HomeViestejäSuzanne Ward2.4.2021 - Viesti Matthewilta

2.4.2021 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Yksi monien teidän suurimmista huolista on covid-rokotteet, joten aloitetaanpa puhumalla kysymyksistänne ja kommenteistanne niihin liittyen. Rokotteet eivät voi erottaa teitä Lähteestä tai estää henkilökohtaista ylösnousemustanne ja kehittymistänne tietoisessa ja henkisessä tiedostamisessa, joka jatkuu, kunnes kuolematon sielu palaa alkuperäänsä, Luojalähteen puhtaaseen rakkausolemukseen.

Tuohon matkaan vaikuttaa ajatusten, tunteiden ja aikomusten energia. Kun ne ovat pelkoa, ahneutta, julmuutta, petosta, epärehellisyyttä tai mitä tahansa matalavärähteistä tuntemusta tai toiminta-aikomusta, generoitu energia vähentää valoa kehossa. Valo on kehon elämänvoima. Se transformoi hiilipohjaiset solut kristallirakenteeksi, joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja mahdollistaa elinkelpoisuuden niissä neljännen ja viidennen tiheystason korkeammissa värähtelyissä, joihin Maa on matkalla.

Yhteiskunta on ehdollistunut uskomaan, että rokotteet estävät sairauksia. Ne eivät estä – ne tuovat sairauksia yksilöihin, joilla on heikentynyt immuniteetti, vahingoittavat kehon parantumismekanismeja ja aiheuttavat autismin kaltaisia oireita nuorissa lapsissa. Silti kerta toisensa jälkeen lääketieteen "asiantuntijat" kehottavat hankkimaan rokotuksen!

Näin ollen liuoksia jotka sisältävät tuota virusta, joka suunniteltiin laboratoriossa aiheuttamaan covid-19-nimisen influenssan, nanosiruja jotka on ohjelmoitu jäljittämään ja kontrolloimaan yksilöitä, ja vieraita kudoksia jotka voivat muuttaa kehon DNA:ta, väitetään rokotteiksi. Lääketieteen edustajat jotka yllyttävät kaikkia hankkimaan rokotteen, eivät mainitse, että se on itse asiassa kokeellista geeniterapiaa, jolla on mahdollisesti vakavia vaikutuksia, jotka eivät ilmene vuoteen tai kahteen tai useampaan, eivätkä valmistajat kanna mitään vastuuta kuolemista tai muista haitallisista reaktioista.

Kristallisolut eivät ole vuorovaikutuksessa yhteensopimattomien aineiden kanssa, ja ne lähtevät pois kehon kuonanpoistojärjestelmien kautta. Kuitenkin, vaikka tiedemiehet Maan ulkopuolisissa erikoisjoukoissa vähensivät viruksen voimakkuutta ja geenimateriaalin elinkelpoisuutta, kehoilla joissa on heikentynyt immuunijärjestelmä ja/tai hiilisolurakenne, on paljon huonompi kyky vastustaa ulkopuolisia aineita. Tästä syystä jotkut ihmiset kuolevat rokottamisen jälkeen ja toiset kehittävät vakavia terveysongelmia tai heidän olemassa oleva sairautensa pahenee.

Nuo tiedemiehet poistivat myös sirujen ohjelmoinnin, mutta sirut eivät aiheuta kuolemaa ja terveysongelmia. Ne ovat liuoksessa muusta uhkaavasta syystä, ja 5G:n nopea levittyminen on osa sitä. Noiden laitteiden säteily vahingoittaa kehon sähköjärjestelmää, mutta itse teknologia on tärkeämpää niille, jotka keksivät ajatuksen ruiskuttaa kehoon ohjelmoituja nanosiruja.

Ne eivät pysty ainoastaan välittämään nimettyyn lähteeseen yksilöjen sijaintia, kommunikointia, ostoksia – melkein mitään ei pysty salaamaan – vaan ne voivat lähettää myös signaaleja aivoihin suorittamaan määriteltyä tehtävää. Kiireesti vakuutamme teille, että sitä ei koskaan tapahdu, koska tuo ohjelmointi poistettiin. Tiedemiehet vähensivät myös 5G-säteilyn vaikutusta kehoon.

Itse viruksen ja noiden liuosaineiden tarkoitus on kaksiosainen: vähentää väkimäärää miljardeilla ja kontrolloida selviytyjiä ja seuraavia sukupolvia teknologialla. Pirulliset mielet jotka ovat tämän rikoksen takana ihmiskuntaa vastaan, epäonnistuivat suunnitellun kuolemamäärän saavuttamisessa, ja he epäonnistuvat myös tuossa toisessa tavoitteessa.

Valon voimistuminen jatkuu ympäri planeettaa, ja niiden ihmisten solut jotka sisäistävät valoa, tulevat kristallisiksi ja näin saavat vastustuskyvyn, ja monet nyt inkarnoituvat sielut ovat tulleet kristallirakenteen kera. Lopulta kaikilla Maan ihmisillä on tuo rakenne.

Kehoon ruiskutetut vieraat aineet eivät vaikuta sieluun. Sielu on rakkaus-valoenergiaa, joka on häviämätöntä ja läpipääsemätön niille ongelmille, jotka vaikuttavat fyysiseen kehoon. Eetterikehoon – "valokeho" jossa henkilö siirtyy fyysisestä elämästä henkimaailmaan – vaikutetaan, koska nuo kaksi kehoa on kytketty toisiinsa fyysisen osan kuolemaan saakka.

Jokaisen henkilön ainutlaatuinen taajuus välittää ilmoituksen lähestyvästä siirtymästä ja terveydentilasta Nirvanan "rekisteröintiosastolle". Yksilöillä joilla on vahingoittunut eetterikeho tai traumatisoitunut psyyke, on vastassaan "lääkintäjoukko" erikoisportaaleilla, joissa he saavat välitöntä hoitoa ja jatkuvaa huolenpitoa, kunnes kehon ja mielen terveys on täysin palautettu. Sitten he liittyvät tuon ulottuvuuden muihin asukkaisiin ja aloittavat aktiivisen elämän Maan upeassa henkimaailmassa.

Valtavan paisutellut covid-tilastot ja väitteet, että vain maailmanlaajuiset rokotukset voivat lopettaa "pandemian", ovat olleet tarkoituksella päivittäisten uutisten keskiössä koko kuluneen vuoden. Yksilöt jotka suunnittelivat "pandemian", kontrolloivat valtavirtamediaa, jossa informaatiota keksitään, todenmukaisia tapahtumia vääristellään tai jätetään pois ja pelkoinformaatiota korostetaan, koska he tietävät pelon heikentävän immuunijärjestelmää. He kontrolloivat internetiä, jossa totuudenmukainen informaatio kaikesta, mitä tapahtuu, vedetään pois heti, kun se löydetään. He tietävät, miten universaali vetovoimanlaki toimii, että ajatukset ja tunteet jostain tuovat lisää samaa. He tietävät, että mikään ei voi kestää ilman ylläpitävää energiaa.

Kaikessa on kyse energiasta, ja huomion kiinnittäminen covidiin liittyviin ongelmiin tuottaa sitä runsaasti. Pelko sairauden tarttumisesta. Katkeruus pakkoerosta rakkaisiin, ja suru kuolleista. Stressi maskeista ja masennus eristäytymisestä. Ahdistus tulojen menetyksestä. Viha suljetuista yrityksistä. Mielipaha ehdotuksesta, että matkustaminen ja tietyille alueille meneminen vaatii "rokotuspassin".

Sanotaanpa vähän enemmän tuosta passista. Ajatus tuli niiltä pimeiltä sieluilta, jotka aiheuttivat "pandemian" ja nettoavat mukavasti rokotteiden myynnistä, mutta vain hallitukset voivat määrätä tuon vaatimuksen. Vaikka on mahdollista, että jotkut tekevät niin, tällä hetkellä tuolla ajatuksella ei ole riittävästi vauhtia tullakseen todennäköiseksi. Se voi kuitenkin äkkiä muuttua, jos riittävästi energiaa ohjataan siihen, mikä on nyt vasta harkintaa.

Passi ja muut edellä mainitut tilanteet ovat tosiasioita. Kaikki asiat joita "pandemiaan" liittyy, eivät ole, mutta ne keräävät energiaa tunteistanne ja ajatuksistanne, jotka koskevat niitä. Se, että covid-testit sisältävät Morgellonin taudin kuituja, on vain synkkä keksitty juttu aiheuttamaan huolta. Perusteeton väite, että ihmiset jotka on rokotettu, levittävät sairautta ja tartuttavat ihmisiä, joita ei ole rokotettu, tuo lisänsä huolestusta aiheuttavaan sekoitukseen. Muita tällaisia väitteitä ovat, että virus mutatoituu, rokotetut ihmiset eivät ole suojassa uusilta kannoilta, ja sairausaallot voisivat kestää vuosia.

Jotkut tiedemiehet väittävät nyt, että covid tuli sittenkin infektoituneesta lepakosta. Seurauksena on, että ihmisillä ei ole mitään tapaa estää pandemioita, koska ne alkavat jostain, mikä on kontrolloimatonta. Koronavirus-19 on patentoitu – miten sairas lepakko onnistui tekemään sen?

Monet ihmiset kapinoivat kieltäytymällä käyttämästä maskeja ja olemalla pysymättä kahden metrin päässä kaikista muista, ja niiden määrä kasvaa, jotka tuomitsevat kiivaasti "piikin". Mutta miljoonat ovat innokkaita saamaan sen. He ovat helpottuneita ja kiitollisia, kun on heidän vuoronsa, ja sen myötä tulee tyydyttävä tunne, että on kunnon kansalainen tekemällä se, mikä heille kerrotaan olevan "vastuu yleisestä turvallisuudesta".

Ja lopuksi, jos tietäisimme, milloin totuus "pandemiasta" tulee julki ja milloin se kohtaa loppunsa, huutaisimme sen sellaisella riemulla, että saattaisitte kuulla meidät. Sen voimme kertoa teille, että loppuminen on taattu – kohoavat värähtelyt hoitavat sen.

Rakkaat ystävät, energia siitä ällistyttävästä määrästä reaktioita – positiivisia ja negatiivisia – kaikkeen, mikä liittyy tähän "pandemiaan", jatkaa sitä. Olette jumalaisia täysivaltaisia olentoja eikä teidän tarvitse alistua tähän katalan keinotekoiseen vitsaukseen. Nyt kun olemme vastanneet kysymyksiinne siitä, pankaa se nopeammin loppumaan omia aikojaan vaihtamalla ajatuksenne ja tunteenne siihen, mitä haluatte itsellenne, rakkaille ihmisillenne ja maailmallenne. Kun visualisoitte Maan kulta-valkoisessa valossa, muistatte hengittää syvään, elätte sydämestä ja pyydätte suojelua kaikelta pimeydeltä, myös se lisää mittaamattomasti teidän ja maailman hyvinvointia.

Lähettäkäämme nyt kannustuksen korkeita värähtelyjä kaikille teille, jotka tunnette pettymystä, koska päivät kuluvat ilman merkkiä toiminnasta. Kun hitaampi ja turvallisempi kurssi meni dramaattisen yleisen mielenosoituksen edelle, toimet jotka olisivat tulleet vähitellen pitkällä jaksolla tuon mielenosoituksen jälkeen, ovat nyt oleellinen osa "varasuunnitelmaa".

Tapahtumia jotka eivät ole julkisuudessa, ovat mm. yksilöiden pidätykset monissa maissa; valmistautuminen tuomioistuinoikeudenkäynteihin ja niiden päätekijöiden syyttämiseen, jotka osallistuivat vilpillisiin presidentinvaaleihin USA:ssa; suunnittelusessiot USA:n perustamisesta tasavaltana; vankien pelastaminen maanalaisista tunneleista, mitä seuraa tunneleiden tuhoaminen ja kullan takavarikointi; suunnitelmat köyhtymisen lopettamiseen jakamalla Illuminatin vääryydellä hankittu omaisuus; ja korkean tason neuvottelut ympäristön palauttamisesta. Nämä ja muut kansainväliset ponnistelut ovat merkittäviä askelia eteenpäin monumentaalisessa hankkeessa transformoida elämä maan päällä.

Samaan aikaan kun odotatte eri askeleiden julkista myöntämistä, olkaa vakuuttuneita siitä, että kaikki kehittyy jumalaisessa järjestyksessä ja jumalaisella ajoituksella, neuvonta- ja toimintatehtävissä olevien universaalien perheenjäsenten valppaan katseen alla, niin planeetan ulkopuolella kuin keskuudessanne. Rakkaat veljet ja sisaret, kärsivällisyys, lannistumaton henki ja sen tietäminen, että valo on jo voittanut, on palvellut teitä hyvin ja palvelee edelleen.

Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä pysymisestä kurssissa tänä myrskyisenä aikana Maassa, ja he tukevat teitä ehdottoman rakkauden voimalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >