa sen tunteen, kun kaikki kaapit on hakattu irti ja on todellinen kaaos. Olet ehkä myös ihmetellyt, miksi käyt kaiken tämän läpi. Mutta ajattelet uutta keittiötä, jonka olet tilannut, ja se antaa sinulle energiaa ja voimaa jatkaa. Ja muutaman päivän tai kenties parin viikon kuluttua sinulla on kaunis ja aivan uusi keittiö. Se on paljon parempi kuin vanha. Mietit ehkä myös, miten olet voinut asua tuon vanhan keittiön kanssa niin pitkään.

Ja siinä missä uuden keittiön suunnitteleminen ja asentaminen kestää vain viikkoja, vanhan talon purkaminen ja uuden talon rakentaminen sen paikalle vie kuukausia. Maan siirtäminen kolmannesta ulottuvuudesta viidennen ulottuvuuden toimintamalliin vie vuosikymmeniä. Olemme purkuvaiheessa vuoteen 2023 saakka.

2. Jos olet teettänyt joskus jotain rakennustyötä, tiedät, että tulee aina ongelmia. Tuo purkaminen ja uuden maailman rakentaminen tuo esiin aina haasteita. Tällä hetkellä pelko- ja kontrollointivoimat yrittävät tiukentaa otetaan, ja tämä aiheuttaa häiriöitä. Ne tuntevat taajuuden vääjäämättä kohoavan tällä planeetalla, sillä valo tulee kirkkaammaksi koko ajan. Heti kun ihmiskunnan taajuus on korkeampi kuin nykytilanteen taajuus, viruksen ja sitä ympäröivän kaaoksen ja kontrolloinnin on hävittävä. Niinpä valotyöntekijöitä pyydetään pitämään valonsa hehkumassa kaikesta riippumatta, ja silloin asioiden pitäisi alkaa helpottaa kevääseen mennessä.

3. On valtava ero vanhan maailman ja sen uuden maailman välillä, jota luomme. Kyse ei ole vain tästä planeetasta. Jokainen tähti ja planeetta tässä universumissa käy läpi poikkeuksellista parannusta korkeampaan ulottuvuuteen. Valotyöntekijät ovat inkarnoituneet auttamaan tässä transformaatioprosessissa koko universumin puolesta. Tästä syystä on hyvin tärkeää tehdä oma osamme ja auttaa rakentamaan korkean taajuuden kommunikointiverkosto Maan ja kaikkien tähtien, planeettojen ja galaksien välille tässä universumissa. Tätä ei voi tehdä ilman ihmisten apua. Se on merkittävää kosmista palvelutyötä.

Vanhaa taloamme puretaan. Olemme valmiina aloittamaan uuden talon rakentamisen, mutta meidän täytyy rakentaa infrastruktuuri, ennen kuin voimme aloittaa.

 

Mikä on uusi 5D-suunnitelma/piirustus Maalle?

Vuonna 2032 uusi viidennen ulottuvuuden piirustus toteutetaan tällä planeetalla ja tässä universumissa.

Tähän saakka olemme kollektiivisesti eläneet pienessä ja nuhruisessa kolmannen ulottuvuuden talossa. Kuitenkin tällä hetkellä tuota taloa puretaan ympärillämme, jotta uutta ja ylellistä viidennen ulottuvuuden kartanoa voidaan alkaa rakentaa 2032. Purkaminen jatkuu vuoteen 2023 saakka. Sitten meillä on yhdeksän vuotta aikaa saada paikka valmiiksi, jotta uuden rakentaminen voi alkaa.

Tuon jakson aikana meillä on tilaisuus tutkia arkkitehdin suunnitelmia ja valmistautua tarkoituksenmukaisesti. Ja paras tapa raivata tämä paikka ja tilata rakennusmateriaaleja (valmistautua uuteen piirustukseen) on elää viidennen ulottuvuuden tavalla. Jokainen viidennen ulottuvuuden ajatus, sana tai teko joka sinulla on, luo rakennustiilen tulevaisuutta varten. Sitten heti kun planeetan energia on oikea, uusi voi helposti ilmentyä.

Muista, että Galaksienvälinen neuvosto on jo antanut suunnitteluluvan tähän Maan seuraavaan kehitysvaiheeseen.

Oman viidennen ulottuvuuden itsesi perusta on Maa-tähtichakrasi. Syvä ja vakaa perusta tätä uutta ylellistä ja tilavaa kartanoa varten rakennetaan aktivoimalla kollektiivisesti Maa-tähtichakramme. Sitten kun riittävä määrä ihmisiä on ankkuroinut ja avannut Maa-tähtichakransa, juuri tuolla hetkellä perusta on valmis kultaista 5D-tulevaisuutta varten.

 

5D-piirustus

1. Maa on rauhan, harmonian, luovuuden ja sielutyytyväisyyden paikka.

2. Inkarnoituu korkean taajuuden sieluja ilman karmaa.

3. Kun uusi kultainen aika etenee, sielut eivät mene unohdusverhon läpi, joten he muistavat jumalaisen olemuksensa ja yhteytensä.

4. Kaikki on paikallista – paikallisesti kasvatettua ruokaa ja pieniä paikallisyhteisöjä.

5. Ei ole rahan tai omistajuuden tarvetta. Sen sijaan on jakamista, välittämistä ja yhteisömielisyyttä.

6. Lapsilla on syntyessään 12 DNA-säiettä yhdistyneenä ja aktiivisena.

7. Ihmisillä on 12 chakraa paikoillaan ja aktivoituna.

Tämä merkitsee:

Maa-tähtichakra – Kaikki ovat yhteydessä luontoon ja Lady Gaiaan, joten kaikki tuntevat kuuluvansa joukkoon. Kaikki toteuttavat oman potentiaalinsa.

Juurichakra – Kaikki tuntevat täydellistä turvaa ja luottavat, että heistä huolehditaan. Ihmiset toimivat maalaisjärkeä käyttäen ja itsestään vastuun ottaen. Korkeammat henkiset lait – rakkaus, armo ja ykseys – toimivat.

Sakraalichakra – Perhe- ja henkilökohtaiset suhteet sekä seksuaalisuus perustuvat ylimaalliseen rakkauteen ja luottamukseen. Kaikki vauvat ovat haluttuja ja tervetulleita.

Napachakra – Ihmiset elävät yhteisyydessä ja ykseydessä. Kaikki ovat tasavertaisia. Korkeampia ilmentämistekniikkoja käytetään kaiken hyväksi.

Solar plexus -chakra – Ihmisillä on itsearvostusta, luottamusta, voimaa ja viisautta.

Sydänchakra – Ihmiset elävät rakkaudessa, ystävällisyydessä ja näkevät jumaluuden itsessään ja toisissaan.

Kurkkuchakra – Kaikki ovat avoimia, rehellisiä ja toimivat lahjomattomasti. Kaikki puhuvat totuuttaan. Ihmiset ovat telepaattisia.

Kolmas silmä -chakra – Ihmiset ovat valaistuneita ja näkevät asiat korkeammasta perspektiivistä. Kaikki tuntevat yltäkylläisyyttä ja vetävät automaattisesti puoleensa omat tarpeensa. Kaikki ovat selvänäköisiä ja aktivoivat itseparannuksen.

Kruunuchakra – Ihmiset käyttäytyvät viisaasti ja alkavat ladata universaalia viisautta.

Kausaalichakra – Kaikki ovat rauhassa ja kontaktissa enkelimaailmoihin.

Sielutähtichakra – Ihmiset ovat kosketuksissa sielunsa/korkeamman itsensä kanssa.

Tähtiporttichakra – Ihmiset yhdistyvät monadiinsa ja rakentavat antakarna-siltaansa Lähteeseen.

 

Joulu

Joulun juhlat peruttiin viime vuonna monissa maapallon paikoissa. Silti Kristus-valoa virtasi jouluaattona, kuten virtaa joka vuosi. Tänä vuonna sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan hävittämään sitä pelkovärähtelyä, jota levitetään. Tämä on haastava joulu monilla tasoilla. Pysy keskuksessasi ja tyynenä. Hengitä sisään kultavalkoista Kristus-valoa, joka kietoo sinut sisäänsä jouluaatosta tapaninpäivään.

Voit kutsua Kristus-valoa koska tahansa. Se on kuitenkin jouluna voimakkaampaa kuin koskaan. Tässä on muutama tapa, jolla voit käyttää sitä. Sinun täytyy vain pyytää sitä tai kuvitella se.

1. Kutsu sitä muodostamaan kultavalkoinen suojakupoli sinun, rakkaidesi ja kotisi päälle.

2. Pyydä sitä lähettämään parantavaa valoaan sinun tai muiden kautta. Se koskettaa ihmisiä solutasolla ja toimii aina armollisesti kaiken korkeimman hyvän puolesta.

3. Kristus-valo kantaa korkeamman rakkauden koodeja, joten visualisoi sen sovittelevan perheitä, tilanteita tai maita.

4. Rakkaus voi tehdä taikoja, joten kuvittele kultavalkoista Kristus-valoa virtaavan kehen tahansa ihmiseen tai paikkaan maailmassa ja alkemisoivan pelon rakkaudeksi, puutteen yltäkylläisyydeksi ja onnellisuudeksi.

5. Kuvittele Kristus-valosuihkuja tulevan kuin kultasadetta kaikkialle, yhtä lailla puiden, eläinten ja ihmisten päälle.

6. Vesi kuljettaa Kristus-valoa, joten näe jokien ja merien valaistuvan rakkausenergiasta.

Visiosi ovat jouluna hyvin voimakkaita, sillä se on taian ja ihmeen aikaa. Toivotan sinulle onnellista, tervettä, vapaata, yltäkylläistä ja rakkaudentäyteistä joulua.

 

Uusi vuosi 2022

Kontrolloinnin ja vapauden välinen taistelu jatkuu jonkin aikaa, mutta sen pitäisi helpottaa kevääseen mennessä. Tähän vaikuttaa luvun 6 energia, koska 2022 värähtelee sitä, 2+0+2+2=6.

6 on yhteisön ja välittämisen energiaa. Sen vaikutuksesta ihmiset ovat rakastavia, myötätuntoisia ja ymmärtäviä, joten se auttaa tuomaan kaikki yhteen. Se tuo esiin myös taiteellisia ja luovia energioita. Maailma on yksi valtava yhteisö, ja vääjäämättä "kuutosen" välttämislaadut nostavat planeetan taajuutta nopeammin. Tämä pätee myös yksilöihin ja perheisiin.

Tämän vuoden aikana ihmiset alkavat maailmanlaajuisesti pitää mahdottomana hyväksyä sitä, että on äärimmäisen rikkaita ja köyhiä. Suurempi ymmärrys ja myötätunto koskettaa meitä.

Kun yksisarvisesi lisää valoa kuutoseen, sinusta tulee perheesi tai yhteisösi sydänkeskus ja löydät sielutyydytystä luovasta ilmaisusta. Samaan aikaan sinulla on hyvä omanarvontunto.

Siis yhdessä voimme auttaa maailmaa pyytämällä yksisarvisia virrattamaan puhdasta korkeataajuista valoaan kaikkiin meihin ja lisäämään rakkautta, omanarvontuntoa, yhteisöllisyyttä, ykseyttä ja vapautta.

Visualisointi ykseyden puolesta

1. Etsi paikka, jossa voit olla hiljaa ja häiritsemättä.

2. Sulje silmäsi ja maadoitu näkemällä Maa-tähtichakrasi valtavana magneettisena hopeapallona jalkojesi alla, joka pitää sinut vakaana.

3. Löydät itsesi istumasta lumiselta ja rauhalliselta vuorenhuipulta, sininen taivas yläpuolellasi.

4. Sinusta tuntuu lämpimältä ja mukavalta, kun hengität vaivattomasti ja rentoudut.

5. Lumipeite tuikkii ja sädehtii upeassa auringonvalossa.

6. Tule tietoiseksi kimaltavan valkoisesta valosta etäällä, ja oivallat yksisarvisesi lähestyvän.

7. Ja siinä samassa kaunis yksisarvisesi seisoo edessäsi ja koskettaa kolmatta silmääsi valosarvellaan. Saatat tuntea tämän.

8. Kurkota yhdistymään sen kanssa ja kiitä sitä tulemisesta luoksesi.

9. Kerro sille, että haluat auttaa itseäsi ja planeetta siirtymään kohti tasavertaisuutta, rauhaa, yhteisyyttä ja ykseyttä 2022.

10. Yksisarvisesi nyökkää ja yhtäkkiä valtava, puhtaanvalkoinen numero 6 sykkii ja värähtelee edessäsi.

11. Samalla kun se jatkaa valolaatujensa sykkimistä sinuun, yksisarvisesi kaataa puhtaanvalkoista valoa päällesi, kunnes olet yksisarvisvalon kotelossa.

12. Numeron 6 laadut syttyvät sisälläsi … rakkaus-, yhteenkuuluvuus-, ykseys-, rauha-, välittämis-, ystävällisyys- ja tasavertaisuuskoodit syttyvät tietoisuudessasi ja aurassasi.

13. Ollessasi edelleen yksisarvisvalon kotelossa, huomaat istuvasi sen selässä, kun se menee suoraan ja tarkoituksellisesti universumiin.

14. Edessä näet Lyyran valtavan ja suurenmoisen timanttitähtiportin. Portti on auki, ja arkkienkeli Christiel joka on vastuussa yksisarvisvaltakunnasta, odottaa sinua.

15. Arkkienkeli Christielin kimaltavan valkoinen valo tervehtii sinua rakkaudella.

16. Hän kysyy, mitä haluat. Ja kerrot hänelle telepaattisesti, että haluat auttaa planeettaa menemään kohti tasavertaisuutta, rauhaa, yhteisyyttä ja ykseyttä vuonna 2022. Pyydät yksisarvisia auttamaan.

17. Välittömästi yksisarvisia virtaa tähtiportin läpi … Voit nähdä Maan alapuolellasi. Katselet, kun yksisarviset levittäytyvät ympäri Maata.

18. Arkkienkeli Christiel pyytää pitämään visiosi rakkaudesta, rauhasta ja ykseydestä ...

19. Sitten hän nostaa kätensä aloittamisen merkkinä. Näet kirkasta valoa virtaavan kaikkien yksisarvisten sarvista ja lähettävän rakkaus-, rauha- ja ykseyslaatuja maahan ja ihmisten mieliin ja sydämiin kaikkialla.

20. Katselet ihmetystä ja syvää kunnioitusta tuntien, kun suuri kosminen lampi joka sisältää numeron 6 energiavärähtelyä, laajenee ja lähettää "valosormia" Maahan, kunnes voit nähdä tuon suotuisan vaikutuksen leviävän ympäri maailmaa …

21. Lopulta arkkienkeli Christiel nostaa kätensä osoittamaan, että pyyntösi on täytetty.

22. Numeron 6 kosminen lampi palaa nyt normaalikokoonsa.

23. Yksisarviset virtaavat takaisin Lyyran tähtiportista. Samalla monet niistä pirskottavat sinua siunauksilla … kunnes viimeinenkin on palannut Lyyraan.

24. Arkkienkeli Christiel koskettaa kruunuasi siunaten ja kiitollisena. Saatat tuntea sen.

25. Sitten täynnä kiitollisuutta ja tietäen, että olet aloittanut vuotesi upealla, kosmisella palvelulla, palaat sinne, mistä aloitit matkasi.

26. Asut pois yksinsarvisesi selästä ja heilutat, kun se häviää eetteriin.

27. Ajattele hetki rakkautta, rauhaa, yhteisyyttä, tasavertaisuutta ja ykseyttä elämässäsi ja maailmassa.

28. Avaa sitten silmäsi.

 

UUTTA: Enkeliviritys- ja kristallisetti

Minulta kysytään usein, mistä hankin kristallini, joten nyt minulle on kerrassaan ilo ilmoittaa uudesta yhteistyöstäni Katie-Jane Wrightin kanssa &CRYSTALS-sivustolta. Katie uskoo vankasti, minun tapaani, eettisesti hankittuihin kristalleihin ja niiden kohtelemiseen sillä kunnioituksella, jonka ne ansaitsevat.

Katie-Jane ja minä loimme tämän kauniin laatikon, rakastavana aikomuksenamme tukea sinua yhdistymisessä enkeleihin tietoisemmalla tavalla …

Lisätietoja ja tilaus näiltä sivuilta https://www.andcrystals.com/crystals (linkki ei jostain syystä toiminut suoraan, kopioituna kyllä).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >