HomeViestejäSuzanne Ward23.5.2015 - Viesti Matthewilta

23.5.2015 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
23.5.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Puhutaanpa ensin Nepalin maanjäristyksistä planetaariseen ja henkilökohtaiseen ylösnousemukseen liittyen. Luontoäiti hajottaa negatiivisuutta, mitä tuotetaan ensisijaisesti verenvuodatuksella ja niillä kauhistuttavilla ja vakavilla olosuhteilla, joissa valtava määrä ihmisiä elää. Jos negatiivisuuden sallittaisiin kumuloitua, se järkyttäisi maapallon huteraa tasapainoa ja vaikuttaisi haitallisesti sen ylösnousemuskurssiin. Tämän estämiseksi se käyttää järistyksiä, vavahtelua, vulkaanisia purkauksia ja ankaria myrskyjä negatiivisuuden vapauttamiseen, kun sitä kerääntyy.
 
Henkilökohtaisella tasolla Nepalin maanjäristykset mahdollistivat tuhansille sieluille sopimuksensa täyttämisen ja nousemisen henkisesti ja tietoisesti. Tämä on jokaisen sielun tavoite ja tänä ennenkuulumattomana aikana universumissa monet hyppäävät tilaisuuteen saattaa loppuun karmaoppitunnit yhdessä elämässä monien sijasta. Tietäen, että merkittävä järistys tuossa maassa aiheuttaisi monia kuolemia, sielut jotka halusivat tasapainottaa toisia kokemuksia elämällä nöyrästi ja kuolemalla traumaattisesti, päättivät ruumiillistua sinne. Monet muut päättivät kokea surua ja äärimmäisiä vastoinkäymisiä, jotka ovat luontaisia katastrofaalisen tapahtuman jälkiseuraamuksia.
 
Se on niin, että nämä tapahtumat päättivät joidenkin ihmisten elämän, joiden sielusopimus ei ollut vielä täytetty, tai siihen ei sisältynyt tuollaista loppua. Heille annetaan viime viestissämme mainitut kolme vaihtoehtoa ja kaikkien menehtyneiden rinnalla heille annettiin lempeää, personoitua hoitoa saavuttaessa Nirvanaan. Jotkut jotka tekivät siirtymän jommankumman tapahtuman vuoksi, ovat toipumassa fyysisesti tai heidän eetterikehonsa vahvistuu edelleen Nirvanan räätälöidyissä parantumiskeskuksissa. Toiset ovat ryhtyneet aktiiviseen ja tyydyttävään elämään henkimaailmassanne. Niiden surevien perheiden ja ystävien hätää, jotka elävät massiivisen hävityksen keskellä, helpotetaan valolla, mitä säteillään Nirvanasta ja kaukaisista sivilisaatioista, sekä rukoustulvan, myötätunnon ja suoran avun valolla maan päältä.
 
Se aika on tulossa, jolloin sielut eivät valitse maaelämää kolmannen tiheyden karmaoppituntiensa päättämiseksi, vaan elämisen ilosta upeassa ja kauniissa maailmassa, missä moniulotteiset itset ilmentävät mielikuvituksenne ylittävää suurenmoisuutta. Rakas maaperhe, sielutasolla kyllä muistatte – vain tietoisesti olette unohtaneet tuon maailman, missä kaikki elävät rauhanomaisesti harmoniassa luonnon kanssa ja missä kaikki tietävät, että jokainen sielu tässä universumissa on ainutlaatuinen, itsenäinen ja loukkaamaton olento ja ikuisesti yhteydessä kaikkeen muuhun olemassaolevaan. Voisitte ajatella jokaista sielua vesipisarana, mikä säilyttää luontaisen arvonsa, kun se sekoittuu lukemattomiin muihin pisaroihin kosmisessa luomismeressä.
 
Tällä hetkellä maailmaanne kuitenkin vaivaa Illuminatin hellittämätön yritys pitää taloudellinen, poliittinen ja sotilaallinen jalansijansa. Maapallon mahdollisuusenergiakenttä kuhisee toimintaa, valovirtojen korkeiden värähtelyjen pyöriessä pimeyden matalien värähtelyjen ympärillä, kun taistelu jatkuu ja kulissien takaisissa keskusteluissa uurastetaan. Vaikka Illuminatin valta on heikentynyt kaikkien paluumahdollisuuksien yli, yhteensopivat energiapurkaukset ovat saaneet sen jatkamaan.
 
Mikään kentässä ei ole paikallaan. On jatkuvaa liikettä sen mittaamattoman ajatus-, tunne- ja tekoenergian mukaisesti, mitä kaikki sielut lähettävät maan päällä. Jos pimeät mielet ja sydämet pystyvät keräämään enemmän energiapurkauksia, niiden toiminnan väheneminen on ehdottomasti edelleen varmaa, mutta sitä tapahtuu puuskittain. Lisääntyvä valo varmistaa, että sitten kun väheneminen alkaa, se jatkuu vakaasti. Valotyöntekijät, pitäkää loistonne hehkumassa!
 
Kaikille jotka ovat kysyneet, kuka on USA:n seuraava presidentti – emme tiedä. Aktiivisuus mahdollisuuskentässä mikä liittyy niihin yksilöihin, jotka ovat nyt kilpailussa mukana ja jotka saattavat vielä tulla mukaan, tulee mediasta, ei valitsijakunnalta, ja tulevat paljastukset jotka vaikuttavat ehdokkaisiin, vaikuttavat luonnollisesti myös äänestäjien valintoihin.
 
Onko Illuminati-järjestö vastuussa kaikesta tuskasta ja kärsimyksestä maailmassa vai toimivatko jotkut noista pahoista ihmisistä omin päin? Vaikka vältämme "pahan" liittämistä ihmisiin heidän tekojensa sijasta ja vaikka jotkut yksilöt Illuminatissa ja sen ulkopuolella toimivat todellakin omin päin häiriintyneiden pimeiden taipumustensa mukaisesti, voitaisiin sanoa, että Illuminati-operaatio on ollut vastuussa kaikista merkittävistä sodista, jakautuneisuudesta, köyhtymisestä ja vallitsevasta petoksesta ja korruptiosta noin viimeiset 265 vuotta, Illuminati-nimen syntymisen jälkeen. Sen suunnittelivat Baijerissa yksilöt, jotka tunsivat olevansa älykkäimpiä, tietäväisimpiä ja kyvykkäimpiä ihmisiä maailmassa – "valaistut" (illumined) – ja itsekorostuksessaan he tunsivat oikeutusta kontrolloida kaikkien muiden elämää.
 
Kun heidän määränsä kasvoi, niin kasvoi myös heidän vaikutusvaltansa hallituksissa, uskonnoissa, kansantalouksissa ja kaupankäynnissä. He käyttivät teollista vallankumousta hyväkseen ja kun vuosikymmenet kuluivat, he tekivät saman myöhempien keksintöjen ja planeetan luonnonvarojen osalta. Lopulta heidän kontrollinsa oli globaalia ja sisälsi kaiken, mikä vaikuttaa elämään maailmassanne – koulutus, viihde, valtavirtamedia, ruokatuotanto, tehdasvalmistus, pankkitoiminta, osakemarkkinat, laki- ja oikeusjärjestelmät, asekehitys, sotavoimat, tiedustelupalvelut, terveydenhoito, lääke- ja kemianteollisuus, palkat, verotus ja kuljetus.
 
He eivät suinkaan olleet ensimmäisiä, jotka heikensivät massoja – he rakensivat muutamien käsiin tukevan perustan väestön kontrolloimiselle. Kaksi tuhatta vuotta sitten se oli kirkon ja valtion päämiehillä, joiden valtakeskittymä kasvoi vuosisatojen kuluessa paavillisten julistusten ja järjestettyjen avioliittojen avulla Euroopan kuninkaallisissa perheissä. Kontrollia lisäsi Italian Borgia- ja Medici-dynastioiden menestyminen pankkitoiminnassa ja kaupankäynnissä, protestanttisuuden syntyminen sekä brittien, ranskalaisten, espanjalaisten ja portugalilaisten vallantavoittelu muiden maiden kukistamisella, alistaen paikallisväestön valtaansa tai hävittämällä sen. Pian se jälkeen kun siirtomaat voittivat itsenäisyytensä brittien komennosta, eurooppalaisten kontrolli ylitti Atlantin valtameren ja soluttautui kehittyvään USA:han ja maan keskuspankkilaki 1913 vahvisti pimeiden sielujen otetta kansainvälisestä taloudesta.
 
Mutta vallan ja rikkauksien himo alkoi kauan, kauan ennen tallennettua historiaanne, kun Lyran väkeä tuli planeetan ensimmäisiksi asukkaiksi. He tulivat ilman Galaksienvälisen neuvoston lupaa ja kaivoivat kultaa kysymättä neuvostolta, koska he eivät halunneet jakaa löytöjään toisten sivilisaatioiden kanssa. Näin se ylemmyyden, ahneuden, petoksen, laittomuuden ja hallinnan energia mitä maailmassanne on tänä päivänä, saapui planeetalle lineaarisen ajan aioneita sitten.
 
Puhuttaessa taas Illuminatista, se muodostettiin salaseuraksi eikä sillä ole koskaan ollut muodollista järjestöä, jolla on jäseniä. Useimmat ihmiset jotka noudattavat huipulla olevien käskyjä, eivät ehkä edes tunne Illuminati-nimeä eikä heillä ole aavistustakaan, että he auttavat ihmisten säälimättömiä riistäjiä. Koska joukon vaikutusvaltaisimmat eivät koskaan puhu julkisesti itsestään Illuminatina tai tunnusta maailmanlaajuista vaikutusvaltaansa, niin heidän tuomittavien toimensa alkaessa paljastua, vastuullisena pidettyyn ryhmään viitattiin yleisesti salaseurana, elitisteinä tai varjohallituksena ja joskus uutena maailmanjärjestyksenä tai yhtenä maailmanhallintona.
 
Nimityksestä riippumatta, nämä yksilöt ovat jatkaneet sitä, mikä laitettiin liikkeeseen kauan sitten – turmiollista marssia maailmanhallintaa kohti. Heillä ei ole omaatuntoa, koska heiltä puuttuu valo – lukuun ottamatta sitä kipinää, mikä on heidän elämänvoimansa – ja vasta sitten kun tuo tyhjiö täyttyy valolla, he pystyvät näkemään valon ja lopettavat pimeät toimensa.
 
Kaiken sen vuoksi, että tuo toiminta on kautta aikojen mahdollistanut miljardien sielujen täyttää sielusopimuksensa ja kehittyä, Gaia on kyllästynyt planeettakehonsa olemiseen karmallinen karuselli ja tämän aiheuttamaan negatiivisuuteen. Tästä syystä te valotyöntekijät jätitte vapaaehtoisesti ilontäyteisen elämänne henkisesti ja tietoisesti kehittyneissä korkeakulttuureissa ja tulitte maapallolle. Tiesitte, että unohtaisitte kotimaanne, uusi tiheä kehonne olisi altis vammoille, sairauksille ja ongelmille ja eläisitte väkivallan, pelon, köyhyyden, fanaattisuuden, ahneuden ja muun sellaisen pimeyden maailmassa, mikä on luontaista kolmannen tiheyden sivilisaatiolle. Kuitenkin te tulitte! Koska myös tiesitte ilmoittautuessanne vapaaehtoiseksi, että rakkausvalonne näyttäisi maapallon ihmisille tien tuon karusellin pysäyttämiseen.
 
Moniin viesteihimme on sisältynyt, että rakkaus – samaa energiaa kuin valo, vain eri tavalla ilmaistuna – on avain sellaiseen maailmaan, minkä kanssaluomisessa tulitte auttamaan. Vaikka sanoja "valo" ja "rakkaus" käytetään usein eri muodoissaan maapallon kaikissa kielissä, useimmat ihmiset eivät tiedä, että tämä energia on universumin vahvin voima. Te tiedätte, mutta lineaarisen ajan kulkiessa hyvin nopeasti, saatatte kiirehtiä liian ripeästi ajatellaksenne, miten sukkelasti ja helposti lähetätte runsaasti rakkausvaloa.
 
Pyysin äitiäni kopioimaan keskustelumme, missä puhuimme tästä 20 vuotta sitten.
 
[Seuraava on "Rakkaus jokapäiväisessä elämässä" –luku korjatussa painoksessa kirjasta "Illuminations for a New Era"]
 
Matthew, olen luullut, että rakastamalla ihmisiä lähetämme automaattisesti rakkautta heille, mutta nyt mietin, liittyykö siihen muutakin.
 
Äiti, olet oikeassa, että rakkaustunteet jotakuta kohtaan kantavat valoa tuolle ihmiselle, mutta olet oikeassa myös ajatellessasi, että siinä saattaa olla muutakin. Niinpä vaikka ei ole välttämätöntä, että ymmärrät lähetysprosessin, jotta se on tehokas, selitän, miten se toimii.
 
Valo on hengessäsi, se tunne mitä kuvaat kepeäksi, kun jokin antaa sinulle iloa tai muistat jonkin asian, mikä oli erityislaatuinen sinulle. Ajattele, miltä sinusta tuntuu, kun joku koiristasi tulee tökkimään kuonollaan tai kuulet jonkin lempisinfoniasi tai näet kauniin auringonlaskun – ikään kuin kirkastuisit kokonaan ja se juuri tapahtuu. Täytyt itse asiassa valolla pelkästä kokemuksesta. Valo tulee sielustasi, yhdistyy mieleen ja virtaa kehon läpi tuottamaan ihania tunteita tai inspiroivan ahaa-elämyksen! Sinun ei tarvinnut tehdä mitään saadaksesi tuon tuntemuksen ja sen mikä sen herätti, ei tarvinnut ponnistella erityisesti saadakseen aikaan tunteesi – saat sen olemalla pelkästään vastaanottavainen valolle!
 
Valon – kutsutaanpa sitä rakkaudeksi, koska siitä oikeastaan puhumme tässä – kulkeminen ihmisestä toiseen ei eroa syy-seuraussuhteeltaan, mutta haluat ehkä käynnistää sen keskittymällä johonkuhun. Kun teet sen, ajatustesi ja tunteidesi värähtelyt saavuttavat välittömästi tuon ihmisen. Energia virtaa sinusta ajatusmuotosi aikomuksen ja voimakkuuden myötä ja sama määrä rakkautta minkä lähetät, menee suoraan haluamaasi energiaosoitteeseen. Ei voi olla vääriä osoitteita, koska aikomus ja tunteet ovat täysin selkeitä. Vastaanottaja ei tietenkään tietoisesti tiedä tätä, mutta vastaanottajan sielu tiedostaa "toimituksen".
 
Luulen ymmärtäväni, rakas Mash. Olet puhunut valovastaanottavuudesta, mutten ole varma, mitä se merkitsee. Miten tiedämme, vastaanotammeko valoa ja miten voimme käyttää sitä jokapäiväisessä elämässä?
 
Yksinkertaisimmin sanottuna, äiti, valovastaanottavuus mahdollistaa henkisen selkeyden, mikä ylittää kolmannen tiheyden rajoitukset. Niihin sisältyy ennakkoluuloja, eroavuuksien vihaa, ahneudesta toimimista, toisten tuomitsemista heidän valintojensa vuoksi, kaunan kantamista tai kostonhimoa, menestymistä häikäilemättömyydellä, pettämällä ja valehtelemalla, toisten elämän kontrolloimista ja heidän vapaan tahtonsa kieltämistä ja sokeaa oppijärjestelmien tai käskyjen seuraamista, kun vaisto kertoo, etteivät ne perustu hyvyyteen. Ja suurin kaikista kolmannen tiheyden rajoituksista on pelko – itse asiassa kaikki nuo muut mainitsemani negatiiviset tunteet ja teot syntyvät pelosta.
 
On loogista ajatella, että muuttumalla joissain noista negatiivisista alueista olet vastaanottava valolle ja kasvat henkisesti. Positiiviset muutokset ovat tietysti edistymistä, mutta eivät siinä määrin, kun ehkä ajattelet, jos edelleen tunnet pelkoa henkilökohtaisista tai maailmaa koskevista tilanteista. Henkinen kasvu on oppimista elämään ilman pelkoa, oppimista luottamaan täysin ainutlaatuiseen rakkausvoimaan.
 
Ja on runsaasti tapoja valon jokapäiväiseen käyttämiseen – äiti, sanotaan tässä "rakkaus". Kuitenkin sanaa "rakkaus" käytetään niin yleisesti, että voitaisiin sanoa, että sitä väärinkäytetään, kuten "rakastan artisokkaa" tai "rakastan tuota laulua". Niinpä sanon ensin, mitä rakkaus ei ole.
 
Ruoka ja viihde voivat antaa paljon mielihyvää enkä varmasti halveeraa nautintoja, jotka kohottava henkeä, mutta ne eivät ole rakkautta.
 
Rakkautta ei myöskään ole henkilön vetovoima toista kohtaan, mikä johtaa ahdistukseen pitkäaikaisesta turvallisuudesta suhteessa. Rakkaus ei ole kumppanin kontrollointia, se ei ole perheen tai ystävien säälimistä tai heistä murehtimista, se ei ole ammatillista menestymistä, se ei ole omistamista. Rakkaus ei ole riippuvainen kuuluisuudesta, yhteiskunnallisesta asemasta, taloudellisesta vauraudesta tai toisten mielipiteistä.
 
Rakkaus ei ole uskomustensa puolesta kampanjointia tai käännyttämistä. Rakkaus ei vaadi ymmärtämään mystisiä henkisiä opetuksia tai kokemusten karmatekijöitä tai jatkumoa, mikä sisältää koko ajan ja avaruuden samanaikaisesti, tai universumin lakeja.
 
Mitä rakkaus sitten on? Yksinkertaisesti ilmaistuna rakkaus on Jumalan itsensä jakamista koko luomakuntansa kanssa. Rakkaus on universumin parantava voima. Rakkaus on sielussa ja tarvitsee vain lupasi noihin luontaisiin toisten rakastamisen ja heidän rakkautensa saamisen tunteisiin. Rakkauden kapasiteetilla ei ole rajoituksia ja rajoja.
 
Ilmaistuna rakkaus kohtelee toisia ystävällisesti, reilusti, rehellisesti, myötätuntoisesti, auttavaisesti, välittävästi ja kunnioittavasti. Jos rakkaudessa voidaan sanoa olevan "ainesosia", niin ne ovat jumalaisen ilmaisun ainesosia toiminnassa.
 
Sen tietäminen on rakkautta, että sinä ja Jumala ja Jumalan kaikki muut luomukset olette erottamattomia. Sen tietäminen on rakkautta, että maapallo on aistivaa ja tietoista elämää ja se kunnioittaa kaikkia elämänmuotojaan. Sen oivaltaminen on rakkautta, että kukaan ei voi tuntea toista sielutasolla, ja siksi häntä ei tuomita – ei vain suvaita sitä toimintaa, mikä nähdään loukkaavana.
 
Jumalaitsensä kuunteleminen on rakkautta. Sellaisen elämän eläminen on rakkautta, mikä saa aikaan itsensä rakastamista. Se on rakkautta, kun tunnet iloa nähdessäsi sitä toisissa. Jonkin sellaisen tekeminen on rakkautta, mikä tuo iloa toiselle. Itselleen ja toisille anteeksiantaminen on rakkautta. Resurssiensa jakaminen täydestä sydämestä on rakkautta. Hyvin asioiden tekeminen liittämättä niihin odotuksia on rakkautta. Sydämen- ja mielenrauhan tunteminen on rakkautta. Hiljainen riemastuminen nähdessään auringonlaskun tai kuullessaan linnunlaulua on rakkautta, ja hymy on yksi yksinkertaisimmista ja säteilevimmistä rakkauden ilmaisumuodoista.
 
Kaikissa näissä tapauksissa ja monissa muissa, joita saatat kohdata ja joissa tiedät vaistomaisesti, että ne ovat rakkautta toiminnassa, ilmennät Jumalan rakkautta ja rakkauttasi häntä kohtaan.
 
Äiti, en usko, että olen kertonut sinulle mitään yllättävää. Mutta kenties on hyvä saada joitain viitteitä opastavaksi valoksi näinä aikoina, kun pimeys saattaa näyttää varjostavan suurenmoisen runsasta rakkautta maailmassanne.
 
Kiitos, äiti.
 
Rakkaat veljet ja sisaret, älkää koskaan epäilkö hetkeäkään merkitystänne yhteiskuntanne siirtämisessä maapallon kultaiseen aikaan koko kukoistuksessaan. Kunnioitamme päättäväisyyttänne tässä merkittävässä palveluksessa Gaialle ja ehdoton rakkautemme on kanssanne matkan joka askeleella.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >