HomeViestejäSuzanne Ward13.3.2020 - Viesti Matthewilta

13.3.2020 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
13.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Toiminta Maan mahdollisuusenergiakentässä on myrskyisämpää kuin millään muulla jaksolla planeetan historiassa, ja se on ymmärrettävää. Koskaan ennen sivilisaatio ei ole ryhtynyt transformoimaan omaa maailmaansa.
 
Ne iänikuiset järjestelmät jotka sallivat muutaman kontrolloida massoja, kitketään pois tekemään tilaa uusille järjestelmille, jotka palvelevat kaikkien elämänmuotojen parasta etua tällä planeetalla. Kun prosessi jatkaa kääntymistä tähän suuntaan – ja se on vakaassa liikkeessä eteenpäin – olette hyvin valmistautuneita voittamaan kaikki ne haasteet, joita saatatte kohdata matkan varrella.
 
Niistä miljoonista sieluista jotka ilmoittautuivat vapaaehtoiseksi auttamaan Maan ihmisiä tämän hankkeen hoitamisessa, jonka laajuus ja vauhti on universaalisti ennenkuulumaton, vain vahvimmat ja kokeneimmat valittiin. Te olette heidän joukossaan.
 
Kaikille jotka ovat kysyneet, milloin mullistukset loppuvat heidän omissa maissaan, voimme sanoa vain, ettemme tiedä. Kyse ei ole vain siitä, ettei mikään ole kentässä tarpeeksi selvää antaaksemme "parhaan arvauksen", vaan se mitä tapahtuu tässä hetkessä, muuttuu jo seuraavassa, kun miljoonien uusien ajatusten, tunteiden ja toimien energia rekisteröidään. Eikä ole tapaa määrittää edes jollain täsmällisyydellä mitään kohtaa lineaarisessa ajassa, koska tosiasiassa "aika" on energiatasoja, ei kalenterinne päivämääriä.  
 
On loogista, että konfliktin ratkaisu ja järjestys tulee nopeammin maihin, jotka ovat periaatteessa vakaita, mutta koska energiaa ei voi rajata valtakunnallisiin rajoihin, parannus jossain vaikuttaa tilanteisiin kaikkialla. Vaikkei tämä ole pian ilmeistä maissa, jotka ovat eniten mullistuksessa, myöhemmin on.
 
Nyt puhumme kysymyksistänne niihin sekaviin signaaleihin liittyen, joita antavat monet koronaviruksesta raportoivat lähteet. Jatkuvassa informaatiopommituksessa tästä sairaudesta on väistämättä epäjohdonmukaisuuksia – vanhentuneita tai vääriä raportteja positiivisten, negatiivisten ja tuloksettomien testitulosten lukumäärästä, ja sama koskee kuolleiden määrää ja pelolla ladattua spekulointia siitä, mitä saattaa olla edessä.
 
Jokin tarttuva sairaus seuraa luonnostaan lukemattomia kaupungin sisäisiä, maan sisäisiä ja kansainvälisiä matkustajia. Näin ollen ei ollut odottamatonta, että virus leviäisi kauas Kiinan ulkopuolelle. Kuitenkin tätä sairautta vahingoittavampaa yhteiskunnalle on se pelko, jota siitä luodaan, sekä kiinalaisten ihmisten osoittaminen sormella kaikkialla, missä heitä asuu.
 
Kyllä, voidaan sanoa, että pelkoa "voimistavat äärimmäiset toimenpiteet", kuten suurien paikallisten tapahtumien sekä lentojen peruuttaminen, koulujen sulkeminen, potilaiden laittaminen karanteeniin ja kaikkien testaaminen, jotka ovat saattaneet altistua niille yksilöille, joilla myöhemmin diagnosoidaan tämä virus. Nuo varotoimet ovat järkeviä rajoittamaan sairauden leviämistä mahdollisuuksien mukaan, ja niiden pitäisi vähentää ahdistusta, ei lisätä sitä.
 
On hyödyllistä, että terveydenhoitoammattilaiset korostavat, ettei ole syytä paniikkiin. He selittävät ne yksinkertaiset toimenpiteet, jotka auttavat ehkäisemään tuon sairauden saamista, jonka oireet ovat tavallisesti lievät, ja että ihmiset joilla on terveysongelmia, ovat altteimpia, ja verrattuna virustartunnan saaneiden määrään, kuolemien määrä on hyvin alhainen. Emme millään muotoa vähättele, vielä vähemmän ylenkatso, tähän liittyviä runsaita tunteita kysymällä: missä on samanlainen huoli niistä monista, monista tuhansista jokapäiväisistä kuolemista, jotka johtuvat nälkiintymisestä, sotimisesta, perhe- ja sattumanvaraisesta väkivallasta, liikenneonnettomuuksista, itsemurhista tai aliarvoisiin elinolosuhteisiin liittyvistä kroonisista sairauksista?
 
Meidän näkökulmastamme vaikuttaa siltä, että ihmiset pitävät niitä häiriöitä, joita koronavirus aiheuttaa aikataulutetulle toiminnalle, matkustamiselle sekä paikalliselle ja kansainväliselle kaupalle, yhtä merkittävänä kuin terveyshuolia.
 
Ja kyllä, se mitä sanoimme viime kuukauden viestissä, pitää paikkansa: koronavirus ja kaikki siihen liittyvä huomio kuivuvat kokoon, ja kaikkien muiden toimien tapaan joita pimeät sielut ovat keksineet, myös heidän suunnittelemansa ja vapaaksi päästämänsä sairaudet päättyvät.
 
Olemme usein kehottaneet teitä lähettämään rakkaus-valoa pimeille sieluille, koska universaalin perheemme kaikista jäsenistä he tarvitsevat sitä epätoivoisimmin. He aiheuttavat kamalia olosuhteita maailmanlaajuisesti, koska heiltä puuttuu tuo energia, sitä kipinää lukuun ottamatta, joka on heidän elämänvoimansa.
 
Jotkut teistä ovat kysyneet, onko jokin tapa lähettää vain rakkaus-valon valoaspektia yksilöille, jotka tekevät kammottavia asioita. Ei ole, rakkaat ystävät – rakkautta ja valoa ei voi jakaa kahteen osaa. Vaikka voitaisiin sanoa, että valo on sielun rakenne ja rakkaus on sielun kyky, niitä ei voi erottaa yhtään sen enempää, kuin sielua voidaan erottaa Jumalasta ja Luojasta.
 
Monta vuotta sitten, kun äidilläni oli vaikeuksia lähettää valoa yksilöille, jotka aiheuttavat suurta kärsimystä toisille, kerroimme hänelle tämän:
 
Äiti, sinä sytyttäisit taskulampun opastamaan jonkun epävarmuuden ja ahdistuksen pimeydestä polulle, jossa hän on luottavainen ja turvattu, eikö niin? Nuo sielut ovat eksyneet ja he pelkäävät ja kompuroivat. Älä ajattele heitä heidän tekoinaan, vaan ajattele sitä, mitä haluat maailmaan! Ajattele ystävällisyyttä, avuliaisuutta, oikeudenmukaisuutta ja jakamista. Ajattele maailman ihmisten elämistä harmoniassa, rauhanomaisuudessa ja rakkaudessa, ja lähetä niitä ajatuksia noille sieluille pimeydessä.
 
Rakkaus-valon lähettäminen koko Maalle saavuttaa kaiken elämän planeetalla. Tämä kosmoksen suurin voima tuo rauhallisuutta ja yhteistyötä ihmisten keskuuteen ja inspiroi elämään harmoniassa koko luonnon kanssa.
 
Meiltä on myös kysytty, miten lähetetään valoa ihmisille, jotka ovat rakkaita teille. Teidän täytyy vain ajatella heitä välittäen ja rakkaudella. Siinä ei synny sekaannusta, ketä te tarkoitatte – ajatuksenne ja tunteenne heistä toimivat kuin posti- tai sähköpostiosoite ja ne menevät suoraan heille, jotka haluatte saavuttaa.
 
Tämä on hyvä kohta sanoa, että rukousta ei ymmärretä kunnolla. Rukous on tosiaankin erityisajatuksia rakkaasta ihmisestä sekä uskonnollisia "runoja" ja siunauksia aterialla, mutta se on paljon, paljon enemmän. Rukousta on jokainen ajatuksenne, tunteenne, aikomuksenne ja tekonne – elämänne on jatkuvaa rukousta. Teillä on sanonta: "Varo, mitä rukoilet, saatat saada sen." Kyllä! Universumin fysiikka, vetovoimanlaki, toimii jatkuvasti.
 
Silloinkin kun ajatuksenne ja tunteenne ovat positiivisia, tulos ei ehkä ole, mitä haluatte. Sanotaan vaikka, että rukoilette vakavasti sairaan rakkaanne toipumista. Sielusopimukset menevät rukousten ja asiantuntevan lääketieteellisen hoidon edelle, eikä kukaan osallinen tiedä, mitä tuon henkilön sopimuksessa on.
 
On myös toinen tekijä. Hätääntyneiden tunteiden kera rukoileminen pirstoo energianne, ja aikomanne parantavan energian lähettämisen sijasta, lähetätte rakkaalle ihmiselle päinvastaista. Mitkä tahansa olosuhteet ovatkin, suotuisin rukous joka lähetetään tyynesti, on omaksi ja toisen korkeimmaksi hyväksi.
 
Meiltä on myös kysytty, miten voi imeä valoa. Tätä tapahtuu automaattisesti olemalla avulias, myötätuntoinen, rehellinen, antelias, anteeksiantava – elämällä hurskaasti. Jumala sanoi sen vielä yksinkertaisemmin: olkaa ystävällinen.
 
Annamme nyt myös toisen tavan imeä valoa. Joulukuun 2019 viestissä puhuimme puista ja näiden sielujen antamasta arvokkaasta avusta. Äskettäinen viesti Isoäideiltä joiden viisautta julkaistaan "Net of Light" -sivustolla, koski puita. Saimme luvan sisällyttää viestiimme tuon kohdan:
 
"Luotte nyt läheisen suhteen puihin, yhdistytte taas puuperheeseen. Jatkakaa sitä. Jatkakaa ajan viettämistä puiden kanssa, kuunnellen ja vastaanottaen niiltä, samalla kun te vuorostanne kunnioitatte niitä.
 
Puiden elämänvoima harmonisoituu oman elämänvoimanne kanssa, ja kun se tapahtuu, näette asiat eri tavalla. Ymmärrätte enemmän ja ymmärrätte eri tavalla kuin ennen. Antakaa puiden opettaa teitä. Kutsukaa niitä ja kertokaa niille, että olette innokas oppija – kertokaa niille, miten paljon haluatte oppia.
 
Avautukaa joka päivä jollekin puulle. Menkää koskettamaan sitä, rakastakaa sitä ja kutsukaa Valoverkkoa yhdistymään sen kanssa. Kysykää sitten muutaman minuutin kuluttua: "Mitä voin tehdä hyväksesi? Mitä haluat minun tietävän?" Tehkää tästä yhteydestä puun kanssa tapa, uusi tapa elää. Tämä kommunikointi puun kanssa avaa teille maailman, se hävittää ihmisylimielisyytemme ja herättää teidät yhteyteen kaikkien puiden kanssa. Ottakaa tämä tehtäväksenne ja suorittakaa se uskollisesti. Aloittakaa, ja näette pian eron elämässänne." netoflight.org
 
Rakas perhe, maailmassanne on aina paljon enemmän ystävällisyyttä, apua, kauneutta ja rakkautta, kuin ehkä oivallatte, erityisesti sekasorron ja hämmennyksen aikoina, kuten nyt. Olkaa hilpeä/iloinen (suom. huom. sananmukainen käännös "valosydäminen"), jotta säteilemänne energia auttaa karkottamaan nuo tunteet toisista.
 
Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä vakaasta omistautumisestanne auttaa Maan ihmisiä heräämään ja siirtymään eteenpäin ilmentäen planeetan kultaisen ajan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >