HomeViestejäSuzanne Ward1.10.2020 - Viesti Matthewilta

1.10.2020 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Kun Maa kiertää aina vain kevyemmille energiatasoille ylösnousemuskurssissaan, feminiinienergia siirtyy lähemmäs maskuliinienergiaa, joka on hallinnut maailmassanne vinoutuneesti pitkän aikaa. Viimeksi mainitun pääominaisuus on luonteeltaan aggressiivisesti kontrolloivaa, ja sitä pehmentää ensin mainitun lempeä ja myötätuntoinen vahvuus.
 
Jotta sivilisaatio voi elää harmonisesti ja kasvattaa henkistä ja tietoista tiedostamistaan, feminiini- ja maskuliinienergioiden täytyy tulla tasapainoon, ja sitä nämä energiat ovat tekemässä. Prosessin tämä vaihe asettaa olosuhteet ja tilanteet linjaan Gaian jumalaisen suunnitelman kanssa, joka sillä on planeettakeholleen ja kaikille sen elämänmuodoille.
 
Henkilökohtaisella tasolla, feminiinienergian sisäänvirtaus tuo lisää selkeyttä kasvavalle määrälle sielun tai totuuden etsijöitä. Maailmanlaajuisessa mielessä, sisäänvirtaus motivoi myötätunnon ja avun antamiseen niille ihmisille ja eläimille, joihin katastrofaaliset tapahtumat vaikuttavat enemmän kuin koskaan ennen planeetan historiassa.
 
Energiakolikon toisella puolella on kaksi globaalia konfliktialuetta, joissa näkyy vastustusta feminiinienergialle, joka "laimentaa" maskuliinisuutta. Toinen alue ei ole julkisesti näkyvä: Illuminatin yritys pitää kiinni peruuttamattomasti "repaloituneen" valtansa jäänteistä. Vaikka jotkut jättivät laivan jokin aikaa sitten ja jotkut yrittävät neuvotella tiensä ulos syytteeseenpanon antamalla todisteita toisia vastaan, ja jotkut pakenevat muihin maihin, toivoen välttämänsä syytteeseenpanon, niin huipulla olevat ja monet heidän käskyläisistään ovat edelleen taistelussa. Ennen pitkää hekin näkevät, että heidän aikansa on tullut.
 
Toisella alueella on kolme yhteiskunnallista ongelmaa, ja ne ovat näkyviä. Yksi on, että sen rauhanomaisen liikkeen joka pyrkii lopettamaan systeemisen rasismin kaikissa vahingollisissa muodoissaan, on ottanut hallintaansa yksilöt, joille Illuminati maksaa väkivallasta ja tuhoamisesta. Tavoitteena on heittää tuo liike roskapönttöön. Sitä ei tapahdu – rasismin ja muun kiihkoilun loppu maan päällä on ennalta määrätty.
 
Toinen ongelma on monien maiden kansalaisten kapinointi sortavaa hallitusta vastaan, ja joissain maissa naisten yritys lakata olemasta miesten omaisuutta. Niiden polut siksakaavat jonkin aikaa, kun hallitsijat sivuuttavat heidän vaatimuksensa, mutta lopulta he vapauttavat itsensä diktaattoreista, tyranneista ja kulttuurillisesta alamaisuudesta.
 
Kolmas ongelma liittyy myös hallintoon, väestönosien kulkiessa ideologisesti vastakkaisiin suuntiin. Politiikka on aina ollut sotimisen, julmuuden, myllerryksen ja hävityksen ydinsyy maan päällä – maskuliinienergian alemmat värähtelyt mahdollistivat, että pimeys muutti johtajat jumiksi ja ahneiksi vallankäyttäjiksi. Mikään poliittinen puolue ei missään maassa ole koskaan ollut vapaa itseä palvelevista jäsenistä ja ulkoisesta pimeästä vaikutuksesta, mutta feminiinienergian korkeat värähtelyt tukevat ponnisteluja sen muuttamiseen. Nuo ponnistelut myös onnistuvat.
 
Kiinnijääminen kannattajien palopuheiden ja riitaisten vaalien draamaan on energian haaskausta. Rakkaat ystävät, ohjatkaa energianne Maan visualisoimiseen kulta-valkoisessa valossa ja antakaa sydämenne mantran olla "rakastakaa toisianne". Valonne säteilee niitä korkeita värähtelyjä, jotka vievät tavallista kansaa kohti maailmaa, jossa on perustana rakkaus. Teillä ja miljoonilla muilla valotyöntekijöillä jotka eivät määrittele itseään sellaiseksi, on tietoa, sisäistä opastusta ja henkistä vahvuutta inspiroida kansaa yhdistymään ja siirtymään yhtenä tuohon suuntaan.
 
Kyse ei ole siitä, ettei heillä ole noita kykyjä itsellään – heillä on, ne ovat sielun ominaisuuksia – mutta he eivät tiedä sitä, joten he eivät voi ottaa niitä käyttöön. Te olette kulkeneet itsen löytämisen matkaa paljon, paljon pidemmälle kuin he. Siitä syystä teidät valittiin ja monia, jotka myös ilmoittautuivat vapaaehtoiseksi Maan sivilisaation kohottamiseen, ei valittu. Kun navigoitte kuoppaisia paikkoja edessä olevalla tiellä, voitte tehdä sen itseluottamuksen ja optimismin kera.
 
Ihmiset jotka taistelevat kaikenlaisia epäoikeudenmukaisuuksia vastaan, tietävät kuitenkin, että heillä on rohkeutta, sisukkuutta ja sitoutumista aatteeseensa. Lähettämällä valoa autatte vahvistamaan heidän liikkeitään ja kaikkia muita, jotka perustuvat oikeuteen. Teidän ei tarvitse olla juoksuhaudoissa heidän kanssaan sen tekemiseksi – teidän täytyy pelkästään olla, kuka olette.
 
Nyt sitten, valtavirtamedia pitää "pandemiaa" uutiskärjessä, koska siitä vastaavat yksilöt tuntevat vetovoimanlain, ja he tarvitsevat kollektiivisten ajatusten ja tunteiden energiaa ylläpitämään covid-vitsauksen. "Tilastopiikit" ja "toinen aalto" mainitaan säännöllisesti ylläpitämään maailman huomio ja herättämään pelkoa. Olkaa kilttejä, ja olkaa piittaamatta covid-uutisista ja käyttäkää tuota universaalia lakia fokusoituen siihen, mitä haluatte itsellenne ja koko Maalle.
 
Meiltä on kysytty, mitä tapahtuu ihmisille, jotka kuolevat tuohon ihmiskäsin tehtyyn sairauteen tai johonkin muuhun ihmiskäsin tehtyyn tapahtumaan. Maan sivilisaatiolle se on sama asia, kuin mistä tahansa muusta syystä johtuva kuolema. Tilanne on merkittävästi erilainen sieluille, jotka tulivat vapaaehtoisesti Maa-elämään auttamaan Maan sivilisaatiota, mutta sama pätee myös kuolemaan mistä tahansa syystä. Heillä oli vaihtoehtoja, aivan kuten teillä on, joten puhutaanpa teidän vaihtoehdoistanne, sitten kun tämä elämä loppuu.
 
Ehkä menette suoraan kotimaahanne ja jatkatte sitä elämää, jonka keskeytitte. Jos matkalla haluaisitte käydä Nirvanassa henkilöiden luona, jotka olivat teille rakkaita tässä elämässä, voitte tehdä sen, ja jos päätätte jäädä sinne pidemmäksi aikaa, sekin on ok. Korkealle kehittyneiden maailmojen asukkaat lomailevat usein siellä, koska se tunnetaan yhtenä kauneimmista, aktiivisimmista ja monimuotoisimmista henkimaailmoista tässä universumissa.
 
Tai ehkä haluatte tavata jälleen rakkaita ihmisiä muista elämistä, missä tahansa he ovatkin tässä universumissa. Jos kulkeminen galaksissa avaruusaluksella viehättää, voitte matkustaa sillä tavalla, tai tehdä sen astraalisesti tai ajatuksennopeudella. Jos haluaisitte jakaa matkanne fyysisessä elämässä olevien sielujen kanssa, joihin teillä oli rakkausside, he voivat liittyä seuraanne yhteensopivalla värähtelytasolla nukkuessaan.
 
Yksi vaihtoehto on inkarnoitua maailmaan, joka tarjoaa uusia kokemuksia ja kasvutilaisuuksia. Ja jos tunnette vetoa auttaa toista kolmannen tiheyden sivilisaatiota nostamaan tietoista ja henkistä tiedostamistasoaan, tietysti voitte seurata sydäntänne ja tehdä sen.
 
Teitä ei ole rajoitettu yhteen tai kahteen vaihtoehtoon tai mihinkään määrään. Rakkaat veljet ja sisaret, kun tehtävänne Maassa on valmis, voitte tehdä mitä vain, mikä antaa teille iloa ja täyttymystä!
 
Kenties Illuminati tuntee, ettei covid anna tarpeeksi pelkoenergiaa elättämään heitä, ja siitä syystä he levittävät "huhua" – kuten yksi lukija ilmaisi sen – että jokin uhkaava sivilisaatio tunkeutuu Maahan. Lähes vuosisadan se on ollut viimeinen keino Illuminatin agendassa. Heidän alkuperäinen suunnitelmansa oli tuoda "pieniä harmaita" maanalaisista majoitustiloistaan pintaan, mutta nuo olennot kieltäytyivät osallistumasta tuohon petokseen. (Viestiin 20.11.2017 sisältyy, miksi pienet harmaat tulivat Maahan ja ovat edelleen täällä.)
 
Illuminatilla on aina vaihtoehtoisia suunnitelmia siltä varalta, ettei ensimmäinen toimi aiotusti, ja tässä tapauksessa varasuunnitelma on hologrammituotanto. Maan valvojat Nirvanassa sanovat, että Illuminati on sellaisessa sekasorrossa, etteivät he onnistu teknologisesti niin laajassa hankkeessa. Kuitenkin tiedämme, että he ovat riittävän epätoivoisia yrittääkseen, ja jos he tekevät sen, avaruusmiehistöt taivaallenne varmistavat, että tuo yritys epäonnistuu. Tai kenties he tarjoavat teille ainutlaatuisen viihdyttävän spektaakkelin.
 
"Eräs lukemani artikkeli viitaa Maahan vankilaplaneettana, muttei selitä syytä. Kysy Matthewilta tästä." Ensin sanomme, ettei Maa ole nyt vankilaplaneetta, ja puhumme mielellämme tästä tärkeästä osasta maailmanne historiassa.
 
Kun sivilisaatio putosi syvälle kolmanteen tiheyteen, sen matalat värähtelyt vetivät puoleensa pimeitä voimia, sitä negatiivisten ajatusmuotojen voimakasta voimakenttää, joka kuljeskelee ympäri universumia ja tekee sivilisaatioista, joilla on minimaalinen henkinen tietoisuus, omia sätkynukkejaan.
 
Planeetta joka nyt tunnetaan Maana, ei ollut ainoastaan yksi Jumalan suosikkipaikoista, vaan se on esittänyt myös oleellista roolia tässä universumissa siitä lähtien, kun Nirvanasta tuli sen henkimaailma. Aikakaudella jolloin valon ja pimeyden soturit sotivat raivokkaasti universumin herruudesta, Nirvana ja muita turvasatamia kanssaluotiin haavoittuneille valonsotureille lepäämistä ja toipumista varten. Kun sitä ei enää tarvittu tuohon tarkoitukseen, Nirvanasta tuli henkimaailma, kuten myös monista muista turvapaikoista.
 
Koska valoenergia henkiulottuvuuksissa on vankkumatonta, antamaan asukkaille puhtautta, rauhallisuutta, harmoniaa ja tietoista selkeyttä, nuo ulottuvuudet ovat henkisiä voimakenttiä, jotka palvelevat universumin maadoittumiskohtina. Niiden luotettavan vakaa valo tasapainottaa ulkoiset elementit ja pitää aurinkokunnat pyörimässä vakaalla vakiovauhdilla.
 
Sätkynukkesivilisaatiot ovat hävittäneet planeettoja, ja Nirvanan erottamattomuus Maasta teki välttämättömäksi suojata Gaian keho tuollaisilta sivilisaatioilta. Sähkömagneettiverkko jonka läpi avaruusaseet eivät voisi tunkeutua, rakennettiin Maan ympärille, mikä laittoi sen suojaavaan "vankilaan".
 
Mutta eristäminen piti sen sivilisaation myös pimeässä henkiseen ja tietoiseen tiedostamiseen liittyen, ja heidän julmuutensa toisiaan ja eläimiä kohtaan sekä sen aiheuttama pelko loivat jatkuvasti negatiivisuutta. Lopulta kumuloitunut negatiivisuus himmensi planeetan valoa siinä määrin, että jäljellä oli vain hieman elinkykyisyyttä.
 
Gaia huusi apua, ja Jumala valtuutti mahtavat sivilisaatiot säteilemään massiivisia valomääriä pelastamaan Maan elämän. Tuo valo hajotti "vankilaverkon" ja kehittyneet olennot rakensivat planeetan ympärille niin voimakkaan valoverkon, ettei mikään pimeä sivilisaatio voinut edes lähestyä sitä. Valo on kaunistus sivilisaatioille, jotka ovat pimeydessä, aivan kuten se on yksilöille, joista tulee pimeyden sätkynukkeja.
 
Rakas perhe, näin elintärkeää valo on – pitäkää omanne loistamassa kirkkaasti!
 
Kaikki tämän universumin valo-olennot kunnioittavat teitä ja tukevat ehdottomalla rakkaudella Maa-matkanne joka askeleella.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >