HomeViestejäSuzanne Ward3.9.2021 - Viesti Matthewilta

3.9.2021 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
3.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Valtavirtamedia kertoo dramaattisista tapahtumista maailmassanne, ja vaikka ne ovat valtavan tärkeitä kaikille, joihin vaikutetaan suoraan, ja kaikille välittäville ihmisille, sillä mitä tapahtuu hiljaa kulissien takana, on merkitystä kaikille ihmisille.

Ei ole meidän etuoikeutemme puhua niistä toimista, jotka tuhoavat pimeyden viimeiset jalansijat – niistä kertovat asiaankuuluvat yksilöt, kun aika on oikea heidän ajattelunsa mukaan. Mitä voimme kertoa teille ja mikä on hyvin kannustavaa, on se, mitä näemme Maan mahdollisuusenergiakentässä, joka heijastaa sivilisaation kollektiivisia ajatuksia, tunteita ja toimia sekä energiaa, jota kaikki muut elämänmuodot planeetalla huokuvat.

Voimistuva valo kitki vakaasti Illuminatin toimia, kunnes he päästivät irti koronaviruksen 19. Kovat rajoitukset, liiketoimintojen sulkemiset, taloudelliset vastoinkäymiset ja valtavan liioitellut tilastot aiheuttivat pelkoenergiamassan, joka antoi uutta polttoainetta räpiköiville pimeille sieluille, ja energiakentästä tuli vyyhti kaoottisia serpentiinejä, hallinnasta kilpailevien valo- ja pimeyshäntien kera. Vaikkei se viivyttänyt Maan ylösnousemuksen etenemistä, myrskyisässä kentässä ei ollut selkeyttä siitä, milloin valoa sisältävät serpentiinit vahvistuisivat taas syöksymään eteenpäin, kohottamaan ihmisiä. Jatkumolla se on täysin selvää: valo voitti, Maa palautettiin alkuperäiseen terveyteensä ja kauneuteensa, ja rauhallinen sivilisaatio kukoistaa iloisesti terveenä ja hyvinvoivana.

Mutta kun tuon ihannemaailman ilmentämisestä tälle planeetalle tuli taas täyttä kamppailua yli puolitoista vuotta sitten, valotyöntekijät sysättiin jälleen ns. tunnejuoksuhautoihin ja monet teistä alkoivat ihmetellä, oletteko oikeasti vaikuttaneet asioihin. Ovatko Maan ihmiset heräämässä, ovatko tilanteet parantumassa, onko pimeys todella kukistumassa? Rakas perhe, ehdottomasti olette vaikuttaneet ja vaikutatte erilaisen maailman tulemiseen. Kyllä, ihmiset heräävät, tilanteet liikkuvat oleellista muutosta kohti ja pimeys on todellakin kukistumassa! Kaukana voitosta pimeydenvoimille, "pandemia" on heidän tuhonsa.

Nyt sitten palataksemme tuohon mahdollisuuskenttään, hiljattain serpentiinit jotka hohtavat valontäyteisistä "hännistä", murtautuivat ulos tuosta vyyhdistä ja lisäävät nyt tosissaan höyryä. Ne siksakkaavat tiensä pysäyttämättömään vauhtiin, kun pimeiden "häntien" serpentiinit vähenevät nopeasti ja niiden vahvuus heikkenee. Niin sitkeä kuin Illuminati onkin, he eivät voi pysyä piilossa, kun heidät paljastava valo kirkastuu ja kirkastuu jatkuvasti. He – ja heidän suuri valemääränsä – eivät voi kestää ilman kyseenalaistamattomien ja pelokkaiden ihmisten mukautumista, ja jonkin aikaa heillä oli se tilanne. Nyt heillä on kasvava määrä pelottomia ja uhmakkaita ihmisiä, jotka kyseenalaistivat ja tulivat siihen lopputulokseen, että ei enää sulkutiloja, ei enää maskeja, ei enää rokotuksia, ei enää heidän kontrollointiaan.

Miten toivoisimmekaan, että voisimme kertoa teille, milloin totuus ns. rokotuksista, ns. delta-variantista – kaikesta tähän "pandemiaan" liittyvästä – tulee julki. Illuminatin ote valtavirtamediasta ja internetin sensuroinnista on murtumassa, mutta ei vielä riittävästi, jotta faktat voivat korvata valheellisen "virallisen" informaation. Se aika tosiaankin tulee. Ja kaikille teille jotka on rokotettu, sanomme, että olkaa pelkäämättä tulevia terveysongelmia. On totta, että tuo mahdollisuus on olemassa, mutta pitäkää päällimmäisenä ajatuksissanne, että valo on immuunijärjestelmänne paras liittolainen, ja kuten Jumala kertoi äidilleni, valon omaksuminen on yhtä yksinkertaista kuin ystävällisyys.

Maailman silmät ovat Afganistanin humanitaarisessa kriisissä, ja sydämet ympäri maailmaa ovat tuon maan ihmisten kanssa. Tuo tilanne olisi voitu hoitaa hyvin eri tavalla, viisauden, kaukokatseisuuden ja myötätunnon kera. Se mitä tapahtuu, on hyvin surullista meille, koska tuon maan kansa kohtaa vaikeat elinolosuhteet tiukassa kontrollissa ja jotkut heistä teloitetaan. Ei, tässä ei ole kyse valittujen karmaoppituntien loppuunsaattamisesta. Joillakin yksilöillä voidaan soveltaa sielusopimuksien joustavuutta, mutta useimmat kärsivät kokemuksista, joita he eivät valinneet, eikä kukaan heistä tiedä ennen Nirvanaa, että tämä kaikki antoi heille hypyn eteenpäin sielukehityksessä.

On totta, että korruptoitunut hallitus täytyi syöstä vallasta ja miehitysjoukkojen vetäytyä, jotta afgaanit voivat asettaa kurssin kohti vakautta, yhteistyötä ja hyvinvointia rauhallisessa maassa. Siitä ei näytä tällä hetkellä olevan juuri toivoa, eikä sitä tule pian, mutta tulee kuitenkin. Valovärähtelyjen voima parantaa lopulta haavat ja yhdistää kansalaiset yhteisessä intressissään – rakkaus perhettä ja maata kohtaan.

Kaikkien kansojen täytyy tietää, että kun jokin hallitus lähettää joukkoja toiseen maahan "turvaamaan sen kansalaisten vapauden tai kansakunnan rakentamisen", se tapahtuu aina itseä palvelevista tarkoituksista. Koskaan se ei tapahdu ilman verenvuodatusta ja hyväksikäyttöä, ja kun joukot vetäytyvät, maa jää sekasortoon. Jatkuvasti nousevat värähtelyt varmistavat, ettei sitä tapahdu enää koskaan maan päällä!

Sen merkitys, että tulee esiin todisteita USA:n presidentinvaalien vilpillisyydestä, on kaksitahoinen. Yhteiskunnan täytyy tietää, että Illuminati manipuloi vaaleja, jotta se voi kontrolloida hallituksia, ja kaksi vuosisataa kyseisen maan vaalit ja monet muut vaalit on varastettu jollain keinolla. Tästä syystä elämä maan päällä on ollut Illuminatin maailmanhallintatavoitteen mukaista.

Toiseksi, ja tällä on myös maailmanlaajuinen vaikutus, se muuttaa USA:n hallintomuotoa. Pian siirtokuntien yhdistyttyä, brittiläiset kuninkaalliset ja muut Illuminatin Rothschild-siivestä organisoivat salaa tämän kehittyvän maan yhtymäksi/yritykseksi, jonka he omistavat. Sitten kun hallintomuodoksi on luotu tasavalta maan perustuslain mukaisesti, se lainsäädäntö joka tunnetaan alun perin NESARA:na, nyt G/NESARA:na tai GESARA:na, voidaan ottaa käyttöön. Lopettamalla massojen köyhtyminen ja muutamien massiiviset omaisuudet, se on maailman transformoitumisen taloudellinen perusta.

Aiemmissa viesteissä olemme sanoneet, ettemme ole taloudellisia neuvonantajia, ja se on totta. Jossain määrin voimme kuitenkin vastata kysymyksiinne, mitä tapahtuu, sitten kun arvometalleihin perustuva globaali talousjärjestelmä on otettu käyttöön. Emme tiedä, milloin se tapahtuu, mutta tiedämme, että siirtymä nykyjärjestelmästä uuteen käsitellään mahdollisimman tasaisesti, epämukavuuden ja hämmennyksen minimoimiseksi.

Rahat pankkien ja luotto-osuuskuntien käyttö- ja säästötileillä ovat turvassa, koska ne ovat ns. "fyysisiä" laitoksia. Vaikka pääpankkijärjestelmä on Illuminatin käsissä, myriadien tilien lopettaminen vaatisi enemmän aikaa, kuin heillä on. On todennäköistä, että nuo laitokset sulkeutuvat lyhyeksi aikaa uuden järjestelmän käyttöönotossa.

Tehdään järjestelyjä jotka turvaavat työntekijöiden ansiot, jotka on maksettu hallituksen eläketileille, ja suorituksia maksetaan oikeutetuille saajille, ja rahastoja on käytettävissä työkyvyttömyysetuisuuksiin ja sosiaaliavustuksiin. Lyhyt viive kaikkien noiden maksujen käsittelyssä on todennäköinen.

Emme tiedä tarkkaan, miten niihin investointeihin ja eläkerahastoihin jotka on sidottu osakemarkkinoihin, vaikutetaan, koska Illuminati manipuloi jatkuvasti niitä strategisesti ylös ja alas. Keskeytyminen maksuissa on todennäköistä, kun markkinat otetaan pois heidän kontrollistaan ja vakautetaan.

Luottokortit joissa on kiskurikorot, ovat yksi Illuminatin työkalu, jonka tarkoituksena on motivoida kuluttamaan yli varojensa ja luomaan kansa, jota stressaavat raskaat velat. Emme tiedä, jatkuuko luottokorttien käyttö ostomenetelmänä – velotustapa on tietysti mukava, kun sitä käytetään järkevästi – vai korvaako sen jokin uusi tapa.

Kryptovaluutta on myös Illuminatin keksimä, ja se on heidän kontrollissaan. Syöttämällä muutaman tietokonedatan tuon valuutan kaikki muodot voidaan tuhota. Älkää luottako "anonymiteetti taataan" -lauseeseen säästääksenne noille tileille. Olisi järkevää harkita noiden varojen käyttämistä niin, kuin ne parhaiten palvelevat teitä, sen sijaan että olette riippuvainen niiden käytettävyydestä pitkään.

Yksi huomautus vielä GESARA:sta. Sen tarkoitus on perustaa reilu ja kunniallinen globaali talousjärjestelmä ja tuoda vaurautta ympäri maailmaanne. Sitä ei ole suunniteltu antamaan planeetan jokaiselle ihmiselle suurta summaa rahaa, kuten osassa tuota lainsäädäntöä koskevaa misinformaatiota sanotaan. [Viestissä 26.8.2017 on kattava selitys tämän lainsäädännön taloudellisista säännöistä.]

"Auttaako luomuruoka tai vegetaarinen tai vegaaninen ruokavalio henkilökohtaisessa ylösnousemuksessa?" Henkilökohtainen ylösnousemus, kehittyminen henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa, tulee sisäistämällä valoa, joten puhtaanpa siitä, miten ruokavalio vaikuttaa tähän. Ruuat jotka on kasvatettu ilman kemiallisia lannoitteita ja hyönteismyrkkyjä, ovat tosiaankin terveellisempiä, mutta stressaaminen noiden ruokien hinnasta romuttaa niiden hyödyt. Stressi tuo epätasapainoa mielen, kehon ja hengen terveyteen – se himmentää valoa kehossa ja heikentää immuniteettia.

Tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat ravinteikkaimpia, koska ne sisältävät eniten valoa, ja jos vilja on jauhettu ja palkokasvit käsitelty ilman myrkyllisiä kemikaaleja, nekin sisältävät paljon valoa. Silloin kun haluttu ruokavalio ja lompakko eivät sovi yhteen, kiittäkää siitä, mitä syötte, ja ilmaiskaa aikomus, että se palvelee korkeinta hyväänne.

Jotkut ihmiset tuntevat, että heidän kehonsa tarvitsee lihaa, meren antimia ja maitotuotteita pysyäkseen terveenä, ja toiset tuntevat kehonsa terveemmäksi ilman noita ruokia, mutta paljon yli ruokavalion menee se, miten eläimiä kohdellaan. Ruokaketjun eläimillä on sielutason sopimus ihmiskunnan kanssa, että se antaa ravintoa vastineeksi kiitollisuudesta, kunnioituksesta ja välittävästä kohtelusta elämän aikana ja saa kuolla lempeästi ja arvokkaasti. Ei ainoastaan "tehdasmainen maatalous" ole räikeästi rikkonut ihmisen osuutta tuosta sopimuksesta, vaan kautta aikain myös muita eläimiä – kesytettyjä ja villejä – on kohdeltu julmasti. Ihmisten säälimätön epäinhimillisyys toisiaan ja eläimiä kohtaan sai Maan putoamaan korkealta viidennestä tiheydestä syvälle kolmanteen tiheyteen ja jumittamaan siinä vuosituhansia.

Sieluilla jotka ruumiillistuvat eläimiksi, on laajasti älykkyyttä ja tunteita, ja niiden perheenjäsenet rakastavat toisiaan aivan, kuten te rakastatte omianne. Kun ne kokevat järkytystä elämis- tai kuolemisolosuhteissa, tuo energia jää niiden kehoon ja psyykeen, ja kun ne menevät Nirvanaan, ne tarvitsevat ja niille annetaan samaa räätälöityä parannusta, kuin traumatisoituneille ihmisille.

Oleellisena osana Luojan ehdotonta rakkausenergiaa, jokaisella hengellä eläin- ja kasvikunnassanne on sielu, jossa on vaihteleva määrä tietoisuutta. Lajeista merinisäkkäät ovat tietoisimpia ja henkisesti kehittyneimpiä sieluja maan päällä. Ne inkarnoituivat vapaaehtoisesti suuriin muotoihin ankkuroidakseen merensyvyyksiin kaukaisista sivilisaatioista säteiltävää valoa. Ja ajatelkaa kasvikuntaa. Jokainen siemen tietää, milloin se alkaa kasvaa ja mikä siitä tulee – ruohonkorsi, puu, kukka, hedelmä, vilja vai vihannes – ja jokainen lisää mittaamattomasti laatua teidän ja kaikkien muiden elämään maan päällä.

Kenties erityisesti huolestuttavina aikoina, kuten tämä hetki, voi olla helppoa unohtaa, että vaikutatte kaikkiin muihin elämänmuotoihin maan päällä ja ne vaikuttavat teihin. Sopusoinnussa eläminen tämän tietoisuuden kanssa parantaa kaikkia elämänmuotoja, joiden kanssa jaatte planeetan. Tämä on henkilökohtainen ylösnousemus ja sivilisaation evoluutiota!

Rakkaat sisaret ja veljet, päättäväisyys missiossanne on ollut arvokasta auttamaan Maan ihmisiä "näkemään valon", jotta voitte ilmentää sen maailman, jonka haluatte ja jossa elämä on rauhallista, harmonista ja rakkaudellista.

Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >