HomeViestejäSuzanne Ward17.11.2018 - Viesti Matthewilta

17.11.2018 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
17.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

"Miten paljon anteeksianto auttaa muuttamaan myrskyjä aiheuttavaa energiaa sekä planeetan massatietoisuutta, ja auttaako se Maata?" Ei ole liioittelua sanoa, että anteeksianto on yksi elintärkeimmistä tavoista auttaa Maata ja sen sivilisaatiota. Anteeksiantoenergia lähettää korkeita värähtelyjä, jotka tukevat planetaarista ja henkilökohtaista ylösnousemusta, ja sama pätee kiitollisuuteen, myötätuntoon, ystävällisyyteen ja sydämestä jakamiseen. Kaikki nämä tunteet ovat täynnä valoa – samaa energiaa kuin rakkaus ja suurin voima kosmoksessa.

On kuitenkin kaksi huomioonotettavaa seikkaa, kun kyse on myrskyjä aiheuttavan energian muuttamisesta. Vapauttaessaan paljon negatiivisuutta myrskyt ovat planeetan puhdistumistapa, ja jos ne jätettäisiin luontoäidille, niitä olisi vähemmän ja ne olisivat heikompia. Mutta monta vuotta näin ei ole ollut. Illuminatin kontrolloimaa teknologiaa joka on pidetty piilossa teiltä, käytetään – väärinkäytetään – laajentamaan myrskyjä, nopeuttamaan tuulia ja pitämään pyörteisiä sadepilviä paikoillaan, jotta ne voivat aiheuttaa vuolaita rankkasateita ja tulvimista, ja maanulkopuoliset joukot käyttävät teknologiaansa vähentämään noita tekijöitä mahdollisessa määrin. Siis vaikka anteeksiantoenergia on tosiaankin tehokasta myrskyjen osalta, sillä on vastassaan yhteentörmääviä teknologioita.

Tämä ei kuitenkaan vähennä yhtään sen vaikutuksia anteeksiantajaan, ja siinä on anteeksiannon arvo. Anteeksiantaminen niille joiden tunnette kohdelleen teitä epäreilusti tai ilkeästi – ja tiedostakaa, että he saattavat tehdä juuri sen, mitä sinä ja he valitsitte syntymää edeltävissä sopimuksissa auttaaksenne toisianne kehittymään – poistaa matalat katkeruus- ja paheksuntavärähtelyt ja sallii valon tulla sydämeenne ja mieleenne. Te hyödytte kohonneista tunteista, kuten myös ne joiden elämää kosketatte, ja kaikkien teidän kepeys menee Maan kollektiivitietoisuuteen ja universaaliin massatietoisuuteen. Näin tehokasta anteeksiannon valo on!

"Yhtenä monista valotyöntekijöistä jotka keskittävät aikomuksensa myrskyjen, kulovalkeiden ja muiden ympäristöhaasteiden rauhoittamiseen, haluaisin nähdä, onko työllämme havaittavaa vaikutusta Matthewin perspektiivistä." Myrskyjen tapaan tulipalot puhdistavat planeettaa vapauttamalla negatiivisuutta, ja jos ihmiskäsiä ei olisi mukana, luontoäiti käsittelisi tulipalot metsiä uudistavalla tavalla. Mutta pimeät sielut menevät tähän toimintaan mukaan. Kun tulipalo on alkanut – esimerkiksi pieni pensaikkopalo, jonka sytytti kipinä sähkölinjasta – ne lisäävät teknisesti tuulen vauhtia ja ohjaavat puuskia eri suuntiin, jotta tuulen piiskaamista liekeistä tulee nopeasti hallitsematon kulovalkea.

Mutta ehdottomasti fokusoituneet aikomukset ovat huomattavia monissa ympäristöön liittyvissä edistysaskelissa! Ajatelkaa kasvavaa painotusta ilmastomuutoksen ihmisen aiheuttamien syiden vähentämiseen, sademetsien säilyttämiseen, eläinten luonnollisten elinympäristöjen suojelemiseen, erityyppisten tulonlähteiden luomiseen salametsästäjille, luonnollisten lannoitteiden ja kasvimyrkkyjen käyttämiseen tai kehittämiseen, näiden myrkyllisten kemikaalien käytön protestoimiseen, muoviroskan poistamiseen rannoilta ja meristä ja käytettyjen materiaalien kierrättämiseen. Hyväntahtoisten aikomusten valo motivoi ihmisiä aloittamaan edistysmielisiä liikkeitä tai osallistumaan niihin, ja mihin tahansa ohjaatte tuollaisia aikomuksia, voimistatte rakkaus-valoa planeetalla ja sen asukkaissa. Olisitte yhtä innostuneita kuin me, jos pystyisitte näkemään maailmanne meidän perspektiivistämme: valkohehku jatkaa leviämistä ympäri maapalloa, jotkut alueet jotka ennen näyttivät synkiltä ja pahaenteisiltä, välkehtivät nyt, ja toiset hehkuvat kirkkaasti.

"Tiedän, että on tärkeää antaa anteeksi pimeille sieluille, jotka aiheuttavat kärsimystä hyvin monille ihmisille, mutta en saa pois päästäni, mitä he tekevät, enkä pysty koskaan suvaitsemaan sitä. Kysy Matthewilta, miten voin käsitellä tätä." Sanomme tälle rakkaalle sielulle ja muille, joilla on samanlaisia tunteita: anteeksianto ei koskaan merkitse niiden tekojen suvaitsemista, jotka aiheuttavat tuskaa ja ahdistusta, tai niiden tyhjentämistä mielestänne. Neuvomme kuitenkin olemaan miettimättä, mitä pahantekijät tekevät, ja anteeksiantaminen heille on irtipäästämistä vihasta, kostonhalusta tai voimakkaasta halusta nähdä heitä rangaistavan ankarasti.

Anteeksianto on prosessi, joka mahdollistaa mielen, kehon ja hengen parantumisen, ja koska se valo jota tuollainen parantuminen synnyttää, ulottuu massatietoisuuteen, anteeksiannon voima on mittaamaton.

Riippumatta siitä, tuomitaanko heitä teidän tuomioistuimissanne, yksilöitä jotka tekevät rikoksia ihmisyyttä vastaan, pidetään tilivelvollisena universumin lakeihin perustuen. Sen energian mukaan mitä he ovat generoineet fyysisen elämänsä aikana, heidät vedetään Nirvanan alimpaan kerrokseen, ja kun he elämän tarkastelussa elävät uudestaan jokaisen hetken, he tuntevat samalla voimalla sen trauman, jolla kukin ihminen on kokenut sen heidän pimeiden toimiensa vuoksi. Ja heidän aiheuttamansa karman selvittäminen kestää monia ruumiillistuima vaikeissa olosuhteissa suuren kolmannen tiheyden maailmoissa.

Olemme yllyttäneet lähettämään valoa heille, koska universaalin perheemme kaikista sieluista he tarvitsevat sitä eniten. Heidän valonpuutteensa eristää heidät pimeään tyhjiöön, ja se vaikuttaa heidän tietoisiin valintoihinsa. Noita sieluja, heikoimpia kaiken ykseydessä, rakastetaan ehdottomasti eikä heitä tuomita – kaikkien muiden sielujen tapaan he ovat Luojan puhdasta rakkaus-valo-olemusta.

Jotkut teistä ovat kirjoittaneet, että "rakastava Jumala" ei sallisi yhdenkään lapsensa aiheuttaa suurta kärsimystä hyvin monille muille. Äitini puhui pitkään Jumalan kanssa tästä, ja pyysin häntä kopioimaan heidän keskustelustaan lyhyitä osia, jotka summaavat melko hyvin sen, mitä tämä kertoi hänelle.

---------------
Haluanko, että kaikki osani olisivat valossa, jossa minut luotiin? Kyllä! Kuka ei haluaisi tuon Luojan täydellisyyden palauttamista? Mutten tuomitse tai rankaise yhtään kompastelevaa osaani. Olen täällä vastaamassa ns. hurskaiden rukouksiin, ja minua sitovat Luojan (vapaan tahdon) lait, jotka asettavat toimivaltani rajat siinä, jos tehty valinta ei ole valossa.

***
Olet sanonut, että koet samaa iloa tai tuskaa, kuin jokainen lapsesi kaikkialla, koska olet erottamattomasti meidän kaikkien kanssa.

Monta kertaa olen kertonut sen sinulle, Suzy

***
Mutta koetko myös niiden pahuuden, jotka aiheuttavat suurta kärsimystä toisille. Miltä se sinusta tuntuu?

Lapseni, ajattele, miltä linnunpoikasesta tuntuu, kun toinen lintu työntää sen pesästä. Ajattele sen järkytystä ja putoamisenpelkoa, sen tuskaa fyysisestä vammasta ja kauhua, kun se ei pysty edes ymmärtämään, mitä tapahtui ja mitä tulee seuraavaksi. Tunnen samaa kauhua ja avuttomuutta niistä osistani, jotka ovat niin pudonneet valosta, että he ilahtuvat ns. pahuudesta. Mitä heistä tulee?

Kammoanko sitä kärsimystä, jota he aiheuttavat tosille? Kyllä, ja lähetän valoa niiden olentojen sieluille, jotka aiheuttavat tuon kärsimyksen. Mutta riippuu kustakin yksilöstä, reagoiko hän tuohon valoon vai ei, koska osani toimivat itsenäisesti. Minua surettaa enemmän, kuin voit kuvitella, kun pimeys leimahtaa, erityisesti silloin kun hyvin viattomat kärsivät ja usein tapetaan, koska kuten tiedät, kaikki eivät valinneet sitä, mitä he joutuvat kestämään fyysisesti.

Sen valon lisääntymisen myötä jota maalapseni vastaanottavat auliisti, sen ns. pahuuden pääsyy muuttuu, joka on rajoittanut Maan energiaa aioneita. [Otteita kirjasta "God: More of Who I Am", luvusta "Illuminations for a New Era"]

-------------------
Kiitos, äiti. Eteenpäin: "Kysy Matthewilta, mitä voimme odottaa sitten, kun olemme päässeet koko Illuminatista eroon." Heidän pitkän ja synkän hallintansa vaikutukset eivät lopu heidän kaatumiseensa. Sen paljastuminen keitä he ovat ja miten tuo salaseura on kontrolloinut elämää maan päällä vuosisatoja, on viitosluokan myrskyä vastaava järkytys. Ja vaikka vuosikymmeniä sitten valo voitti pimeät voimat aurinkokunnassanne, noiden voimien vaikutus säilyy tyrannimaisissa diktaattoreissa ja dynastioissa, jotka eivät ole Illuminatia, ja näiden hallintojen täytyy romahtaa, jotta sorretut ihmiset voivat olla vapaita.

Sekin järkyttää, että uskonnot keksittiin kontrolloimaan massoja ja kristinusko perustuu valheisiin. Niin myös sen kuuleminen, että sivilisaatioita on runsaasti tässä universumissa ja monet muodossa olevat ovat paljon korkeammalle kehittyneitä kuin Maan ihmiset.

Ihmiset joiden uskomukset ja luottamus on rikottu, tarvitsevat aikaa ja apua parantua. Heidän täytyy tietää anteeksiannon voima, jotta parantuminen voi alkaa antamalla anteeksi niille, jotka pettivät heitä. Teillä on tietoa ja luontaista viisautta auttaa heitä sopeutumisen aikana totuuksiin, jotka ovat ällistyttävän erilaisia, mitä heille on opetettu, ja tässä jatkuvasti nousevat värähtelyt ovat teidän liittolaisenne ja heidän. Kun heidän tietoinen ja henkinen tiedostamisensa lisääntyy, rauhasta, rakkaudesta, keskinäisestä kunnioituksesta ja olemisesta harmoniassa luonnon kanssa tulee elämän uusi perusta maan päällä.

Ne monet askeleet jotka rakentavat tuon perustan, eivät voi tapahtua nopeasti, ja on hämmennystä ja varovaisuutta, kun hallituksista, laki- ja oikeusjärjestelmistä, monikansallisista yrityksistä, valtavirtamediasta ja kaikista muista järjestöistä ja virastoista jotka vaikuttavat elämään maan päällä, puhdistetaan korruptio, ja viisaat yksilöt joilla on moraalista ja henkistä lahjomattomuutta ja johtajuuskykyä, uudistavat ne.

Kun on luotu uusi globaali talous, ensisijainen hanke on lopettaa köyhyys, uudelleenrakentaa sodan repimät maat ja edesauttaa miljoonien paenneiden paluuta. Koska ihmiset on pidetty tietämättömänä tosiasiallisesta historiasta ja tieteestä sekä alkuperästään Luojassa, paikkansapitäviä oppikirjoja kirjoitetaan kaikenikäisille kaikilla kielillä ja jaetaan koulutusjärjestelmille maailmanlaajuisesti.

Teollisuus joka valmistaa sotakoneistoa, valmistaa tuotteita, jotka on suunniteltu terveellistä ja rauhallista maailmaa varten, ja miljoonat asepalveluksessa tai ne joiden työpaikat on menetetty teknologioiden vuoksi, saavat koulutusta aloille, jotka avutuvat tai laajenevat sisältämään kaikki, jotka haluavat tehdä työtä. Infrastruktuuria rakennetaan tai modernisoidaan laajasti tarpeen mukaan. Kaupanala, terveydenhoitoteollisuus ja kuljetus-, informaatio-, viestintä- ja energiajärjestelmät muuttuvat. Lyhyesti sanottuna, kaikki mitä Gaia kuvitteli Maan kultaiseksi ajaksi, toteutuu.

Rakkaat ystävät, on todennäköistä, että monet teistä lähtevät planeetalta, ennen kuin tuo aika toteutuu täysin, mutta ette ole pettynyt – näette koko yleiskuvan sieltä, missä olette. Teitä ei ilahduta ainoastaan se, että autoitte Maan ihmisiä ilmentämään uuden maailmansa, vaan tekemällä sen hyppäsitte myös eteenpäin sielukehityksessä. Ja jälleen kerran tietoisena rajattomista voimistanne moniulotteisina sieluna, voitte kokea, mitä tahansa iloisia seikkailuja valitsette.

Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat teitä siitä, että lähditte auliisti kotimaistanne auttamaan Maan sivilisaatiota heräämään ja ottamaan oikeutetun paikkansa universaalissa perheessämme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >