HomeViestejäSuzanne Ward12.10.2016 - Viesti Matthewilta

12.10.2016 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
12.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Maan mahdollisuusenergiakenttä kuhisee toimintaa enemmän kuin koskaan tallennetussa historiassanne, kun voimakkaat valoaallot sysäävät liikkeelle ponnistelua niitä lopputuloksia kohti, jotka toivotatte sydämellisesti tervetulleeksi. Tämä valotulva heikentää nopeasti Illuminatin otetta taloudellisesta, poliittisesta ja mediakontrollistaan ja on motivoinut monia alemman arvoasteikon käskyläisiä lähtemään pois, jotta heidän ja heidän aiempien kumppaniensa välillä on etäisyyttä, kun totuuksia paljastuu Illuminatista. Huipulla olevat yrittävät pelastaa osan aiemmasta vallastaan, mutta se on turhaa – mitkään heidän pahoista suunnitelmistaan eivät onnistu. Nopeutuvat taajuudet, todisteet hakkeroiduissa dokumenteissa ja vuodetussa informaatiossa, ilmiantajat ja vaikutusvaltaisten henkilöiden tiukka toiminta hallituksissa, armeijoissa, tiedustelupalveluissa, pankki- ja lakijärjestelmässä tuovat lopun Illuminatin pitkälle ja synkälle hallintakaudelle.
 
Äskettäiset internet-artikkelit olettavat, että kun Hillary Clinton puhuu julkisesti, ihmiset näkevät kloonin, eivät oikeasti tuota henkilöä. Vaikka useimmat jotka lukevat tuota informaatiota, pitäisivät sitä absurdina herjaustaktiikkana, ihmisten tietoisuuteen tihkuu ajatus siitä, että ihminen saatettaisiin kloonata. Jotta ymmärrätte, miten ja miksi ihmisten kloonausta on tehty maailmassanne, pyysin äitiäni kopioimaan sen, mitä Hugo – kehittynyt sielu, jolle tämä on hyvin tuttua – on kertonut hänelle 20 vuotta sitten. Ja on sanottava, että hän oli äärimmäisen kärsivällinen, kun kysymyksiä ponnahteli äitini mieleen kuin sähikäisiä. [Seuraava on ote luvusta "Human Cloning", kirjasta "Revelations for a New Era".]
 
Hei, Suzy-rouva! Liityn mielelläni seuraasi tässä hetkessä. Ymmärrykseni on, että olet kysynyt, onko aikuisia ihmisiä kloonattu maan päällä. Se on tosiaan fakta, ja on ollut jonkin aikaa, kuten Matthew kertoi sinulle. Jos saan, niin aloitan heti kloonausprosessin alusta. Kiitos.
 
Ihmisen kloonaus on prosessi, jossa elävän olennon solumateriaalia otetaan tarkoituksena tuottaa täsmälleen samanlainen uusi olento. Solumateriaali laitetaan pieneen steriiliin pulloon nesteeseen, joka tukee tuon materiaalin kasvua puhtaasti ja ilman vikojen tulemista aineeseen. Kun se on alkanut jakautua, aine siirretään suurempaan laboratorioastiaan samoihin steriileihin olosuhteisiin, valvottuun lämpöön ja valoon.
 
Alkoista tulee hyvin nopeasti näkyvä ja pian sikiömuoto on helposti tunnistettavissa. Kun sikiö on saavuttanut suunnilleen normaalin kuuden kuukauden kehittymisiän, se siirretään taas tankkiin, jossa neste vastaa suunnilleen lapsivettä kohdussa raskauden aikana. Tässä nesteessä sikiö jatkaa kehittymistään normaalisti ikään kuin kohdussa. Kun sikiö on saavuttanut täyden kehitysajan, se poistetaan nesteestä ja sitä kohdellaan niin, kuin syntymä olisi tapahtunut luonnollisesti. Paitsi tietysti ei tarvitse käsitellä napanuoraa. Pienet kosmeettiset leikkaukset korjaavat normaalin ulkonäön puutteet.
 
Ihmisen kopioimisprosessi ei kestä yhdeksää kuukautta. Sitä nopeuttavat kemialliset lisäaineet ja ihanteelliset laboratorio-olosuhteet. Alkuprosessi voi viedä kuudesta seitsemään teidän viikkoanne, täydellisen sikiökehityksen varmistamiseksi ja lisäksi tarvitaan kahdeksasta kymmeneen viikkoon koko kasvua varten. Koska mikään tästä ei liity luonnolliseen synnytysprosessiin, tavallisella kehitysajalla ei ole merkitystä.
 
Kloonaus ei rajoitu vauvojen tuottamiseen, joiden annetaan kasvaa normaalisti syntymästä aikuisuuteen. Kun kyse on tietyn aikuisen kloonista, ikääntyminen vauvasta aikuisen kukoistusvuosiin, sanotaan 30–35-vuotaaksi, kestää vain 350–400 vuorokautta. Noin kuukausi lisää tarvitaan tuottamaan 65-vuotiaan yksilön klooni. Tuo on likimäärin useimpien niiden ihmisten ikä, joita kloonataan maan päällä tällä hetkellä.
 
Ainetta joka mahdollistaa näin nopean ikääntymisen, ei ole vielä löydetty tuollaiseen tarkoitukseen, lukuun ottamatta noita muutamaa tiedemiestä, jotka osallistuvat kloonausprosessiin. Muutamaanyksilöä maan päällä on vaivannut kemiallinen epätasapaino, joka aiheuttaa kehon ikääntymisen paljon normaalia nopeammin. 10-vuotias lapsi voi näyttää hyvin vanhalta ihmiseltä ja hänen orgaaninen toimintansa on vastaavaa. Vanhalta vain teidän standardienne mukaan – sitä ei ole muualla. Tuota kemikaalia joka aiheuttaa epätasapainon sairastuneen lapsen elimistössä, käytetään melkein täydellisesti vauvakloonien nopeassa ikääntymisessä aikuisiksi.
 
Tämä nopea ikääntymisprosessi vaatii myös useita avainravinteita, ruokavaliota ja ihanteellisia laboratorio-olosuhteita – lämpötila ja kontrolloitu määrä happea ja hiilidioksidia. Haittana on, että kun ulkonäön täytyy olla identtinen alkuperäisen henkilön kanssa, joka on noin 60–65-vuotias, koko kloonatun olennon täytyy ikääntyä, kunnes se saavutetaan. Ei ole mitään tapaa lopettaa elinten ikääntymistä ja silti saavuttaa tarvittava ulkonäkö. Näin ollen elimet kohtaavat kaiken stressin tästä kiihtyneestä ikääntymisestä sekä kaikki suvun geeniperinnön puutteet. Vaikka vastakloonattu yksilö aluksi näyttää raikkaammalta ja nuoremmalta kuin alkuperäinen henkilö tai edeltäjäklooni, se hajoaa nopeasti ja alkaa osoittaa kehittyneempiä ikääntymisen merkkejä kaikin puolin.
 
Olen puhunut tähän mennessä vain kloonatun yksilön kehosta. Aivot ovat toinen asia. Ne ovat kasvuprosessin monisyisin aspekti niin koeputkessa kuin lihassa. Ihmisaivot ovat tietokone, ja alkuperäisistä aivoista lataaminen kloonin aivoihin toimii täsmälleen kuin tietokone samantyyppisessä prosessissa.
 
Alkuperäiset aivot voidaan kopioida täydellisesti vauvakloonissa. Kloonille annetaan koulutusta koko ikääntymisjakson syntymästä aikuisuuteen, ja aivot toimivat niin normaalisti kuin odottaisi nopeutuneessa oppimiskyvyssä. Koska aivojen kapasiteetti on valtava, kloonille informaation sisäistäinen koulutusprosessin aikana ei ole ainoastaan helppoa, vaan osallistuvien ihmisten on myös hyvin mielenkiintoista nähdä valtavat jättihypyt oppimisessa. Tarkkailemme tätä täältä ja näemme tämän planeetallanne ainoana tieteellisenä aspektina, joka alkaa valaista ihmisaivojen toimintakapasiteetista.
 
Rouva, laajaa koulutusprosessia tarvitaan, koska älykkyyden ja tiedon äkillinen lisääminen "tyhjälle pöydälle" aiheuttaisi neurologisen shokin.
 
Klooneja opettavat vauvasta asti tutorit, jotka ovat varta vasten koulutettuja käyttäytymistieteilijöitä. Tämä prosessin osa on täsmälleen sitä, mitä teette pienten lastenne kanssa, kun opetatte heitä olemaan tietoisia, valppaita ja vastuullisia pikku yksilöitä, joilla on persoonallisuus, taitoja, vastuuntunto ja viehättäviä maneereja. Tutoreita joiden oppilaat ovat ainutlaatuisempia kuin useimmat, koulutetaan filmeillä perheestä ja heille annetaan muuta intiimiä perhehistoriaa. Näin heille ovat tuttuja kloonatun yksilön kaikki puhe- ja liikkumismaneerit.
 
On täysin toinen asia, kun kohteena on nopeasti tuotettu aikuisklooni. Merkittävä syy, että ikääntymistä voidaan nopeuttaa, on aivojen kapasiteetti sisäistää informaatiota ja suorittaa toimintoja paljon nopeammin ja kokonaisvaltaisemmin, kuin useimmat Maan ihmiset käsittävät. Itse asiassa jos näin ei olisi, aikuisten ihmisten kloonaaminen ei olisi mahdollista.
 
Nopeasti ikääntyneessä kloonissa kyse on kaiken sen tiedon pitämisestä koskemattomana, mikä on saatu alkuperäisen olennon elämässä siihen mennessä. Aikuisen kloonin muistamiskyky vaarantuu alussa siinä määrin, että klooni saattaa vaikuttaa hämmentyneeltä tai hetkellisesti kadottaa sanoja, kunnes muisti tulee mukaan tai kloonin oma ajattelu ohittaa epäröinnin ja ns. toimii tuuraajana. Koska tämä ei ole kovin epätavallista "oikeilla" ihmisillä, sitä ei tavallisesti panna merkille epäilyttävänä kloonatuissa olennoissa, vaan sitä pidetään vain ihmisen epätäydellisyytenä.
 
Kaiken informaation lataaminen alkuperäisen henkilön tai korvattavan kloonin aivoista täytyy tehdä sillä hetkellä, kun tarvitaan uutta kloonia. Tämä voidaan tehdä onnistuneimmin henkilön aivoista ensimmäiseen klooniin. Hienoista heikentymistä tapahtuu jokaisessa peräkkäisessä lataamisessa hylätystä kloonista sen seuraajaan. Ei, alkuperäisiä aivoja ei voida käyttää välttämään tätä heikentymistä, vaikka tuo yksilö olisi edelleen elossa, koska noilla alkuperäisillä aivoilla ei ole samaa kumuloitua tietoa kuin viimeisimmällä kloonatulla olennolla. Voit nähdä, että viimeisimmän informaation identtinen varastointi on oleellista, jos korvaava klooni on tarkoitus hyväksyä oikeaksi ihmiseksi.
 
Vaikka olemme tyytyväisiä nähdessämme tämän teknologiakehitysaskeleen planeetallanne, sen väärinkäyttö kumoaa riemumme löydöstänne. Vaikutusvaltaisia ihmisiä kloonataan nyt ja on kloonattu monta vuotta, eikä mikään tästä ole alkanut hyvin aikein. Se on aina tapahtunut kontrollointitarkoituksessa. Jotkut maailmanjohtajanne on kloonattu monta vuotta sitten ja tähän mennessä alkuperäisestä henkilöstä on 30 tai useampi versio. Noiden ihmisten kloonaamisen tarkoitus on saada aikaan varmuus heidän pitkäikäisyydestään ja säilyttää heidän vaikutusvaltansa.
 
Voitte joidenkin maailmajohtajien ulkonäössä panna merkille äkillisen ja huomattavan muutoksen eloisaan, terveeseen ja nuorekkaaseen suuntaan, kun heitä katsoo televisiossa tai valokuvissa. Tavallisesti tämä suuri elinvoimaisuus ja sisukkuus seuraa välittömästi päivän tai muutaman poissaoloa julkisuudesta jakson jälkeen, jolloin ulkonäössä näkyy lisääntyvässä määrin todisteita ikääntymisestä. Liitätte nuo huomattavat erot henkilön lyhyeen lomaan tai toipumiseen ilmoitetusta sairaudesta, mutta tässä tiedetään, että kyse on vain vanhan korvaamisesta uudella kloonilla.
 
Kyllä, useita klooneja tuotetaan samaan aikaan, koulutetaan aiemmin selittämälläni tavalla ja pidetään eri paikoissa planeetallanne valmiina tuoreimman tiedon lisäämiseen tarvittaessa. Monet klooniversiot ovat tarpeen, koska tämä tieteenala ei ole täydellistä maan päällä. Kloonattu aikuinen keho hajoaa paljon nopeammin kuin samanikäinen keho, joka on vanhentunut luonnollisesti. Tämä johtuu osittain nopeutuneesta ikääntymisprosessista vauvasta aikuiskehoon ja osittain niiden tiedemiesten taidon puutteesta, jotka suorittavat eri menetelmiä. Maan kolmannen ulottuvuuden ilmakehä on myös yksi tekijä.
 
Kloonatun yksilön perheenjäsenet tietävät tietysti kloonin tai kloonien olemassaolosta, ja he osallistuvat sekä koulutusprosessiin että "peittelyyn". Jos he vastustavat, heidät itsensä kloonataan, tavallisesti vastoin tahtoaan, ja heidän klooninsa jatkavat julkista toimintaa. Joissain tapauksissa alkuperäiset henkilöt ovat kuolleet luonnollisesti tai heidät on tapettu, jos se on palvellut vielä vaikutusvaltaisempien ihmisten tarkoitusta. Toiset elävät edelleen, vaikkei heitä nähdä koskaan julkisesti. Ainoastaan kloonit nähdään julkisesti.
 
Hiljentämään mielesi kysymykset, rouva, viisi maata on kehittänyt kloonausprosessin jokseenkin samalle kopioinnin onnistumistasolle, ja yksi muu maa kokeilee vielä aiempia vaiheita. Laboratoriot suunnitellaan samalla toimintaperiaatteella, yleisprosessia vähän muunnellen. Joitain vuosia sitten menettelytavoissa oli riittävästi muunnelmia, että kloonien laatuerot oli helposti havaittavissa. Ikääntymisprosessi oli ensisijainen ero eri laboratorioissa, ja sen seurauksena oli puutteita maksimaalisessa fyysisessä vakaudessa ja aivolatauksen onnistumisessa. Lopulta sopivan teknologiavaihdon myötä, jotta kaikkia puutteellisia alueita voitiin parantaa, kaikilla nykyisillä klooneilla on suunnilleen samat toimintakyvyt, ulkonäkö ja ikääntymisominaisuudet kaikissa maissa, joissa niitä tuotetaan.
 
Nyt jatkan erittäin tärkeästä aiheesta: sielu kloonatussa kehossa. Mitä tulee sielun olemiseen tai olemattomuuteen näissä ihmisen tekemissä kehoissa, niin ehdottomasti kukaan sielu ei "synny" kloonattuun yksilöön, mutta sielu voi päättää mennä sellaiseen. Sielulla on hyvä syy mennä, aivan kuten sielulla on hyvä syy olla menemättä.
 
Sielulle joka on odottanut kokemuksia fyysisessä muodossa, klooni on tilaisuus tehdä se näinä hiipuvina päivinä ennen suuria muutoksia tässä Jumalan suunnitelmassa nostaa planeetan ja kaikkien teidän tietoisuutta, jotka olette vastaanottavaisia. Kuitenkin jokainen sielu joka tulee näihin kloonattuihin kehoihin, tietää riskin joutua niiden pimeiden voimien vangiksi, jotka ovat tunkeutuneet alkuperäisen henkilön ja kaikkien edeltävien kloonien psyykeen. Tätä on erityisen tärkeä harkita, koska aivotoiminta heikentyy jokaisessa latausprosessissa, kuten olen maininnut, ja näin se heikentää sielun mentaalivastustusta vangiksi joutumiselle. Lisäksi kloonien myöhemmissä versioissa elinaika ei ole pitkä, joten noita kehoja ei pidetä sinä paratiisielämänä, jota voisi olettaa yksilöstä hyvin vaikutusvaltaisessa asemassa.
 
Miksi kukaan sielu ottaisi sellaista ongelmaa? Tuollainen valta-asema on juuri se syy, miksi jotkut sielut eivät ole ainoastaan valmiita, vaan myös innokkaita menemään klooniin. Ne tekevät sen päättäen voittaa geenirakenteen, muistin vaikutuksen ja luontaisen taipumuksen seurata sitä negatiivista polkua, jolla alkuperäinen sielu oli. Kun sielu on erittäin voimakas, on tahto kohottaa geneettistä ja moraalista luonnetta siihen pisteeseen, että "henkilön" terveydessä, asenteissa ja toimissa näyttää tapahtuvan täyskäännös. Tällaisissa tapauksissa se johtuu siitä, että voimakkaamman sielun korkeampi aikomus vetää puoleensa korkeampaa valoenergiaa, joka tekee sille mahdolliseksi lisätä kloonattuun kehoon fyysistä kestävyyttä, jota ei ole vähemmän päättäväisten sielujen käytössä, ja siksi voimakkaampi sielu voi ylläpitää kehon elämänvoimaa paljon pidempään kuin heikompi sielu.
 
Nyt ajattelet, miten keho voi elää ilman sielua. Fyysisen kehon kemiallinen rakenne on sellainen, että se on itsenäisesti toimiva kokonaisuus. Sen elämänvoiman ylläpitää oma energeettinen impulssi, joka on peräisin normaalin orgaanisen toiminnan elementeistä ja vuorovaikutusprosesseista. Siksi kloonilla ilman sielua on sama liikkumis- ja ajattelukapasiteetti kuin millä tahansa normaalilla keholla.  
 
Puhutaanpa nyt siitä, mitä kloonissa ei ole ilman sielua. Ensinnäkään tunteet eivät ole selviö, mikä ne ovat luonnollisesti luodussa ihmisessä. Sieluttoman kloonin täytyy hankkia vaikutelma tunteista ympäristönsä mukaisesti – kenties mitä odotetaan "tavalliselta tyypiltä" tai ehkä hienoston jäseneltä. Vain mukautuminen siihen piiriin, jossa klooni liikkuu, antaa vaikutelman tunteista.
 
Mutta oleellisin puute kloonissa on se henkinen aspekti, joka on luontainen vauvassa, joka syntyy vanhempiensa muna- ja siittiösolusta. Sielun elämänvoima sisältää ne aspektit, jotka luovat suhteen Jumalaan – omatunto, intuitio ja tunne itsestä korkeammalla tasolla kuin normaali tietoinen toiminta. Kumpaakaan noista siteistä Jumalaan ja luonnollisiin tunteisiin ei ole sieluttomassa kloonatussa yksilössä. Sen sijaan on mekaaninen ja mentaalinen näkemys siihen, mitä on sopivaa tehdä tai sanoa. Sitten kun se osataan, tuo kyky on yhtä pätevä kuin henkilöllä, joka on kerännyt elämän ajan viisautta ja käyttäytynyt kunnolla.
 
Mielesi on täynnä kysymyksiä, rouva! Ei, koeputkivauvojen tuottaminen ei ole vähääkään samanluonteista kuin yksilöjen kloonaaminen, eikä varmasti tarkoituksella.
 
Olen pahoillani, että ajattelen niin monia asioita kysyttäväksi sinulta, Hugo. Koska on julkista tietoa, että lammas on juuri kloonattu, tiedätkö, miksi ihmiset eivät massana ole kysyneet, voidaanko sama tehdä ihmisillä?
 
No, rouva, sanoisin, että vaikka eläimen kloonaamisesta tiedetään, tuosta saavutuksesta ei ole vielä hyväksyttyä informaatiota. Kloonaamistaitoa ei ole vielä saatu täydelliseksi, eivätkä tuotteet ikäänny samalla normaalilla tavalla kuin luonnollisesti alkunsa saaneet eläimet. Kun tämä oivalletaan, siitä ei tule monia raportteja. Sanoisin myös, että keskitetty julkisuus voisi loogisesti saada kaikki ajattelevat yksilöt tekemään johtopäätöksiä tuosta saavutuksesta ihmiskloonauksen mahdollisuuteen. Tuollaista spekulointia tosiaan on, mutta estämään se, että merkittävä osa tavallisesta kansasta hyväksyy sen mahdollisuudeksi, puhumattakaan päteväksi, scifi-kirjat ja –elokuvat ovat mestarillinen keino, jolla ihmisen kloonausteknologia rajoitetaan viihteeksi, ja siinä on aina absurdiuden sävy.
 
En voi kertoa sinulle, milloin kloonausta tehtiin ensimmäisen kerran, mutta teknologia on universaalissa mielessä ja siksi niiden saatavilla, jotka käyttävät tätä kaiken tiedon suurinta lähdettä.
 
Hugo, hyväksyykö Jumala kloonaamisen?
 
Olen hämmästynyt kysymyksestäsi! En ole koskaan ajatellut sitä. Oletan, ettei hän ole hyväksymättä, koska Jumala ei voi tietenkään pitää mitään sellaista pahana, joka luodaan universumin korkeammaksi hyväksi. Tämän kloonauskyvyn väärinkäytöstä, kuten kaikessa muussakin, Jumala varmasti olisi pettynyt – luulisin.
 
Suzy-rouva, pyydän kunnioittavasti, että palaat keskustelemaan tästä aiheesta kanssani joku toinen kerta. Tulen suoraan vastauksena kutsuihisi tai Matthew ottaa minuun yhteyttä, jos pidät siitä enemmän. Kiitos tästä suopeudesta, ja näin sanon näkemiin lyhyeksi ajaksi.
 
Seuraavana päivänä. Suzy-rouva, kiitos, että vastaanotit minut taas. Kerron sinulle innoissani, ettei kloonaus ole luontaisesti Jumalaa vastaan. Ei lainkaan. Minulle on annettu tämä merkittävä ajatus, koska kysyit sitä. Olen puhunut yhden mestarineuvoston jäsenen kanssa, jonka viisaus henkisistä asioista on suurempi kuin kenenkään toisen tässä ulottuvuudessa, ja hän on samaa mieltä, ettei kloonaus ole Jumalan toiveiden vastaista – ainoastaan kloonattujen yksilöjen väärinkäyttö tai itseä palveleva tarkoitus kloonien kehittämisen taustalla.
 
Äiti, kiitos. Kun lukijat aluksi kysyivät, oliko Hillary Clinton kuollut vai elossa ja oliko julkisuudessa nähty henkilö klooni, hologrammikuva tai tuplakeho, kysyimme Maan valvojilta Nirvanassa ja heidän vastauksensa vaihtelivat. Heidän ei ole vaikeaa tulkita energiaserpentiinejä jonkun ihmisen ympärillä, mutta runsas pyöriminen Hillaryn ympärillä sisälsi sekoituksen spekulointia ja faktoja tuosta kysymyksestä. Saatuaan selkeyttä, valvojat antoivat meille seuraavan raportin.
 
Hillary on elossa, mutta hän ei ole ollut julkisuudessa sen jälkeen, kun hänet autettiin autoon useita viikkoja sitten. Yksi hänen klooneistaan on aina lähellä – se on standardimenetelmä jokaisella henkilöllä, joka on kloonattu yhteiskunnassanne – mutta hänen fyysinen ja henkinen tilansa oli tuolloin liian vaarassa informaation lataamiseksi klooniin, ensimmäiseen hänestä käytettävään. Näin ollen keksittiin keuhkokuumediagnoosi antamaan Hillarylle aikaa saada riittävä vakaus, jotta voitiin edetä latauksessa. Lyhyen julkisuudesta poissaolon jälkeen hän ilmestyi esiin näyttäen piristyneeltä, nuoremmalta ja hoikemmalta, sellaiselta kuin hän oli useita vuosia sitten, kun kloonit tehtiin. Vain klooni ja sen seuraajat nähdään julkisuudessa tästä eteenpäin, koska Hillaryn heikentyvä terveys olisi huomattava kontrasti hänen klooninsa eloisuuteen ja energisyyteen verrattuna.
 
Ei tiedetä, onko tilanteella vaikutusta presidenttivaalikampanjaan. Se tiedetään, että kummankin pääpuolueen ehdokasta ympäröivä energia ns. liekehtii negatiivisesti, ja on mahdollista, että kehittyy skenaarioita niiden lisäksi, jotka mainittiin elokuun viestissämme. Positiivinen energia ei ole hiipunut Bernie Sandersin ympäriltä – se johtaa häntä edelleen presidentiksi.
 
Tämän universumin valo-olentojen ehdoton rakkaus on seurananne, kun autatte maailmaanne siirtymään rakkauden, rauhan ja kaikkien hyvinvoinnin pitkään aikakauteen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >