HomeViestejäDiana Cooper3.8.2021 - Elokuun 2021 uutiskirjeestä

3.8.2021 - Elokuun 2021 uutiskirjeestä

ELOKUUN 2021 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
3.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä Leijona-kuukausi voi olla dramaattinen. Uusikuu on sunnuntaina 8.8. ja 8-8 tuo hyvää tuuria. Henkisesti 88 on "minä olen" -olemuksesi tai monadisi, alkuperäisen jumalaisen kipinäsi, värähtely. Tämä luku pyytää sinua yhdistymään "minä olen" -olemuksesi ikuiseen rakkauteen, joten se on potentiaalin päivä! Uranus kuitenkin alkaa perääntyä 20.8. (jatkuu tammikuuhun 2022 saakka). Tämä ennustaa järkytyksiä, yllätyksiä ja toivottavasti heräämisiä, mutta se voi olla haastavaa aikaa.

Salaliittoteorioita on runsaasti tänä aikana. Oppaani Kumeka on aina kehottanut minua olemaan antamasta niille yhtään energiaa. Hän ei sano, etteivät ne ole totta! Kuitenkin jos yrität paljastaa jotain, mikä on uponnut mutalampeen, saatat hyvinkin peittyä mutaan. Vasta sitten, kun aurinko nousee valaisemaan lammen, voimme selvästi nähdä, mitä se kätkee sisälleen. Niinpä Kumeka kehottaa minua fokusoitumaan aina valoon ja lisäämään energiaa siihen, kunnes totuus voidaan nähdä selvästi.

Planeetan taajuus nousee vääjäämättä. Valo kirkastuu koko ajan. Tästä syystä "salaisuudet" tulevat pintaan paljastettavaksi.

Monet ihmiset ovat huolissaan tulevaisuudesta lastensa ja lastenlastensa vuoksi, mutta sitten kun olemme selviytyneet muutamasta seuraavasta vuodesta, heille on upea tulevaisuus. Tästä syystä on hyvin tärkeää fokusoitua positiiviseen ja kanssaluoda jotain uskomatonta. Aurinko nousee vääjäämättä, kun uusi kultainen aika lähestyy. Kosmiset asiat joita tapahtuu 2032, kuten tapahtui 2012 kosmisena hetkenä, ennustavat massiivista tietoisuusmuutosta. Vuodesta 2032 vuoteen 2050, vain 18 vuodessa, tapahtuu valtava muutosaskel.

Jokainen asia on silloin paljon korkeammassa taajuudessa, kuin voi kuvitella. Tällä jaksolla tulee upeita henkisen teknologian latauksia, mikä tuo uusia tapoja matkustaa, orgaanista ruokatuotantoa ja rakentamista ja ilmaista ekologista sähköä. Ja monet hämmästyttävät, koodatut henkiset ja psyykkiset lahjamme palaavat meille.

Olemme keskellä vanhan kolmannen ulottuvuuden toimintamallin romahtamista. Kaikki otetaan pois, mikä ei ole harmoniassa viidennen ulottuvuuden maailman kanssa, eli rehellisyyttä, tinkimättömyyttä, yhteisöllisyyttä, luovuutta ja rakkautta. Tosin sanoen, henkiset voimat ruoppaavat tuota mutalampea. Sitten kun olemme navigoineet seuraavat 11 vuotta, me ja rakkaamme voimme odottaa onnellista ja sieluntäyteistä elämää. Siis mitä voimme tehdä auttaaksemme maailman läpi tästä haastavasta jaksosta ja kanssaluodaksemme uuden kultaisen tulevaisuuden? Älä anna energiaa vanhalle 3D-maailmalle. Fokusoidu kultaiseen tulevaisuuteen. Ajattele sitä. Uneksi siitä. Käyttäydy niin, kuin se olisi jo saapunut. Tämä auttaa sitä ilmentymään.

Ja muista, että 5D-tietoisuus vetää automaattisesti yltäkylläisyyttä universumista. Tämä pätee yksilöihin nyt ja se pätee maailmaan, sitten kun tarpeeksi suuri määrä ihmisistä on viidettä ulottuvuutta.

Tästä syystä tarjoan kolmiosaisen zoomin "What the Future Holds". Se fokusoi meidät uuteen, jotta se alkaa ilmentyä.

Rakkaudella ja enkelisiunauksin,

Diana

Miksi hyvin monista ihmisistä tulee riippuvaisia alkoholista ja muista aineista?

Jokainen riippuvuus on tapa kontrolloida hyväksymättömiä tunteita. Kuluneiden 20 vuoden aikana on inkarnoitunut lisääntyvä määrä herkkiä henkiä. Addiktit ovat aina sensitiivejä. Sielutasolla he halusivat auttaa nostamaan ympärillään olevien taajuutta ja auttaa näin planeettaa, mutta inkarnaation todellisuus on usein liian haastava. Herkät sielut aistivat pelkoa ja hämmennystä kaikkialla, ja kun tämä on liian sietämätöntä, he etsivät jonkin tavan käsitellä sitä.

Uudessa kultaisessa ajassa ihmiset tuntevat onnea ja sielutyytväisyyttä, joten he eivät etsi mielialaa muuttavia aineita.

Miksi jotkut ihmiset ovat väkivaltaisia, kun he ovat humalassa tai huumeissa, vaikka he ovat lempeitä selvin päin?

Sellainen joka on väkivaltainen humalassa tai huumeissa, on hyvin vihainen sisältä, vaikka hänen raivonsa saattaa olla niin syvälle tukahdutettua, ettei hän tiedä sitä olevan. Hän pystyy pitämään nämä tunteet kontrollissa selvänä, mutta huumeet ja alkoholi saavat alitajunnan kriittisen sensorin astumaan sivuun. Silloin kielletyt tunteet tulevat pintaan, ja hänestä voi tulla hirviö ilmaistessaan niitä.

On monia tapoja käsitellä tukahdutettua vihaa, ja erilaiset tekniikat toimivat eri ihmisillä. Mutta aikomus antaa anteeksi auttaa aina. Se nostaa taajuutta ja sallii korkeamman itsen vetää tarvitsemaasi tukea itselleen. Tässä on anteeksiantomääräys, jonka löydät nettisivuiltani.

Anteeksiantomääräys

Annan anteeksi jokaiselle, joka on koskaan loukannut tai vahingoittanut minua, tietoisesti tai tiedostamatta, tässä elämässä tai jossain muussa, tässä universumissa, tässä ulottuvuudessa, tällä olemassaolotasolla tai jossain muualla.

Annan heille armon.

Pyydän anteeksiantoa kaikesta, mitä olen koskaan tehnyt loukatakseni tai vahingoittaakseni toista, tietoisesti tai tiedostamatta, tässä elämässä tai jossain muussa, tässä universumissa, tässä ulottuvuudessa, tällä olemassaolotasolla tai jossain muualla.

Pyydän armoa.

Annan itselleni anteeksi kaiken, mitä olen koskaan tehnyt loukatakseni tai vahingoittaakseni toista, tietoisesti tai tiedostamatta, tässä elämässä tai jossain muussa, tässä universumissa, tässä ulottuvuudessa, tällä olemassaolotasolla tai jossain muualla.

Hyväksyn armon.

Olen vapaa. Kaikki kahleet ja rajoitukset putoavat minulta pois. Seison täydessä voimassani mestarina.

(Toista kolme kertaa.)

Niin olkoon. Se on tehty.

Kosminen timantti-violetti liekki -affirmaatio

Kosminen timantti-violetti liekki -affirmaatio on erittäin tehokas. Kun affirmoit "minä olen", julistat, että Jumalaitsesi on harmoniassa tuon laadun tai henkilön kanssa. Tässä "minä olen" -affirmaatiossa arkkienkeli Zadkiel ja St. Germain ovat taas kerran päivittäneet kulta- ja hopea-violetin muuntamisliekin korkeampaan taajuuteen. Kun sanot tämän uskomattoman affirmaation, kuvittele seisovasi suuren kosmisen timantti-violetin liekin keskellä, kun se puhdistaa ja muuntaa vanhat jumiutuneet energiat. Jotta teet siitä vielä voimakkaamman ja tehokkaamman, sano se kolme kertaa, sitten kutsu yksisarvisia ja pyydä niitä valaisemaan liekki yhdeksännen ulottuvuuden yksisarvisenergialla. Yksisarvisvalon välähdys joka sytyttää tuon liekin, voi olla elämää mullistava.

Minä olen kosminen timantti-violetti liekki.
Minä olen armon liekki.
Minä olen ilon liekki.
Minä olen ykseyden liekki.
Minä olen St. Germain.
Minä olen arkkienkeli Gabriel.
Minä olen arkkienkeli Zadkiel.

Kutsu sitten yksisarvisia ja pyydä niitä valaisemaan tämä liekki yhdeksännen ulottuvuuden valollaan.

Sano kiitos!

10 vinkkiä kotisi pitämiseen viidennessä ulottuvuudessa

Kun kotisi ja puutarhasi on siistitty ja ne säteilevät viidennen ulottuvuuden valoa, siitä säteilevä aura voidaan nähdä taivaista. Tämä vetää puoleensa enkelimaailmojen rakkaudellista huomiota ja yltäkylläisyyttä. Tässä on siis muutama vinkki kotisi pitämiseen 5D:ssä.

1. Kukat säteilevät viidennen ulottuvuuden energiaa ja auttavat pitämään energian puhtaana ja kauniina. Muista siunata ja kiittää niitä.

2. Vesi, erityisesti jos se on virtaavaa, nostaa taajuutta. Siunaa vesi, ja se pitää energian selkänä ja korkeana.

3. Henkiset kirjat säteilevät valoa, joten karsi kirjahyllyäsi, jos on tarvetta, ja pidä korkean taajuuden kirjat.

4. Siivoa rojut. Alempia energioita kerääntyy sinne, mihin varastomme vanhoja tavaroita. On aika poistaa ne, ja antaa korkeampien energioiden virrata ympäri kotia.

5. Soita kaunista musiikkia, laula, "ommaa" tai veisaa.

6. Suitsukkeet tuovat tulienergiaa ja käyttämiesi yrttien viisautta. Tai sytytä kynttilä, silloin kun voit tehdä sen turvallisesti.

7. Pyhitetyt kristallit voivat pitää energian viidennessä ulottuvuudessa.

8. Pyydä arkkienkeli Mikaelia laittamaan suoja kotisi ympärille. Ei riitä, että pyydät. Visualisoi myös syvänsininen kupla.

9. Pyydä arkkienkeli Sandalphonia laittamaan viidennen ulottuvuuden kupla kaikkien ympärille, jotka tulevat kotiisi. Tämä pitää heidät viidennessä ulottuvuudessa vähän aikaa.

10. Kutsu Kristus-valokupolia ympäröimään kotisi ja täyttämään sen rakkaudella.

 

Työpajoja, videoita …

Rakkaudella, ilolla ja enkelisiunauksin,

Diana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >