HomeViestejäDiana Cooper1.10.2021 - Lokakuun 2021 uutiskirjeestä

1.10.2021 - Lokakuun 2021 uutiskirjeestä

LOKAKUUN 2021 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, näytän kirjoittavan joka kuukausi, että maailmassa on selkkauksen, levottomuuden ja hämmennyksen aikaa, eikä lokakuu eroa siitä. Urheat ihmiset jatkavat taistelua oikeudenmukaisuuden puolesta. Ja muutoksen kiihtyminen jatkuu. Tarot-korttien Torni edustaa ajankohtaista jaksoa. Kaikki romahtaa, joten ole tarkkana, ettei tiili osu sinuun, ja fokusoidu uuteen, joka ottaa vanhan paikan. Ja tätä jatkuu ensi vuoden huhtikuulle tai toukokuulle, jolloin asiat alkavat rauhoittua.

Sitä odotellessa, kaikkia pyydetään keskittymään, virittymään omaan intuitioonsa, päättämään, mikä tuntuu oikealta itselle, ja fokusoimaan energiansa positiivisiin asioihin, joita tapahtuu.

Syntymäpäivänäni 7.9. lähetin ensimmäisen lyhyistä maailman parannusmeditaatioista, joita tein yhteensä 30 päivää. Kiitos kaikille, jotka olette osallistuneet, sillä se vaikuttaa planeettaan. Joka päivä on erityyppisiä parannuksia – ulottuen korkeampien ylösnousemusliekkien tuomisesta työskentelyyn puuverkoston, lohikäärmeiden, yksisarvisten ja enkelien kanssa luomaan rakkausportaaleja. Toivottavasti jotkut näistä resonoivat kanssasi, ja jatkat niiden levittämistä joka päivä.

Tavallisin kysymys jonka saan sosiaalisen median tai zoom-lähetysten tai sähköpostien kautta, on: "Onko minut suojattu tämänhetkistä maailman haastetta vastaan?" Tämä on vahvasti henkilökohtainen sielupäätös, ja kaikkien täytyy virittyä korkeampaan itseensä löytääkseen, mikä on oikein heille. Kunhan kuuntelet vaistoasi, se minkä tahansa päätöksen teet, on oikea henkilökohtaiselle sielumatkallesi. Ja se on syvällisen merkittävä, henkinen päätös. Intuitionsa kuunteleminen ja rohkeus seurata sitä, on tie mestaruuteen ja ylösnousemukseen.

Kirjoitan uutiskirjeessäni Maa-tähtichakrasta. Olen aina tiennyt, että se oli oleellinen ylösnousemukselle, mutta tässä kuussa sen merkitys on tullut todella esiin, joten olen totaalisen innoissani, että pidä zoomin siitä. Vasta sitten kun riittävä määrä ihmisiä ankkuroi sen, meillä on maailmanrauha.

Rakkauden ja enkelisiunausten kera,

Diana

Maa-tähtichakra

Monta vuotta sitten, kun viidennen ulottuvuuden chakrani alkoivat tulla sisään ja tulin ensimmäistä kertaa tietoiseksi Maa-tähtichakrasta, tunsin sen usein mustavalkoisena jalkapohjieni alla. Kuukausia myöhemmin vaikutelmani oli, että se oli tummanharmaa, ja sitten vähitellen kun virtyin siihen, se tuntui vaaleammalta ja vaaleammalta, kunnes siitä tuli hopeinen ja sitten kirkkaampi ja suurempi. Vasta nähdessäni sen suurena, säteilevänä, nestemäisenä hopeapallona alapuolellani, Kumeka kertoi minulle, että mustavalkoisesta, tummanharmaan ja vaaleanharmaan kautta, hopeiseksi on tosiaan Maa-tähtichakran kehityskulku, kun se herää.

Tämän pitkän prosessin aikana saatoin tuntea arkkienkeli Sandalphonin, joka on vastuussa tämän chakran kehittymisestä, tulevan lähemmäs minua, ja tunsin hänet kanssani useammin.

Noin 10 vuotta sitten menin lomalle Guatemalaan, ja sen aikana kävimme Atatlan-järvellä – hyvin henkeäsalpaavan ja ihanan sininen järvi kera energian, jonka pystyn tuntemaan tänäkin päivänä. Kelluminen sen yli veneessä oli yksi "noista" elämänkokemuksista. Vasta palattuani kotiin kuulin, että taianomainen kristalliluola Atatlan-järvessä on arkkienkeli Sandalphonin eetteripiilopaikka ja se on suoraan yhteydessä onttoon Maahan, seitsemännen ulottuvuuden chakraan tai paratiisiin planeetan keskellä. Luulen, että jos olisin tiennyt tämän ennen vierailuani, olisin ollut niin fokusoitunut siihen, etten olisi rentoutunut ja nauttinut kokemuksesta. Mutta olen täysin varma, että tämä auttoi maadoittamaan Maa-tähtichakrani.

Hopea kantaa psyykkistä ja henkistä tietoisuutta ja värähtelee ylintä jumalaista feminiinisyyttä. Siis Maa-tähtichakra joka on arkkienkeli Sandalphonin vastuulla, kantaa puhdasta jumalaista feminiinienergiaa, kun taas Tähtiportti joka on arkkienkeli Metatronin vastuulla, kantaa jumalaista maskuliinisuutta. Kymmenentuhatta vuotta Maata on hallinnut maskuliinienergia, ja tämän jakson ajan Sanat Kumara maskuliinienergiana piti planeetan kundaliinia tai elämänvoimaenergiaa Gobin autiomaassa. On tasapainon aika.

Vuonna 2008 (valmisteluna vuoteen 2012) Maya-vanhimmat siirsivät kundaliinin arkkienkeli Sandalphonin piilopaikkaan Guatemalassa, Etelä-Amerikassa. Siellä he transformoivat sen jumalaisella alkemialla feminiinienergiaksi. Etelä-Amerikka on suoraan yhteydessä Venukseen, joka on ydinolemukseltaan jumalaista feminiinisyyttä, joten kundaliinia "kyllästetään" nyt kosmisen sydämen rakkausenergialla. Ja Maan kundaliini on osa sitä jumalaista feminiinisuunnitelmaa, jota pidetään Maa-tähtichakroissamme. Ihmisten Maa-tähtichakrojen avautuminen ei ole tärkeää ainoastaan planeetan ylösnousemukselle, vaan reitti rauhaan maan päällä.

Hiljattain minulle painotettiin, että minun täytyy työskennellä taas Maa-tähtichakran 33 kammion kanssa. Ne kaikki ovat jollain tavalla yhteydessä luontoon tai kosmokseen. Kun kävin läpin näitä kammioita, tunsin välittömän muutoksen Maa-tähtichakrassani ja elämässäni. Minusta se on hyvin innostavaa, koska se on niin yksinkertaista, kuitenkin sen hyödyt elämälle ja ylösnousemukselle ovat uskomattomia.

Maa-tähtichakrasi ankkuroiminen ja avaaminen stimuloi ylösnousemusmatkaasi monilla tavoilla. Tässä on joitain hyötyjä tämän keskuksen laajentamisesta.

1. Se maadoittaa sinut täysin Gaiaan, jotta voit vastaanottaa sen rakkautta ja suojelua.

2. Se sisältää oman kutsusi Gaialta olla maan päällä, ja kun vastaanotat sen tietoisesti, tunnet itsesi rakastetuksi ja kuuluvan tänne. Se saattaa myös laukaista muistoja niistä päätöksistä, joita sielusi teki tätä elämää varten.

3. Kun synnyt, elämäntehtävääsi pidetään viidennen ulottuvuuden suunnitelmassasi, joka on ohjelmoitu Maa-tähtichakraasi. Tämä merkitsee, että kun Maa-tähtesi herää ja avautuu, olet ehdottoman selkeä elämäntarkoituksestasi.

4. Se on ovesi onttoon Maahan, joka on seitsemän ulottuvuuden paratiisi, ja siellä pidetään Maan viisautta. Se on myös yhteyspiste kosmokseen.

5. Maa-tähtichakrasi opastaa sieluasi sinne, missä sinun on tarkoitus olla. Saatat tuntea levottomuutta, jos et ole oikeassa paikassa.

6. Maa-tähtesi auttaa taajuuttasi nousemaan, kun Maan taajuus nousee, ja se kiihtyy erityisen nopeasti tällä hetkellä. Arkkienkeli Sandalphon valvoo tätä tarkkaan.

7. Se on linkki henkisen itsesi ja maallisen itsesi välillä. Vasta sitten kun tämä chakra on täysin hereillä, Tähtiportti voi hyväksyä Lähdevalon täysin. Se välittää sen chakrojen kautta kehosi jokaiseen soluun ja itse Gaiaan. Silloin voit parantaa itsesi täysin ja tehdä oman osasi planeetan uudistamisessa.

8. Maa-tähti on yhteydessä Neptunukseen, jonne Atlantiksen ja Lemurian informaatio, tieto ja viisaus on talletettuna.

9. Tähtiportin, sielutähden ja kausaalichakrojen valo stimuloi Maa-tähtichakraa avautumaan, joten ne kaikki avautuvat samanaikaisesti. Tämä merkitsee, että sinun täytyy aktivoida Maa-tähtesi samaan aikaan kolmen ylächakran kanssa.

10. Maa-tähtesi valmisteleminen on elintärkeää ylösnousemukselle. Se on yhtä tärkeää, kuin vakaan perustan rakentaminen pilvenpiirtäjälle, jotta se voi olla turvallinen.

11. Vasta sitten kun Maa-tähtichakrasi on täysin toimiva, voit rakentaa antakarana-sillan Lähteeseen saakka.

Laajennat Maa-tähtichakraasi virittymällä mahtavaan arkkienkeli Sandalphoniin – musiikin enkeliin joka työskentelee luomisharmonioiden kanssa. Kaikki toimii yhdessä, sillä nämä harmoniat auttavat aktivoimaan tämän chakran täysin.

Olet ehkä kiinnostunut aiheeseen liittyvästä zoom-lähetyksestäni 18.10. klo 19 Iso-Britannian aikaa. 11 puntaa.

Lohikäärmetarina

Rakastan tätä tarinaa, jonka minulle lähetti Katie Murphy, ja se saattaa resonoida monien kanssa, joilla on herkkiä lapsia.

"Sisareni tuli käymään täällä Irlannissa muutama viikko sitten. Koska vierashuoneeni ovat nyt hoitohuoneita, suljin ne ja nautin vain siitä, että hän ja hänen lapsensa olivat kanssani.

Hänen poikansa Louis syntyi 11 vuotta sitten, ja olin sisareni synnytyskumppanina. Louisin ollessa noin 3-vuotias tuli selväksi, että hän oli erilainen kuin monet muut. Olen aina ehdottomasti ihaillut hänen energiaansa, mutta tiesin, että tämä oli hänen ensimmäinen inkarnaationsa maan päällä. Länsimaisin termein hän on dyspraksinen jne.

Meillä oli mahtavia keskusteluja, ja Louis rakastaa myös kristalleja ja hän näkee geometrisia muotoja, kuten poikanikin.

Hän käveli luokseni pitäen kädessään Dragons-kirjaasi (=lohikäärmeet) ja sanoi: "Katie-täti, tämä on kiehtova kirja. Saanko lainata sitä?" Sanoin: "Kyllä", ja olin innoissani, että Louis luki sitä.

Muutaman päivän päästä hän alkoi kertoa minulle Lemuriasta. Hän ei lopettanut! Niinpä olen ostanut kirjan hänelle syntymäpäivälahjaksi tässä kuussa. Hänen on pakko palata jatkuvasti siihen, kun myös minun.

Minusta oli kiehtovaa, että hän muisti selkeästi ja vision kera, mistä hän oli tullut ja millaisia lohikäärmeet oikeasti olivat – eivät sellaisia kuin saduissa, joita hänelle oli kerrottu.

Siis kiitos, koska tällä on valtava vaikutus hänen elämäänsä."

Katie

Tuotteita, työpajoja jne. …

Rakkauden, ilon ja enkelisiunausten kera,

Diana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >