HomeViestejäSuzanne Ward9.1.2020 - Viesti Matthewilta

9.1.2020 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
9.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Kalenterivuodellanne 2020 on ollut intensiivinen alku, maastopalojen raivotessa Australiassa ja johtajien kalistellessa sapeleitaan Iranissa ja USA:ssa. Vastauksena kommentteihinne ja kysymyksiinne näistä tilanteista, puhumme ensin noista katastrofaalisista pensaspaloista.
 
Ne eivät ole Luontoäidin aikaansaannoksia. Tuhopolttoa on mukana, kuten myös säämanipulointiteknologiaa, jota Illuminatin käskyläiset käyttävät estämään rankkasateita ja luomaan puuskittaisia ja muuttuvia tuulia.
 
Goldenageofgaia.com-sivuston arvostettu operaattori pyysi minua puhumaan noista tulipaloista ja siitä, miten valotyöntekijät voivat auttaa. Pyysin äitiäni kopioimaan vastaukseni, koska rukoilu ja visualisointi ovat päteviä aina, kun rakkaus-valoenergiaa tarvitaan.
 
Tällä asemalla näemme näiden Australian palojen raivoavan kahdesta värähtelyperspektiivistä – rakkaus ja tragedia. Rakkauden korkeita värähtelyjä – avun ja myötätunnon virtaaminen kaikille, joihin nämä palot vaikuttavat – on matalien tragediavärähtelyjen rinnalla – menetetyt henget, suru, pelko ja tuhot.
 
"Rakkaat veljet ja sisaret, rukouksenne ja visualisointinne auttavat tätä maata ja kaikkia sen asukkaita, ja näin helpottavat Gaian surua kehonsa monien elämänmuotojen menettämisestä.
 
Rukoukset jotka tulevat sydämestä, lähettävät korkeita rakkausvärähtelyjä. Sillä ei ole merkitystä, mitä sanoja käytätte – rukouksen aikomus on merkittävä. Kultaisten sadepisaroiden visualisoiminen, jotka kastelevat Australian korventuneen maan ja sammuttavat myös palot, antaa myös korkeita rakkausvärähtelyjä.
 
Älkää epäilkö kykyänne ilmentää sen, mitä haluatte, ja tietäkää, että kun monet ihmiset ilmaisevat saman rakastavan ja välittävän aikomuksen, suotuisat vaikutukset lisääntyvät satakertaiseksi.
 
Kaikki tämän universumin valo-olennot säteilevät jatkuvasti rakkaus-valoenergiaa kaikille Maassa."
 
Kiitos, äiti.
 
Sapelien kalistelu ei johda kolmanteen maailmansotaan tai sodankäyntiin Lähi-idässä. Pitkäaikaiset asiat koko tuolla alueella – uskonnolliset vs. maalliset ryhmät, invaasiot, vihanpito sunnien ja shiiojen välillä, aiempien sukupolvien kokemien epäoikeudenmukaisuuksien kostaminen, miesten hallitsema kulttuuri – ovat juurtuneena ennakkoluuloihin, joita välitetään sukupolvelta toiselle.
 
Kohoavat värähtelyt hajottavat energiaserpentiinejä, joissa on noita matalan värähtelyn kiinnikkeitä. Tämän "energeettisen purkamisprosessin" aikana on hämmennystä, sekalaisia tunteita ja hyvin luultavasti kahakoita, kun yksilöt ja arvaamattomat ryhmät osallistuvat "kasvot pelastavaan" tai kostonhimoiseen terrorismiin. Ratkaisuja noihin lukuisiin monimutkaisiin tilanteisiin sekä hyväksyttäviä asenteita syntyy vähitellen, kun rationaalinen keskustelu korvaa uhkailevan retoriikan ja se, mitä palvelee yleistä hyvää, korvaa pahansuopuuden.
 
Seuraava kommentti joka on samanlainen kuin monien muiden lukijoiden kommentit tai kysymykset, liittyy vähän siihen, mistä juuri puhuimme: "Kaipaan niitä näkemyksiä, joita Matthewilla ja oppailla oli tapana antaa presidentti Obamasta ja niistä tuntemattomista paineista, joita hän kohtasi, ja toivon, että voisimme saada opastusta tästä nykyisestä Trumpin hallinnosta."
 
Omasta näkökulmastamme katsottuna näemme, että presidentti Trump tönii, vaikkakin tahattomasti, edellä mainittuja Lähi-idän tilanteita nopeuttamaan niiden serpentiinien hajoamista, joissa on pimeitä kiinnikkeitä. Hän ei tiedä, että jotkut hänen lähimmistä neuvonantajistaan ja hänen liittolaisensa, Israelin pääministeri Netanjahu, ovat Illuminatia. Vaikka hän noudatti heidän neuvoaan salamurhata Iranin kenraali Soleimani, hän vastustaa heidän painostustaan ryhtyä sotaan Iranin kanssa ja kääntyä Venäjän presidentti Putinia vastaan, jota kontrolloitu medianne on epäoikeudenmukaisesti mustamaalannut, kuten myös tämän maata.
 
Kulissien takana Trump työskentelee muiden vaikutusvaltaisten yksilöjen kanssa, jotta Illuminati saadaan tilille rikoksistaan ihmiskuntaa vastaan. Muita tavoitteita on mm. paljastaa totuus 911-tapahtumasta ja muiden sivilisaatioiden läsnäolo, lopettaa köyhyys ja planeetan tuhoaminen ja luoda alku rauhanomaiselle maailmalle.
 
Emme suhtaudu varauksella kielteisiin ja ymmärrettäviin näkemyksiinne USA:n presidentistä. Pyydämme, että tunnustatte sen korkeamman hyvän, jota hän palvelee Lähi-idän energiatoiminnassa, vaikkakin tietämättään, ja että laitatte hänen hallintonsa järkyttävät menettelytavat siihen kontekstiin, jonka sanoimme pian vuoden 2016 presidentinvaalien jälkeen:
 
"Vaalitulos tuhosi Illuminatin suunnitelman laittaa taas yksi omistaan Valkoiseen taloon, kun sen on tarvinnut taistella kahdeksan vuotta presidentin kanssa, joka taisteli vastaan siinä määrin, kuin pystyi.
 
Planeettavärähtelyt vahvistuvat ja edistävät vain pyrkimyksiä, jotka palvelevat parhaiten Maata ja sen kaikkia elämänmuotoja – mikään sen vastainen ei voi kestää pitkään.
 
Kovalla työllä voitettuja oikeuksia ja edistystä yhteiskunnallisessa oikeudenmukaisuudessa ei voi purkaa. Maan ihmisten kohtalona ei ole mennä taaksepäin, vaan siirtyä jatkuvasti kohti rauhaa, keskinäistä kunnioitusta, yhteistyötä ja elämää harmoniassa luonnon kanssa.
 
Se maailma jossa elämä on tällaista ja planeetta palautettu terveeksi ja koskemattoman kauniiksi, se maailma jota autatte luomaan lineaarisella aikajanalla, on värhteellisesti olemassa jo jatkumolla."
 
Edellinen presidentti Obama, korkealle kehittynyt sielu joka suostui tulemaan maan päälle ja USA:n presidentiksi, oli täynnä valoa ruumiillistuessaan eikä hänen valonsa ole vähentynyt hiukkaakaan. Ihmisiä jotka tunnistavat tämän totuuden, ei huijata niillä käsitellyillä kuvilla ja tekaistuilla filmeillä, joita pimeät sielut levittävät tahratakseen hänen maineensa.
 
Se on totta, että Illuminatin uhkausten vuoksi tappaa hänen perheensä, jos hän ei tekisi yhteistyötä, hän antoi periksi vaatimuksissa, joista hänen sanojensa mukaan ei voinut neuvotella. Yksi niistä oli Hillary Clintonin nimittäminen ulkoministeriksi, ja toinen oli hänen tukemisensa vuoden 2016 presidenttikilvassa. Uhkaukset hänen perhettään kohtaan jatkuvat. Esimerkki siitä, missä Illuminati kongressissa ja sen ulkopuolella sai tahtonsa läpi, on terveydenhuoltouudistus, jossa Obaman täytyi hylätä helppotajuinen suunnitelmansa, johon sisältyi yhden maksajan sääntö, ja ajaa terveydenhuolto-ohjelmaa, jonka vakuutuslaitosten ja lääkefirmojen johtajat suunnittelivat. Otsarypyt ja harmaantuvat hiukset ovat fyysisiä merkkejä hänen tunne- ja mentaalitason taistelustaan, kun hänen täytyi tehdä myönnytyksiä henkiseen ja moraaliseen lahjomattomuuteen perheensä suojelemiseksi.
 
"Muistaako Matthew, miten vaikeaa täällä on? Miten tiheys, gravitaatio ja aika painavat hyvin raskaasti niitä, jotka yrittävät olla valontäyteisiä, mutta joiden kimppuun käy päivittäin kaikki, mikä kuluttaa meitä? Uskon, että olen valotyöntekijä ja olen täällä pitääkseni valoa, ollakseni rakkaus. Haluaisin uskoa, että Matthew näkee ja tuntee ja ymmärtää, että elämän raskaus on musertavaa. Tuntuu siltä, että meidät on pantu aikajanalle, jolta ei voi pelastua, eikä ole toivoa vääryyksien oikaisemisesta. Joka käänteessä tuntuu, että meidän täytyy työskennellä vielä kovemmin ja olemme jo uupuneita. Lähetän tämän kiitollisuudella ja ahdistuneena siitä, että kenties en ole vain uskollinen."
 
Tämä ote pitkähköstä sähköpostista kuvaa sen rakkaan sielun tunteita, joka ilmaisi niitä myös muilla tavoilla ja listasi siihen monia syitä. Muut valotyöntekijät ovat kirjoittaneet paljon samantapausta. Se mitä jokainen teistä kokee, on tärkeää meille – rakastamme teitä!
 
Rakkaat ystävät, kuvattuja tunteita syntyy huolestanne siihen liittyen, mitä näette maailman tilana. Se tunne, että hyvin paljon on pielessä ja että kaiken sen oikaiseminen tuntuu toivottomalta, todellakin kuluttaa henkeä. Ja se ajatus, että teidän täytyy työskennellä kovemmin, vaikka olette jo uupuneita, on jatkuva energiarasite. Nuo näkemykset elämästä ovat raskaita, koska ne ovat kolmannen tiheyden rajoitusten sisällä. Meidän ja muiden planeetan ulkopuolisten valo-olentojen viestien tarkoitus on auttaa teitä nousemaan noiden rajoitusten yläpuolelle, jotta valotyöntekijänä oleminen on iloista ja tyydyttävää.
 
Olkaa kilttejä ja ajatelkaa, miten usein olemme sanoneet, että pelkästään olemalla niitä sieluja, joita olette, säteilette valoa maailmaan. Aivan yhtä usein olemme kertoneet teille, että valonne herättää Maan ihmisiä ja inspiroi heitä siirtymään eteenpäin haluamansa maailman ilmentämisessä. Luultavasti kaikkein useimmin olemme sanoneet teille, että valo-olennot ympäri tätä universumia tukevat teitä ehdottoman rakkauden voimalla koko maamatkanne varrella.
 
Emme millään tapaa vähättele masentavien tuntemusten epämukavuutta ja stressiä. Olemme tosissaan yrittäneet auttaa teitä välttämään sitä tai karkottamaan sen. Olemme neuvoneet teitä olemaan tietoinen maailman asioista tarkkailijana, astumatta kuitenkaan niiden sielujen draamaan, jotka kokevat valitsemiaan karmaoppitunteja. Olemme yllyttäneet teitä käyttämään universaalia vetovoimanlakia hyödyksenne muuttamalla negatiiviset ajatukset positiivisiksi, ja olemme tarjonneet useita keinoja sopeutua helpommin fyysisesti, tunteellisesti ja mentaalisesti energiamuutoksiin, kun Maa etenee vakaasti ylösnousemuskurssissaan. Ja kerromme teille siitä valon etenemisestä, jonka me näemme omasta näkökulmastamme, mutta jota te ette voi nähdä omastanne. 
 
Nyt sitten, kyllä, kaikki me tällä asemalla todellakin muistamme elämään kyllästymisen tunteen. Teidän tapaanne olemme vapaaehtoisesti auttaneet sivilisaatioita, jotka ovat jumittaneet kolmannessa tiheydessä, ja ajattomalla jatkumolla nuo elämät tapahtuvat samanaikaisesti tämän aseman autuuden kanssa, joten meillä on aina tietoisuus niistä.
 
Vielä enemmän, olemme erottamattomasti yhteydessä kanssanne ja tunnemme sen, mitä te tunnette. Emme kuitenkaan voi antaa pettymyksen tai epätoivon kestää pitkään, tai muuten se vaikuttaisi epäsuotuisasti yleistaajuuteen täällä. Nuo ja muut matalan värähtelyn tunteet vaikuttavat epäsuotuisasti myös teidän henkilökohtaisiin taajuuksiinne. Ja ajatelkaa tätä: Jumala tuntee tuon "elämisen musertavan raskauden" samassa määrin, kuin jokainen hänen lapsensa ympäri tätä universumia. Meille tuo voimakkuus on käsittämätön.
 
Aloitatte jännittävän ja joskus kuoppaisen menon vuotta, kun valo paljastaa jatkuvasti pimeitä taskuja hallituksissa, taloussektorilla, oikeusjärjestelmissä, teknologioissa ja yritysrakenteissa. Ne korkeat värähtelyt jotka ajavat rauhanomaisia neuvotteluja kohti, murentavat myös kaiken, mikä perustuu pimeisiin aikomuksiin. Rikoksentekijät yrittävät jatkaa niitä, koska he tarvitsevat tiheää energiaa elannokseen, mutta heidän aikansa on tullut. Pimeyden pitkä hallinto maan päällä loppuu.
 
Rakkaat veljet ja sisaret, edetkää luottavaisena ja optimistisena. Korvaamatonta panostanne valon voittamiseen tarvitaan edelleen!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >