HomeViestejäSuzanne Ward1.10.2021 - Viesti Matthewilta

1.10.2021 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Ytimekkäin vastaus kysymykseen: "Mikä aiheuttaa nämä hurjat energiat?" on, että pimeyttä kitkevien valovoimien ohella on niiden järjestelmien, menettelytapojen, prosessien ja ideologioiden hajoaminen, jotka eivät enää palvele sivilisaatiota. Kolmannen tiheyden oppitunnit joita ne tarjoavat, lähestyvät loppua tarkoituksessaan tarjota Maan ihmisille tilaisuuksia saattaa loppuun valittu karma ja kehittyä korkeampiin tiheyksiin, joissa ihmeet odottavat.

Tämä tiedetään sielutasolla, mutta se tieto ei saavuta niiden yksilöjen tietoisuutta, jotka päättävät takertua tuttuun, muutoksen hyväksymisen sijasta. Jos teille rakkaita ihmisiä on heidän joukossaan, kunnioittakaa heidän hitaampaa edistymisvauhtiaan ja jatkakaa vakaata siirtymistä eteenpäin omalla valaistulla polullanne.

"Nyt autoritaariseen sortamiseen sisältyvät tehostepiikit ja pienten lasten rokottaminen. Miksi hyväntahtoiset Maan ulkopuoliset olennot eivät pysäytä tätä järjettömyyttä!" Monet kuluneet kuukaudet ovat tosiaan olleet haastavia päättäväisimmille sydämille ja mielille, myös Maan ulkopuolisten olentojen arvokkaan avun kera. Jumalan valtuuttamana vaikutusvaltaiset sivilisaatiot lisäävät Maahan valoa, ja tiedemiehet Maan ulkopuolisten olentojen erikoisjoukoissa pelastivat miljoonia henkiä heikentämällä kovasti koronavirus 19:n tehoa ja ainesosia niissä liuoksissa, jotka valheellisesti esitetään rokotuksina. Mutta muilla sivilisaatioilla ei ole oikeutta tai edes kapasiteettia pysäyttää nykytilannetta.

Maan ihmisten täytyy pysäyttää se, ja he tekevät sen! Samaan aikaan kun valtiolliset johtajat jotka ovat Illuminatin sätkynukkeja, määräävät rokotustodistuksen työtä, matkustamista ja muita standardimukavuuksia varten, johtajat muissa maissa suostuvat yleisiin vaatimuksiin ja poistavat kaikkia covid-toimenpiteitä. Tuhannet lääketieteen asiantuntijat, sairaalahenkilökunta ja tiedemiehet puhuvat suoraan haitallisista rajoituksista ja rokotuksista, kasvava määrä ihmisiä heittää pois maskit ja monet kieltäytyvät vakaasti ottamasta rokotusta.

Pelontäyteinen informaatio ja massiivinen omaisuus on Illuminatin arsenaali. Heidän lisääntyvä pelkonsa omaisuutensa menettämisestä ja väestön lisääntyvä pelottomuus tekevät heistä epätoivoisia. Väittämällä, että väestö täytyy rokottaa kaksi tai kolme kertaa tai enemmän, koska "varianttiaallot" uusiutuvat, ja että hyvin nuoret lapsetkin tarvitsevat rokotesuojan, he yrittävät tuottaa pelkoenergiaa, jota he tarvitsevat polttoaineeksi itselleen ja "pandemialleen".

Se mitä ihmiset tekevät, lopettaa tämän vitsauksen: ottavat takaisin kontrollin elämässään ja elannossaan. He eivät ehkä tiedä, että covid loppuu omia aikojaan, kun sillä ei ole enää polttoainetta, mutta he tietävät, etteivät he aio elää tuon sairauden pelossa. He eivät ehkä tiedä, että he ovat täysivaltaisia, jumalaisia olentoja, joiden ei tarvitse kumarrella mitään "auktoriteettia", mutta he tietävät, että seisominen selkä suorana sortoa vastaan on tapa vapautua siitä.

"Ymmärrän, ettei Mattehw voi antaa yksityiskohtia siitä, mitä hän sanoo "kehitykseksi kulissien takana". Pelkkä yleisajatus tapahtumista kannustaisi valotyöntekijöitä, joista on tullut epätoivoisia." Rakkaat ystävät, tiedämme, että nämä ovat koettelevia aikoja, ja haluamme vilpittömästi kohottaa kaikkia, jotka ovat epätoivoisia. Siihen mitä tapahtuu julkisuudelta piilossa, sisältyy itseä palvelevien, vaikutusvaltaisten yksilöjen pakotettuja irtisanoutumisia, pidätyksiä, oikeudenkäyntejä ja tuomitsemisia monissa maissa sekä pyrkimyksiä erottaa pimeät sielut taloudellisesta perustastaan, jolla he ostavat valtansa.

Olisimme vähemmän suoria, jos emme kertoisi teille, että jäljellä oleva Illuminati ei suostu lempeästi oman kontrollinsa kuolemaan, ja on luultavaa, että se aiheuttaa viimeiseen hengenvetoonsa saakka niin paljon epäjärjestystä, kuin pystyy. Sitä minkä näemme Maan mahdollisuusenergiakentässä, voidaan verrata myrskyyn ennen tyyntä. Se voi muuttua, mutta jos ei muutu, niin jatkuvasti voimistuva valo ei anna tuon myrskyn kestää pitkään. Kuitenkin, aivan kuten kaiken ankaran säätilan jälkeen, seurauksena on raivaamis- ja moppaamisjakso. Olette hyvin valmistautuneita käsittelemään sen. Korkeat värähtelyt uskollisena liittolaisenanne, olette tyyneyden, luottamuksen ja optimismin keskipiste/napa, kun autatte muita tuntemaan samoin.

Rakkaat veljet ja sisaret, olette ns. loppusuoralla, jolloin muutokset joita epätoivoisesti tarvitaan ja muutokset joita ihmiset vaativat, aletaan hyväksyä. Valotyöntekijät ovat vaikuttaneet voimakkaasti tämän Maan historian jännittävimmän ajan synnyttämiseen. Kaikki silmät universumissa katselevat, ja kaikki valaistut olennot tässä universumissa kannustavat teitä eteenpäin!

Seuraavat kysymykset edustavat monia muita: "Tietääkö Matthew, miksi vie niin kauan paljastaa todisteita huijauksesta USA:n presidentinvaaleissa?" "Jos Trump voitti, miksi Biden johtaa edelleen tätä maata?" "Minulla on Matthewille kysymys Donald Trumpiin liittyen. Onko mitään informaatiota siitä, milloin hän palaa? Monet ihmiset täällä Englannissa odottavat sitä aikaa."

Ensin toistamme, mitä olemme sanoneet aiemmissa viesteissä. Vaalikysymys ei liity mitenkään puoluepolitiikkaan, ja puhumme usein USA:n hallinnosta, koska Illuminatin poliittinen ja taloudellinen juurtuminen tuohon maahan vaikuttaa maailmanlaajuisesti. Mikään hallitus ei ole puhtaasti kunniallinen, mutta systemaattinen korruptio USA:ssa ja yksilöiden korruptoituminen muualla, on pitänyt massat "pimennossa" ja näin kontrolloituna.

Nyt sitten, vaalien voittajana herra Trump on presidentti, mutta tämä on paljon monimutkaisempi asia, kuin pelkkä huijaustodisteiden esittäminen. Se on tilanne ilman etusijaa – maata johtaa kaksi ryhmää. Illuminati tai kutsutaan heitä sitten syvävaltioksi, operoi hallitusta, ja sotalaitos joka lupaa palvella perustuslakia, pitää heidät ns. nurkkaan ahdistettuna. Vaikka useimmille komentajakapteeneille ja muille asioista perillä oleville on selvää, ettei maa voi jatkaa tällä toimimattomalla tavalla, vielä ei ole selvää, miten se muutetaan vähimmällä häiriö- ja hämmennysmäärällä ja vältetään huudot "sotilasvallankaappauksesta".

NESARA-lainsäädännön ensimmäinen säädös vaatii koko hallinnon eroamista – tuorein hallitsemaan yhdys(osa)valtioiden yhtymää, jonka Illuminati salaa perusti yli 200 vuotta sitten – ja paluutta siksi itsenäiseksi tasavallaksi, jonka perustajaisät muodostivat. Emme tiedä, milloin tai kenen toimesta tuo säädös otetaan käyttöön, mutta se ei ole "herra Biden". Presidentti jonka näette, on kehokopio, joka toimii Illuminatin määräysten mukaisesti, ja he ovat onnistuneesti estäneet julkisen tiedon NESARA:sta, joka allekirjoitettiin 20 vuotta sitten. [Viesti 3.2.2021 sisältää erilaisia keinoja, joilla NESARA on pidetty salassa. Viesti 4.5.2020 sisältää informaatiota tästä lainsäädännöstä.]

Nirvanassa Maata valvovien mukaan, sen joka ottaa tehtäväkseen uuden hallinnon organisoimisen, täytyy päättää asioista, kuten poistaa virasta vain yksilöt, jotka valittiin 2020, tai NESARAN:n mukaisesti koko hallinto, mikä merkitsisi, ettei mitään hallintoelintä olisi, ennen kuin pidetään vaalit. Jos otetaan ensimmäinen vaihtoehto, miten syrjäytettyjen yksilöiden korvaajat valitaan ja miten kauan he palvelevat. Mitä ehdokkaisiin ja kampanjarahoitukseen vaikuttavia lakeja pitäisi säätää ja kenen, ennen ensimmäisiä vaaleja uuden hallinnon alaisuudessa. Milloin G/NESARA:n taloudelliset säädökset otetaan käyttöön – G lisättiin, koska nuo säädökset ovat luonteeltaan globaaleja.

Tällä hetkellä emme tiedä, miten nuo tärkeät kysymykset hoidetaan. Tämän tiedämme: Maan vakaa ylösnouseminen neljännen tiheyden kevyemmille tasoille peittää planeetan värähtelyillä, jotka kiihdyttävät kaikkien tapahtumien vauhtia, ja tuleva myrsky merkitsee ensimmäistä valonsarastusta maailmassa, jossa rakkaus ja rauha vallitsevat.

"Matthew, kirjoitan kaikkien puolesta henkisissä zoom-tapaamisissamme. Miten monta sielua on tervehdyksesi "tällä asemalla"? Oletteko kaikki Nirvanassa? Miten päätätte, mitä informaatiota laitatte viesteihin? Miten sinusta tuli "puhujasielu"? Reinkarnoidutko Maahan? Kun olet taas fyysisessä kehossa, pystytkö edelleen lähettämään viestejä äidillesi? Kiitos jo etukäteen vastauksistasi." Siitä on jo jonkin aikaa, kun puhuimme "tästä asemasta", ja se on merkittävä näille viesteille. Jos kaikki meistä asuisivat Nirvanassa, joka on neljännen tiheyden maailma, meillä ei olisi pääsyä suureen määrään sitä informaatiota, jota jaamme kanssanne.

"Tämä asema" ei ole paikka – se on sieluryhmä, yhteensä miljoonia, jotka ovat kehittyneet samaan statukseen henkisesti ja tietoisesti. Jotkut ovat valtavien ja vaikutusvaltaisten sivilisaation jäseniä, jotkut elävät jossain sieluryhmässä fyysisissä tai ei-fyysisissä maailmoissa, ja jotkut ovat vapaita henkiä, jotka eivät tarvitse edes eetterikehoa sielutehtäviensä suorittamiseen.

Paikasta ja fyysisestä tai ruumiittomasta elämästä riippumatta, voimme kaikki käyttää yhdistettyä kokemustamme ja tietoamme koska tahansa, ja pelkällä ajatuksen voimalla voimme olla samanaikaisesti monissa paikoissa tässä universumissa. Tuo kyky sekä tajuntamme kollektiivitietoisuudesta, mikä sallii meidän tietää, mikä informaatio voi olla hyödyllisintä, mahdollistaa ajatusten yhdistymisen viestiksi, jonka kukin "puhujasielu" välittää telepaattisesti jollekin vastaanottajalle. Monet meistä kommunikoivat tällä tavalla tiettyjen ihmisten kanssa eri maissa, ja nämä yhteistyöponnistukset joissa tarjotaan valaistusta ja opastusta, sovitaan ennen syntymää.

Emme ole ainutlaatuisia missään mielessä. Teillä ja kaikilla muilla tämän universumin sieluilla on samat luontaiset kyvyt – ns. syntymäoikeudet. Pitkien itsensä löytämisen ja monien palveluelämien kautta erilaisissa sivilisaatioissa, jokainen sielu tällä asemalla on saavuttanut hyvän määrän virittymistä universumin kanssa.

Nyt puhun itseni puolesta. Noin 25 vuotta sitten teidän aikaanne, ensisijainen assistenttini Nirvanan laajamittaisessa lääketieteellisessä palvelussa valmisteltiin ottamaan paikkani johtajana ja minä olin valmis siirtymään eteenpäin. Minulle annettiin kolme vaihtoehtoa – liittyä 100-jäseniseen neuvostoon, joka pitää kaiken järjestyksessä tuossa ulottuvuudessa, inkarnoitua johonkin sielukollektiiviin tai muuhun kehittyneeseen sivilisaatioon, tai auttaa sitä väkeä, joka pyytää apua omien henkimaailmojensa parantamiseen Maan henkimaailman kaltaiseksi. Epäröimättä valitsin viimeisen. Yleiskatsaus Nirvanasta osoittaa, miksi monet sivilisaatiot haluavat matkia sitä, mutta mikä tärkeämpää, se osoittaa, miksi kenenkään ei koskaan pitäisi pelätä ns. kuolemaa, joka on siirtymä salamanopeudella elämisestä fyysisessä maailmassa elämiseen henkimaailmassa.

Mutta vähän taustaa. Paikka joka nyt tunnetaan Nirvanana, ilmennettiin muinoin turvasatamaksi haavoittuneille ja uupuneille valonsotureille. Kun sitä ei enää tarvittu tuohon tarkoitukseen, korkein universaali neuvosto päätti, että sen läheisyys planeettaan jota myöhemmin kutsuttiin Maaksi, tekisi siitä ihmisille ihanteellisen paikan elää fyysisten elämien välissä. Kun itse planeetasta tuli yksi universumin parhaista kouluista ja sielut parveilivat inkarnoituakseen sinne, henkimaailman valvojat lisäsivät jatkuvasti monimuotoisuutta sen elämäntyyliin, majoitukseen, nähtävyyksiin, maisemiin ja ilmentämis- ja kasvutilaisuuksiin. Lopulta Nirvana alettiin tuntea yhtenä universumin hienoimmista henkimaailmoista, ja jotkut pitivät sitä kruununjalokivenä.

Tämän monikerroksisen maailman perusta on rakkaus – samaa energiaa kuin valo – ja tuon energian korkeat värähtelyt vakauttavat sen ja säilyttävät sen joustavuuden. Kaikki on hyvin personoitua ja mukautuu asukkaisiin jokaisella henkisen ja tietoisen kehityksen tasolla. Lukuisat tasot noissa keskenään yhteydessä olevissa kerroksissa, vastaavat vapaan tahdon valintojen energiaa yksilöiden elämässä, ja universaali fysiikanlaki vetää jokaisen sille tasolle, joka on sopusoinnussa hänen luonteenpiirteidensä, asenteidensa, filosofioidensa ja evoluutiostatuksensa kanssa.

Näin ollen "asuinalueet" eroavat kovasti, mutta jotkut palvelut tai olosuhteet ovat samat koko ulottuvuudessa. Kommunikointi on sekä verbaalista että telepaattista, asumisella ei ole aikarajaa ja parannuskeskuksia on runsaasti. Jokainen ihminen joka saapuu traumatisoituneen eetterikehon tai psyyken tai kummankin kera, tai joka on väsynyt pitkästä ja kovasta elämästä, saa räätälöityä hoitoa, kunnes terveys on palautunut täysin. Yksilöt jotka saapuvat vanhemmassa iässä, nuortuvat, kunnes he saavuttavat parhaat vuodet kolmissakymmenissä, ja nuoremmat tulokkaat vanhentuvat noihin vuosiin. Rahaa ei ole – kaikki annetaan ansion mukaan. Kaikilla on elämänjäljen tarkastelu, ja jälkeenpäin annetaan apua seuraavan elämän valmistelussa – sielusopimuslausekkeet, jotta saadaan tasapainoinen kokeminen, karmaoppitunnit, ja osallistuminen muiden sielujen syntymää edeltäviin sopimuksiin.

Kaikki tasot korkeammissa kerroksissa ovat paljolti samanlaisia. Maisema on upea, värit ovat eläviä, hallinto- ja muut tärkeät rakennukset hehkuvat, kun ne on rakennettu kristallista, ja elämä on iloisen aktiivista. Ihmiset joilla on rakkausside toisiinsa ja lemmikkeihin, yhdistyvät jälleen. Vauvoja ja nuoria lapsia hoivataan rakkaudella erityiskodeissa, ja he saavat ikään sopivaa koulutusta. Eläimet vaeltavat vapaana ja ovat tekemisissä ihmisten kanssa – myös ne joita kutsutaan villeiksi, koska Nirvanan korkeissa värähtelyissä ne ovat sopuisia.

Asukkaat voivat valita, asuvatko he kaupungeissa, kylissä, maaseudulla vai ranta-alueilla ja millainen asumus miellyttää heitä, ja he voivat muuttaa, remontoida, sisustaa uudelleen ja ilmentää lähimaiseman, silloin kun haluavat. Kaikki voivat osallistua musiikki-, tanssi-, draama- ja komediaesityksiin, ja ihmiset voivat nauttia kaikista talvi- ja kesäurheilumuodoista, paitsi niistä jotka ovat vahingollisia keholle tai eläimille. Matkustaa voi millä tahansa tavalla, polkupyöristä lentokoneisiin ja risteilyaluksiin, ja oppimiskeskukset tarjoavat opintoja kaikissa aineissa, kielistä taiteeseen, mekaniikasta astrofysiikkaan. Ei ole saasteita, koska ei ole tehtaita – se mitä tarvitaan tai halutaan, ilmennetään fokusoituneella ajatuksella – ja ansiotyö millä tahansa muulla alalla on aina valinta, ei koskaan vaatimus.

Vaikka elämä keskitasoilla on monin tavoin samanlaista, kaikki on vaimennettua tai heikennettyä, ja siitä puuttuu korkeampien kerrosten elävyys ja monimuotoisuus. Asukkailla on vähemmän ilmentämiskykyä, koska he ovat vähemmän innostuneita ahkeruudesta; harvempia opintoja tarjotaan, koska niitä ei haluta; ja harvemmat vaihtoehdot asumisessa, matkustamisessa ja harrastuksissa ovat sopusoinnussa asukkaiden kiinnostusten kanssa. Kun he motivoituvat kehittymään, annetaan apua, jotta he voivat siirtyä korkeammille tasoille. Ainoilla lapsilla jotka elävät keskitasoilla, on rakkaussiteitä muihin siellä, ja ne joita neuvonantajat innostavat hiomaan taitojaan ja lahjojaan, siirtyvät jollekin korkeammalle tasolle, joka tarjoaa sopivaa opetusta, ja sen jälkeen vierailevat rakkaiden luona.

Kaikki tasot alemmissa kerroksissa tarjoavat sitä, mikä on oleellisinta – laajoja kasvumahdollisuuksia ja opastusta ja niiden ihmisen jälleenyhdistymistä, joiden fyysisen elämän energia on yhteensopiva tuon kerroksen kanssa. Mitä alempi taso ja kerros, sitä vähemmän luonnon kauneutta, sitä synkempi ilmapiiri ja sitä vähemmän mukavuuksia, vaihtoehtoja ja viihdettä – taas kerran kaikki on sopusoinnussa asukkaiden energiarekisterin kanssa. Kun he käyttävät hyväkseen kehittymistilaisuudet, he siirtyvät seuraavalle tasolle – vain kiinnostumattomuus kasvaa tietoisemmaksi henkisesti ja tietoisesti pidättelee ketään.

Pikkuruinen pallo erillään muusta Nirvanasta eristää ne yksilöt, joilla on synkimmät sydämet ja mielet, vastaavan tiheään energiaan. Heidän elämänjälkitarkastelunsa – kuten kaikilla koko ulottuvuudessa – on elämän mittainen aistielokuva, jossa he kokevat kaikkien niiden identtiset tunteet, joita heidän elämänsä on koskettanut. Näillä yksilöillä sitä voidaan oikeutetusti kutsua helvetiksi. Kun he hyväksyvät pilkahduksen siitä valosta, jota jatkuvasti säteillään, he aloittavat primitiivisissä elämänmuodoissa ilman solumuistia aiemmista elämistä.

Sen käytännössä rajattomuuden myötä, mitä Nirvana antaa kaikille asukkailleen, on ymmärrettävää, että monet sivilisaatiot haluavat samaa omille henkimaailmoilleen, ja tietoni elämästä tuossa ulottuvuudessa tekee minulle mahdolliseksi auttaa heitä. Riippuen pyytäjän sijainnista universumissa, matkustan astraalisti, kiireettömästi avaruusaluksessa nauttien miehistön seurasta, tai välittömästi ajatuksella. Kun sivilisaatio on ilmestymässä kolmannesta tiheydestä alempaan neljänteen, suojaudun korkeiden värähtelyjen "kuplaan", ja kun menen korkeamman tiheyden maailmoihin, ilmennän kehon, joka sopii niiden väestöön.

Vielä yksi sana Nirvanasta. Tämä ulottuvuus ylösnousee Maan kanssa seuraavaksi kevyemmille energiatasoille. Kun tämä matka jatkuu, harvempia ihmisiä vedetään sen alempiin kerroksiin ja vielä harvempia tuohon pieneen palloon. Kun Maa saavuttaa määränpäänsä korkeassa viidennessä ulottuvuudessa, vain Nirvanan korkeampia tasoja tarvitaan palvelemaan sen asukkaita.

Rakas perhe, te olette palvelleet sivilisaatioita yhtä tyydyttävillä tavoilla, jotka ovat auttaneet heitä ja teitä hyppäämään eteenpäin kehityksessä. Sisäinen vahvuutenne ja muinainen viisautenne noista kokemuksista on se syy, miksi teidät valittiin auttamaan Maan ihmisiä, kun hyvin monia muita vapaaehtoisia ei valittu. Kaikki valo-olennot kunnioittavat päättäväisyyttänne tässä usein vaikeassa tehtävässä ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >