HomeViestejäDiana Cooper1.1.2021 - Tammikuun 2021 uutiskirje

1.1.2021 - Tammikuun 2021 uutiskirje

TAMMIKUUN 2021 UUTISKIRJE

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, rakastan kirjoittaa vuoden ensimmäistä uutiskirjettä, koska on aina riemastuttavaa jakaa positiivisia mahdollisuuksia tulevaisuudesta. Ja tämä vuosi on jännittävämpi kuin koskaan, sillä planeetta on todellakin siirtynyt uuteen aikakauteen! Kahdensadan Maa-vuosisyklin (Kauris) jälkeen planeettamme aloitti talvipäivänseisauksessa 21.12. Vesimiehessä 200 vuoden syklin. Tämä muuttaa täysin yhteiskuntamme, ja alamme nähdä näitä muutoksia silmiemme edessä. Vanhassa ajattelumallissa järjestyksenä oli "ylhäältä alaspäin". Tämä salli ahneuden, itsekeskeisyyden ja laumamentaliteetin lisääntyä ja ihmisten antaa pois vastuunsa itsestään, yhteisöstään ja maastaan. Katso, mitä olemme tehneet maailmalle. Uudessa Vesimiehen ajattelutavassa on kyse yhteistyöstä, jakamisesta, itsevastuusta, henkilökohtaisesta auktoriteetista, sielutyytyväisyydestä ja aidosta vapaudesta. Olemme puhuneet tästä vuodesta 2012 saakka, mutta nyt se viimeinkin tapahtuu. 2021 on ensimmäinen ajankohta Atlantiksen romahtamisen jälkeen, jolloin se on ollut yhteiskunnan ulottuvilla kokonaisuutena.

Siis odota planeetalla ajattelumallin muuttuvan. Omassa elämässäsi ota mestaruutesi, löydä lahjomattomuutesi, ole uskollinen itsellesi ja ole selkeä visiossasi. Koet henkilökohtaisen ajattelumallimuutoksen. Tämä vuosi antaa uusia tilaisuuksia ylösnousemukseen.

Diana

Visiorukous

Minulle annettiin visiorukous vuonna 2012 tuota kosmista hetkeä varten, ja minua on pyydetty vahvistamaan sitä nyt. Se on erittäin voimakas.

Minulla on visio, jossa kaikki ihmiset ovat rauhassa, ruokittu ja majoitettu, jokaista lasta rakastetaan ja koulutetaan kehittämään lahjojaan, ja siinä sydän on tärkeämpi kuin pää ja viisautta kunnioitetaan rikkauksien yli.

Tässä maailmassa hallitsee oikeudenmukaisuus, samanarvoisuus ja kohtuus.

Luontoa kunnioitetaan, jotta vedet virtaavat puhtaina ja kirkkaina ja ilma on raikasta ja puhdasta. Kasveja ja puita hoivataan, ja kaikkia eläimiä kunnioitetaan ja kohdellaan ystävällisesti. Onnellisuus ja nauru on yleistä.

Ja ihmiset kulkevat käsi kädessä enkelien kanssa.

Kiitos rakkaudesta, ymmärryksestä, viisaudesta, rohkeudesta ja nöyryydestä tehdä oma osani valon levittämisessä.

Koko maailma ylösnouskoon.

Niin olkoon.

Eläimet

Eläimetkin tuntevat energiamuutoksen. Niillekin tarjotaan hyppyä eteenpäin omassa ylösnousemusprosessissaan. Tuhansia vuosia ne ovat olleet ihmisten kontrolloinnin kohteena. Tänä vuonna huomaamme, että jotkut lajit vaativat jälleen oman voimansa. On ollut upeaa sulkujen aikana nähdä, että jotkut niistä menevät takaisin alkuperäisille alueilleen, kuin tietämättöminä, että nyt niillä seisoo taloja. Mahdollisesti jonkun ei ollut hauskaa löytää puumaperhettä kerrostalonsa aulasta!

Eläimet kiehtovat ja ihastuttavat meitä jatkossakin, kun tutustumme niihin ja ymmärrämme niitä paremmin. Niillä on myös hyvin paljon opetettavaa meille.

Rakastan sitä tapaa, jolla ne ovat virittyneet enkelimaailmoihin ja reagoivat ihmisiin. Selailin kirjoja, ja törmäsin tähän tarinaan kirjassa "True Angel Stories, 777 Messages of Hope and Inspiration", joka on täynnä Diana Cooperin koulun opettajien enkelitarinoita.

Gillian Webster kertoi. "Olin varannut laivamatkan katsomaan delfiinejä viikonloppulomallani Diana Cooperin koulusta, ja olin iloinen, että se tapahtuisi syntymäpäivänäni. Ajattelin itsekseni, että se oli upea syntymäpäiväyllätys! Kun lähdimme, taivas oli pilvinen ja meri myrskysi, ja pelkäsin, ettemme näkisi yhtään delfiiniä. Niinpä pyysin enkeleitäni lähettämään delfiinejä minulle. Yhtäkkiä koko ryhmä alkoi laulaa äänekkäästi merelle. Se oli kaunista, ja merimiehet nauroivat sanoen, ettei sellaista ollut koskaan ennen tapahtunut heidän matkoillaan. Mutta se toimi! Tuuli tyyntyi, sininen taivas alkoi pilkistää pilvien välistä ja huudahtaen joku osoitti delfiiniä, joka ui kaukana vauvansa kanssa. Se oli upea hetki, ja yhdistyin todella noihin delfiineihin ja kiitin enkeleitäni heidän avustaan."

Koirani Sugar on todellinen parantajakoira. Kun tyttäreni pieni musta kissa, Beauty, oli hiljattain hyvin huonovointinen, se ei tullut kenenkään lähelle, mutta se löydettiin käpertyneenä Sugarin viereen. Sugar aistii välittömästi, jos joku, erityisesti lapsi, pelkää koiria, ja se istuu hiljaa hänen vieressään, kunnes hän tuntee olonsa tarpeeksi turvalliseksi silittääkseen sitä. Se opettaa myös Venukselle tätä omalla esimerkillään.

Venus ja Sugar lähettävät teille rakkautta edessä olevalle vuodelle!

Enkeli-inspiraatio – enkeliharmoniat

Monet Diana Cooperin Valkoisen valon koulun opettajista antoivat enkelitarinoitaan "True Angel Stories, 777 Messages of Hope and Inspiration" -kirjaan, joka on satumainen.

Haluan jakaa tämän tarinan kohotuksena uudelle vuodelle 2021!

Enkelit laulavat yläpuolellamme, kun synnymme, ja erityisinä päivinä, kuten syntymäpäivä, ne laulavat harmonioitaan meille. Anna jakoi tarinansa, muistuttaen meille, että jokainen sielu joka syntyy tänne, on tervetullut ja rakastettu.

"Ensimmäinen enkelikokemukseni oli kolmannen lapseni syntymän jälkeen, 42-vuotiaana. Oli ensimmäinen yö kotona sairaalasta tulemisen jälkeen, ja vauva nukkui sängyssään oman sänkymme jalkopäässä, kun kuulin hänen heräävän. Ollessani supervalppaana, kuten vastasyntyneen kanssa on, heräsin välittömästi ja saatoin kuulla vain, että huone oli täynnä musiikkia – kohottavaa, voittoisaa ja julistavaa! Oli trumpetteja, panhuiluja ja huiluja. Se oli suurenmoista, ja muistan ajatelleeni, että ensimmäistä kertaa kuulen, kun kaikki soinnut soitetaan täysin harmoniassa. Ääni resonoi, ja tunteet tuosta äänestä säilyivät pitkän aikaa sisälläni sen jälkeen. Kun menin sängynpäähän, musiikki vaimeni, ja kun nostin vauvan syliin, tiesin, että hänkin oli kuullut sen, ja se oli erityisen iloinen tervetulotoivotus kotiin!"

Tämän uuden vuoden syntyessä, miksi et pyytäisi enkeleitä laulamaan yläpuolellasi, kun nukut? Ne tekevät sen, ja vaikket kuulisi sitä fyysisillä korvillasi, niiden harmoniat koskettavat sinua sielutasolla. On vielä upeampaa, jos kuulet ja muistat sen.

Valmistautuminen vuoteen 2021 – muistiinpanoja uuden sivilisaation synnyttämisestä

1. Saata oma elämäsi rauhaan ja harmoniaan. Energiasi kohottaa sitten automaattisesti kaikkien niiden värähtelyjä, joiden kanssa olet kontaktissa.

2. Tunnista, että kaikki ovat samanarvoisia, ja kohtele heitä sellaisina.

3. Kunnioita kaikkia elämänmuotoja tällä planeetalla – kiviä, hyönteisiä, kasveja, eläimiä ja ihmisiä.

4. Älä anna energiaa pelolle, pimeydelle tai massahysterialle. Fokusoidu sen sijaan hyvään, viisaaseen ja suureen, jotta se laajenee.

5. Visualisoi, että kaikki ympäri maailmaa elävät rauhassa ja rakkaudessa.

6. Kulje jalat maassa ja pää taivaassa.

Jos tarpeeksi moni ihminen tekee näitä asioita, kaikkien tietoisuuden täytyy vääjäämättä nousta. Tehtäväsi on pitää valosi vakaana ja toimia majakkana, sillä saatat huomata, että pystyt vaikuttamaan tuhansiin sieluihin ja myös johtamaan heitä ylösnousemukseen.

Atlantiksen energian sytyttäminen korkeammalla tasolla

Zoom sunnuntaina 24.1. klo 19–20 GMT

Atlantiksen energia on latenttina chakroissamme. Tämän Zoomin aikana hienoviritämme nämä keskukset, jotta voimme päästä käsiksi Atlantiksen korkeampaan valoon. Enkelit ja yksisarviset auttavat meitä aktivoimaan 11 kytkintä.

Atlantiksen kultaisena aikana ihmiset ylläpitivät korkean taajuutensa syvällä rentoutumisella, jakamisella ja maan ja eläinten kunnioittamisella. Heidän 12 chakraansa olivat auki ja säteileviä, ja heidän 12 DNA-säiettään olivat täysin aktiivisia. Heillä oli henkisiä ja psyykkisiä lahjoja, jotka ylittävät tämähetkisen ymmärryksemme, ja he pystyivät kehittämään todella upeaa henkistä teknologiaa. On aika paljastaa tuo muinaisviisaus.

Kun kannamme korkeampia valotaajuuksia, kehitämme kristallikehon ja elämme vaarattomuudessa ja ykseydessä. On aika valmistautua tähän.

Tämän Zoomin aikana:

* Täytät kolmannen silmäsi korkeamman sydämen energialla, jotta yksisarviset voivat aktivoida valaistumisen.

* Kylvet erityisharmonioissa, parantamaan ja laajentamaan chakrat arkkienkelien kera.

* Aktivoit sydämen yhteyteen eläinten kanssa planeetan rakkausverkossa.

* Käytät arkkienkeli Sandalphonin viidennen ulottuvuuden kuplaa.

* Levität korkean taajuuden rakkauskuplia.

* Yhdistyt todella Maan rakkauteen.

* Opit uudistumaan tuomalla sisään jumalaisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden.

Lordi Voosloo ja lordi Kumeka valvovat tätä sessiota.

Jos mahdollista, ota kvartsikristalli ja lasi vettä mukaasi. Toivottavasti voit liittyä seuraamme. Ilmoittaudu täällä. Hinta 11.00 £ per henkilö (sisältää nauhoituksen). Esittelyvideo.

Uuden vuoden visualisointi

Kirjasta "The Magic of Unicorns" (= yksisarvisten taikaa), kylpeäksesi niissä numeron 5 korkeammissa ominaisuuksissa, jotka ovat ulottuvilla 2021.

1. Etsi paikka, jossa voit olla hiljaa ja häiritsemättä.

2. Sulje silmäsi ja maadoitu lähettämällä juuret jalkapohjistasi lady Gaian sydämeen.

3. Istut tyynen meren rannalla täysikuun valossa, tähtien tuikkiessa taivaalla.

4. Hengitä itsesi syvän rauhalliseen tilaan.

5. Lempeät laineet liplattavat jaloissasi, ja näet veden yli iäisyyteen.

6. Tule tietoiseksi valkoisesta valosta, joka säteilee kuin kimaltava timantti kaukana, ja se suurenee tullessaan lähemmäs. 

7. Lopulta yksisarvisesi seisoo edessäsi, ja laineet loiskuvat lempeästi sen kavioiden ympärillä.

8. Kurkota yhdistymään sen kanssa, ja kiitä sitä tulemisesta luoksesi.

9. Kerro sille, että haluat astua vuoden 2021 eli numeron 5 värähtelyyn.

10. Yksisarvisesi ympäröi sinut välittömästi upealla, puhtaan valkoisella valolla.

11. Voit istuutua sen selkään, ja se lennättää sinut unenomaisesti kosmoksen halki.

12. Näet edessä käsittämättömän suuren valopallon, joka sykkii ja kimaltelee, ja siitä tulee "energiasormia" sinuun. Minkä värisiä ne ovat?

13. Valkoisessa valokotelossasi yksisarvinen leijuu kanssasi keskelle lammikkoa, joka värähtelee numeroa 5.

14. Tiedät, että se vaikuttaa sinuun elämäsi korkeimmaksi parhaaksi. Se työstää hienovaraisesti energiakeskuksiasi, aktivoimaan matkasi suuremmat mahdollisuudet tänä vuonna.

15. Rentoudu ja antaudu. Olet ajan ulkopuolella tässä korkean taajuuden tilassa.

16. Lopuksi yksisarvisesi vetäytyy kanssasi tästä kosmisesta valosta ja laskeutuu kanssasi valkohopeista liukua pitkin paikkaan, josta lähditte.

17. Kiitä yksisarvistasi, ja anna itsellesi vähän aikaa sisäistää täysin kaikki, mitä olet saanut.

Uudenvuodenpäivän kävely

Kävelin uudenvuodenpäivänä ystäväni, Amber Sibleyn, kanssa New Forestissa, jossa on jättiläispunapuita. Kun seisoin silmät suljettuna erään kauniin yksilön alla, kutsuin violettia liekkiä ja muita energioita tulemaan puun kautta, kuten aina teen ollessani luonnossa. Yhtäkkiä St. Germain oli kanssani, ja hän sanoi, että oleminen näiden kauniiden puiden energiassa oli kiitos hengeltä siitä, että aina rukoilen korkeampaa valoa kylvettämään näitä puita.

Kun avasin silmäni, kerroin Amberille, että St. Germain oli ollut kanssani. Hän oli ottanut kuvan minusta puun alla, ja tässä se on. St. Germainin energia kylvettää tosiaankin koiraani Sugaria! Se on parantajakoira, joka rakastaa kaikkia, erityisesti lapsia, ja oletan, että se vie enemmän St. Germainin energiaa muuntamaan alempia taajuuksia ihmisten ympärillä. Tämä ei ole orbi, joka on enkeliolennon kuudennen ulottuvuuden valoa, vaan tämä on St. Germainin violettia energiaa. Enkelit ja mestarit käyttävät useammin ja useammin linssiheijastusta tai auringonsäteitä koskettamaan ja valaisemaan luontoa, eläimiä tai ihmisiä.

https://dianacooper.com/wp-content/uploads/2021/01/sequoia.jpg 

Poiminto "Your Holistic Diet" -sivustolta

Monille meistä vuosi 2020 oli haastava! Tapamme elää jokapäiväistä elämäämme muuttui, ja monilla ihmisillä oli (ja on edelleen) paljon stressiä. Nämä haasteet ja häiriöt voivat vaikuttaa syömiseemme. Ne voivat häiritä sisäisiä järjestelmiä, jotka säätelevät kehoamme, saaden meidät syömään enemmän tai suosimaan epäterveellisiä ruokia. Elämme jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä ja reagoimme jatkuvasti tuohon ulkoiseen ympäristöön, emmekä välttämättä oivalla sitä.

Mutta reagoiminen tällä tavalla ulkoiseen ympäristöömme ei muuta sitä. Se vetää meidät syvemmälle reagointikierteeseen, antamatta meille tilaa kuunnella kehomme viisautta, löytää omaa olemistapaamme ja tehdä haaveilemiamme muutoksia, on kyse sitten tavasta syödä, olla tekemisissä muiden kanssa tai olla maailmassa.

Vuosi 2021 on massiivista muutosaikaa. Talvipäivänseisauksessa Saturnus ja Jupiter yhdistivät voimansa Vesimiehen alussa – merkin joka kannustaa meitä olemaan rohkea ja radikaali, ilmaisemaan omaa yksilöllisyyttämme, kertomaan maailmalle, kuka olemme. On aika marssia oman rumpumme tahtiin.

Toisaalta tämä on valtavan jännittävää. Toisaalta se voi tuoda esiin paljon pelkoa. Ja joskus olemme niin ehdollistunut maailmaan ympärillämme, että voi olla vaikea tietää, kuka olemme, mitä haluamme tai mistä edes aloittaisimme.

Kuten tammenterhoterho joka sisältää kaikki ohjeet, joita tarvitaan kasvaakseen mahtavaksi tammeksi, kehosi sisältää, mitä sinä tarvitset. Ja tammenterhon tapaan sen täytyy saada oikeaa ravintoa, jotta voit ilmaista itseäsi täysin maailmassa ja olla, kuka todella olet. Siis tee vuonna 2021 aikaa ravita kehoasi ruuilla, joita se tarvitsee, ja fokusoida energiasi sinne, minkä tunnet inspiroivaksi ja kohottavaksi. On paljon helpompaa olla korkein itsensä, kun tunnemme olevamme terve ja energinen ja olemme positiivinen ja vireessä kehomme kanssa.

Mutta terveellinen syöminen ei ole aina helppoa, erityisesti kun keho on poissa tasapainosta, mikä saa himoitsemaan epäterveellisiä ruokia tai syömään liikaa. Niinpä uuden vuoden lahjana teille olen koonnut viisi aamiaista, jotka auttavat syömään terveellisemmin päivän aikana. (Numero neljä voi olla myös nopea ja maukas lounas.) Pdf-tiedoston saat täältä.

Toivoen teille terveyttä ja onnellisuutta uutena vuotena,

Dawn (yourholisticdiet.co.uk)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >