HomeViestejäDiana Cooper1.3.2024 - Maaliskuun 2024 uutiskirjeestä

1.3.2024 - Maaliskuun 2024 uutiskirjeestä

MAALISKUUN 2024 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Hei ystävät,

kevät on tulossa. Rakastan nähdä suureen määrän lumipalloja, keltanarsisseja, violetteja krookuksia ja monia muita kukkia, jotka ovat lupaus sinisestä taivaasta. Tämä vuosi tuntuu todella ajalta toivottaa kevät tervetulleeksi, lupauksineen uudistumisesta ja tulevaisuudentoivosta.

Ja uudistumisesta puheen ollen … oletko valmis vastaanottamaan koko kehon solupäivityksen ja -aktivoinnin? No, voit saada sen. Tämä tapahtui minulle. Vuoden alussa Kumeka kertoi minulle, että voimme nyt päästä käsiksi Pluton hopea-platinavalokoodeihin. Nämä valokoodit avaavat kanavat korkeampiin taajuuksiin. Aloin päästä niihin käsiksi aamumeditointini aikana. Viikon kuluttua, herätessäni minulla oli uskomattoman elävä kuva kirurgista edessäni, joka oli pukeutunut leikkausvarusteisiin. Kysyin, oliko hän tehnyt psyykkisen leikkauksen minulle. Oppaani Kumeka kertoi, että tämä kirurgi oli lääketieteen 10D-mestari, ja hän oli tehnyt minulle koko kehon solupäivityksen ja -aktivoinnin! Vau. Hän oli myös työstänyt 5D-terveyspiirustustani/suunnitelmaani ja aktivoinut sen korkeampaan taajuuteen.

Muutaman päivän päästä, kun istahdin hetkeksi keskellä päivää, minut kuljetettiin yhtäkkiä Pluton portaalin kautta mitä uskomattomimpaan valoon, jonka olen koskaan kokenut. Minulle annettiin paljon informaatiota Plutosta ja mitä siellä tapahtuu … lisää vau!

Sitten minulle kerrottiin, että seuraavassa YouTube-livessäni maanantaina 11.3. minun on määrä viedä rekisteröityneet Plutoon, jossa psyykkisten 10D-kirurgien tiimi antaa heille koko kehon solupäivityksen ja -aktivoinnin ja työstää heidän 5D-terveyspiirustustaan ja aktivoi lisää 12 DNA-säiettä. Menemme myös muihin parannuspaikkoihin vahvistamaan näitä päivityksiä. Olen enemmän kun innoissani.

Maaliskuun 16.-17. päivä olen Hampurissa, ja minun sallitaan tehdä ensimmäistä kertaa nuorennus- ja uudennusaktivointi.

Lauantaina 27.4. minulla on ilo pitää live-esitys Hamworthy Clubilla, Poolessa, Robert Holdenin kanssa kultaisesta tulevaisuudesta.

Toisaalta, maaliskuun pitäisi olla hiljainen kuukausi, kunnes pääsiäinen on ohi.

Pääsiäinen

Tätä pääsiäinen merkitsee.

Muinaisaikoina pidettiin juhla talven lopussa symboloimaan kevään tuloa, joka on uudistumisen ja uudestisyntymän aikaa. Hedelmällisyyden jumalatar oli Ostara (tai Eastre tai Eostre). Estrogeeni (oestrogen) ja pääsiäinen (easter) tulevat samasta juuresta, joka symboloi hedelmällisyyttä. Näin ollen on pääsiäismunia ja -pupuja, kumpikin hedelmällisyyden ja uudistumisen symboleja.

Kevään energia on aina symboloinut pyhää aikaa, jolloin maailma herää taas henkiin sulkeuduttuaan talveksi. Niinpä silloin kun Galaksienvälinen neuvosto suunnitteli sitä valtavaa projektia, että Jeesus tulee Maahan tuomaan ehdottoman rakkauden Kristusvaloa planeetalle, ajateltiin, että pääsäinen olisi hänelle symbolisin aika herätä taas henkiin, voitettuaan ristiinnaulitsemisen suuren haasteen. Hän kävi läpi mahtavan vihkimyksen voidakseen jatkaa elämäänsä.

Itse asiassa, oman ymmärrykseni mukaan hän ei kuollut, kun hänet ristiinnaulittiin. Hän oli Suuren valkoisen veljeskunnan suuri mestari, joka oli käynyt vuosien esoteerisen koulutuksen ollakseen muun muassa fyysisen kehonsa mestari. Hän hallitsi hengitystään, sydämenlyöntiään ja muita elintärkeitä energioita, joten kun hän oli ristillä, hänen oletettiin kuolleen ja hänet vietiin luolaan hautaamista varten. Kuitenkin ennen kuin hänet voitiin haudata, hän palasi normaaliin valvetietoisuuteen ja hänet pelastettiin, ja sitten annettiin paljon parannusta. Hän oli täyttänyt kohtalonsa ja tuonut Kristusvalon ihmiskunnalle. Hän saavutti ”tittelin” Jeesus Kristus 33-vuotiaana. Kuten tiedämme, 33 on numero, joka kantaa Kristusvalon ehdotonta rakkautta.

Kun hän läpäisi vihkimyksensä, hän oli vapaa elämään haluamaansa elämää. Hän meni naimisiin Maria Magdaleenan kanssa, ja tämä synnytti Sarahin. He matkustivat muun muassa Glastonburyyn.

Siis, mitä pääsiäinen merkitsee sinulle? Pääsiäinen sisältää energiaa, joka mahdollistaa sinulle tulla elämäsi jonkin aspektin mestariksi ja toteuttaa elämäsi mestarisuunnitelma/suuri suunnitelma.

Haastattelu

Helmikuussa minulla oli hyvin mielenkiintoinen haastattelu Millionaire Machmakerin Patti Strangersin kanssa suhteista. Tavoite ja tarkoitus oli auttaa häntä löytämään aito rakkaus. Ennen haastattelua pyysin oppaaltani Kumekalta kuusi parasta harjoitusta Pattille aidon rakkauden löytämiseen. Hän kertoi ne tärkeysjärjestyksessä, ja teimme noita harjoituksia haastattelun aikana. Jos etsit aitoa rakkautta, saatat pitää tätä haastattelua hyvin hyödyllisenä.

Miten löytää aidon rakkauden

Oppaani Kumeka antoi minulle kuusi parasta harjoitusta useimmille ihmisille löytää ja ylläpitää aito rakkaus!!! Tässä ne ovat tärkeysjärjestyksessä.

1. Nyörien katkaiseminen kaikkiin entisiin suhteisiin, erityisesti seksisuhteisiin.

Arkkienkeli Mikael auttaa tässä. Kun lähetät ajatuksia jollekin, erityisesti jos nuo ajatukset ovat hyvin tunnelatautuneita, ne luovat energianyörin. Silloin kun ne ovat seksuaalisesti latautuneita, tuo nyöri menee sakraalichakraan ja tukkii sen. Lisäksi, jos nainen harrastaa seksiä miehen kanssa (ellei tämä käytä kondomia), hän ottaa sisäänsä miehen koko geneettisen historian ja hänen täytyy käsitellä se sakraalichakransa kautta. Olin kirjoittamassa, että tämä vaikuttaa hienovaraisesti kaikkiin hänen suhteisiinsa miesten kanssa, mutta Kumeka sanoi: ”EI, tämä vaikuttaa massiivisesti kaikkiin hänen suhteisiinsa miesten kanssa.” Silloin kun mies harrastaa seksiä naisen kanssa, hän imee kaikki selvittämättömät pelot, vihat tai negatiiviset tunteet, joita naisella on sakraalichakrassaan. Muista, että vain negatiiviset energiat luovat nyörejä. Et voi luoda nyöriä aidolla rakkaudella.

Visualisointi

1. Visualisoi istuvasi ympyrässä.
2. Näe toinen ympyrä, joka on kiinni siinä.
3. Kutsu tähän toiseen ympyrään kaikki ihmiset, joiden kanssa sinulla on ollut suhde, erityisesti seksisuhde.
4. Tunne tai näe kaikki ne nyörit, joita tulee kustakin heistä sinuun, joko solar plexukseen tai sakraalichakraan. Ota siihen tarvitsemasi aika.
5. Kutsu arkkienkeli Mikaelia syvänsinisessä valossaan seisomaan rinnallesi, valtavan totuudenmiekkansa kanssa.
6. Pyydä häntä katkaisemaan kaikki nyörit mahtavalla miekallaan … ja katsele, kun hän tekee sen.
7. Hänen totuudenmiekkansa purkaa nyörin energian juureen saakka.
8. Näe tuon toisen ympyrän lähtevän pois, vapauttaen kaikki, jotka ovat siinä.
9. Suuri violetti liekki tulee ympyrän päälle ja muuntaa kaikki alemmat energiat.
10. Näe nyt puhtaanvalkoisen valoputouksen virtaavan ylitsesi ja puhdistavan sinut solutasolle saakka.
11. Kuvittele ja tunne upeaa, pehmeää, kirkasta pinkkiä valoa virtaavan sakraalichakraasi.
12. Sano: ”Olen nyt valmis onnelliseen, kunnioittavaan ja rakastavaan suhteeseen.”

2. Rakenna omanarvontuntoa.

Arkkienkeli Uriel aktivoi tämän sisälläsi. Kun pyydät jotain tarkoittaen sitä aidosti, arkkienkeli auttaa sinua. Sano kerran päivässä: ”Arkkienkeli Uriel, seiso vieressäni kulta-rubiininpunaisessa valossasi ja aktivoi minussa itseluottamus, omanarvontunto ja voima viisauden kera.”

3. Vedät puoleesi tai luot, mitä tiedostamatta uskot ansaitsevasi. Sinulla on ansaitsevuus sisäisen lapsen tasolla ja tarve saada tätä vanhemmiltasi tai heidän korkeammalta itseltään. Arkkienkeli Chamuel, rakkauden enkeli, auttaa sinua. Jos inkarnoidut uskomuksen kera, ettet ansaitse, luot tuon uskomuksesi. Vedät automaattisesti puoleesi ihmisiä, jotka kohtelevat sinua huonosti … ja sallit heidän tehdä sen.

Visualisointi

1. Sulje silmäsi ja näe itsesi 2–3-vuotiaana lapsena.
2. Anna äitisi tai äidin korvikkeen sanoa sinulle: ”Rakastan sinua. Olet erityislaatuinen. Ansaitset saada upean, lämpimän ja rakkaudentäyteisen suhteen.”
3. Mitä näet hänen silmissään? Jos oikeasti kuulet hänet ja näet rakkauden hänen silmissään, toista tämä uudestaan ja uudestaan.
4. Jos näet mustasukkaisuutta, vihaa tai minkäänlaista pelkoa, salli itsesi olla taas aikuinen.
5. Näe äitisi 2–3-vuotiaana lapsena. Anna hänelle rakkautta ja kerro, että hän on erityislaatuinen ja ansaitsee saada upean, lämpimän ja rakkaudentäyteisen suhteen.
6. Kun hän hyväksyy tämän ja hänen sydämensä on auki, anna hänen tulla taas aikuiseksi ja anna sisäisen lapsesi vastaanottaa hänen rakkautensa.
7. Toista tämä isäsi kanssa.
8. Arkkienkeli Chamuel, rakkauden enkeli, ilmestyy eteesi kauniin pinkissä valossa.
9. Anna hänen kietoa sinut pehmeiden ja lämpimien höyhensiipiensä sisään.
10. Hän kertoo sinulle, että ansaitset olla rakastettu ja kunnioitettu.

4. Ole selkeä siinä, mitä oikeasti haluat.

Tämä on tärkeää.

a. Tee luettelo, fokusoituen ainoastaan positiiviseen. Universumi ei käsittele negatiivisia toteamuksia. Siis jos sanot: ”En halua kontrolloivaa kumppania”, universumi ei ota huomioon en-osaa ja etsii kontrolloivaa kumppania. Päätä, mitä ominaisuuksia haluat kumppanilla olevan, esimerkiksi rakkaus, kunnioitus, ystävällisyys ja saa olosi tuntumaan hyvältä. Henkisesti yhteensopiva, antelias ja avosydäminen. Vahva, vastuullinen ja hauska. Sellainen joka antaa sinun olla vapaa.

b. Kehitä sitten noita ominaisuuksia itsessäsi, sillä niiden värähtely vetää luoksesi sellaista, jolla on sama taajuus.

c. Millaisen suhteen haluat? Hyvin sitoutuneen ja yksiavioisen aidon rakkauden? Kaverin? Ihmisen jonka kanssa mennä lomalle? Jonkun muun?

d. Yhdisty suojelusenkeliisi ja pyydä sitä tuomaan sinulle joku, jolla on nuo ominaisuudet.

Visualisointi

1. Hengitä kultaista valoa ympärillesi, kunnes olet kultaisessa kotelossa.
2. Pyydä suojelusenkeliäsi seisomaan eteesi.
3. Kerro sille, että haluaisit täydellisen kumppanin seuraavien ominaisuuksien kera. Jaa haluamasi ominaisuudet.
4. Selitä millaista suhdetta etsit.
5. Pyydä suojelusenkeliäsi tuomaan sinulle tämä henkilö korkeimmaksi hyväksesi.

5. Sielumatkallasi sinulla on ollut monia hyviä suhteita.

Pyydä arkkienkeli Marielia, magentanväristä enkeliä joka on vastuussa sielutähtichakrastasi, parantamaan ja puhdistamaan sielupolkusi ja tuomaan esiin hyvien suhdekokemustesi energia.

6. Nosta sakraalichakrasi taajuutta vetääksesi puoleen aitoa rakkautta.

Koko planeetan taajuus nousee, ja kumppanuuksien on aika tulla vähemmän sakraalikeskeisiksi, eli perustua seksiin, ja enemmän sydänkeskeisiksi, perustua rakkauteen. Arkkienkeli Gabriel on vastuussa sakraalista, ja hän auttaa sinua tuomaan puhdasta rakkautta sakraalichakraasi, jotta kaikki suhteet perustuvat sieluyhteyteen ja ovat paljon, paljon onnellisempia. Silloin kun sakraali on todella rakastava, se hehkuu kaunista vaaleaa pinkkiä.

Harjoitus sakraalichakran taajuuden nostamiseen

* Pyydä arkkienkeli Gabrielia täyttämään sakraalichakrasi pinkillä rakkaudella. Sitten hengitä muutama minuutti puhdasta rakkautta sakraaliin.

* Affirmoi, että olet kiinnostunut vain suhteesta, joka voimaannuttaa ja rikastuttaa sinua, joka parantaa positiivisia ominaisuuksiasi ja perustuu aitoon rakkauteen.

 

Kysymyksiä ja vastauksia: Mitä vaiheita henki käy läpi?

Minulle lähetettiin kysymys: mitä vaiheita henki käy läpi lähdettyään fyysisestä kehosta? Vietin muutaman tunnin Kumekan kanssa vastaanottaen yksityiskohtaisen vastauksen tähän kysymykseen, ja se osoittautui kiehtovaksi.

Ensinnäkin se riippuu henkilön tietoisuudesta.

Jos henkilö on kolmatta ulottuvuutta, itsekeskeinen mutta valoa (toisin sanoen hän ei ole aktiivisesti tehnyt mitään vahinkoa), tai neljättä ulottuvuutta.

1. Arkkienkeli Azriel, syntymän, kuoleman ja siirtymien enkeli, käy hakemassa hänet ja vie seitsemänteen taivaaseen (seitsemäs ulottuvuus).
2. Jos henkilö on terve, hänet viedään välittömästi elämäntarkasteluun.
3. Jos henkilö oli sairas ennen kuolemaansa tai shokissa kuollessaan, hänet viedään henkisairaalaan parannettavaksi ennen elämäntarkastelua.
4. Hänen suojelusenkelinsä ja ylivalaiseva arkkienkelinsä on läsnä hänen elämäntarkastelu- ja arviointikokouksessaan.
5. Yhdessä he tekevät päätöksen matkan seuraavasta askeleesta.
6. Hän voi saada koulutusta tai apua nähdä asiat korkeammasta perspektiivistä, ennen siirtymistä tuohon seuraavaan askeleeseen.

Jos henkilö on kolmatta tai neljättä ulottuvuutta ja pimeyttä, toisin sanoen hän toimi aktiivisesti vahingoittamaan muita.

1. Arkkienkeli Azriel hakee hänet.
2. Kun hän kuolee, hän saa koulutusta ja puhdistusta ja hänen sallitaan nähdä asiat korkeammasta perspektiivistä.
3. Jos hän on sairas tai shokissa, hänet viedään henkisairaalaan parannettavaksi.
4. Sitten hänet viedään valtavaan palloon viidennessä ulottuvuudessa, joka on melkein kuin planeetta ja sisältä kultainen.
5. Siellä hän käy läpi muutos- ja opetusohjelman.
6. Sitten hän inkarnoituu jälleen.
7. Vuoden 2032 jälkeen hän siirtyy toiselle 3D-planeetalle.

Jos henkilö ylösnousee viidennen ulottuvuuden taajuudessa.

Arkkienkeli Azriel ilmestyy kuljettamaan henkilön hengen yhdeksänteen ulottuvuuteen. (Jos henkilö on viidennen ulottuvuuden ylemmillä tasoilla, monta arkkienkeliä hakee hänet.) Monet arkkienkelit tervehtivät näitä henkiä juhlien. Jos henkilö oli sairas ennen kuolemaansa, hänet viedään henkisairaalaan parannettavaksi ennen elämäntarkastelua. Ne samat olennot ovat läsnä elämäntarkastelussa, jotka olivat alkuperäisessä kokouksessa, jossa tehtiin päätökset tätä elämää varten.

Elämäntarkastelun jälkeen on erillinen arviointikokous. Tässä ovat läsnä suojelusenkeli, ylivalaiseva arkkienkeli, päähenkiopas tai -oppaat ja tietysti korkeampi itse ja monadi.

Viimeinen askel … Yhdessä he tekevät päätöksen matkan seuraavasta askeleesta, joka voi olla missä tahansa universumissa, mukaan luettuna paluu Maahan.

Jos ihminen on valmis kuolemaan ja ylösnousee seitsemännen ulottuvuuden taajuudessa?

Kun taajuus nousee, enemmän ihmisiä ylösnousee seitsemännen ulottuvuuden taajuuteen, ja heidät viedään 11. ulottuvuuteen. Vaiheet jotka henki käy läpi kuoleman jälkeen, ovat täsmälleen samat ennen viimeistä askelta.

Tällä tasolla monadi tekee yksin päätöksen matkan seuraavasta askeleesta.

Jos henkilö on melkein valmis ylösnousemaan, kun hän kuolee, mitä tapahtuu?

Kun ylösnousemus on niin lähellä, suojelusenkeli yrittää auttaa henkilöä ylösnousemaan, samalla kun arkkienkeli ottaa hänet haltuunsa. Tämä saavutetaan 92 %:ssa tapauksista.

Mitä jos olet universumin olento?

Huomaa, että komentaja Ashtar tapaa universumin kaikki olennot, toisin sanoen ne jotka ovat universumin palveluksessa kuollessaan.

Entä ne, jotka eivät mene valoon?

Niille jotka eivät ”mene rajan yli kunnolla” ja jäävät kiinni Maahan, annetaan elementaali, joka tunnetaan Wurylina, katsomaan perään. Wurylit ovat 3D–5D, joten jumittavat sielut voivat yhdistyä niihin helpommin. Suojelusenkelit pysyvät heidän kanssaan, mutta jumittavat sielut eivät pysty enää yhdistymään heihin.

On monia syitä, miksi ihmiset eivät ”mene rajan yli” kunnolla.

1. He voivat olla kiinni alkoholissa, talossa, ihmisessä tai missä tahansa, mistä he eivät halua päästää irti.
2. He voivat olla sellaisessa shokissa, että he eivät näe arkkienkeli Azrielia, kun hän tulee hakemaan heitä.
3. Tunteet, kuten viha tai pelko, sokaisevat heidät valolle.
4. Tunne, etteivät he ole tarpeeksi hyvä, tavallisesti uskonnollisten oppien tuloksena, saa heidät tuntemaan, etteivät he voi kuolla, ja se pidättelee heitä.
5. Jotkut uskovat, ettei siellä ole mitään, joten he eivät etsi valoa.

Nämä jumittavat sielut piiloutuvat usein metsiin tai luoliin. Ne jotka olivat alkoholisteja, kummittelevat pubeissa. Kristusvalo tai Atlantiksen puhtaanvalkoinen liekki on hyvä suoja näissä paikoissa.

Jumittavat sielut tukkivat alemmat astraaliulottuvuudet, alempien tunteiden tasot. Heidät on aika puhdistaa kultaista tulevaisuutta varten. Yksilölliset ja yleiset rukoukset voivat todella auttaa monia löytämään valon ja työntämään heidät toiselle puolelle. Mikään rukous ei mene koskaan hukkaan.

Mitä vaihtoehtoja sieluilla on, kun he ovat valmiita siirtymään eteenpäin?

Jos he ovat 3D tai 4D

Monet palaavat kotiplaneetoilleen.

He voivat oppia enemmän siitä, mitä he rakastivat tehdä maan päällä. Esimerkiksi, jos sielu rakasti lasten hoitamista tai lapsista huolehtimista, hän voisi hoitaa lapsia sisätasojen sairaaloissa tai huolehtia lapsista. Jos he rakastivat opettamista, he voisivat opettaa niitä, jotka ovat valmiita oppimaan. Jos he rakastivat tiedettä, he voisivat työskennellä sen parissa.

He voisivat avautua luovaan ilmaisuun, tai esimerkiksi työskennellä värien tai puutarhanhoidon parissa.

Jos he rakastivat kilpaurheilua kehossa ollessaan, he voisivat harjoittaa kilpaurheilua, mutta heidän fokuksensa olisi enemmän henkilökohtainen erinomaisuus.

Samaan aikaan kaikki sielut voisivat oppia henkilökohtaisesta ja henkisestä kasvusta.

Jotkut reinkarnoituvat välittömästi.

Jos he ovat ylösnouseet 5D-taajuudessa

Jotkut palaavat kotiplaneetoilleen. Useimmat jäävät sisätasoille palvelemaan jollain tavoin.

He voisivat kouluttautua olemaan henkiopas jollekin inkarnoituneelle.

He voisivat olla vastuussa jostain projektista maan päällä, esimeriksi auttaa keventämään energiaa jossain koulussa. Tai jos he ovat olleet asianajaja, he saattavat haluta omistautua avaamaan asianajajien mieliä.

He voisivat kouluttautua psyykkiseksi kirurgiksi tai paranajaksi hengessä.

Ja monia muita vaihtoehtoja.

Samaan aikaan kaikki nämä sielut oppisivat henkisestä kasvusta korkeammassa taajuudessa.

Jos he ovat ylösnousseet 7D-taajuudessa

He palvelevat suuremmalla kapasiteetilla tässä universumissa. Jotkut muista universumeista olevat voivat päättää palata, mutta monet jäävät. Monet näistä ovat hyvin korkeataajuisia sieluja ja ottavat sisätasolla itselleen aseman, jossa on suuri vastuu.

Mahatma-energia on vedetty pois

Monet meistä ovat käyttäneet 7D-Mahatma-energiaa, joka oli luotu kultaisella Atlantiksella, rauhasten kanssa työskentelyyn ja nuorentamiseen. Tämä on kuitenkin vedetty pois, kun se on palvellut tarkoituksensa. Se on korvattu Helioksen 11D-uudennusenergialla, joka toimii samalla tavalla, mutta on paljon korkeampaa taajuutta.

Taajuuden nostaminen vankiloissa

Kuuntelin Jeffrey Archerin vankilapäiväkirjaa, ja kun kuulin elämän kauheudesta vankiloissamme, sanoin Kumekalle: ”Mitä ihmettä varten kuuntelen tätä? Onko siihen jokin syy?” Hän sanoi ”kyllä”. Syynä on, että on aika nostaa vankiloiden taajuutta. Hän sanoi, että riippumatta siitä, onko vanki syyllinen vai syytön, jokainen vankilassa oleva saattaa loppuun karmaa tästä tai toisesta elämästä. Kuitenkin julmuus niissä on barbaarista, ja usein se luo lisää karmaa. Tähän täytyy tarttua.

Hän pyysi, että lähetämme enkeli Marian sinistä energiaa parannukseen, arkkienkeli Mikaelin syvänsinistä energiaa rohkeuteen, lahjomattomuuteen ja rehellisyyteen, yhdessä arkkienkeli Jofielin vaaleankultaisen energian kera, mahdollistamaan asukkaille nähdä asiat muiden ihmisten perspektiivistä. Sitten pyydämme, että Paul Venetsialainen (joka kantaa vapauden liekkiä) vie tämän energian Kristusvalossa ja laittaa sen jokaisen vankilan ylle maailmassa.

Meitä pyydetään fokusoitumaan positiivisesti kultaiseen tulevaisuuteen maaliskuun aikana, valmistautumiseksi huhtikuun haasteisiin.

Visualisointi taajuuden nostamiseksi vankiloissa kaikkialla

1. Sulje silmäsi ja rentoudu.
2. Pyydä arkkienkeli Mikaelia laittamaan syvänsinisen suojaviittasa yllesi.
3. Kutsu myötätuntoista enkeli Mariaa.
4. Näe tai tunne hänen seisovan edessäsi sinisessä parantavassa valossa.
5. Kutsu mahtavaa arkkienkeli Mikaelia.
6. Näe tai tunne hänen seisovan edessäsi syvänsinisessä valossa.
7. Näe hänen kantavan rohkeuden, lahjomattomuuden ja rehellisyyden laatuja.
8. Kutsu viisasta arkkienkeli Jofielia.
9. Näe tai tunne hänen seisovan edessäsi viisauden vaaleankultaisessa valossa.
10. Kun heidän energiansa yhdistyvät, heistä tulee vaaleansininen, syvänsininen ja vaaleankultainen upea arkkienkeliliekki.
11. Paul Venetsialainen ilmestyy nyt vapauden ja Kristusvalon puhtaanvalkoisessa liekissä.
12. Pyydä häntä asettamaan loistava arkkienkeliliekki jokaisen vankilan ylle maailmassa.
13. Näe tai tunne, että tämä tehdään.
14. Kiitä Mariaa, Mikaelia, Jofielia ja Paul Venetsialaista.
15. Avaa sydämesi vastaanottamaan siunaus palvelutyöstäsi maailmalle.

Kuukauden orbi

Tarina Teddy-huskysta

Minulle lähettiin tämä upea orbi, joka on Teddyn, mitä kauneimman koiran, yläpuolella, ja se inspiroi minut menemään Theasherhouse.com-nettisivuille ja lukemaan sen tarinan. On hyvin erityislaatuista ja hämmästyttävää nähdä orbin tulevan ja pysähtyvän sen ylle sekunniksi.

Tämä on arkkienkeli Fhlyain orbi, joka on eläinten enkeli, arkkienkeli Gabrielin kanssa. He ovat lähellä tätä koiraa, antaen sille rakkautta, rohkaisua ja viisautta.

Tämä orbi on kerännyt jo joitain eläimiä. Vasemmalla voi nähdä eläinryhmän, joka on kerätty, ja niitä ympäröi arkkienkeli Marian energia (sininen), joka pitää niitä rakkaudessa, ja arkkienkeli Jofiel (keltainen), joka antaa niille viisautta. Alhaalla oikealla voit nähdä tumman massan, ja tämä on koiraryhmä, joka on hyvin sairas, ja ne on kerätty ”menemään rajan taakse”/kuolemaan ja saamaan parannusta. Kun katsot tätä orbia, se avaa sydämesi myötätunnolle eläimiä kohtaan, ja lähetät sitten automaattisesti eläimille rakkautta ja parannusta.

Teddy on Asher House -rescuekeskuksessa, ja kun sain tuon orbikuvan, minulle kerrottiin: ”On uskomatonta, miten paljon välittämistä, rakkautta ja intohimoa tällä miehellä on koiria kohtaan! Katsoin hänen tarinansa, miten hän loi tämän rescueryhmän. Hän oli hyvin menestynyt mies, mutta päätti, ettei se ollut hänen juttunsa. Pienestä saakka hän kävi eläinsuojissa leikkimässä koirien kanssa tarvitessaan lohtua. Niinpä hän päätti irtisanoutua työstään ja omisti koko elämänsä rescue-eläimille. Hän pelastaa koria, joilla on hyvin surullinen tarina, ja ne kukoistavat hänen rescueturvapaikassaan! Hän rakastaa kaikkia eläimiään, ja jos katsot hänen puhuvan tarinastaan, hänen rakkauttaan niitä kohtaan ei voi kuvata sanoin!”

Katso toki video Teddystä nettisivuilta ja näe, miten orbi lentää sisään ja keskittyy siihen antaakseen sille kaiken, mitä se tarvitsee.

Ja tässä on uskomaton video arkkienkeli Marian orbista koirieni kanssa. Olin tyttäreni luona viikonloppuna, ja Adrian asui ystävällisesti kotonani pitämässä huolta koirista. Kun hän vei ne kävelylle suositulle koirien kävelykentälle, hän otti videon lähettääkseen sen minulle ja näki orbin kiitävän kameran ruudulle. Vau! Kumeka kertoi minulle, että enkeli Maria tuli jättämään sinne rakkautta kaikille koirille, jotka kulkevat siellä. Rakkautta kaikkialle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >