HomeViestejäSuzanne Ward2.3.2021 - Viesti Matthewilta

2.3.2021 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Aloitetaanpa sanomalla, että kaiken maailmassanne voidaan oikeutetusti sanoa tapahtuvan jumalaisessa järjestyksessä. Suunnitelma elämän transformoimisesta maan päällä ei ole peräisin vain 20 vuoden takaa ja USA:n NESARA-lainsäädännöstä, eikä siitä globaalista rauhaliikkeestä 10 vuotta ennen sitä, joka tunnetaan harmonisena yhdentymisenä. Ne olivat tosiaankin suuria virstanpylväitä, joita kannattaa juhlia, mutta suunnitelma tämän planeetan palauttamisesta Eedeniksi – kauniiksi ja turmeltumattomaksi maailmaksi jossa kaikki elämänmuodot elävät yhdessä rauhanomaisesti ja iloisesti – syntyi lukemattomia vuosituhansia sitten, kun Jumala innosti korkeimman universaalin neuvoston ryhtymään tuohon jumalaiseen tehtävään, kun aika oli oikea.

Pimeyden saavuttua planeetalle jo kauan ennen, kuin sitä kutsuttiin Maaksi, siitä tuli yksi universumin pätevimmistä kouluista sieluille, jotka halusivat kehittyä pois kolmannen tiheyden rajoituksista. Sen seurauksena karmakaruselli pyöri aioneita uudestaan ja uudestaan ja kerääntyvä negatiivisuus vahingoitti planeetan elämää. Gaia, sielu joka ruumiillistui planeettana, oli epätoivoinen ja huusi apua. Rakastaen ja välittäen vaikutusvaltaiset sivilisaatiot vastasivat tuohon kutsuun säteilemällä elämän pelastavaa valoa, ja monia niiden jäseniä, kuten te, alkoi inkarnoitua planeetalle auttamaan Gaian ihmisiä heräämään ja vapautumaan pimeyden hallinnasta. Ikivanha jumalainen suunnitelma kehittyi.

Ja tämä tuo meidät siihen, mitä maailmassanne tapahtuu tällä hetkellä ja mitä on lähihorisontissa. Kansainväliset ponnistelut koko Illuminati-verkoston tuhoamiseksi jatkuvat nopeasti, ja vaikka ei ehkä näytä siltä, että mitään merkittävää olisi tapahtunut sen jälkeen, kun valovoimat USA:ssa poikkesivat suunnitelmasta A, monilla rintamilla toiminta on nopeasti mennyt eteenpäin kurssissa, joka esti mahdollisen kansallisen katastrofin.

On todennäköistä – sanokaamme väistämätöntä – että levottomuusjakso seuraa sitä julkista tunnustusta, että maan hallitusta uudistetaan. Kuten viime viestissämme todettiin, sen täytyy edeltää G/NESARA:n muiden säädösten toteuttamista, jotka vaikuttavat suotuisasti elämään maailmanlaajuisesti, ja vaihto hallinnossa on valovoimien "pääisku" tuossa maassa. Vaikka tuo laki on suoraviivaista lainsäädäntöä, sen ydinolemus on henkinen ja sen tarkoitus on lopettaa pimeyden pitkä hallinta maan päällä.

Tiedämme, miten innokkaana odotatte tuon päivän tulemista ja että haluaisitte tietää, milloin se tapahtuu. Jos tietäisimme, meille olisi ilo kertoa se, mutta emme tiedä. Tämän monumentaalisen hankkeen onnistuminen on ehdottomasti selvää Maan mahdollisuusenergiakentässä ja jo tapahtunut tosiasia jatkumolla, mutta ei ole mitään ehdottomia aikajanoja. Miljardien ajatusten, tunteiden ja tekojen energia sinkoutuu jatkuvasti tuohon kenttään, heijastus kaikesta toiminnasta planeetalla, ja jokin mikä näyttää todennäköiseltä yhtenä hetkenä, saattaa olla tuskin mahdollinen seuraavana. Sen voimme kertoa teille, että lukemattomien energiaserpentiinien ja kietoutuneiden serpentiiniryhmien siksakkaamisesta huolimatta, jatkuvasti voimistuva valo siirtää koko puhdistusprosessia lähemmäs voitokasta lopputulostaan.

Rakkaat sisaret ja veljet, kärsivällisyyttänne on ankarasti koeteltu, kun olette odottaneet kiistämättömiä todisteita merkittävästä muutoksesta parempaan, ja tuona aikana olette kestäneet vastoinkäymisiä ja ylittäneet esteitä. Henkinen vahvuutenne, sinnikkyytenne ja sielutason tietämisenne, jotka ovat mahdollistaneet pysymisenne lujana, auttavat teitä selviämään niistä vaikeista hämmennys- ja vastustuspaikoista, joita on pian edessä. Olkaa pelottomia ja luottavaisia – tiedätte, että valo on voittanut!

Meiltä on kysytty, että vaikka olemme sanoneet useissa viesteissä olevamme epäpoliittisia, miksi olemme puhuneet hyvin paljon politiikasta. Koska siihen maailman kollektiivitietoisuus on ollut fokusoituneena. Sivilisaatio on sidottu hallintojärjestelmiinsä, ja Maan kansat ovat nousseet noita järjestelmiä vastaan – niin tyrannista ja dynastista valtaa kuin korruptoituneita demokratioitakin vastaan.

Kun hallitukset säilyttävät kontrollin jatkamalla pelkoa, pettämistä, sotimista, köyhdyttämistä ja erimielisyyttä, se ei ole poliittinen asia. Siinä on kyse pimeydestä vastaan valo, väärästä vastaan oikea, vankeudesta vastaan vapaus, pahuudesta vastaan hyvyys. Se on rakkauden poissaoloa. Rakkaus on ainoa voima, joka saa aikaan edistymistä henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa, rauhanomaisuudessa, iloisuudessa, terveydessä ja hyvinvoinnissa kaikille, ja pitkään rakkaudeton maailma on ollut Maan ihmiskunnan osa. Säteilemänne valo on ollut korvaamaton panos pitkäaikaisten matalien sortamis-, verenvuodatus- ja epäoikeudenmukaisuusvärähtelyjen muuntamisessa korkeiksi rakkaus- ja valaistumisvärähtelyiksi, jotka ovat harmoniassa sielujen jumalaisen täysivaltaisuuden kanssa. Kaikki tämän universumin valo-olennot kunnioittavat peräänantamattomuuttanne tässä elintärkeässä palveluksessa perheelle maan päällä.

Meitä on myös pyydetty astumaan esiin ja lopettamaan ne vaikeat vastoinkäymiset, joita "pandemia" aiheuttaa ympäri maailmaanne. Rakkaat ystävät, emme voi tehdä sitä. Luojan lain mukaan, Jumalan ja kaikkien sielujen tässä universumissa täytyy kunnioittaa toisten vapaan tahdon valintoja. Sielut jotka ovat pimeydessä, pilkkaavat tuota lakia, ja riippumatta siitä, miten jumalattomasti he ehkä käyttävät vapaata tahtoaan, ei Jumala eivätkä valonsoturit voi estää sitä.

Ainoa poikkeus tuohon kosmiseen lakiin tulee myös Luojalta – ei voisi tulla mistään muusta lähteestä – ja se sallii intervention estämään erään vapaan tahdon toiminnan onnistumisen. Sivilisaatioilla joilla on teknologiaa estää ydintaistelukärkien räjähtäminen avaruudessa, on valtuudet tehdä se, ja ne ovat tehneet tämän hyväksenne yli 10 kertaa. Sen lisäksi kukaan sielu tai sivilisaatio ei saa puuttua minkään yksilön tai sivilisaation vapaan tahdon käyttämiseen.

Kukaan meistä ei voinut estää pimeitä sieluja vapauttamasta laboratoriossa manipuloitua virusta, jonka oli tarkoitus aiheuttaa massiivista kuolemaa, mutta aivan kuten Luoja teki poikkeuksen lakiinsa puuttumattomuudesta asioihin, tässäkin on toinen puoli – lupa toimia Gaian vapaan tahdon valintojen mukaisesti. Se ei halunnut miljardien ihmisasukkaidensa kuolevan tuohon vitsaukseen tai sen ns. rokotusratkaisuun, eikä se halunnut kansansa tulla orjuutetuksi rokoteliuoksiin ohjelmoiduilla materiaaleilla. Se haluaa kuitenkin ihmistensä tietävän totuuden kaikesta, mitä tähän "pandemiaan" liittyy.

Näin ollen Maan ulkopuolisten erikoisjoukkojen tiedemiesten sallittiin merkittävästi vähentää viruksen ja rokotteiden vaikutusta ja poistaa tuo ohjelmointi. Muut valotyöntekijät terveydenhuollossa varoittavat rokotusten vaaroista ja epäsuotuisista vaikutuksista kehoon, mieleen ja henkeen, kun käytetään maskeja, ollaan eristettynä, kouluja ja yrityksiä suljetaan ja matkustuslupaan vaaditaan negatiivisia covid-testejä. Ihmiset ympäri maailmaa tekevät vapaan tahdon valintoja kapinoida noita vaatimuksia vastaan, ja heidän lukumääränsä kasvaa kovaa vauhtia.

Tänä ennenkuulumattomana aikana tässä universumissa, monet vaikutusvaltaiset sivilisaatiot ovat kunnioittaneet Gaian valintoja tavoilla, joihin sen kansat eivät pysty. Ensisijaisesti oli vastaaminen sen avunhuutoon lisäämällä valoa vakauttamaan Maan akseli ja estämään planeettaa sinkoutumasta avaruuteen ja varmaan tuhoutumiseen. Valon jatkuva lähettäminen ja valotyöntekijöiden säteilemä valo tukevat kaikkia toimia ja ohjelmia, jotka perustuvat hyvyyteen. Voitaisiin sanoa, että se puuttuu siihen, mitä pimeät sydämet ja mielet valitsevat, ja se puuttuu. Kuitenkaan valo ei ole ainoastaan aina ollut voimakkaampaa kuin pimeys, vaan myös sen antaminen jatkuvasti suuremmalla voimalla kunnioittaa sitä Gaian valintaa, että sen keho ja asukkaat vapautuvat pimeydestä kaikissa muodoissa.

Kukaan meistä ei voi estää pimeitä sieluja myrkyttämästä ilmakehäänne ja vesiänne aiheuttamaan massoille sairautta ja kuolemaa. Gaia ei halunnut elämänmuotojensa olevan kuolettavan ympäristön kohteena, ja sivilisaatiot joilla on kapasiteettia vähentää saasteiden myrkyllisyyttä, ovat tehneet sitä vuosikymmeniä. Siihen ei voida puuttua, kun pimeät sielut kätkevät totuuksia ja levittävät valheita, mutta Gaian valinnan mukaisesti valon viestintuojat lähettävät totuuksia Maan historiasta ja jatkuvasta vapautumisesta. Ja ihmisiä johdatetaan jatkuvasti suurempina määrinä tämän informaation pariin.

Nyt sitten, jotkut teistä ovat kirjoittaneet vaikeudesta sopeutua niihin energiatasoihin, joille Maa siirtyy ylösnousemuspolullaan. Toiset kirjoittavat, että on stressaavaa yrittää erottaa, mikä informaatio on totta ja mikä ei ole. Todetaanpa siis uudestaan se, mitä on annettu aiemmissa viesteissä.

Tilapäisinä reaktioina uusiin energiatasoihin voi olla väsymystä, heikkoutta, kouristelua, huimausta, pahoinvointia, päänsärkyä ja nivelsärkyä. Tiedostakaa, että ne voivat olla myös sairauden oireita, ja jos vaivat pitkittyvät tai pahentuvat, on viisasta konsultoida jotain terveydenhoitoammattilaista, mieluummin sellaista joka hoitaa kokonaisvaltaisesti.

Edellä mainittuja oireita helpottamaan, nukkukaa mahdollisimman paljon ja juokaa paljon vettä. Syökää hedelmiä, vihanneksia, viljatuotteita ja palkokasveja, ruokia jotka sisältävät eniten valoa – mitä enemmän valoa keho sisäistää, sitä helpommin se sopeutuu energia-aaltoihin. Jos ruokavalionne ei ole vegetaarinen tai vegaaninen, syökää vähemmän lihaa ja luopukaa kaikista ruuista, joita on lannoitettu tai prosessoitu kemikaaleilla. Ne ovat haitallisia kehon kemialle.

Kehon terveyttä ei voi erottaa mielen ja hengen terveydestä, ja kuluneena vuotena olette käsitelleet kohtuutonta mentaalista ja tunnepainetta, jota "pandemia" on aiheuttanut. Älkää turvautuko masennuslääkkeisiin tai piristeisiin. Ne ovat kemikaaleja, jotka pahentavat sairautta häiritsemällä kehon itseparannusmekanismeja. Ja nyt kenties vielä enemmän kuin tähän saakka, virkistymisaika on tärkeää. Viettäkää aikaa yksin, jotta muiden energia ei vaikuta omaanne, ja olkaa ulkona luonnossa mahdollisimman usein. Tehkää joogaa tai muita harjoituksia, meditoikaa, kuunnelkaa rauhoittavaa musiikkia, lukekaa runoutta ja kepeitä tarinoita, katselkaa huvittavia elokuvia tai valaisevia dokumentteja ja sallikaa sielunne taiteellisuuden tulla ilmaistuksi jossain itseänne inspiroivassa muodossa. Hymyileminen on yksinkertaisin piristysruiske kohottamaan henkeä, tarpeessa olevien auttamisella on sama vaikutus ja eläinkumppanit voivat olla parhaita auttajianne.

Erityisesti silloin kun informaatio on ristiriitaista – ja hyvin paljon siitä on – etsikää vastauksia sisältä. Totuus tiedetään aina sielutasolla. Se saavuttaa tietoisuuden, kun hengitätte syvään sisään, hengitätte hitaasti ulos, raivaatte lempeästi ajatukset pois ja annatte tulla kuvia tai sanoja, jotka ilmaisevat, onko kyseessä oleva informaatio totuudenmukaista vai valheellista. Tai tuntemuksia voi tulla sydäntilaanne – kuten Jumala sanoi: "Sydän on sielun sija." Jos tuntemus on hienoista kohottavaa liikettä tai epätavallista keveyttä, informaatio on hyvin todennäköisesti totuudenmukaista. Jos tunnette vastustusta, kenties pienen nykäisyn tai kovettumisen tunteen, hyvin todennäköisesti informaatio on valheellista.

Uteliaisuuden energialla on paljon vähemmän voimaa kuin sen informaation energialla, joka teidän on tärkeää tietää, ja ainoastaan jälkimmäinen saavuttaa tietoisuuden juuri mainituilla tavoilla. Ja suljettu mieli hyväksyy vain informaation, joka sopii siihen, mitä uskotaan. Emme puhu arvoista tai periaatteista, jotka ovat osa sielun opastusjärjestelmää, vaan ainoastaan keinoista jolla totuus voidaan erottaa valheesta.

Rakas perhe, on luonnollista unohtaa suuri osa siitä, mitä olette lukeneet tai kuulleet vuosienne aikana, ja jo pitkään olette peittyneet informaatioylikuormaan. Mutta pitäkää kuitenkin aina mielessä, että kaikki tämän universumin valo-olennot tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla Maa-matkanne joka askeleella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >