HomeViestejäDiana Cooper2.1.2024 - Tammikuun 2024 uutiskirjeestä

2.1.2024 - Tammikuun 2024 uutiskirjeestä

TAMMIKUUN 2024 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
2.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

2024 tuo loputtomasti mahdollisuuksia, joten ole selkeä visiossasi, luota siihen, fokusoidu siihen ja ajattele ja puhu vain positiivisessa hengessä siitä. Älä anna huomiota pelkopohjaisille ennustuksille, joita levitetään, sillä meillä on todellakin voima luoda ne, jos uskomme niihin. LUOT SEN, MIHIN USKOT.

Jotkut asiat ovat varmoja. 2024 on muutoksen ja heräämisen aikaa. Useammat ja useammat ihmiset avaavat sydämensä, etsivät merkitystä, ottavat henkilökohtaisen vastuun elämästään ja etsivät henkisiä vastauksia.

Koska sekä yksilöt että planeetta päivittyvät nopeasti, tammikuun uutiskirjeessä on päivitetty versio Monadiin yhdistymismeditaatiosta ja syyt muutoksiin (ei ole suomennettu). On jo seitsemän merkittävää muutosta. Joka päivä kun teen tuon meditaation, tuntuu siltä, että jotain uskomatonta tapahtuu. En ole kirjaimellisesti sama ihminen, kuin olin viime pääsiäisenä, jolloin minulle annettiin tämä meditaatio ja pyydettiin tekemään se päivittäin, poikkeuksetta. Olen enemmän yhdistynyt henkisesti, itsevarmempi, rentoutuneempi, äärettömästi yltäkylläisempi, ja sisäinen aurinkoni säteilee kirkkaammin.

Jännittävin uutinen on, että upeat Golden Future -kortit julkaistaan maaliskuussa. Ne ovat uskomattomat, täynnä toivoa, inspiraatiota ja opastusta kultaiseen tulevaisuuteesi, ja niiden kuvat ovat uskomattoman upeita.

Johtajuudessa tapahtuu paljon mullistusta ja muutoksia tänä vuonna. Kollektiivisesti voimme pyytää, että ne johtajat joilla on rehellisyyttä ja korkeat tarkoitusperät, voittavat vaalit, joita pidetään ympäri maailmaa. Jokainen rukous tai aikomus vaikuttaa.

On paljon puhetta maanulkopuolisen elämän tapaamisesta 2024! Monet meistä ovat yhdistyneet olentoihin muilta planeetoilta jo pitkään, ja nyt meillä on tilaisuus levittää ajatuksia rauhasta ja hyvistä aikeista. Tämä vuosi on valotyöntekijöiden aikaa säteillä.

Taajuus planeetallamme nousee niin nopeasti, että voit ratsastaa tuolla virralla korkeimpaan visioosi. Luota universumin vievän sinut sinne. Kaikki asiat ovat mahdollisia tänä vuonna. Ja luomme oman todellisuutemme riippumatta siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Korkeammat taajuudet hävittävät alempia.

Toivoen sinulle onnellista, yltäkylläistä, menestyksekästä ja sielua tyydyttävää uutta vuotta! Luo itsellesi iloinen todellisuus.

Rakkautta,

Diana

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymys: Anteeksianto ja The codes of power -meditaatio (=vallan/voiman koodit).

Ei ole mitään kamalampaa kuin tulla petetyksi tai huijatuksi.

Muistan, että minut petti joku, johon luotin, ja kihisin siitä hyvin pitkän aikaa, kunnes katsoin sitä henkisestä perspektiivistä ja pystyin päästämään irti. Siis olin hyvin kiinnostunut tästä kirjeestä.

”Kirjoitan sinulle, koska tarvitsen panostasi anteeksiantoon liittyen. Minulla anteeksiantoon sisältyy luottamuselementti, ja minun on hyvin vaikea luottaa ihmisiin, joille olen antanut anteeksi.

1. Esimerkiksi, en pystynyt viemään kunnolla loppuun the codes of power -meditaatiota, koska vaikka olen antanut anteeksi aikuiselle tyttärelleni sen, että hän kieltäytyi maksamasta takaisin perheen omaisuusrahastosta ottamansa lainan, en voisi koskaan enää luottaa häneen, jos hänen tarvitsisi lainata jotain minulta tai perheeltä.

2. Siinä on myös opetukseen liittyvä elementti. Ymmärtääkö lapsi, tai minun tapauksessani aikuiset lapseni, että anteeksianto hänelle ei merkitse, että olen hyväksynyt hänen negatiivisen käyttäytymisensä?

3. Mikä estää tätä lasta tekemästä sen jollekin muulle?

4. Entä oma vastuuni vanhempana, jos annan anteeksi negatiivisen käyttäytymisen ilman seuraamuksia?”

Vastaus: Vastatakseni kysymykseesi anteeksiannosta, meidän täytyy aloittaa alusta. Olet vastuussa kaikesta, mitä tapahtuu elämässäsi. Jotta sinua voidaan huijata, sinulla täytyy uskoa huijaamiseen, ja siitä tapauksessa vedät puoleesi sellaista, jolla on kyky huijata tai pettää sinua. Sielutasolla hänen tarkoituksensa, palvelunsa tai lahjansa on tuoda tämä huomiosi piiriin, jotta voit parantaa itsesi tuosta uskomuksesta.

Kaikki opettaa meille oppitunteja. Silloin kun lainasit rahaa tyttärellesi, sinulle esiteltiin kaksi oppituntia.

Ensinnäkin oppitunti erottelukyvyssä.

Myös oppitunti ehdottomassa rakkaudessa. Jos rakastat tytärtäsi ehdottomasti, rakastat häntä riippumatta siitä, pettääkö hän sinut tai ei!

Mutta huomaa tässä, että voit rakastaa häntä ehdottomasti, mutta sinun täytyy silti käyttää erottelukykyäsi siinä, lainaatko hänelle lisää rahaa vai et.

Sanot, että olet antanut anteeksi hänelle, mutta selvästikään niin ei ole.

Kun tuomitset jonkun, esimerkiksi puhumalla tyttäresi negatiivisesta käyttäytymisestä, hän tuntee sen ja luo automaattisesti suojamuurin kritiikkienergiaasi vastaan. Sillä ei ole merkityistä, onko se oikeutettua vai ei. Koska tuo muuri on siinä, hän luultavasti tekee saman asian uudestaan, koska välillänne on pelkoa, eikä rakkautta.

Mikä estää tuota lasta tekemästä tätä jollekin muulle?

Hän on aikuinen, joten se ei ole sinun vastuullasi. Kuitenkin, mitä hän tarkoitti, kun hän ei maksanut rahoja takaisin? Oliko hän vihainen? Tarvitsiko hän kipeästi rahaa? Edustaako raha tässä rakkautta, joten hän roikkui kiinni siinä, koska hän ei voinut saada rakkautta sinulta? Tuntuuko hänestä, että olet velkaa sen hänelle? Jotain muuta? Jos samat olosuhteet sopivat muualle, niin hän voi hyvinkin toistaa tuon käyttäytymisen.

Entä minun vastuuni vanhempana, jos annan anteeksi negatiivisen käyttäytymisen ilman seuraamuksia?

Tämä kuulostaa hyvin rankaisevalta. Rangaistus on anteeksiannon vastakohta. Vastuusi loppuu siihen, kun lapsestasi tulee aikuinen. Näyttää siltä, että sinun täytyy katkaista tunnesiteet tyttäreesi, jotta voitte saada terveemmän suhteen.

*

Silloin kun todella annat anteeksi jollekin, tuon tapahtuman energia pyyhitään pois. Se muuttuu täysin ja poistetaan sinun akaasisista tiedostoistasi ja myös tuon toisen henkilön tiedostoista.

Tässä tapauksessa, tuo sama asia tapahtui kahdessa aiemmassa elämässä. Tytär petti äidin kaksi kertaa aiemmin – kummassakin tapauksessa, koska hän tunsi, ettei häntä rakastettu tarpeeksi. Lisäksi tytär inkarnoitui tuntien äidin vihan eikä jälleen kerran tuntenut rakkautta. Luonnollisesti tässä elämässä äidillä oli vahva uskomus pettämisestä ja hänen tarvitsi oppia oppituntinsa, eli ehdoton rakkaus, erottelukyky ja vahvuus sanoa ”ei”. Tätä ei ratkaista ”seuraamuksilla”, vaan avoimella sydämellä, rehellisellä kommunikoinnilla ja todellisella anteeksiannolla. Silloin karma on selvitetty eikä raha (rakkaus) ole enää ongelma. Tytär saattaa pettää jotakuta muuta, joka uskoo pettämiseen, mutta se on hänen karmaansa. Hän ei pettäisi enää koskaan äitiään, koska tuo energia on poissa. Ja äiti voi luottaa jälleen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >