HomeViestejäSuzanne Ward2.7.2021 - Viesti Matthewilta

2.7.2021 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

"Ole kiltti ja pyydä Matthew'ta selittämään, miten "pelkästään olemalla" autamme vapauttamaan maailman pimeydestä." Teemme mielellämme sen! Se alkaa todellisuuden ja illuusion välisestä merkittävästä erosta, ja kun yhdistämme asiat, se osoittaa, miten oleellisesti pelkkä olemisenne Maassa auttaa sen elämän transformoimisessa.

Kun valtavirtamedia raportoi jatkuvasti todisteita maailman sekasorrosta, ei ole helppoa ajatella sitä illuusiona. Tapahtumat nähdään tosina, mutta niillä ei ole perustaa todellisuudessa. Tämä ei merkitse, että ketään ei satu, kukaan ei ole onnellinen tai surullinen, sure menetystä, ole hämmentynyt, kärsimätön, iloinen syntymästä, vihainen tai ahdistunut, iloisesti yllättynyt tai pettynyt – tunteet ovat tietoisuuden ilmaisumuotoja, ja nämä tietoisuuden aspektit ovat tosiaankin todellisuutta!

Todellisuus on henkisen selkeyden ja universumin tieteellisten periaatteiden harmonista rinnakkaiseloa. Todellisuutta voidaan kuvata myös tällä tavalla: tiede ja henki ovat yksi ja sama, Luojan, kaiken Lähteen, energiaa kosmisessa olemassaolossa. Maan sivilisaatio joka on edelleen pääasiallisesti kolmatta tiheyttä, ei ole kehittynyt tietoisessa tiedostamisessa riittävästi ymmärtääkseen tuon totuuden. Sen seurauksena ihmiset elävät illuusiomaailmassa, jonka he ovat luoneet ja jonka he uskovat todeksi.

Usko luo jokaisen ihmisen todellisuuden, se minkä kukin hyväksyy tietoisuuteensa todenperäisenä. Jos yksilöllä ei ole tietoa jostain, mitä on olemassa, tuo jokin ei voi olla tämän ihmisen todellisuudessa. Jos jollain on informaatiota, mutta hän ei usko siihen, niin se ei ole totuudenmukaista ja totta tuolle yksilölle. Kun henkilö uskoo johonkin, mikä on vain hänen mielessään, se on todellisuutta tuolle yksilölle.

Jatketaanpa puhumalla kolmannen tiheyden uskomuksista, jotka ovat luoneet illuusiomaailman planeetalla vuosituhansia. Yleinen uskomus on, että jokainen yksilö on yhdistelmä persoonallisuutta, luonteenpiirteitä, älykkyyttä, lahjoja, kiinnostuksia, ideoita, saavutuksia jne. ja jokaisella on sielu – tai ei ehkä ole, riippuen yksilön uskosta. Useimpien ihmisten todellisuudessa ei ole sitä, että jokainen olento on sielu, ikuisesti itsenäinen, kuitenkin erottamaton osa tämän universumin ylintä olentoa ja kaikkia muita sieluja tässä universumissa, ja sieluina he ovat Luojan rakkaus-valoenergian puhdasta ydinolemusta. He eivät pysty hahmottamaan itseään universumin galaksienvälisen perheen moniulotteisiksi jäseniksi sellaisten luontaisten kykyjen kera, joita pidetään usein ihailtavina ominaisuuksina sci-fi-tarinoissa ja tv-sarjoissa.

Useimmat Maan sivilisaatiossa eivät pysty kuvittelemaan, että he tekivät ennen syntymää sopimuksia, joissa he valitsivat tietyt kokemukset tasapainottaakseen aiempia kokemuksia sadoissa, kenties tuhansissa elämissä, jotka tapahtuvat samanaikaisesti eri paikoissa ajattomalla jatkumolla. He eivät pysty kuvittelemaan olevansa yksi monista sieluista, jotka valitsivat jakaa tämän elämän tarjotakseen toisilleen olosuhteet, jotka voivat mahdollistaa heidän kaikkien kehittymisen. Näin ollen valtaosa uskoo sen illuusion, että kun tämä elämä loppuu, he menevät, minne tuomio lähettää heidät ikuisiksi ajoiksi.

Elämällä siinä illuusiossa, ettei heillä ole kontrollia siihen, mitä tapahtuu, he näkevät itsensä ja muut uhreina tai voittajina, voittajina tai häviäjinä, joilla on hyvä tuuri tai huono tuuri. He näkevät satunnaisia yhteensattumia, koska he eivät tunnista tapahtumia synkronistisiksi askeliksi universaalissa prosessissa, joka avaa jatkuvasti tilaisuusovia, jotka ovat linjassa sielusopimusvalintojen kanssa. Miten he voisivat tunnistaa, kun sielusopimuksia ei ole heidän todellisuudessaan?

Vaikka Maan väestö ei ehkä suvaitse eläinten kohtelemista epäinhimillisesti tai maan "jyrsimistä", vesien saastuttamista ja ympäristön muuta tuhoamista, useimmat eivät usko, että se vaikuttaa heihin henkilökohtaisesti. Todellisuus on, että eläimet ovat sieluja, joilla on laaja skaala tunteita ja älykkyyttä, aivan kuten ihmisillä, ja Gaian planeettakeho on aistiva olento ja niin on myös kaikki, mistä luonto koostuu. Julmuus tuon aistivan elämän kokonaisjärjestelmän jotain osaa kohtaan ja sen tuhoaminen, tuottaa matalia värähtelyjä, jotka vaikuttavat haitallisesti kaikkeen elämään Maassa ja sen ulkopuolella.

Puhutaanpa nyt uskosta siinä yhteydessä, mitä maailmassa tapahtuu tänä päivänä. Se että pimeys "tuodaan valoon", jotta se voidaan kukistaa, ja Maan kultaisen ajan perustaa luodaan, ei ole todellisuutta niille, jotka ovat kuulleet siitä, mutteivät usko sitä, eikä se voi olla todellisuutta niille, joilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä tapahtuu. Useimmille sivilisaatiossa, maailma sekasorrossa – kansalaisten kapinointi johtoa vastaan, vastakkainasettelu hallituksissa, väkivalta kaduilla, kuivuudet ja tulvimiset, covid-vitsauksen vahingoittamat kansantaloudet ja yksityistaloudet – on todellisuutta, ja on ymmärrettävää, että heidän ajatuksensa ja tunteensa keskittyvät noihin tilanteisiin.

Noiden ajatusten ja tunteiden energia kollektiivitietoisuudessa määrittelee aktiivisuuden Maan mahdollisuusenergiakentässä, joka on heijastusta kaikesta, mitä planeetalla tapahtuu – se on "niin ylhäällä, kuin alhaalla" toisinpäin. Tuo universaali laki kulkee käsi kädessä vetovoimanlain kanssa, joka on myös jatkuvassa liikkeessä: mitä tahansa energiaa ampuu ylös planeetalta, se vedetään tilanteisiin, joilla on yhteensopiva energia, ja ne tulevat takaisin Maahan. Maan ihmisasukkaat jatkavat illuusiomaailmaa, jonka pitkän, pitkän ajan takainen sivilisaatio ilmensi. Te, rakkaat veljet ja sisaret, tulitte vapaaehtoisena auttamaan ihmisiä katkaisemaan tuon kierron.

Verrataanpa tätä ikivanhaan näytelmään, jossa jokainen planeetalla oli näyttelijäryhmää. Näyttelijät, käsikirjoittajat ja tuotantopäälliköt muuttuivat sukupolvien saatossa, ja näyttämälavasteet muuttuivat myös, ollen sopusoinnussa eri aikojen kanssa, mutta juoni pysyi samana. Kautta vuosituhansien näytelmä jatkui, kirjoittajat ja päälliköt kontrolloivat nerokkaasti käsikirjoituksia niin, että näyttelijät nukkuivat siinä illuusiossa, että tuo näytelmä oli elämän todellisuus.

Te tiesitte paremmin, koska näitte osia tuosta näytelmästä omista maailmoistanne. Tiesitte myös, että kaikki voisivat herätä "imemällä" valoa, mutta seuraamalla käsikirjoitusta joka heille oli annettu, kaikki näyttelijät elivät pimeyden maailmassa. Rakkaudesta noita universaalin perheen jäseniä kohtaan, menitte elämään heidän keskuuteensa ja OLEMAAN se valo, jota he tarvitsivat siirtyäkseen pois kolmannen tiheyden illuusiosta. Tiesitte, että voisitte auttaa heitä, koska OLETTE valoa, Luojan rakkaus-valoenergian puhdasta ydinolemusta. Te tiedätte sen itsestänne – he eivät tiedä sitä itsestään.

Siinä siis olette maailman näyttämöllä uuden käsikirjoituksen kanssa, jossa valo voittaa ikivanhan konfliktin valon ja pimeyden voimien välillä. Ne kirjoittajat ja päälliköt jotka tietävät, että valo on heidän tuhonsa, hajaantuvat, mutta näyttelijäryhmä jää. Pelkästään OLEMALLA heidän keskuudessaan, rakkaus-valoenergianne värähtelyt virtaavat koskettamaan heitä. Kun näyttelijät heräävät, heistä tulee valomajakoita joukoissa hurskauden puolesta, ja rakkaat ystävät, näin oleellisia te olette auttaessanne Maan elämää transformoitumaan!

Mitä enemmän ajatuksia ja tunteita fokusoidaan rakkauteen, rauhaan ja harmoniaan, sitä nopeammin väestön illuusio maailmasta sekasorrossa loppuu. Kun energiaa ohjataan kollektiivisesti valontäyteistä maailmaa kohti, sen tehokkuus on mittaamatonta. Kuvitelkaa maailma, jossa ihmiset huolehtivat ja välittävät toisistaan, maailma jossa resurssit on tasapuolisesti jaettu ja yltäkylläisyyttä on kaikille. Kuvitelkaa Maa palautettuna paratiisiksi, joka se kerran oli, ja auttakaa Gaian ihmiskuntaa tekemään tästä todellisuutta!

Luomisen alusta saakka rakkaus-valoenergia on ollut ainoa rakennusmateriaalilähde kaikkeen, petuniasta planeettaan, ja koska kaikki materiaalit ovat rakkaus-valoa, on paljon helpompaa luoda kauneutta ja harmoniaa kuin sekasortoa, kärsimystä ja sairautta. Materiaalien vääristäminen ilmentämään jotain pimeyteen perustuvaa, menee vastoin sielun kehotusta käyttää niitä hurskain aikein. Omatunto, tuo sisäinen ääni, antaa niin selkeää opastusta kuin vilkkuvat neonkyltit, ja tuon opastuksen kuunteleminen ja toteuttaminen on henkilökohtaista ylösnousemusta, paluumatka jokaisen alkuperään Lähteessä.

Nyt sitten, monet teistä ovat kirjoittaneet useista yksilöistä, joiden olette kuulleet olevan klooneja tai menevän kloonattavaksi. Se on jonkun mielikuvituksellista ajattelua. Kloonaamisen tarkoitus on antaa jatkuvuutta jossain vaikutusvaltaisessa asemassa, ja koska Illuminati on kontrolloinut noita laboratorioita ja päättänyt, keitä he halusivat kloonattavan, hyvin, hyvin harvoja ihmisiä on kloonattu. Joissain tapauksissa yksilöt jotka kieltäytyivät osallistumasta pimeyden agendaan, pakotettiin kloonattavaksi ja sitten tapettiin.

Tuossa prosessissa käytetään henkilön solukudosta tuottamaan vauvoja, jotka ikääntyvät nopeasti, kunnes klooni näyttää identtiseltä tuon yksilön kanssa. Sitten informaatio tuon henkilön aivoista ladataan kloonin aivoihin samalla tavalla, kun dataa siirretään tietokoneesta toiseen. Tuo hyvin monisyinen prosessi tehdään juuri, ennen kuin klooni "menee julkisuuteen", ja näyttää siltä, ettei tuolta henkilöltä mennyt mitään ohi johtajuusvastuiden hoitamisessa. [Kattava selitys kloonausprosessista on viestissä 12.10.2016.]

Kloonauslaboratoriot suljettiin noin kolme vuotta sitten lineaarista aikaa. Illuminati oli selvästi huolissaan, mutta se oli yksi niistä harvoista tilanteista, joissa heidän valtansa oli arvotonta. Kun sitä tieteellistä asiantuntemusta, jota vaaditaan informaation lataamiseen henkilön aivoista klooniin tai kloonista sen seuraajaan, ei ole enää käytettävissä, ei ole vaihtoehtoista keinoa tuon prosessin jatkamiseen.

Vaikka kehokopiot tai "kaksoisolennot" ovat korvanneet joitain henkilöitä, jotka salamurhattiin tai kuolivat luonnollisista syistä, erot henkilöiden ulkomuodossa ja äänessä ovat havaittavissa, ja siinä missä hologrammit ovat identtisen samannäköisiä, tuota teknologiaa ei ole laajasti käytössä, joten julkiset esiintymiset ovat harvinaisia. Ihmisten rikollinen pettäminen ei jatku enää paljon pidempään, ja sikäli kuin tiedämme, valotyöntekijät vaikutusvaltaisissa asemissa aikovat paljastaa informaation kloonatuista yksilöistä ja imitoijista yhdessä asiaan kuuluvien paljastusten kanssa. 

"Kuulin, että pimeät sielut suunnittelevat maan ulkopuolisten olentojen valeinvaasiota. Onko siinä mitään perää?" Se on totta, että maan ulkopuolisten invaasion tuottaminen on ollut Illuminatin agendalla monta vuotta, viimeisenä keinona maailman hallinnan saavuttamiseen. Suunnitelma on, että valtavirtamedia lähettäisi jatkuvasti ohjelmaa terrorisoidusta kansasta, kun armeijan joukot taistelevat maan ulkopuolisia vastaan. Kun tunkeutujat olisi tapettu, Illuminati toteuttaisi helposti toimenpiteitä varmistamaan kaikkien tuvallisuuden uuden invaasioyrityksen varalta. Toimenpiteet tekisivät ihmisistä avuttomia, kun Illuminati toteuttaisi aikomuksensa tuhota systemaattisesti suurimman osan ja orjuuttaa loput.

Alkuperäisessä suunnitelmassa "pieniä harmaita" tulee pintaan elettyään vuosikymmeniä maan alla, mutta he kieltäytyivät osallistumasta tuohon pimeyden petokseen, joten suunnitelma muutettiin invaasion toteuttamiseen hologrammina. Joillakin Illuminatin huipulla saattaa olla edelleen mielessä sen tekeminen, mutta heidän kontrollinsa teknologiaresursseihin on hataraa. Jos he yrittävät sitä joka tapauksessa, maan ulkopuolisten erikoisjoukkojen jäsenet, joiden monet palvelukset teidän hyväksenne ovat olleet korvaamattomia, varmistaisivat, että tuo "invaasio" olisi erinomaista viihdettä sen sijaan, mitä pimeillä sieluilla oli mielessä.

Rakas perhe, elätte ajassa, joka on ainutlaatuinen planeetan historiassa ja ainutlaatuinen myös tämän universumin historiassa! Kun Maa-matkanne tulee loppuun, voitte katsella tätä aikaa kuin kiinnostavaa elokuvaa ja tuntea suurta kiitollisuutta, että teillä oli etuoikeus olla tärkeä osa sitä.

Kaikki valo-olennot tässä universumissa tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >