HomeViestejäDiana Cooper1.2.2021 - Helmikuun 2021 uutiskirjeestä

1.2.2021 - Helmikuun 2021 uutiskirjeestä

HELMIKUUN 2021 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystävät, tervetuloa helmikuuhun. Se kuulostaa aina synkältä kuukaudelta, mutta Iso-Britanniassa on lumikelloja, narsisseja ja kultaisia krookuksia jo täydessä kukassa, ainakin täällä missä asun. Muita alueita koristaa lumi, ja arkkienkeli Gabriel on aina läsnä siellä, missä on lunta, joka puhdistaa maan ja tuo iloa ja toivoa. Ja toivo on kevään viesti. Käperry lopputalveksi, mutta pidä kiinni visiostasi, että uusi kultainen maailma alkaa pian näyttäytyä. Muista tämä joka kerta, kun näet auringonkajon kurkistavan pilvien välistä. Keskity tänä rajoitusten aikana siihen, mikä tuo sinulle sielun tyydytystä ja onnellisuutta.

JA ajattele tätä.

1. Sait paikan maapallolta tänä aikana, jolloin on valtavaa muutosta ja massiivinen tilaisuus ylösnousemukseen. Se on rankka kurssi, joten keskity saadaksesi oppiarvosi!!!

2. Sinut on sijoitettu juuri sinne, missä sinun on tarkoitus olla, joten miten voit saada parhaan siitä irti?

3. Miten monet henkioppaat, enkelit, mestarit, lohikäärmeet, yksisarviset ja muut valo-olennot auttavat ja kannustavat sinua tällä hetkellä?

Rakkauden ja ilon kera,
Diana

(Viesti hieman pidempänä videoversiona "February Ascension Report")
 
Miten Jeesus pysyi tasapainossa

Halusin tehdä Facebookiin ilmaislahjan maailman ja itsensä parantamisesta, mutta Kumeka sanoi: "Ei, sen täytyy olla zoom." Katso zoom-erikoislähetykseni 22.2. – paranna maailmaa ja itsesi. Kysyin syytä, ja hän sanoi, että viidennessä ulottuvuudessa karma pitää tasapainossa ja tämä merkitsee, että antaminen ja saaminen täytyy pitää yhtä suurena – kuten oli Atlantiksen kultaisessa ajassa. Hän sanoi, että minä teen enemmän ilmaista työtä kuin sellaista, mistä maksetaan, ja tämä täytyi saattaa takaisin tasapainoon, joten tämän pitää olla zoom. Vau! Minusta se oli kiehtovaa.

Kysyin Jeesuksesta. Ihmiset sanovat aina: "Jeesus ei veloittanut parantamisesta, joten sen pitäisi olla aina ilmaista", ja minua kiinnosti, mitä Kumekalla oli sanottavana siitä. Hänen vastuksensa oli, että Jeesuksen isoisä oli Joakim, Helioksen suuren temppelin rikas, vaikutusvaltainen ja hurskas korkea-arvoinen pappi, ja hänen setänsä oli rikas kauppias Joosef Arimatialainen. Jeesuksen isä Joosef ei ollut köyhä ja vaatimaton puuseppä, vaan hänellä oli laajaa rakennusliiketoimintaa. Näin Jeesusta tuettiin taloudellisesti koulutuksensa ajan Karmelvuorella ja myöhemmillä matkoillaan sekä parantajapappina. Jos inkarnoituu rikkaaseen perheeseen ja hyväksyy tämän palkkiot ja tuen, tasapainottaa sen sillä, mitä antaa ilmaiseksi.

Jeesus sai myös karmallista ja henkistä tukea monilla muilla tavoilla syntymästään saakka. Hänen ympärillään oli suuria mestareita. Hänen isänsä Joosef oli St. Germain, joka on nyt sivistyksen lordi ja kultaisen vaa'an pitäjä, joka valvoo universumin tasapainoa. Hänen äitinsä Maria oli Isis. Maria oli kyyhkynen temppelissä ja hänet pidettiin täysin puhtaana, joten Jeesus syntyi puhtaan korkeataajuisen kanavan kautta. Syntyessä häntä tervehti kolme viisasta miestä, kaikki mestareita. Caspar oli Dwjhal Kuhl. Balthasar oli lordi Kuthumi, joka on nyt maailman opettaja. Mechicor oli El Morya, joka säilyttää suunnitelmaa ihmiskunnan kuudennen juurirodun kehittyneestä ihmisestä uudessa kultaisessa ajassa. Näiden mahtavien olentojen taajuudet olivat valtava siunaus. Jeesus itse on nyt kosmisen rakkauden tuoja. Häntä kutsuttiin lapsena Jeshua Joosefin pojaksi, mikä kuvasti hänen entisiä inkarnaatioitaan Egyptin Jeesuksena ja Joosefina. Hän oli myös Aatami ja Elia, joten hän oli korkealle kehittynyt olento, joka hallitsi jo jokaisen oppitunnin, joka hänellä oli ollut maan päällä.

Suuri valkoinen veljeskunta suunnitteli huolellisesti Jeesuksen elämän jokaisen askeleen ja tuki häntä monin tavoin, mikä on myös osa karmallista tasapainoa.

Siis on tärkeää katsoa elämääsi yleisesti ja tarkistaa, että olet tasapainossa. Se ei ole niin yksinkertaista, miltä kuulostaa, mutta voit pyytää suojeluenkeliäsi auttamaan pitämään elämäsi karmatasapainossa ja korostamaan, milloin annetaan ja milloin vastaanotetaan.
 
Lisää vuodesta 2021

Viime vuosi oli muutosaikaa koko maailmalle, ja tänä vuonna muutos jatkuu, mutta vähemmän tuhoisalla tavalla. Tänä vuonna meitä pyydetään tuomaan yhteisöt yhteen. Kun useammista ihmisistä tulee viidettä ulottuvuutta, useammat fokusoituvat automaattisesti tukemaan paikallisia yrityksiä ja auttamaan vähäosaisia. Jälleen kerran tulee protesteja samanarvoisuuden puolesta. Se on myös alku tulevaisuuden henkiselle teknologialle, kun ihmiset haluavat käyttää teknologiaa korkeimmaksi hyväksi ja auttamaan planeettaa, sen kontrolloimisen sijasta. Digitaalinen teknologia on ottanut valtaansa elämämme, kun seurustelemme ja teemme työtä verkossa. Ihmiset pettyvät enemmän ja enemmän tuohon elämäntyyliin ja valtaviin yrityksiin, jotka kontrolloivat sitä, joten tässä tulee uudelleenjärjestelyä.

Matkustaminen ei palaa covidia edeltävälle tasolle, ennen kuin olemme löytäneet ekologisesti puhtaita tapoja siihen. Muutaman vuoden ajan tavaroiden ja ihmisten liikkuminen on vähäisempää, ennen kuin se tapahtuu.

Liiketoiminta jatkuu verkossa, ja tämä vähentää huomattavasti matkustamista, kun useammat ihmiset työskentelevät kotoa käsin uutena elämäntapana. Koska useammat ihmiset ovat kotona, tulee enemmän tukea paikallisille yrityksille ja moni tekee tietoisen valinnan ostaa paikallista.

Poliitikot alkavat tunnistaa, että elämme yhdessä maailmassa ja meidän täytyy tukea toisiamme ja luontoa. Se on askel oikeaan suuntaan.
 
Uutta – Arkkienkelikortit

Kerron innoissani uusista Arkkienkelikorteistani, jotka ilmestyvät maaliskuussa. 44 mahtavaa enkeliä astui esiin esitettäväksi korteissa. Jokaisesta on tehnyt kauniin kuvan Jane Delaford Taylor. Mukana seuraava kirjanen antaa informaatiota kustakin enkelistä ja erityisopastuksen kultakin heistä. Ne ovat hyvin upeita ja yksinkertaisia, kuitenkin syvällisiä. Kaikista korteista joita olen tehnyt, nämä ovat vaikuttaneet minuun eniten. Tehdessäni niitä olen virittynyt syvemmin enkeleihin, jotka tunsin jo ennestään, ja yhdistynyt vähemmän tunnettuihin. Näiden tuottaminen oli uskomaton kokemus ja tilaisuus henkiseen kasvuun.

Viritys Arkkienkeleihin -kurssi

Kun aloin kanavoida näitä kortteja, ajattelin, että se olisi ihmisille upea tapa oppia tuntemaan arkkienkelit ja yhdistyä heihin lukiessaan kortteja.

Arkkienkeleillä oli kuitenkin jotain paljon tärkeämpää mielessä. He pyysivät minua tekemään kortteihin liittyvän kurssin. He ehdottivat, että aloittaisin selittämällä jokaisen kortin energian ja symbolit. Kun olin kirjoittanut sen, he pyysivät minua tekemään 5–10 minuutin virityksen kuhunkin! Tämä oli uskomatonta. Kirjoitin virityksen, kuten pyydettiin. Sitten minua pyydettiin kutsumaan ja täysin tuntemaan jokaisen enkelin värähtely kanssani, ennen kuin nauhoitin ne. Kun tallensin virityksiä, arkkienkelien energia ja taajuus tuli ääneni kautta, joten kuunnellessasi, enkelit voivat yhdistyä syvemmin sinuun. Näiden podcastien tekeminen kesti päiviä, mutta kun olin saanut ne valmiiksi, kuhisin enkelienergiaa ja tuntui, että minäkin olin käynyt läpi syvän virityksen kuhunkin enkeliin. Mitä useammin kuuntelet näitä podcasteja, sitä syvemmin yhdistynyt olet arkkienkeleihin.

Tämä neljän oppitunnin kurssi on saatavilla maaliskuussa.

https://dianacooper.com/wp-content/uploads/2021/01/D4EF989F-CF93-435E-9581-1783A452B346-1-1024x1024.jpeg   https://dianacooper.com/wp-content/uploads/2021/01/Hope-1024x1024.jpg

Ennakkotilaa korttisi täältä.
 
Lemurian vaikutus

Monia vanhoja lemurialaisia on inkarnoituneena, ja on monia miljoonia lemurialaisia lapsia, jotka johtavat maailmaa eteenpäin. Sitä kutsuttiin Lemuriaksi makien (= lemur) mukaan! Se oli viidennen ulottuvuuden sivilisaatio Tyynessä valtameressä ennen Atlantista. Alkuperäiset lemurialaiset olivat eteerisiä, eivät täysin kehossa ja androgyynejä. He olivat osa valtavaa parantavaa voimaa, joka kulki universumia ristiin rastiin.

He kuitenkin rakastivat Maata ja heillä oli suuri halu parantaa se. He vetivät Jumalan valoa ja rakkautta kosmisen sydämen kautta ja fokusoivat sen Maahan. Heillä kaikilla oli mitä syvintä rakkautta luontoa kohtaan. Alun perin he yhdistyivät Maahan voidakseen luoda ja sijoittaa upeat parantavat kristallinsa planeettaan. Yksi tapa tietää olevasi lemurialainen on, että rakastat luontoa ja kristalleja.

He loivat kristallinsa uskomattomalla tavalla. He keräsivät jumalaisia ominaisuuksia Maan energiakentistä ja monien olemassaolotasojen, tähtien, planeettojen ja tähdistöjen aurasta ja lisäsivät sen puhtaaseen Lähde-energiaan.

Lohikäärmeiden avulla he fokusoivat tämän uskomattoman valon planeettaan, jossa se kiinteytyi ja loi Lemurian kristallit. Niiden valoa virtasi ley-linjoihin niin, että Maa oli valaistu sisältä. Lemurialaiset sijoittivat kristallejaan myös muihin tähtiin ja planeettoihin ympäri universumia, jotta voimme kaikki yhdistyä.

Kun he alkoivat inkarnoitua, he olivat andogyynejä ja muodostivat 270-senttisiä kehoja ja heillä oli sinivihreä sävy ihollaan, pitkät kasvot ja suuret silmäluomet. Nämä lemurialaiset elivät yli 100 vuotta ja käyttivät telepatiaa, astraalimatkustusta ja teleportointia. He ymmärsivät mielen vallan aineeseen, ja polynesialainen tulikävely on heidän energiaperintöään. He oppivat universuminen henkiset lait.

Äiti Maria, Isis, oli yksi kosmisista olennoista, jotka valvoivat lemurialaisten vaikutusta Maan päällä.

Myöhemmin monet lähtivät Lemurasta Tyynellä valtamerellä ja muuttivat Tiibetiin muodostamaan Suuren valkoisen veljeskunnan. Modokkien heimo meni Mount Shastalle, missä joidenkin sanotaan edelleen asuvan.

Muinaiset maorit, hindut, polynesialaiset, afrikkalaiset heimot ja Havaijin kulttuurit linkittyvät myös Lemuriaan.

Australian aboriginaalit kuitenkin toivat Lemurian energian täysin Maahan. He ymmärsivät ja kunnioittivat maata ja noudattivat Lemurian pyhiä lakeja synnyttäessään yhteisön, rauhanomaisen rinnakkaiselon ja ykseyden.

Kosminen portaali Havaijilla joka aktivoi Lemurian suuret kristallit ja palauttaa niiden sisältämän viisauden, ovat melkein täysin auki.

Lemurialainen kävely (kirjasta The Keys to the Universe)

Lemurian energia on valkokultaista. Lemurialaiset rakastivat Maata ja koko luontoa, ja tämä kävely auttaa sinua virittymään siihen.

1. Etsi jokin paikka ulkona – puutarhassa, puistossa, kukkuloilla, metsässä tai meren rannalla.

2. Keskity vähän aikaa rakkauden hengittämiseen kosmisesta sydämestä.

3. Kurkota sitten pidemmälle Lähde-energiaan ja tuo valkokultaista valoa lävitsesi.

4. Tunne, että jätät valkokultaisia jalanjälkiä Maahan. Visualisoi sitten niiden syttyvän Maan rakkaudesta, jotta jätät rakkaus- ja valopolun taaksesi.
 
Helmikuun zoomit

Uuden kultaisen aikakauden lapset
 – nettityöpaja Diana Cooperin ja Tim Whildin kanssa, 8.2.2021 klo 19–20 UT, hinta 11 puntaa

Vuonna 2010 täysin uusi ja ainutlaatuinen sieluryhmä alkoi inkarnoitua Maahan auttamaan tässä siirtymässä, jota kaikki koemme.

Nämä uudet lapset ovat syntyneet vapaana karmapyörästä, ja useimmat heistä ovat syntyneet kaikki 12 chakraa täysin aktivoituneena. Heillä on joukko lahjoja ja taitoja, jotka tekevät heille mahdolliseksi olla tulevaisuuden mestareita.

Monet meistä ylösnousemuspolulla ovat nyt näiden uskomattomien sielujen vanhempia tai isovanhempia, mutta monissa tapauksissa meidät ovat "yllättäneet" ne erilaiset tarpeet ja vaatimukset, jotka ovat oleellisia heidän kasvulleen ja kehitykselleen.

Tässä voimallisessa ja informatiivisessa työpajassa Diana ja Tim käsittelevät oleellisia kohtia siinä, miten kunnioitetaan näiden lasten tarpeita, mitä he vaativat meiltä vanhempina ja mitä heidän tulevaisuuden rooleihinsa sisältyy!

Korkean taajuuden lapset vaativat viidennen ulottuvuuden vanhemmuutta, koska he ovat (hyvin kirjaimellisesti) kultaisen tulevaisuutemme perustoja.

Tässä työpajassa:
* Lapset ja Atlantis – miten he sopivat yhteiskuntaan tuona uskomattomana aikana.
* Opi uusista lapsista ja siitä, miksi heitä alkoi inkarnoitua vuodesta 2010 lähtien.
* Löydä, mitä he vaativat meiltä ja mitä heidän ensisijaiset roolinsa ovat tällä planeetalla.
* Tapaa ne omistautuneet tiimit enkeleitä, lohikäärmeitä, yksisarvisia ja ylösnousseita mestareita, jotka työskentelevät näiden lasten kanssa.
* Tee voimallinen matka työskentelemään korkeampien ulottuvuuksien kanssa ja luomaan kaunis maailma, joihin nämä lapset voivat astua.

Tuo suosikkikristallisi mukaan tähän tapahtumaan.

Kuten kaikissa zoom-työpajoissa, tapahtuma on live, ja nauhoitus lähetetään kaikille osallistujille seuraavana päivänä. Nauhoitettu versio on aivan yhtä voimakas, kuin live-tapahtuma, joten älä huoli, jos se menee sinulta ohi! Osta täältä.

Paranna maailmaa ja itsesi
- maantanai 22.2. klo 19-20 UT, hinta 11 puntaa

Parantuminen tapahtuu, kun taajuus nostetaan ongelmataajuuden yläpuolelle. Siis maailmaa parantaessa meillä on valtava tilaisuus vaikuttaa ja parantaa itsemme samanaikaisesti.

Muutama päivä sitten vaeltelin metsässä koirieni kanssa, tein kävelymeditaatiota, avasin 12 chakraani ja lähetin valoa maailmaan. Yhtäkkiä Kumeka tuli sisään ja ohjasi minua hyvin upeassa visualisoinnissa ja laajensi sitä, mitä olin tekemässä, tuomalla valaistua energiaa chakrojeni kautta planeetan 5D-chakroihin ja sytyttämällä niiden sisältämät korkeammat valokoodit. Monia enkeliolentoja, suuria mestareita ja säteitä työskenteli tämän valovoiman kanssa. Sitten hän pyysi minua kutsumaan tiettyjä yhdeksännen ulottuvuuden energioita virtaamaan kauttani maailmaan. Kun olimme valmiita, tuntui siltä, kuin aurani olisi säteillyt kilometrien päähän. Se oli upeaa. Kumeka kertoi haluavansa, että pidän tämän meditaation zoomissa, koska se nostaisi huomattavasti planeetan taajuutta ja toisi parannusta sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Sillä olisi myös syvällinen vaikutus osallistujiin, nostamalla heidän taajuuttaan ja parantamalla heitä samanaikaisesti.

Tämän zoomin aikana:
* Yhdistyt syvästi arkkienkeleihin, jotka ovat vastuussa chakroista.
* Sytytät tietyt koodit, joita on kussakin chakrassa.
* Lähetät korkeampaa parannusta planeettachakroihin ja sytytät liekin niihin.
* Tulet 10 kilometriä leveäksi valopilariksi.
* Nostat koko planeetan tietoisuutta ja omaasi.
* Tuot läpi yhdeksännen ulottuvuuden energioita.
* Ymmärrät karmatasapainon.

Kuten kaikissa zoom-työpajoissa, tapahtuma on live, ja nauhoitus lähetetään kaikille osallistujille seuraavana päivänä. Nauhoitettu versio on aivan yhtä voimakas, kuin live-tapahtuma, joten älä huoli, jos se menee sinulta ohi! Osta täältä.
 
Ystävänpäivä

Helmikuun 14. päivää juhlitaan ystävänpäivänä – se on aikaa juhlia rakkautta. On monia tarinoita siitä, miten ystävänpäivä (suom. huom. englanniksi Valentinuksen päivä) alkoi. Suosituin tarina alkaa vuodesta 268. Keisari Claudius tarvitsi vahvoja miehiä armeijaansa. Hänen teoriansa oli, että kun nuoret miehet olivat rakastuneita, se vaikuttaa heidän taistelukykyynsä. Niinpä hän kielsi armeijansa nuorilta miehiltä avioliiton.

Mutta hänen sotilaansa rakastuivat silti ja halusivat mennä naimisiin. Valentinus-niminen pappi ajatteli, että tuo määräys oli kohtuuton ja rohkeasti rikkoi lakia vihkimällä pareja salaa. Pakostakin uutinen tästä saavutti keisari Claudiuksen, joka tapatti Valentinuksen. Sen on sanottu tapahtuneen 14.2.

Siis Valentius sai aikaan erityispäivän luomisen rakkaudelle. Monia henkisiä olentoja tekee työtä todellisen rakkauden tuomiseksi ihmiskunnalle. Tässä on joitain, jotka voivat koskettaa sydäntäsi rakkaudella, ilolla ja romanssilla.

Kutsu kaikkia näitä valo-olentoja ja pyydä heitä sytyttämään todellinen rakkaus sisälläsi. On erityisen voimakasta ja tehokasta, jos teet tämän ystävänpäivänä.

Sydämesi täyttäminen rakkaudella

Istu hiljaa ja rentoudu.

Hengitä sydänkeskukseesi, kunnes se tuntuu lämpimältä ja pehmeältä.

Kutsu arkkienkeli Chamuel, rakkauden enkeli, sydänkeskukseesi ja pyydä häntä täyttämään se puhtaalla ruusunpunaisella rakkaudella.

Pyydä Äiti Mariaa joka tuo välittämistä ja myötätuntoa ihmisten sydämiin, kietomaan sinut pehmeään siniseen rakkausviittaansa.

Pyydä Kwan Yinia kaatamaan vaaleanpunaista ja valkoista rakkautta sydämeesi.

Kutsu Andromedan mahtavia vaaleanpunaisia lohikäärmeitä, jotka kantavat tuonpuoleisen rakkauden taajuutta, ja pyydä niitä koskettamaan kaikkia chakrojasi rakkauden eri ominaisuuksilla.

Avaudu sieluparannukselle arkkienkeli Marielilta, joka on vastuussa sielutähtichakrastasi.

Istu hiljaa niin kauan, kuin voit, ja anna taikuuden virrata sydämeesi.
 
Rakkauden, ilon ja enkelisiunauksien kera,
Diana
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >