HomeViestejäDiana Cooper1.2.2024 - Helmikuun 2024 uutiskirjeestä

1.2.2024 - Helmikuun 2024 uutiskirjeestä

HELMIKUUN 2024 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakkaat ystävät,

olen juuri palannut upealta lomalta Costa Ricasta. Miten uskomaton alku tälle jännittävälle ja voimalliselle vuodelle. Olen kauan halunnut mennä sinne kokemaan tuon kauneuden sekä edistyksellisen ja valaistuneen energian, ja se oli tosiaankin erityistä. Rakastin kävellä viidakkopolkuja.

Monet teistä ovat tehneet päivitettyä monadiin yhdistymismeditaatiota, ja kiitos teille, jotka olette jakaneet kokemuksianne. Todella poikkeuksellinen uutinen on, että taajuus nousee niin nopeasti, että jaan tässä kuussa vielä voimakkaampia päivityksiä. Pääsemme nyt käsiksi erityisiin valokoodeihin Plutolta, Plejadeilta ja Arcturukselta.

Atlantiksen puhtaanvalkoinen liekki on nyt määrä laittaa 16.000 kilometriä Maan ympärille! Olemme sulkeneet portit astraaliulottuvuuksiin ja meitä pyydetään laittamaan puhtaanvalkoinen Lähdetotuuden liekki taivaan porteille auttamaan monia, jotka ovat jumissa astraalimaailmoissa … ja voimme kutsua mukaan kaksi mestaria lisää. Itse olen valinnut Lady Nadan, joka laittaa magentanvärisen kuusisakaraisen tähden kolmanteen silmääsi auttamaan egon purkamisessa. Toinen valintani on Jeesus, lisäämään lisää rakkautta ajatuksiini, sanoihini ja tekoihini. Tämä vuosi tuntuu todelliselta henkiseltä seikkailulta.

Lohikäärmeiden erikoistyö helmikuussa 2024

Tämän vuoden helmikuussa lohikäärmeet, jotka kuuluvat Maahan – maa, ilma, vesi ja tuli – (mutta eivät kosmiset lohikäärmeet) yhdistävät energiansa antaakseen ison lisäpotkun planeetalle.

Maalohikäärmeet tekevät suuren puhdistuksen niissä 3D-asioissa, jotka edelleen tukkivat ley-linjoja. Kuitenkin on meidän tehtävämme nostaa taajuus siihen, missä vanha on puhdistettu. Puhtaanvalkoisen Kristusvalon kutsuminen on hyvä tapa tehdä tämä.

Ilmalohikäärmeet puhaltavat pois valtavan määrän vanhaa jumiutunutta energiaa planeetan ympäriltä. Yksisarvisten pyytäminen muuntamaan vanha energia on paras tapa käsitellä tämä.

Vesilohikäärmeet puhdistavat planeetan vesiä. Ne jättävät Kristusvalovanan, joten ne nostavat automaattisesti veden taajuutta. Voimme kuitenkin nostaa värähtelyä vielä lisää kutsumalla valkoista 11D-Kristusvaloa virtaamaan merissä, joissa ja järvissä.

Tulilohikäärmeet tekevät yhteisponnistuksen polttaakseen ihmisten jättämät ajatusmuodot. Paras tapa jolla voimme auttaa tässä prosessissa, on tuoda Andromedan, universumin korkeamman sydänchakran, kaunista violetinpinkkiä energiaa kylvettämään planeettaa rakkaudessa, rauhassa ja viisaudessa.

Huom. Yksisarviset ja enkelit eivät tee erityistyötä helmikuussa, vaan kuten aina, ne tekevät kaiken voitavansa energian nostamiseksi maailmassa.

Lisäksi helmikuussa vaikutetaan suhteisiin, koska ihmiskunta pääsee käsiksi enemmän Andromedan kauniiseen violetinpinkkiin 11D-energiaan. Ne jotka ovat kolmatta ulottuvuutta, etsivät enemmän sydänpohjaisia suhteita. Ne jotka ovat viidettä ulottuvuutta, etsivät aitoa ehdotonta rakkautta.

Se on askelmuutos kohti rakkautta ihmiskuntaa kohtaan.

Helmikuussa lohikäärmeet valmistelevat toista askelmuutosta planeetalla maaliskuun lopussa ja huhtikuussa. Tämä voi olla haastavaa aikaa joillekin. Valotyöntekijöiden tehtävä on kuvitella kultainen tulevaisuus ja pitää jatkuvasti tuota visiota. Meitä pyydetään katsomaan raportoitujen uutisten yli ja kuvittelemaan ihmisten korkeampi sydän.

Ystävänpäivä

Helmikuun 14. päivää juhlistetaan ystävänpäivänä (Valentinen päivä) – aikana juhlia rakkautta. Siitä on monta tarinaa, miten Valentinen päivä alkoi. Suosituin niistä alkaa vuonna 268. Keisari Claudius II tarvitsi vahvoja miehiä taistelemaan armeijoissaan. Hänen teoriansa oli, että kun nuoret miehet ovat rakastuneita, se vaikuttaa heidän taistelukykyihinsä. Niinpä hän kielsi avioliiton armeijoidensa nuorilta miehiltä.

Mutta hänen sotilaansa rakastuivat silti ja halusivat päästä naimisiin. Eräs pappi, nimeltään Valentine, piti tuota määräystä epäreiluna ja rikkoi rohkeasti lakia vihkimällä pareja salaa. Vääjäämättä uutinen tästä saavutti myös keisari Claudiuksen, joka tapatti Valentinen. Sen sanottiin tapahtuneen 14.2.

Siis Valentine sai aikaan sen, että luotiin erikoispäivä rakkauden nimissä. On monia rakkauden henkiolentoja, jotka tekevät työtä tuodakseen aitoa rakkautta ihmiskunnalle, kuten arkkienkelit Chamuel ja Mariel, sekä Kwan Yin ja Äiti Maria.

Kuitenkin tässä helmikuussa meitä pyydetään kutsumaan lohikäärmeitä. Niillä kaikilla on täysin avoin sydänkeskus, mutta ruusunvaaleanpunaiset lohikäärmeet ja ne jotka ovat Andromedalta, ovat erityisesti fokusoituneita rakkauteen. Ne voivat koskettaa sydäntäsi rakkaudella, ilolla ja romanssilla.

Kutsu niitä ja pyydä niitä sytyttämään aito rakkaus sisälläsi.

On erityisen tehokasta ja voimakasta, jos teet tämän ystävänpäivänä.

Vaaleanpunaiset lohikäärmeet täyttävät sydämesi rakkaudella

Istu hiljaa ja rentoudu.
Hengitä sydänkeskukseesi, kunnes se tuntuu lämpimältä, pehmeältä ja avoimelta.
Kutsu ruusunvaaleanpunaista 7D-lohikäärmettä.
Se ilmestyy eteesi ja koskettaa sydäntäsi.
Tunne se lämminsydäminen rakkaus, jota se säteilee.
Se avaa sydämesi enemmän.
Saatat tuntea neljän puhtaanvalkoisen, ylimaallisen terälehden sydämesi keskuksessa hehkuvan ja sitten roihuavan timanttivaloa.
Ruusunvaaleanpunainen valosäde virtaa sydämestäsi Venukseen, kosmiseen sydämeen.
Ja kun korkeampi sydämesi avautuu, se virittää sinut kosmiseen rakkauteen ja ykseyteen.
Ruusunvaaleanpunainen valo alkaa säteillä energiakentissäsi.
Huomaa, miten nouset tunteidesi yläpuolelle.
Ruusunvaaleanpunainen lohikäärme pysyy lähellä sinua.
Kutsu nyt vanhanroosanväristä (dusty pink) lohikäärmettä Andromedalta.
Kun se ilmestyy eteesi, se valmistelee kaikki chakrasi ruumiillistamaan korkeamman rakkauden.
Sitten se puhaltaa lempeästi korkeataajuista ylimaallista rakkautta jokaiseen chakraan.
Vain aisti sitä.
Tähtiporttiin, sielutähteen, kausaaliin, kruunuun, kolmanteen silmään, kurkkuun, sydämeen, solar plexukseen, napaan, sakraaliin, juureen, maatähteen.
Aurasi on valaistu kauniilla vaaleanpunaisella valolla.
Voit koskettaa muita ylimaallisen rakkauden liekillä.
Istu hiljaa niin kauan, kuin voit, ja anna rakkaustaian virrata.
Ja tiedä, että vanhanroosanvärinen lohikäärme Andromedalta pysyy lähelläsi.

Täysilumikuu 24.2.

Tämän kuukauden täysikuu tunnetaan lumikuuna. Luulin tämän tarkoittavan puhdistusta, tai myös vetäytymisen aikaa, kuten jotkut ihmiset sanovat. Kuitenkin kun kysyin siitä Kumekalta, hän sanoi, että koska tuo kuu oli kaukana ja siksi sillä oli vähemmän henkilökohtaista vaikutusta meihin, se on aikaa vaatia oma auktoriteettimme ja tehdä omat päätöksemme käyttäen intuitiotamme ja viisauttamme.

Täysikuun mestaruusaktivointi

Istu hiljaa täysikuun aikaan.
Kutsu jumalaisen feminiiniviisauden kuuenergioita.
Laita käsi sydämellesi.
Kuuntele, mitä sydämesi sanoo elämästäsi.
Katso elämääsi korkeammasta perspektiivistä.
Tee omat päätöksesi ja tiedä, että universumi tukee sinua.
Tämä on tilaisuus vaatia mestaruus.
Kiitä universumia, ja luota sen tukevan päätöksissäsi.

Golden Future -kortit

Golden Future -kortit (kultainen tulevaisuus) julkaistaan 19.3. Olen hyvin innoissani, kun tunnen kultaisen tulevaisuuden olevan hyvin tärkeä ja lähestyvän. Joka kerta kun katsot tai fokusoidut yhteen näistä korteista, autat tuomaan viidennen ulottuvuuden esiin maan päällä. Jaan kanssanne kortin tälle kuukaudelle, jonka valitsin umpimähkään.

4. PERHESUHTEET

Kuva, joka sisältää kohteen taivas, maalaus, Tanssi, teksti

Kuvaus luotu automaattisesti

Virity sydämestä sydämeen

Kultaisessa tulevaisuudessa korkeataajuiset aikuiset ovat kiinnostuneita vain suhteista, jotka perustuvat aitoon rakkauteen. He etsivät niitä, jotka ovat vastavuoroisesti voimaannuttavia.

Perheenjäsenet yhdistyvät sydämestä sydämeen, joten he ovat jatkuvasti virittyneitä toisiinsa ja tekevät valintoja edistämään onnellisuutta ja harmoniaa. Koska kaikki ovat telepaattisia, kommunikointi on täysin selkeää ja rehellistä. Kaikki ymmärtävät ja kunnioittavat intuitiivisesti kaikkien perheenjäsenten tarpeita. Taustalla oleviin huoliin tai tunneongelmiin tartutaan välittömästi ja niitä kunnioitetaan, joten kaikki on avointa. Tämä luo iloisia, tyytyväisiä ja rakastavia perheitä.

Jokainen tuleva sielu on suunniteltu ja haluttu. Häntä hoivataan yhteisön ja perheen arvokkaana osana, joten kaikki lapset tuntevat olevansa täysin rakastettuja ja kuuluvansa joukkoon. Koska he saavat viidennen ulottuvuuden vanhemmuutta, heidän psyykkiset/yliluonnolliset ja henkiset lahjansa tulevat automaattisesti käyttöön.

Kultaisessa tulevaisuudessa kaikki suhteet perustuvat itsearvostukseen ja rehellisyyteen.

Opastus

Tämä kortti pyytää sinua kehittämään ”sydämestä sydämeen” -yhteyksiä perheenjäsentesi ja ystäviesi kanssa. Harjoittele virittymistä siihen, mitä muut oikeasti haluavat, ja kuuntele sydämelläsi.

Samaan aikaan on tärkeää tunnistaa ja tyydyttää omat taustalla olevat tarpeesi. Kun olet rehellinen itsellesi ja annat itsellesi arvostusta, rakkautta, ystävällisyyttä ja mikä ikinä tyydyttääkin sinua, suhde itseesi tulee rakastavammaksi, tyytyväisemmäksi ja voimaantuneemmaksi. Itsearvostuksen ja onnellisuuden tunteesi vaikuttaa sitten perheeseesi, rakkaisiisi, ystäviisi ja kaikkiin ympärilläsi.

Kwan Yin, rakkauden jumalatar, auttaa korkeataajuisia perheitä virittymään toisiinsa korkeimmaksi hyväksi. Pyydä häntä auttamaan sinua luomaan onnellisuuden, rakkauden, viisauden ja ymmärryksen kultainen aura itsesi ja rakkaidesi ympärille. Visualisoi itsesi ja perheesi tähän kultaiseen koteloon.

Monadiin yhdistyminen – päivitys

Taajuus maan päällä kohoaa niin nopeasti, että minua on pyydetty tuomaan uusi massiivinen päivitys Monadiin yhdistymismeditaatioon.

1. Kutsu mukaan kaksi mestaria lisää.

Alun perin kutsuimme St. Germainia, Merliniä, Paul Venetsialaista, El Moryaa ja Lordi Voosloota nostamaan taajuuksiamme. Sitten Lordi Voosloo vetäytyi ja Suuri komentaja Ashtar otti hänen paikkansa. Nyt meidän sallitaan kutsua lisäksi kaksi omavalintaista mestaria työskentelemään kanssamme, ja he vaikuttavat meihin valokoodeillaan.

Olen valinnut Lady Nadan purkamaan egoani niin paljon, kuin mahdollista, ja Jeesuksen, kosmisen rakkauden tuojan, tuomaan lisää rakkautta ajatuksiini, sanoihini ja tekoihini. Voit kutsua nämä kaksi mestaria tai muita valintasi mukaan.

2. Pääsy useampiin valokoodeihin kosmoksesta.

Kun laajennamme kosmisia yhteyksiämme, nostamme omaa taajuuttamme sekä muiden ihmisten ja planeetan taajuutta. Nyt voimme päästä rakkaudella käsiksi kosmisiin valokoodeihin kolmesta kosmisesta taivaankappaleesta, ja tällä kertaa ne eivät ole chakroja. Ne ovat Plejadit, Arcturus ja Pluto.

Voit lähettää puhdasta rakkautta Plejadeille avaamaan ja vapauttamaan sinisiä parantavia valokoodeja ja omaksua ja aktivoida ne solutasolla.

Lähetä puhdasta rakkautta Arcturukselle ja avaa ja vapauta kultaoranssit mestaruuskoodit. Omaksu ja aktivoi ne solutasolla.

Lähetä puhdasta rakkautta Plutoon ja avaa ja vapauta hopea-platinavalokoodit, jotka avaavat kanavat mahdollistamaan sinulle siirtymisen korkeampaan taajuuteen. Omaksu ja aktivoi ne solutasolla.

3. Atlantiksen puhtaanvalkoinen liekki noin 16.000 kilometriä maan ympärille.

Muistat ehkä, että mestari Marko, joka edustaa Galaktista konfederaatiota, neuvotteli pyynnöstämme eri planeettaneuvostojen kanssa, jotta sallittiin Serapis Beyn tuoda Atlantiksen puhtaanvalkoinen liekki koko planeettamme ylle, hajottamaan mahdollisimman paljon 3D-energiaa ja valaisemaan maata sisältä. Tämä on ollut niin suuri menestys, että meitä on nyt pyydetty anomaan Galaksienvälistä neuvostoa laajentamaan Atlantiksen puhtaanvalkoisen liekin 16.000 kilometriin maan ympärille.

Vau! Asiat liikkuvat nopeasti. Kun astraaliportit on suljettu ja Atlantiksen valkoinen liekki muuntaa alempia 3D-energioita maan sisällä ja ympärillä sekä totuuden lähdeliekki ja arkkienkelit kannustavat aktiivisesti sieluja kuolemaan ”oikein”, maan päällä tapahtuu valtavaa valon nopeutumista.

Porttien sulkeminen astraaliulottuvuuksiin

Juuri ennen joulua keskustelin Tim Whildin kanssa siitä, mitä muuta voisimme tehdä estämään hyvin, hyvin pimeitä energioita vaikuttamasta erittäin katastrofaalisesti moniin ihmisiin. Monet niistä tulevat universumista astraaliulottuvuuksiemme kautta ja lietsovat konfliktia ihmisissä ja paikoissa.

Tim sanoi hänen saamansa informaation mukaan portit astraaliulottuvuuksiin suljettaisiin kolmen vuoden sisällä – kiitos nopeasti nousevan taajuuden. Oppaani Kumeka vahvisti tämän.

Uudenvuodenaattona juttelimme ystäväni Ellie Hinwoodin kanssa puhelimessa, ja mietimme, voisimmeko yhdistää energiat muiden valotyöntekijöiden kanssa aikaistamaan sitä.

Muutama minuutti keskustelumme päättymisen jälkeen, Ellie soitti takaisin ja sanoi: ”Sinun ja minun täytyy tehdä se yhdessä nyt, tänä iltana!” Se oli hyvin äkillinen ja odottamaton pyyntö. Kello oli melkein 20. Puhdistin tilani, ja virityimme kumpikin ja aloitimme työn. Se oli melkoista taistelua, mutta sain selkeän viestin, että portit oli nyt suljettu/sinetöity ikuisiksi ajoiksi ja Anubiksen vartiosotilaat olivat palveluksessa.

Se tehtiin näin yhtäkkiä ja nopeasti yllättämään pimeät voimat, jotta ne eivät voineet laittaa ylimääräisiä puolustusmekanismeja paikoilleen.

4. Kuvittele Lähdetotuuden puhtaanvalkoinen liekki taivaan portille, auttamaan jumiutuneita sieluja siirtymään eteenpäin.

Koska portit astraaliulottuvuuksiin on nyt täysin suljettu ja sinetöity ja koska Serapis Bey laittaa Atlantiksen puhtaanvalkoisen liekin joka päivä maan ylle, sielut jotka ovat jumissa astraaliulottuvuuksissa, voivat mennä eteenpäin helpommin. Kosmiset entiteetit eivät voi enää vaikuttaa heihin.

Tällä hetkellä on monia sieluja, jotka kuolivat pandemian aikana ja tuntevat hallitusten jne. pettäneen. Heidän vihansa on estänyt heitä kuolemasta ”kunnolla”, vaikka jotkut heistä olivat hyvin menossa omaa ylösnousemuspolkuaan.

Heidän henkilökohtainen vihansa tai jokin lääke ei ole estänyt heitä menemästä eteenpäin, vaan kollektiivinen viha. Vaikka oli heidän aikansa kuolla, he tunsivat silti, että heidät petettiin, ja suuri kollektiivinen vihapilvi on estänyt heidän matkansa ja pitänyt heidät jumissa astraaliulottuvuuksissa. Näiden sielujen vihaa ja monien muiden tunteita, jotka eivät ole kuolleet kunnolla muista syistä, lietsoivat alemmat kosmiset olennot maan ulkopuolella. Näin ei ole enää nyt, kun portit astraaliulottuvuuksin on sinetöity.

Niinpä meitä pyydetään auttamaan näitä vihaisia sieluja siirtymään eteenpäin laittamalla lähdetotuuden puhtaanvalkoinen liekki taivaan portille. On aika puhdistaa astraaliulottuvuudet maan ympärillä. Ne ovat alempien tunteiden ja ajatusmuotojen ulottuvuuksia.

Kysyin, tarkoittiko oppaani lähdetotuuden liekin laittamista seitsemännen ulottuvuuden sisäänkäynnille, mutta hän vaati laittamaan tämän hyvin korkeataajuisen liekin taivaan portille. Kun tarpeeksi monet ihmiset, joilla on hyvät aikeet, kuvittelevat tämän, kaksi enkeliriviä valaisee heidän tietään ja tuhannet arkkienkelit keräävät heidät, sitten kun he ovat valmiita menemään täysin valoon. Kysyin, oliko tämä tehtävä annettu tietyille arkkienkeleille, mutta kerrottiin, että jokainen arkkienkeli osallistuisi näiden sielujen keräämiseen. Visualisoi tämä, kiitos.

Yhtä odottamatta tuo valotyö ansaitsi myös palkkion: julistus.

Myöhemmin tuona iltana minulle annettiin julistus puhdistumista, uudistumista ja elvyttämistä varten, valmistelemaan 12 DNA-säikeen ja kristallivalokehon aktivointiin. Minun sallittiin jakaa tämä välittömästi Ellien kanssa sekä Diana Cooper Schoolin kauniiden opettajien kanssa, jotka ovat mahtavia valotyöntekijöitä, mutta minua kehotettiin olemaan jakamatta sitä yleisesti ennen maaliskuun uutiskirjettä. Minulle kerrottiin, että jos tarpeeksi moni meistä tekee tätä säännöllisesti, kollektiivitietoisuus on valmis siihen, että valotyöntekijät ympäri maailmaa työskentelevät sen kanssa.

Ja sitten juuri ennen kun lentoni lähti kotiin Costa Rican lomalta, Kumeka tuli sanomaan, että tämän julistuksen voisi julkaista välittömästi!!! Kirjoitan tätä lentokentällä.

Julistus solujen puhdistamiseen, uudistamiseen ja elvyttämiseen

Haen rakkaudella puhtaanvalkoisen Kristusvalon puhdistamaan ja nostamaan taajuutta jokaisessa kehoni solussa.

Haen rakkaudella Andromedalta uudistumiskoodit ja vapautan ne sisäistettäväksi ja aktivoitavaksi kehoni jokaisessa solussa.

Nyt haen rakkaudella Heliokselta elvyttämiskoodi sisäistettäväksi jokaiseen soluun ja aktivoitavaksi viidennen ulottuvuuden taajuudessa rakentamaan kristallivalokehoani.

Kaksitoista DNA-säiettäni on nyt aktivoitu.

Niin olkoon.

Se on tehty.

On parasta nimetä kehon jokainen osa, mutta se ei ole täysin välttämätöntä.

February Monadic Merge Upgrade -video

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >