HomeViestejäSuzanne Ward11.2.2020 - Viesti Matthewilta

11.2.2020 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
11.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Ilmaisemme syvän kiitollisuutemme sille valotyöntekijälle, joka oli viestiryhmämme omistautunut moderaattori 12 vuotta, sekä omistajalle ja tekniselle henkilökunnalle, jotka tarjosivat yrityksensä palvelua, kun Yahoo lopetti ryhmien isännöinnin. Äitini pitää kaikkia näitä rakkaita sieluja "enkeleinä maan päällä" – ja he tosiaan ovat sitä!
 
Puhutaanpa nyt täysin eri aiheesta – koronavirukseen liittyvästä huolesta. Tämä laboratoriossa suunniteltu virus on voimakkaampi kuin edeltäjänsä – lintuinfluenssa, sikainfluenssa, N1H1 ja SARS – mutta se ei onnistu yhtään niitä paremmin maailmanlaajuisen pandemian aiheuttamisessa.
 
Maanulkopuoliset vapaaehtoiset jotka elävät keskuudessanne, vähensivät kovasti koronaviruksen voimakkuutta, aivan kuten he tekivät sen edeltäjille. Näin ollen sen sijaan, että se olisi vaarallinen miljoonille – jopa miljardeille, kuten oli tarkoitus – tämän viruksen oireet ovat suhteellisen lieviä. Monilla tuhansilla on sairaustartunta tai flunssamaisia oireita, mutta ainoastaan ne joilla on vakavasti heikentynyt immuunijärjestelmä, tulevat niin sairaaksi, etteivät he toivu.
 
Pimeiden sielujen yritysten estäminen tuossa mielessä ei ole heidän vapaan tahtonsa kieltämistä – he voivat edelleen suunnitella, varastoida ja vapauttaa uusia viruksia. Kuitenkin sen jälkeen kun Ebola ja AIDS olivat jokseenkin niin tuhoisia ja pelkoa aiheuttavia, kuin Illuminati tarkoitti, Gaia teki oman vapaan tahdon valintansa: sen väestö ei enää kohtaisi massasairastumista ja -kuolemista sairauksiin, jotka on luotu siihen tarkoitukseen. Sen valintaa kunnioittaen, Jumala valtuutti vapaaehtoisia tekemään kaikista seuraavista viruksista mahdollisimman harmittomia.
 
Median "pandemiapelko" on hyvin samanlaista julkisuutta, jota annettiin Illuminatin aiemmille yrityksille aiheuttaa paniikkia ja kuolemaa maailmanlaajuisesti. He ovat sinnikkäitä, mutta saman kauhean asian kokeileminen toistuvien epäonnistumisten jälkeen on epätoivoinen liike. He tarvitsevat pelkoenergiaa polttoaineeksi ja heidän uusimman viruksensa oli tarkoitus antaa sitä suuria määriä pitkän aikaa, mutta pelko ja mediahype lässähtävät, aivan kuten heidän aiemmissa "pandemioissaan".
 
Silti yhteiskunnan täytyy alkaa ajatella: "Miten viruksia voi yhtäkkiä putkahtaa tyhjästä?" Lääketieteellinen järjestelmänne tietää, etteivät virukset harhaile ilmassa vuosia ennen iskemistään, ja Illuminati tietää, että heidän käskyläisensä ottavat viruksia varastosta ja laittavat niitä rokotteisiin tai liuoksiin, joita suihkutetaan matalalla lentävistä lentokoneista. Kuten kaikki muutkin teot, jotka perustuvat pimeään aikomukseen, tämä kohtaa loppunsa.
 
Mitä USA:n vaaleihin tulee, niin kerromme teille sen, mitä olemme havainneet Maan mahdollisuusenergiakentässä. Energiaserpentiinit ehdokkaiden ympärillä kaikissa osavaltio- ja kansalliskilvoissa siksakkaavat jatkuvasti, koska kaikkien heidän ilmaisemat värähtelyt sekä kollektiiviset ajatukset ja tunteet heistä muuttuvat jatkuvasti. Useimmat serpentiinit jotka olivat heikkoja alussa, ovat menettäneet maaperänsä, kun taas toisten vahvuus on huomattavasti lisääntynyt. Jotkut serpentiinit jotka olivat voimakkaita alussa, ovat heikentyneet, eikä mikään kaikista niistä serpentiineistä jotka ovat vahvoja tällä hetkellä, ole kehittynyt tilassaan pysyvästi "mahdollisesta" "todennäköiseen", mikä edeltää liikevoimaa, joka voisi johtaa "varmuuteen".
 
Puhumme kysymyksistänne ja kommenteistanne, jotka liittyvät ylösnousemukseen, summaamalla aiempien viestien informaation ja yhdistämällä pisteet. On tärkeää ymmärtää ylösnousemus, koska se on jokaisen sielun tavoite jokaisessa elämässä, muttemme millään muotoa sano, että havaintotapamme kumoaa muut näkemykset.
 
Näemme ylösnousemuksen prosessina, ns. "keskeneräisenä", ja se koostuu lukemattomista tapahtumista kahdella rintamalla. Maan matka enenevästi kevyemmille energiatasoille on planetaarinen ylösnousemus, ja yksilöiden edistyminen tai kehittyminen henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa on henkilökohtainen ylösnousemus.
 
"Tiheys" pätee myös näihin kahteen tilanteeseen. Vaikka ulottuvuutta käytetään usein merkitsemään tiheyttä, käytämme jälkimmäistä termiä, koska se määrittelee täsmällisesti fyysisen olennon massan tai paikan sekä sielun evoluutiostatuksen, kun taas ulottuvuus viittaa erityyppisiin mittareihin. Eikä energialla ole rajoja. Me ja muut valon viestintuojat käytämme numeroita merkitsemään vain sielun kehittymistä tai siirtymistä statuksessaan sekä kehittymistä tai taantumista jossain fyysisen massan paikassa.
 
Esimerkkinä näiden erosta, Gaia – sielu joka inkarnoitui planeettana, jota kutsutaan nyt Maaksi – ja sen keho on peräisin korkeasta viidennestä taajuudesta. Gaia säilytti kehitysstatuksensa koko ajan, kun sen keho putosi alaspäin, syvälle kolmanteen tiheyteen paikkamielessä sen negatiivisuuden vuoksi, jota aiheutti ihmisten julmuus toisiaan ja eläimiä kohtaan.
 
Joitain kehittyneitä sieluja ruumiillistui planeetalle noina pitkinä aikakausina, mutta väestö oli tietämätön noista muutamasta henkisesti ja tietoisesti kehittyneestä visionääristä. Tämä tarkoittaa, että henkilökohtainen ylösnousemus ei liity ainoastaan käsillä olevaan aikaan – sitä on tapahtunut siitä lähtien, kun tämä universumi asutettiin.
 
Lisäksi, kaikki sivilisaatiot jotka ovat kehittyneet tietoisesti ja teknologisesti, eivät ole kasvaneet henkisesti, ja sivilisaatioilla jotka ovat syvällä kolmannessa tiheydessä, on vähän tai ei lainkaan tietoisuutta noista kolmesta evoluutiotyypistä.
 
Niinä aioneina jolloin planeetta oli vankina tiheyden syvyyksissä, Gaia käytti valoaan pitääkseen kaikki elämänmuotonsa hengissä. Noin reilu 80 vuotta sitten, kun ei ollut enää riittävästi valoa planeetan selviytymiselle, Gaia huusi apua. Välittömästi Jumala valtuutti sivilisaatiot, jotka olivat kehittyneet korkealle kaikissa evoluutiotyypeissä, säteilemään massiivisia valomääriä vakauttamaan Maan akselin, jotta se voisi vähitellen oikaista itsensä.
 
Valon lisääminen mahdollisti myös sen, että Maa "tärähti" irti kiinnityspaikastaan ja aloitti matkansa takaisin alkuperäänsä. Aina siitä lähtien Gaia on ollut vakaalla ylösnousemuskurssilla, ja vuoden 2012 lopussa se jätti kolmannen tiheyden energian ja siirtyi neljänteen.
 
Kaikki jotka elävät Maassa, ylösnousevat paikkamielessä, ja ne jotka omaksuvat valon, jota on kaikkien saatavilla, ylösnousevat myös henkilökohtaisessa statuksessaan. Valo on oleellista kahdesta syystä. Se tekee sielun viesteille mahdolliseksi saavuttaa tietoisuus omatuntona, intuitiona, vaistona, inspiraationa ja pyrkimyksenä, ja noiden viestien ottaminen onkeensa lisää henkistä ja tietoista tiedostamista. Ja valo transformoi hiilipohjaisia soluja kristallirakenteeksi, joka ylläpitää kehon toimintakyvyn niillä kevyemmillä energiatasoilla, joille Maa on matkalla.  
 
Ei ole ehdotonta tapaa tietää, imevätkö solunne valoa. Mutta ystävällisyys ihmisille ja eläimille, avoin mieli ja rauhantunne omatunnossanne, ovat hyviä merkkejä, että olette oikeilla raiteilla.
 
Nyt sitten, ammoisista ajoista lähtien sielut ovat tehneet sitoumuksia, jotka sisältävät sen, mitä ne haluavat kokea seuraavassa inkarnaatiossa, ja noista sitoumuksista tulee osia sopimuksessa toisten sielujen kanssa, jotka haluavat jakaa tuon elämän. Nämä sopimukset antavat kasvutilaisuuksia kaikille osallisille. Ne jotka aiheuttavat vaikeita olosuhteita, tekevät sen tasapainottamaan oman ja toisten kokemisen niin, että kaikki voivat astua askeleen ylöspäin evoluutiotikkailla.
 
Monet sielut inkarnoituvat monta kertaa, ennen kuin he hallitsevat jonkin karmaoppitunnin, kuten kärsivällisyys tai anteliaisuus tai rehellisyys. Kuitenkin tällä nopeutuneella aikajaksolla jolla ei ole edeltäjää tässä universumissa, sielut jotka inkarnoituvat Maahan, voivat valita, että saattavat loppuun kaikki karmaoppituntinsa yhdessä elämässä, jotta he voivat kehittyä neljännen tiheyden statukseen. Ainoastaan ne sielut, jotka ovat eläneet usein tällä planeetalla, eivät käytä hyväkseen tätä ainutlaatuista tilaisuutta – myös sielut muista kolmannen tiheyden sivilisaatioista ruumiillistuvat tälle planeetalle tuossa tarkoituksessa.
 
Heillä on kaksi avunlähdettä sen vastavuoroisen avun lisäksi, jota saadaan muilta osallistujilta syntymää edeltävissä sopimuksissa. Vapaaehtoisia kehittyneistä sivilisaatiosta ruumiillistui Maahan auttamaan sen ihmisiä heräämään ja kehittymään henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa, ja vahvat sielut auttavat heikompia ottamalla rakastavasti osittain heidän raskaita oppituntejaan, jotta he pystyvät saattamaan loppuun muut.
 
Lisäämme, että kasvava määrä kehittyneen statuksen sieluja on inkarnoitunut sivilisaatioon. Kun te vapaaehtoiset palaatte kotimaihinne, he jatkavat elämien valitsemista maan päällä ja johtavat ihmisiä eteenpäin evoluutiokurssissa.
 
Vaikka henkilökohtainen ylösnousemus ei ole sidottu planetaariseen ylösnousemukseen, niillä on vaikuttava energiayhteys. Koko kurssinsa ajan tämä planeetta on kohdannut energia-aaltoja, oman asemansa suhteessa muihin planeettoihin aurinkokunnassanne, ja Solin toiminnassa on purkauksia ja taukoja. Kaikki tämä astronominen toiminta tuottaa korkeampia värähtelyjä, jotka vaikuttavat koko ihmiskuntaan.
 
Yksi vaikutus on niiden ihmisten sydämen ja mielen avautuminen, jotka omaksuvat valoa. Toinen on luonteenpiirteiden ja käyttäytymistapojen voimistuminen – "hyvistä" tulee parempia ja "huonoista" tulee huonompia – ja yksilöiden reaktiot vaikuttavat heidän ylösnousemusstatukseensa vastaavasti. Energiamuutoksilla on myös fyysisiä ja tunnepuolen vaikutuksia. Aiemmissa viesteissä olemme antaneet opastusta sopeutumiseksi helpommin niihin muutoksiin, jotka jatkuvat koko Maan ylösnousemuskurssin ajan. [Viestit 12.8.2014 ja 20.11.2017 sisältävät kattavimmin informaatiota oireista ja sopeutumisesta.]
 
Kaikki ihmiset jotka hyväksyvät valon, ylösnousevat planeetan kanssa elinaikana, joka on valittu heidän sielusopimuksissaan. Tuona aikana he tekevät jatkuvasti valintoja, kenties suhteista, työstä, asuinpaikasta, koulutuksesta, ruokavalioista ja matkustuskohteista, ja he voivat kokea rakkaiden ihmisten tai eläinten menettämistä, menestymistä ja epäonnistumista, iloisia tilanteita tai taloudellisia takaiskuja. Kaikki nämä ja muut mahdolliset tapahtumat ovat henkilökohtaisesti merkittäviä.
 
Kurkistetaanpa nyt tuleviin tapahtumiin, joilla on maailmanlaajuista vaikutusta. Pitkään salattuja totuuksia tulee esiin. Sotiminen, kulttuuriperinteet jotka alistavat naisia, epäreilut lait ja epäoikeudenmukaisuus, eläinten epäinhimillinen kohtelu sekä rikkaiden ja köyhien kohtuuton eriarvoisuus loppuvat. Toisten sivilisaatioiden vapaaehtoiset joita elää keskuudessanne, "ilmiantavat" itsensä, jotkut monista joukoista taivaallanne laskeutuvat ja kaikki tervehtivät teitä universaalin perheen jäseninä.
 
Kaikki mitä olemme kertoneet, on se syy, miksi emme näe ylösnousemusta monumentaalisena asiana, joka on vielä tapahtumatta, vaan sen jatkumisena, mitä on tapahtunut maaplaneetalle yli 80 vuotta ja lukemattomille sieluille kautta universaalin historian. Ja silloin kun Maan ihmiset elävät kultaista aikaa täysillä, he ja Gaia jatkavat henkilökohtaista ylösnousemusmatkaansa, kunnes palaavat alkuperäänsä Luojassa.
 
Rakkaat sisaret ja veljet, valo-olennot ympäri tätä universumia kunnioittavat ja rakastavat teitä ehdottomasti.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >