HomeViestejäDiana Cooper17.1.2012 - Vuodesta 2012

17.1.2012 - Vuodesta 2012

VUODESTA 2012
 
Kirjoittanut Diana Cooper (www.dianacooper.com)
Uutiskirjeestä 17.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Haluan aloittaa tämän otollisen erikoisvuoden inspiroivalla tarinalla. Tämän lähetti Samantha Du Toit. Voitte nähdä sen upean valokuvan, mistä hän puhuu ( www.dianacooper.com/diana-and-you/newsletter-archive.php?id=115#helpful ). Hän kirjoitti:
 
"Vuonna 2009 katselin YouTube-videota, jossa puhuit vuodesta 2012 ja mainitsit 11-11-11-energian. Silloin sanoin poikaystävälleni, että jos koskaan menemme naimisiin, sen on tapahduttava 11.11.11. Justin kosi 14.2.2010 ja menimme naimisiin 11.11.11 Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa (kotimme, vaikka tällä hetkellä asumme Lontoossa, yhdessä missä olemme tavanneet).
 
"Liitän mukaan valokuvan, jonka valokuvaajaystäväni huomasi vasta häiden jälkeen. Kuten voit nähdä, kuvassa on kaunis sateenkaari. Tämä on todella yllättävää meistä, koska tuona päivänä ei ollut satanut lainkaan. Vaikka menimme naimisiin lammen yllä (olen aina halunnut mennä naimisiin veden päällä), ei ollut yhtään sumua, kun vesi oli täysin tyyntä ja liikkumatonta. Ihanaa nähdä tämä sateenkaari, koska se tuntuu hyvin erityiseltä merkiltä meille kummallekin ja näyttää, miten taianomainen elämä meillä on yhdessä edessämme."

2012
 
Tämä on toivon ja mahdollisuuksien vuosi. Olemme edelleen muuttovaiheessa, jolloin kaikki tuodaan pintaan tomutettavaksi ja tutkittavaksi, haluammeko ottaa sen mukaamme uuteen olemistapaan.
 
Epäilemättä tulee monia skandaaleja lisää, jotka vetävät julkisen huomion puoleensa siinä, mitä on tapahtunut, ja jotkut näistä pakottavat muutokseen. Valtavat yritykset jatkavat onnensa koettelemista ja työntävät ahneutensa liian pitkälle. Kansan voima alkaa vaatia muutosta ja valmistautumattomat hallitukset kaikkialla järkytään muutokseen.
 
Liike kohti paikallistuotantoa ja -jakelua huolestuttaa dinosaurusyrityksiä ja ne tekevät myönnytyksiä, mutta vihreä liike saa vauhtia kaikkialla.
 
Talousromahdus osuu massoihin kaikkialla ja meidän kaikkien on opittava työskentelemään yhdessä ja jakamaan.
 
Henki työskentelee erittäin kovasti tuodakseen pintaan lääkefirmojen ylivoimaisen ja korruptoituneen voiman ja esitettään kysymyksiä. Tämä alkaa tyrehdyttää tuota aaltoa, vaikka vie jonkin aikaa, ennen kuin virrataan taas luonnollisiin parannusmenetelmiin. Silti lisää ihmisiä kiinnostuu parannuksesta, ravinnosta, homeopatiasta ja kaikista kokonaisvaltaisista elämismuodoista.
 
Mielenkiintoisesti monet alkavat ihmetellä julkkisten loistoa, kun useammilla näyttää olevan heikkouksia. Rohkeudesta, sankaruudesta, viisaudesta, luonnosta ja eläinten rakastamisesta tulee vetovoimaisempaa kuin kuuluisuudesta.
 
Katastrofit jatkuvat ja tämä on hyvin järkyttävää. Useimmat ihmiset alkavat käsittää, että ihmisajatus voi oikein keskitettynä vaikuttaa, muttei vielä riittävä määrä saamaan aikaan suuren vaikutuksen.
 
Lisää säröjä syntyy "Iso veli" -yhteiskuntaan ja korostetaan vähän enemmän omaa vastuuta. Vuoden 2012 jälkeen tämä alkaa muuttua nopeasti, kun useammat ihmiset ottavat mestaruuden.
 
Synkistä tapahtumista huolimatta on valon hehkua, kun uusia henkisiä energioita alkaa tulla sisään. Enemmän ja enemmän ihmisiä avautuu enkeleille, keijuille ja henkiselle ymmärrykselle. Monet tarvitsevat apua, joten valotyöntekijöitä kutsutaan pitämään heidän energiansa vakaana ja olemaan valmiina jakamaan tietoaan ja viisauttaan.
 
Kannetaanpa totuuden miekkaamme ja seistään valomajakkoina 2012.
 
HYÖDYLLISIÄ VINKKEJÄ VUODELLE 2012
 
Voin tuskin uskoa, että 2012 on täällä. Olemme odottaneet niin pitkään tätä erikoisvuotta (no, itse asiassa 260.000 vuotta) ja useimmat meistä ovat valmentautuneet ja valmiina palvelemaan tarvittavalla tavalla.
 
1. Kosminen hetki - kaikki johtaa kosmiseen hetkeen, mikä tapahtuu 21.12.2012 klo 11:11. Aivan kuten 11.11.11 taivaan portit avautuvat ja Lähde-energia on käytettävissämme, jos olemme valmis. Tällä kertaa energia on vain paljon voimakkaampaa ja jos hyväksymme kaiken, mitä tänä vuonna tarjotaan, sielullamme on valtava tilaisuus henkiseen kehittymiseen. Valmistaudu siis aktiivisesti vuoden aikana rukoilun, meditoinnin ja oikean toiminnan kera.
 
2. On todella tärkeää pysyä maadoittuneena, jotta olet aina vakaa kaikenlaisten haasteiden kohdatessa. Kävele tätä varten paljon ja varmista, että syöt sopivaa, hyvää ruokaa.
 
3. Jotkut sisään virtaavista energioista ovat erittäin korkeita ja puhtaita ja meidän on kuljetettava ne chakrajärjestelmämme läpi, sillä olemme transformoijia taivaan ja maan välillä. Jos visualisoit 12 viidennen ulottuvuuden chakrasi pyörivän vapaasti, tämä auttaa valtavasti. Sen ei tarvitse kestää pitkään. Voit tehdä sen sängyssä tai odottaessasi jotain tai kävellessäsi. Auttaa, kun pyydät yksisarvisia työskentelemään kanssasi, kun teet tätä.
 
4. Jokainen uusi kuu tuo tilaisuuden uusiin alkuihin. Tee rituaali joka kuukausi, jolloin leikkaat pois vanhaa ja kutsut sitä, mitä haluat. Pane sitten merkille, miten elämäsi kulkee eteenpäin loikaten.
 
5. Kolmekymmentäkolme kosmista portaalia alkaa hitaasti avautua ja säteillä 12 säteen valoa, hopeasädettä sekä Kristuksen ehdotonta rakkautta planeetalle. Voit auttaa tässä prosessissa kutsumalla Kristuksen kultaista sädettä pitkin päivää. Vuonna 2012 ja sen jälkeen on informaatiota 33 kosmisesta portaalista. Pyydä saada vierailla näissä portaaleissa nukkuessasi ja vetää sisään tuota energiaa.
 
6. Palvelutyö - Lähi-itä tarvitsee apua, joten lähetä Kristus-valoa portaaliin Mesopotamiassa, jotta se voi avautua nopeasti ja vaikuttaa suoraa tuohon alueeseen. Tämä parantaa valoasi.
 
7. Sytytä kynttilä päivittäin olympialaisten menestykseksi, jotta planeetan maatähtichakra Lontoossa saa riittävästi valoa avautuakseen ja laittaakseen planeetan viidennen ulottuvuuden kundaliinin liikkeelle.
 
8. Tarkkaile ajatuksiasi, sanojasi ja tekojasi ja varmista, että ne ovat viidettä ulottuvuutta. Lue viidennen ulottuvuuden kirjoja ja pidä kotisi energia puhtaana kauniilla musiikilla, kukilla, suitsukkeilla ja onnellisuudella. ("The Keys to the Universe" on täysin 5D:tä ja säteilee tuota energiaa huoneeseen.)
 
9. Vieraile nukkuessasi ainakin kaksi tai kolme kertaa viikossa jonkun arkkienkelin tai ylösnousseen mestarin kammiossa tai kosmisessa portaalissa. Tämä nopeuttaa henkistä kasvuasi.
 
10. Visualisoi aurasi kultaiseksi. Siten se harmonisoituu enkelivaloon ja tulevan kultaisen ajan energiaan.
 
11. Pidä henkistä päiväkirjaa. Merkitse muistiin ajatuksiasi, meditaatioitasi tai kokemuksiasi ja saatat hämmästyä, miten pitkälle olet tullut, kun luet sitä vuoden lopussa.
 
12. Avaa sydämesi universumille ja tarjoudu palvelemaan rakkaudella. Kun teet tämän, hengitä sisään universumin rakkautta ja tukea ja tiedä, että kun annat, niin kaikki tarpeesi täytetään.
 
HENKINEN KEHITTYMINEN
 
Planeetalla on neljä erityistä, kaksisuuntaista ulottuvuuksien välistä portaalia. Puhun niistä henkisessä rakkausromaanissani "Hiljaiset kivet" ja vihdoin vuonna 2012 ne avautuvat enemmän ja niiden vaikutus tuntuu kaikkialla. Haluat ehkä työskennellä enkelien kanssa virittyäksesi niihin saamaan henkistä valoa tänä vuonna. Voit käydä niissä nukkuessa tai meditoidessa. Tässä on informaatiota niistä kustakin.
 
Tiibet
 
Tämä portaali auttaa vahvuudessa ja päättäväisyydessä ja antaa sinulle kyvyn saavuttaa tavoitteesi. Se yllyttää sinua toteuttamaan lahjasi.
 
Tiibetin portaali säteilee hyvin stimuloivaa ja elävöittävää energiaa, joten ihmisten ja paikkojen on oltava rauhoittuneita, ennen kuin ne voivat asuta siihen. Jos siihen päästään liian aikaisin tai väärään aikaan, se voi aiheuttaa vastakkainasettelua tai halua välttää vastuuta, koska se muistuttaa elämän hauskuudesta, käytettävissä olevista tilaisuuksista ja potentiaalista. Jos jotkut ihmiset saavat valtavasti lisää itseluottamusta tämän portaalin tarjoamana, ilman viisautta käsitellä sitä, heistä voi tulla vastuuttomia. Jos olet valmis tähän energiaan, enkelit antavat sitä sinulle, kun käyt tässä portaalissa. Sitten se luo turvallisuutta ja onnellisuutta sisällesi. Se alkaa aktivoitua enemmän, mutta se säteilee täysin vasta vuoden 2012 jälkeen.
 
Stonehenge, Iso-Britannia
 
Tämä portaali tuo esiin intohimoa, viisautta ja sisäistä tietoa jokaisen olennon sisällä. Sillä on elintärkeä rooli muutoksesi ja kehittymisesi auttamisessa. Portaalissa pidetään salaisuuksia, jotka mahdollistavat kasvamisesi lisää henkisesti - olettaen, että voit pitää sydämesi avoimena näiden muutosten aikana. Tällä hetkellä sinua pyydetään olemaan, kuka oikeasti olet. Stonehengen energia auttaa sinua tietämään, kuka se on.
 
Vasta sitten kun olet oppinut kaiken tarvitsemasi, voit saavuttaa valaistumisen, täyttää potentiaalisi ja olla todella onnellinen. Kun vuosi 2012 kuluu, Stonehenge mahdollistaa, että näet maailman täysin eri perspektiivistä. Pystyt näkemään ja tuntemaan energioita ympärilläsi syvemmällä tasolla.
 
Tämä portaali alkaa jo levittää pyhää energiaansa meille, vaikkei se ole vielä täysin auki.
 
Machu Picchu
 
Tämä portaali tarjoaa suurta ihmetystä. Se tuo esiin sisäisen lapsesi ja viattomuutesi, minkä pitäisi aina vaikuttaa sinuun ja mahdollistaa täyden potentiaalisi elämisen. Tämä on mahtava paikka tavata monigalaktisen laivueen komentaja Ashtar ja laajentaa kosmista tietoasi.
 
Suuri Zimbabwe
 
Tämä voimakas ja maadoittava portaali tarjoa sinulla uuden tavan elää. Se voi auttaa sinua kehittämään elämän fyysisiä puolia ja se tarjoaa käytännön ratkaisuja nouseviin ongelmiin. Se voi auttaa sinua tulemaan loogisemmaksi tavalla, mikä on korkeammaksi hyväksi. Jos voit yhdistyä energiaan, mitä tämä portaali antaa, ja työskennellä sen kanssa helposti, saat onnittelut enkeleiltä.
 
Tiedät, että olet täsmälleen oikeassa paikassa elämässäsi ja olet saavuttanut tämän itse. Olet täysin vireessä korkeamman opastuksesi kanssa ja samalla täysin maadoittunut.
 
Virittyminen Suureen Zimbabwen portaaliin auttaa päästämään irti mielipiteistäsi maailmaan, rakkaisiisi ja itseesi liittyen. Silloin kun olet vapaa rajoittavista uskomuksista, enkelivoimat voivat vaikuttaa sinuun korkeammasta perspektiivistä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev