HomeViestejäSuzanne Ward15.11.2019 - Viesti Matthewilta

15.11.2019 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
15.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Aloitetaanpa aiheesta, joka kiinnostaa myös monia muita lukijoitamme: "Jos on tosiaan tarkoitus olla kultainen aika, miten niin voi olla, koska kaiken väärinkäytetyn varallisuuden ja vallan myötä joka pitää edelleen miljoonia joustamattomuudessa tai kahleissa, tämä tuntuu hyvin monimutkaiselta? Mitä meidän pitäisi heräävinä sieluina tehdä jonkinlaisen vapauden saamiseksi elinaikanamme, sanotaan seuraavien 20 vuoden aikana??"
 
Rakkaat ystävät, olette auttaneet edistymisessä matkan joka askeleella. Teidän täytyy vain jatkuvasti olla, kuka olette – rakkauden ja valon personoituma – ja säteillä ydinolemustanne!
 
Tiedämme, että teidän on vaikeaa nähdä niitä poikkeuksellisia harppauksia, joita olette auttaneet Maan ihmisiä tekemään, koska levottomuuspesäkkeet ympäri maailmaa ovat aina median keskipisteessä. Se yhdistelmä, mitä tuodaan tietoon julkisesti – mullistukset, vastoinkäymiset ja kärsimys – ja mitä ei tiedetä – varallisuuden ja vallan väärinkäytön laajuus ja sen kaiken lopettaminen – ei ole monimutkainen, koska tavoite on selkeä. Kyse on siitä, että harvoja merkittäviä näkökohtia on mukana.
 
Viimeisten kontrollijäänteiden poistaminen kaikilta niiltä, jotka ovat hyväksikäyttäneet ankarasti vapaata tahtoaan oman valtansa saavuttamiseen ja käyttämiseen, on yksi tekijä. Monet noista yksilöistä ovat auktoriteettiasemassa hallituksissa, pankkitoiminnassa, mediassa, elokuvateollisuudessa, kansainvälisissä yrityksissä, kuningashuoneissa, kristillisessä kirkossa, energiatuotannossa, lääketieteessä ja maataloudessa. Jos heidät kaikki poistettaisiin kertaheitolla, tuloksena olisi laajamittainen epäjärjestys ja kaaos. Sen vuoksi ajoitus on tärkeä, jotta kokeneita ihmisiä joilla on henkistä ja moraalista lahjomattomuutta, on valmiina astumaan tärkeimpiin asemiin.
 
Toinen tekijä on keskustelu sen ihmisryhmän piirissä, joka synnyttää loppua pimeyden ikuisuuksia kestäneelle hallinnalle tällä planeetalla. Älykkyys, visionaariset ideat ja viisaus ovat johdattaneet heidät nykyiseen vaikutusvaltaiseen asemaansa, ja on eroavia mielipiteitä siitä, mitkä ideat ovat parhaita tuomaan parannusta maailmaanne nopeasti ja vähiten häiritsevästi.
 
Vielä yksi näkökulma on, miten parhaiten paljastetaan vielä piilossa olevat totuudet, jottei kollektiivipsyyke joudu shokkiin. Te tiedätte sen, mitä suurin osa ihmisistä ei edes epäile: kaikki uskonnolliset opinkappaleet ovat ihmisten keksimiä kontrolloimaan massoja; sairauksia on tarkoituksella aiheutettu monien miljoonien henkien eliminoimiseen; muutama yksilö kontrolloi maailmantaloutta; hallitusten entisiä ja nykyisiä jäseniä sekä urheilun ja viihdeteollisuuden julkkiksia on niiden joukossa, jotka osallistuvat pimeään toimintaan. Se on raskas määrä informaatiota tietämättömien ihmisten sulatettavaksi ja hyväksyttäväksi totuutena.
 
Emme voi antaa aikajanaa, jolloin kaikki sielut maan päällä elävät vapaasti, rauhanomaisesti ja rakastavasti, mutta voimme kertoa teille, että Gaian jumalainen suunnitelma planeettakeholleen ja sen asukkaille on täysin tavoitteessaan. Kurssi kaartaa sinne tänne jonkin aikaa, sillä pimeät sielut taistelevat säilyttääkseen vaikutusvaltansa, tekevät kauppoja oikeusjärjestelmän kanssa tai yrittävät paeta syytteeseenpanoa, mutta he eivät voi paljon kauempaa enää vältellä tilivelvollisuutta maan päällä, eivätkä he voi välttää sitä kuollessaan.
 
Aiemmissa viesteissä olemme yllyttäneet teitä lähettämään valoa näille pimeille sieluille – kaikista universaalin perheemme sieluista he tarvitsevat sitä eniten. Valonpuute on saanut heidät aiheuttamaan laajamittaista sodankäyntiä ja kärsimystä. Myötätunto tuomitsemisen sijasta näitä perheemme heikoimpia lenkkejä kohtaan edistää henkistä ja tietoisuuskasvua, joka kohottaa elämää Maan lisäksi myös ympäri universumia.
 
Koskaan tämä ei merkitse sen suvaitsemista, mitä nuo sielut ovat tehneet, eikä se merkitse heidän tekojensa poistamista Maan historiatiedostoista. Sen sijaan se on pidättäytymistä henkilökohtaisesta tuomitsemisesta ja universaalin prosessin kunnioittamista. Sitten kun nuo yksilöt siirtyvät henkimaailmaan, heidän elämäntarkastelunsa koostuu niistä samoista fyysisistä, mentaalisista ja tunnetraumoista, joita kaikki ne ovat tunteneet, joiden elämää he koskettivat. Tuota kokemusta voi oikeutetusti kutsua helvetiksi.
 
"Yleisenä ymmärryksenä esitetään, että ihmiset vaativat enemmän kasvipohjaisia tuotteita ja kysyntä kasvaa. On myös se ymmärrys, ettemme voi välttää geenimanipuloituja tuotteita, koska muuten emme pysty ruokkimaan koko planeettaa. Pitäisikö geenimanipulointia välttää, jos lainkaan mahdollista, vai eikö se todellakaan vahingoita ihmis- ja eläinorganismeja?"
 
Sanotaanpa ensin, että suuntaus kasvipohjaiseen ruokavalioon johtuu kasvavasta tietoisuudesta, mitä hyötyjä siitä on planeetan ja kaikkien sen asukkaiden terveydelle ja yleiselle hyvinvoinnille.
 
Kasvien geenimanipulointia joka alkoi kauan sitten risteytyksellä ja oksastuksella, on tehty myöhempinä vuosina samanlaisilla ja muilla menetelmillä tuottamaan uudentyyppisiä hedelmiä, vihanneksia, muita ruokakasveja, puuvillaa ja kukkia sekä luomaan kasvien vastustuskykyä hyönteisille.
 
Sen, että geenimanipuloitu ruoka on haitallisia terveydelle, mutta kuitenkin välttämättömyys estämään massanälkiintyminen, panivat alulle pimeät sielut aiheuttamaan matalia huolivärähtelyjä tuollaisiin tuotteisiin liittyen, ja he ovat onnistuneet hyvin vakuuttamaan monet uskomaan tuon valheellisen informaation. Huomatkaa, ettei sellaista vakavaa varoitusta ole viljansiemenissä, jotka on salaa suunniteltu mahdottomiksi lisääntymään.
 
Geenimanipuloidut ruuat eivät itsessään ole haitallisia, mutta hyönteismyrkkyjen kemikaalit ovat, joten noiden ruoka-aineiden ja myös kaikkien muiden tuotteiden perusteellinen peseminen on tärkeää. Lisäksi prosessoidun ruuan kemikaalit ja sokerit eivät ole hyväksi teille, ja niitä pitäisi välttää.
 
Syömästänne ruuasta riippumatta, kiitollisuuden ilmaiseminen sen tuottaneelle lähteelle lisää sen hyötyjä keholle, mielelle ja hengelle. Ruuan siunaaminen ja pyytäminen, että se palvelee korkeinta hyväänne, lisää myös ravintoarvoa.
 
Nyt sitten puhumme lyhyesti ongelmista, joita on käsitelty aiemmissa viesteissä, mutta jotka taas kerran aiheuttavat huolta ajankohtaisten tilanteiden ja spekulaatioiden tai ennusteiden vuoksi.
 
Lähi-idän tilanne ei johda kolmanteen maailmansotaan tai merkittäviin sotiin minkään mukana olevien maiden välillä. Aikanaan neuvottelut ratkaisevat kaikki kansalliset ja kansainväliset konfliktit.
 
Ilmastomuutos ei saa vesiä tulvimaan kaikilla merenrannoilla vuorten tasolle saakka ja hukuta miljoonia ihmisiä, eikä se aiheuta kaiken merielämän kuolemista.
 
Ne puuskittaiset tuulet jotka levittivät Kalifornian maastopaloja, eivät johdu ilmastomuutoksesta. Ne aiheutti sään manipulointiteknologia, kuten se aiheuttaa myös hurjia myrskyjä, tulvimista, kuivuutta ja ennätyslämpötiloja. Melko pian Illuminatin toiminta tässä mielessä lopetetaan, ja ne teknologiat jotka on salattu ja joita on käytetty pahantahtoisiin tarkoituksiin, julkistetaan yleisölle, ja siitä lähtien niitä käytetään vain hyväntahtoisiin tarkoituksiin.
 
Mitään "pahoja muukalaissivilisaatioita" ei ole aurinkokunnassanne. Se on totta, että jotkut kaaosta aiheuttavat ihmiset maan päällä ovat matelijoita, mutta muut keskuudessanne elävät matelijat ovat valontäyteisiä sieluja, jotka auttavat lopettamaan kaikki pimeiden matelijoiden ja pimeiden ihmisten aiheuttamat toiminnat.
 
Teollisuusrobotiikka muuttaa työtä huomattavasti, mutta kouluttaminen tyydyttäville aloille ja hyvinvointi työskentelemättä 30–40 vuotta vain lyhyiden lomataukojen kera, korvaa nykyisen työtilanteenne.
 
Globaali talousjärjestelmä joka perustuu arvometalleihin, otetaan käyttöön vaiheittain, jotta hämmennys vältetään mahdollisimman laajasti.
 
Meiltä on myös kysytty, miten elämä maan päällä tuli siihen tilaan, jossa se on tänä päivänä, ja tämä täytyy laittaa maailmanne historiakontekstiin. Aikojen kuluessa voimakkaat ovat kukistaneet heikkoja ja muutama yksilö hallitsi muita, jotka elivät ankarissa olosuhteissa ilman toivoa paremmasta. Valtakuntia tuli ja meni – vallankumous-, kansalais-, kansainväliset ja maailmansodat laittoivat tavallisesti eri yksilöitä hallitsemaan ja muuttivat usein maiden rajoja. Mutta noiden vuosituhansien aikana ahneus ja vallanhimo jatkuivat, ja niin jatkui myös elämä pelon, köyhyyden ja toivottomuuden kera suurimmalla osalla maailman ihmisistä, koska pimeys pysyi tiukasti vakiintuneena.
 
Muutoksen kajastus alkoi noin 80 vuotta sitten, kun Gaian pyynnöstä vaikutusvaltaiset kaukaiset sivilisaatiot säteilivät valoa sen planeettakehoon, pitääkseen sen hengissä. Kun valo voimistui ja ihmiset omaksuivat sen korkeita värähtelyjä, sotiminen ja rikkaiden ja köyhien eriarvoisuus muuttui "sellaista elämä vain on" -hyväksynnästä siihen, että "tätä ei enää suvaita". Tuolloin myös hallitusten, yritysten ja taloussektorin hillitön korruptio ja vilppi alkoivat tulla valoon.
 
Tänä päivänä ääniä massojen suojelemisesta kuuluu ympäri maailmaa. Päämedianne korostaa myllerrystä, koska sitä se tekee, mutta median kontrolloijat ja reportterit eivät tiedä, mitä valtavan levottomuuden alla on. He eivät tiedä, että lisääntyvät muutosvaatimukset johtuvat kollektiivitietoisuuden kehittymisestä tai että ihmisten kasvava tietoisuus omasta voimastaan viitoittaa tietä rauhanomaiseen maailmaan, jossa kaikki jakavat yltäkylläisyydessä ja elävät harmoniassa luonnon kanssa.
 
Rakkaat sisaret ja veljet, kaikki tapahtuu siinä järjestyksessä, kuin sen täytyy. Sietämättömien olosuhteiden täytyi herättää riittävästi levottomuutta saadakseen aikaan toimintaa ja ihmisten täytyi vaihtaa pelkonsa hallituksia kohtaan rohkeudeksi, jota tarvitaan kapinoimiseen ja muutosten vaatimiseen. Ja teidän korvaamattomalla avustuksellanne Maan sivilisaatio synnyttää tämän kaiken universaalisti ennenkuulumattomalla vauhdilla.
 
Se värähtelynopeuden jatkuva kiihtyminen joka vaikuttaa jokaiseen sieluun ja jokaiseen tekoon ympäri maailmaa, tuo sopusointua erimielisyyteen ja järjestystä kaaokseen. Kun ponnistelut huipulla alkavat yhdistyä onnistumisiin ruohonjuuritasolla, vapauksia tulee maassa toisensa jälkeen, kun rakkaus ja valo jatkavat leviämistä sydämiin ja mieliin.
 
Kaikki tämän universumin valo-olennot kunnioittavat palveluanne Maalle ja tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >