HomeViestejäSuzanne Ward18.1.2016 - Viesti Matthewilta

18.1.2016 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
18.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Riemuitsemme kanssanne, kun vuoden 2015 hiipuvat päivät toivat raikuvia hurraahuutoja siitä, että oli hyväksytty kansainvälinen sopimus hillitsemään muuttuvan ilmastonne ihmisen aiheuttavia syitä. Äiti Maa on globaalisesti siirtymässä vähitellen kohtuulliseen säätilaan. Kuitenkin hallitustenne viisas toiminta on oleellista terveytenne, planeetan ja tulevien sukupolvien vuoksi, ja toiveikkuuden korkeat värähtelyt tästä yhteistyöponnistuksesta vahvistavat päättäväisyyttä toteuttaa asetetut tavoitteet. Se että noin 200 maan edustajat allekirjoittivat sopimuksen pitkään keskustellut ehdot, on itsessään todiste värähtelyjen positiivisista vaikutuksista.
 
Muu asia joka vaikuttaa Maan ja kaikkien sen elämänmuotojen tilaan, on kemikaalivanojen yleisyys, vaikkakin universaalit perheenjäsenenne ovat koko ajan vähentäneet niiden myrkyllisiä vaikutuksia. Muutama vuosi sitten suihkutusrahat loppuivat, mutta vain lyhyen aikaa taivaanne oli selkeä. Illuminati rahoitti uudelleen projektinsa, jotta se voi taas käynnistää ennätystason lämpötilat, kuivuuden ja tulvat, aiheuttaen samalla hengityssairauksia ihmisille, joilla on heikko immuunijärjestelmä.
 
Emme tiedä, milloin kemikaalivanat loppuvat, mutta ne loppuvat – yleinen tietoisuus niiden haitoista kasvaa ja Illuminatin vaikutusvallan mureneminen jatkuu. Sitä odotellessa, selitys suihkuttamiseen on, että se suojelee otsonikerrosta, joka estää auringon haitallisia säteitä pääsemästä maapallolle. Totuus on, että vuosituhansia sitten teidän aikaanne, pimeiden voimien sielut rakensivat otsonimolekyyliverkon estääkseen auringon hyödyllisiä säteitä pääsemästä planeetalle, ja Äiti Maa poistaa sitä vähitellen auttaakseen ympäristönsä terveyden palauttamisessa ja kaikkien asukkaidensa hyvinvoinnin parantamisessa.
 
Muutamia vuosia olemme sanoneet, että Illuminatin vuosikymmeniä kestänyt talouden, kaupan ja valuuttojen maailmalaajuinen kontrollointi loppuisi. Osakemarkkinoiden epävakaus – transaktiot ovat joka tapauksessa vain tietokonetoiminnan hyörinää, koska niillä ei ole rahallista taustaa – johtaa lopulta Illuminatin taloudellisen kuristusotteen loppumiseen, jotta uusi maailmanlaajuinen talousjärjestelmä voidaan ottaa käyttöön. Tämä monimutkainen prosessi ei tapahdu yhdessä yössä ja se on suunniteltu niin, että siirtyminen läpikotaisin korruptoituneesta järjestelmästä arvometalleihin perustuvaan järjestelmään on minimaalisen häiritsevä ja vain väliaikaisesti. Tervetuloa kaikki merkit siitä, että rehellinen ja reilu talousjärjestelmä jota hoitavat tietävät ihmiset moraalin ja henkisen tinkimättömyyden kera, on tulossa.
 
Älkää ajatelko, että "herpaantumattomat mullistukset ja taistelut" Lähi-idässä ja joissain Pohjois-Afrikan maissa enteilevät huonoa sille, että rauha tulee koskaan tuolle alueelle. Se mitä näette, on jatkoa energialle, joka laitettiin liikkeeseen kauan sitten energian "liiteohjeilla" – negatiivisuudella ladattuja ajatuksia jotka ampuvat ylös planeetasta. Energia ei voi tehdä u-käännöstä. Kun se on laitettu johonkin suuntaan, se pysyy tuossa kurssissa, kunnes sen liitteet on kulutettu ja energia on taas vapaa olemaan neutraali itsensä ja valmis uusiin ohjeisiin, ja tuolla alueella taistelunhaluisia ohjeita on vahvistettu vuosituhansia. Tuon jatkuvan kierteen loppumisaika on käsillä ja tässä teidän roolinne on elintärkeä: optimistisuus, luottamus, ystävällisyys, kiitollisuus, myötätuntoisuus ja anteeksiantaminen huokuvat korkeita värähtelyjä, jotka kuljettavat energiavirtoja sitä rauhallista maailmaa kohti, jonka tuomisessa olette auttamassa.
 
Monet lukijat ovat kirjoittaneet asiasta, johon yksi viittasi "länsimaiden islamisaationa" ja josta toinen kysyi, onko tämä "Euroopan tarkoituksellista epävakauttamista", ja lukijoiden levottomuus USA:ssa kumpuaa terrorismista, jonka teki muslimipariskunta Kaliforniassa ja jota seurasi anti-muslimivandalismia. On loogista kohdistaa nämä perspektiivit Al Qaidaan ja islamilaiseen valtioon, mutta osittain tämä on erilaisuuden pelkoa - yleinen reaktio kaikkeen, mikä hahmotetaan merkittävästi erilaiseksi kuin tuttu. Ilmaistuista huolenaiheista puhuttaessa, niin yksilöt näissä ryhmissä tai niiden vaikutuspiirissä väittävät, että he toimivat uskontonsa nimissä, mutta niiden raakalaismainen piittaamattomuus elämästä ja kontrollointi kauhulla ovat täysin vastoin islaminuskon perusohjeita. Vuosisatoja sitten kristityt jotka aloittivat uskontonsa verisen historian, toimivat myös ääri-ideologioiden mukaan, jotka olivat pahoja vääristymiä siitä uskosta, jota heidän oli aikomus levittää.
 
Tuo historia tapahtui hyvin matalien värähtelyjen aikakaudella, mikä ei ainoastaan tukenut, vaan myös antoi sysäyksen barbarismiin – nimittäin ihmisjoukot hurrasivat, kun ihmisiä joiden usko erosi heidän omastaan, vietiin areenalle leijonien raadeltavaksi. Yksi tulos tämän päivän dramaattisesti kohonneesta värähtelystä – henkilökohtaisten piirteiden ja käyttäytymismuotojen vahvistuminen – vaikuttaa hyvin samalla tavalla yksilöihin, joilla on sadistisia taipumuksia, ja heistä suurin osa toimii kieroutuneiden käsitystensä mukaan omasta ja toisten uskonnosta. Noita yksilöjä lukuun ottamatta, joita on vain kourallinen maailman väestöstä, hartaat muslimit ja kristityt elävät uskontonsa hyväntahtoisten oppien mukaan ja karttavat niitä äärimmäisen ankaria kohtia koraanissa ja raamatussa, joilla ei ole sijaa tämän päivän elämässä.
 
Rakas perheemme kaikista uskonnoista, muodolliset uskonnolliset riittinne ja tapanne eroavat, mutta elämänne perusta on sama. Kunnioitatte ja rukoilette Ylintä Olentoa, olette omistautunut perheelle ja juurrutatte lapsiinne erinomaisia arvoja, haluatte olla merkityksellisen tuottava, elää turvassa ja rauhassa, olla terve ja menestyä ja autatte tarpeessa olevia ihmisiä. Kun tietoisuuden laajentuminen jatkuu maailmassanne, kaikki uskonnot kehittyvät puhtaaseen henkisyyteen, jonka jokaisen uskonnon ihmiset ottavat vastaan koko sydämellään. Yhteiskunta kunnioittaa toista ihmistä jumalaitsenä, erottamattomasti yhdistyneenä sielutasolla kaikkiin toisiin ja sitä erilaisuuden pelkoa jota on vihamielisyyden, kiihkoilun ja erimielisyyksien taustalla, ei enää ole maan päällä.
 
"Mikä on kaikkien näiden ampumisten taustalla, mikä ne aiheuttaa ja mikä kiihdyttää niitä?? En usko, että ihmiset tai sielut haluavat vapaaehtoisesti kuolla jne." Vaikka lukija viittaa massa-ampumisiin USA:ssa, tämä on maailmanlaajuinen kysymys. Tässäkin vaikuttavat vallitsevat värähtelyt: yksilöt joilla on radikalisoituneita vakaumuksia tai häiriintynyt mieli, toimivat voimakkaiden negatiivisten tunteidensa mukaan. Ja jotkut kuolemat ovat olleet salamurhia jollain keinolla – tiedemiehiä, journalisteja, terveydenhoidon ammattilaisia, yksilöjä hallituksessa joita ei voi ostaa, keitä tahansa joilla on informaatiota, mitä Illuminati ei halua tiedettävän laajasti.
 
Jos karmaa ei ole mukana, pätee "tasoitustekijä". Ihmiset joiden sielusopimukseen ei sisältynyt kuolemista, saavat fyysisen elämän loppuessa meriitin kolmannen tiheyden karmaoppituntien toteuttamisesta, jos on tarvetta. Jos ei ole, ennenaikainen kuolema peruuttaa jonkin vaikean kokemuksen, joka olisi valittu toiseen ruumiillistumaan. Joka tapauksessa yksilöt etenevät kehityksessään ja se on jokaisen sielun tavoite. Vastaavanlaista on ihmisillä, jotka kärsivät elämän muuttavista haavoista, jotka eivät ole sopimusvalinta, ja tappajat jotka toimivat sopimustensa ulkopuolella, hankkivat raskaan karmataakan toiseen inkarnaatioon.
 
Mitä tulee väitteeseen, että paavi Franciscus ja presidentti Obama ovat osallistuneet satanistisiin rituaaleihin ja pedofiliaan, niin vaikuttaa siltä, että koska Illuminatin yritykset salamurhata nämä miehet ovat epäonnistuneet kerta toisensa jälkeen, se turvautuu varasuunnitelmaan: häpäistään kaksi vaikutusvaltaisinta yksilöä, jotka kiskovat juuriltaan sen maailmanlaajuista verkostoa. Totuus on, että satanistisen kultin päämaja on Vatikaanin uumenissa ja paavi Franciscus ja muutama kardinaali, jotka jakavat hänen päättäväisyytensä, ottavat askelia näiden hirveiden rituaalinen paljastamiseksi ja lopettamiseksi. On myös totta, että satanismilla on vahva jalansija USA:ssa, muun muassa viihdeteollisuudessa jossa "lavastettuja" filmejä tuotetaan helposti, ja presidentti Obama työskentelee muiden kanssa rituaalien poistamiseksi maasta.
 
Nyt puhun vain Matthewina. Sen mitä sanon, tietävät kaikki sielut tällä asemalla, mutta kahdesta syystä on tarkoituksenmukaista puhua omasta puolestani. Ensimmäinen on, että olin ns. henkivieraana äskettäisessä keskustelussa sisareni, äitini ja kahden vierailevan ystävän välillä. He luulevat suurimman osan ihmisistä järkyttyvän USA:ssa, kun tulee esiin se totuus, että heidän hallituksensa korkeimman tason virkamiehet olivat mukana kansallisessa tragediassa, joka tapahtui 11.9.2001.
 
Internetissä on tapahtuman jälkeen saatavilla valokuvia, tieteellistä analyysiä tornijätteestä, raportteja insinööreiltä, arkkitehdeiltä ja lentoteollisuuden ihmisiltä sekä tietoa lukuisista poikkeamista standardimenettelyssä, ja ne osoittavat selvästi, että virallinen tarina on valetta. Kuitenkaan useimmat ihmiset jotka näkevät nuo todisteet, eivät usko niitä. Miksi? Lapsuudesta saakka teille on kerrottu, että se mitä auktoriteetit sanovat, on totta ja parhaan etunne mukaista. Ensin kyse on vanhemmista ja muista aikuisista sukulaisista ja kun lapset kasvavat, auktoriteetteihin sisältyvät opettajat, uskonnolliset johtajat, lääkärit, hammaslääkärit ja vaaleilla valitut virkamiehet. Se tuottaa pettymyksen, kun kuulee, että ne joiden informaatiota pitää "jumalan sanana", olivat väärässä. Se että presidentti ja hänen kollegansa voisivat niin armottomasti ja kavalasti pettää kansansa ja valehdella maailmalle, on käsittämätöntä.
 
Toinen syy siihen, että puhun omasta puolestani, liittyy myös 911-tapahtumaan. Sairaanhoitaja jonka potilaat puhuvat joskus hänelle siirtymänsä jälkeen, lähetti sähköpostin äidilleni. Hän kirjoitti, että niiden ihmisten edustaja jotka kuolivat tornien tuhouduttua, kertoi hänelle, että he halusivat lähettää kauttani viestin maailmalle, ja heidän sanansa ovat nyt yhtä vakuuttavia kuin vuosia sitten:
 
"Älkää antako henkiä vietävän. Tämä on aikaa pitää rakkaus kaiken yläpuolella, myötätuntoa varten, parannuksen tuomiseksi sureville ja vammautuneille ja parannuksen tuomiseksi maapallolle. Tietäkää, että ne sydämet jotka ovat kovettuneet haluun tappaa toisia kunnianosoituksenaan meille, tarvitsevat valoa ennen kaikkea. Vetoamme teitä koko tästä taivasmaailmasta puhumaan rakkaudesta ja silmien avaamisesta nähdäksenne selvästi, mitä maapallolla tapahtuu, sekä nousemaan sen tragedian yläpuolelle, johon on tunkeutunut pimeys, jota ette osaa edes kuvitella ja jossa koko maailmanne on uhrattavissa. Näemme sen täältä. Tarvitsemme teitä auttamaan, myriadit valotyöntekijät, kohottamalla sydämenne, sallimalla valon tulla sisään ja lohduttamalla surevia. Teidän täytyy kuulla vetoomuksemme. Työskentelemme valossa auttaaksemme teitä ja olemme ikuisesti yhteydessä kanssanne rakkaudessa."
 
Kaikkia herkkiä sieluja tässä universumissa surettaa verenvuodatuksen jatkuminen ja hetkittäin myös te valotyöntekijät ajattelette, että se voi olla loputonta. Rakkaat ystävät, tappaminen loppuu ja niin loppuu myös auktoriteettien informaation kyseenalaistamaton hyväksyminen. Sanotte: "Totuus vapauttaa." Kyllä! Eivät vain pitkään kätketyt totuudet tule esiin, vaan ihmiset alkavat myös luottaa omaan sielutason opastukseensa, jossa totuus tunnetaan, ja valaistuneiden ihmisten vaatimat muutokset tuovat maailmanrauhan.
 
Aiempien viestien tieto sielusta saa jatkuvasti aikaan kommentteja ja kysymyksiä ja toivotamme ne tervetulleiksi tilaisuuksiksi antaa lisänäkemystä. Mutta ensin haluamme puhua siitä, mistä lukija USA:sta kirjoitti: "Miksi Matthew puhuu niin paljon kaikkea sieluinformaatiota, jota hän on selittänyt laajasti menneisyydessä, vaikka täällä tapahtuu paljon tärkeämpiä asioita?"
 
EI MIKÄÄN mitä tapahtuu maailmassanne, ole tärkeämpää kuin sen tietäminen, että olette sielu! Ilman tätä ei ole ymmärrystä elämästä – ei tietoisuutta, että ydinolemuksenne on puhdasta rakkaus-valoenergiaa tai olette moniulotteinen jumalaitse, jolla on rajaton ilmentämiskapasiteetti, tai teillä on samanaikaisia elämiä muualla universumissa ja olette suunnitelleet tämän elämän voidaksenne auttaa Maata transformaatiossa. Ette käsittäisi, että sieluna tiedätte kaiken tämän ja paljon, paljon enemmän, mutta fyysisyyden tiheys estää valtavaa universaalia tietovarastoanne tulemasta tietoisuuteenne. Viestiemme tarkoituksena on aina ollut antaa valaistusta, opastusta ja kannustusta näinä ainutlaatuisen haastavina aikoina ja on ilahduttavaa, että äidilleni lähetettyjen tuhansien sähköpostien ja kirjeiden mukaan viestit palvelevat tarkoitustaan.
 
Toisaalta, lukijan mainitsemat ongelmat liittyvät poliittiseen tilanteeseen, jota media lietsoo, ja ymmärrämme toki hänen huolensa. Toiset lukijat ovat ilmaisseet samoja tunteita ja he ovat niin miljoonien joukossa, joista monet asuvat muissa maissa ja jotka tuntevat myös USA:ssa tehtyjen päätösten vaikutuksen. Sielut ovat tällä asemalla epäpoliittisia ja tuomitsemattomia ja puhuessamme näistä asioista on tarkoitus selittää, miksi politiikka on aina ollut vitsaus planeetalla – antiikinajoista lähtien pimeyden tarkoituksena on ollut "hajottaa ja hallita" – ja miten se on muuttumassa.
 
Kuten kaikkialla muuallakin tässä universumissa, politiikan joka osa – retoriikka, aikomus ja teot – on energiaa, joka vaihtelee taajuudeltaan tai värähtelyltään. Kauan sitten taso alkoi heiketä ja syöksyä alaspäin, kunnes sivilisaatio oli jumissa syvällä kolmannessa tiheydessä tietoisesti, henkisesti ja paikkana. Kun Gaia ei enää voinut sietää sitä piinaa, jota poliittiset johtajat aiheuttivat massoille, se huusi apua. Välittömästi vaikutusvaltaiset lähteet säteilivät voimakasta valoa, joka pelasti sen planeettakehon elämän ja mahdollisti se ylösnousemuksen alkamisen. Alkoi saapua vapaaehtoisia henkisesti kehittyneistä maailmoista generoimaan valoa planeetalle, mikä lisäsi kaukaisista lähteistä virtaavaa yltäkylläisyyttä. Kun valo on voimistunut, värähtelytaso on noussut.
 
Tämän päivän taso joka koskee maailmanlaajuisesti virkaan pyrkiviä ehdokkaita ja yksilöitä, jotka ovat virassa, on tämä: ne jotka lietsovat pelkoa, kannattavat tai työllistävät vihamielisiä voimia, sortavat kansalaisia sukupuolen, rodun tai uskonnon perusteella tai vastustavat ohjelmia ja politiikkaa, joka hyödyttäisi planeettaa ja sen kaikkia asukkaita, uivat sitä virtaa vastaan, joka kulkee aina vain voimakkaammin diplomatiaa, sovintoa, yhteistyötä, keskinäistä kunnioitusta ja ympäristönsuojelua kohti.
 
Kaikille jotka kysyvät samaa kuin tämä lukija: "Kenestä tulee USA:n seuraava presidentti?", voimme vain toistaa sen, mitä sanoimme jokin aikaa sitten: emme tiedä. Maan valvojat Nirvanassa kertovat meille, että energia ehdokkaiden ympärillä on liian kaoottista sen määrittelemiseksi, miten suuren osan siitä saa aikaan media ja miten suuren kansa. Lisäksi ennen vaaleja tapahtuu paljon sellaista, mikä vaikuttaa äänestäjien päätökseen.
 
Voimme kertoa teille havaintomme tästä näkökulmasta, Maan mahdollisuusenergiakentän aktiivisuuden, universaalien lakien toiminnan, muiden sivilisaatioiden avun teille ja kultaisen ajan ihmeet täydessä kukoistuksessaan. Tästä syystä olemme voineet kertoa teille varmuudella, että ei tule kolmatta maailmansotaa, ydinräjähdyksiä avaruudessa, massiivisia muutoksia maa- ja merikokoonpanossa, teidät orjuuttavan sivilisaation invaasiota ja lopunajan profetiat tai muut pelontäyteiset ennustukset eivät toteudu.
 
Mutta koska kaikkialla vallitsee vapaa tahto ja lukemattomat päätökset joita yhteiskuntanne tekee joka hetki, vaikuttavat toisiinsa, emme tiedä, kuka tekee mitäkin tai milloin täsmälleen jokin tapahtuu. Tiedämme kuitenkin, että ihmiset joka maassa haluavat kunnioitettavia, rehellisiä ja viisaita johtajia, jotka vakuuttavat, että kaikkia kansalaisia palvellaan reilusti ja oikeudenmukaisesti. Rakas perhe, valo-olennot ympäri universumia haluavat tätä teille ja se on tulossa – se on Maan kohtalon kulmakivi!
 
Kyllä, äiti, näen, ettei ole tilaa enää sielukysymyksille. Vastaamme niihin seuraavassa viestissä. Luulen, että lukijat ovat erityisen kiinnostuneita ensimmäisestä, joka on listallasi.
 
Hyvästiksi sanomme, että kunnioitamme vankkumatonta valopalveluanne ja olemme kanssanne hengessä koko Maamatkanne ajan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >