HomeViestejäSuzanne Ward22.4.2015 - Viesti Matthewilta

22.4.2015 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
22.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Viime kuukausien tapahtumat ovat saaneet lukuisat valotyöntekijät kysymään ja monet muut pohtimaan: miksi kamalia asioita tekevien ihmisten vapaalle tahdolle annetaan prioriteetti verrattuna niiden ihmisten vapaaseen tahtoon, jotka eivät halua tulla pelotelluksi tai tapetuksi?
 
Rakas perhe, kenellekään ei ole koskaan annettu prioriteettia eikä koskaan voisi antaa. Universumien hallitsijat ovat sidottuja kunnioittamaan Luojan vapaan tahdon lahjaa jokaiselle sielulle sekä sitä Jumalaa, joka määrää tämän universumin elämää hallitsevat lait.
 
Kuten kaikki muukin olemassaolossa, lait ovat energiaa eikä energialla ole kykyä päätellä, priorisoida tai tehdä päätöksiä mistään. Energia voi vain värähdellä jollain taajuudella sen mukaisesti, miten sitä käytetään, ja meidän selityksissämme kyse siitä, miten maapallolla elävät ihmiset käyttävät sitä.
 
Universumin järjestelmällinen toiminta vaatii jatkuvaa tasapainottamista estämään värähtelytaajuuksia ns. vinoutumasta, ja universumin mikrokosmoksina jotka vaikuttavat joka hetki sen tilaan, sieluilla on omat tasapainottumistoimensa.
 
Ennen syntymää ne – tai paremminkin me kaikki! – tekevät sopimuksia toisten sielujen kanssa ja niihin sisältyvät kaikkien osallisten henkilökohtaiset sopimukset siitä, mitä ne tarvitsevat tasapainottaakseen muut elämät. Tämä on karmaa.
 
Koska Luoja kuitenkin määräsi, että vapaalla tahdolla on yleisesti etusija, kaikki sopimuksissa – ja koko sopimus – täytyy unohtaa, kun sielut ruumiillistuvat.
 
Itse asiassa tämä on hyvä järjestely – muuten joka elämä olisi pelkästään jonkin aikataulun seuraamista sen sijaan, että tehdään vapaasti päätöksiä ja opitaan tuloksista. Ja sopimusten mukainen opastus sallitaan sielun viesteinä tietoisuuteen, mutta kaikilla on vapaa tahto ottaa vaari tuosta opastuksesta tai eksyä kauas siitä.
 
Joka tapauksessa sielut aiheuttavat karmaa ja se on joko "hyvää" tai "huonoa". Tällä keinolla edellinen elämä voidaan tasapainottaa seuraavassa suorittamalla sielusopimuksen karma tai karmaoppitunnit.
 
Joskus tapahtumat lopettavat elämän ennen sopimuksen täyttämistä. Tämä oli tilanne kahdessa viimeaikaisessa tapahtumassa ja kerromme teille sen, mitä kuulimme niistä kollegoilta Nirvanassa.
 
Germanwingsin lennolla 9525 olleista 150 henkilöstä ainoastaan kolme oli saavuttanut "joustavuusikkunan" sopimuksensa elinikäklausuulissa – eli nuo ihmiset olivat saaneet loppuun valitsemansa karmaoppitunnit, tehtävät ja muut kokemukset ja he olisivat siirtyneet henkielämään jollain tapaa päivien tai viikkojen kuluessa.
 
Saapuessaan Nirvanaan jokainen henkilö vastaanotettiin rakastavasti ja häntä tervehdittiin nimellä, eetterikehoa vahvistettiin ja annettiin lempeää ja räätälöityä hoitoa kaikkiin niihin psyykkisiin traumoihin, joita oli aiheutunut joskus ennen maahansyöksyä. Sielusiirtymän lääkintäryhmä oli jatkuvasti läsnä koko parannusjakson ajan.
 
Kun nämä hiljattain saapuneet olivat valmiita liittymään toisten seuraan henkimaailmassa, jokainen sai valita asuinpaikan ja erilaisia aktiviteetteja, ja kaikille jotka eivät olleet saattaneet loppuun sopimuksiaan, tarjottiin myös kolme vaihtoehtoa. Viimeistellä karmaoppitunnit Nirvanassa, missä eläminen ja oppiminen on paljon iloisempaa kuin maan päällä. Saada täysi ansio osittain opituista oppitunneista ja uudessa sopimuksessa toisten sielujen kanssa ruumiillistua suhteellisen nopeasti viimeistelemään loppuosa alkuperäisestä sopimuksesta sekä lisätä uuteen elämään kaikkea, mitä halutaan.
 
Kolmas vaihtoehto on järjestää - sopien jonkun maapallolla olevan kanssa – sielusiirto tai "vaihdokkuus". Etuna tässä on säästää vuosia astumalla aikuiseen kehoon vastasyntyneen sijasta, mutta koska siinäkin on vakavia haasteita, tämä on harvoin sielun valinta.
 
Haluamme puhua tämän koneen maahansyöksyn toisesta piirteestä. Analyytikkojenne yhteisymmärrys on, että perämies Andreas Lubitz suunnitteli itsemurhan tekemistä pudottamalla tahallisesti koneen ja piittaamatta kaikkien muiden koneessa olevien hengestä. Näin ei ole sen lääkintäryhmän mukaan, joka antaa personoitua hoitoa Andreaksen traumatisoituneelle psyykelle, mikä toipuu hitaasti johtuen sen epätoivon syvyydestä, mikä syntyi hänen kuullessaan tapahtuneesta.
 
Todisteena tuon yhteisymmärryksen vahvistamiseen käytettiin nuoren miehen päättäväistä ponnistelua voittaa tunne-epävakautensa, mm. internet-informaatio mitä hän tunsi voivansa käyttää positiivisesti vahvistaakseen tervettä ajattelua, erityisesti lentojen aikana.
 
Hetki sen jälkeen kun kapteeni oli lähtenyt ohjaamosta, Andreaksen tietoisuus katkesi – hänellä ei ole mitään muistikuvaa tuosta hetkestä tai sen jälkeisistä tapahtumista. Jos tämä tiedettäisiin, niin vaikka se ei lohduttaisi niitä, jotka rakastivat koneen myötä pudonneita ihmisiä, se voisi antaa mielen ja sydämen rauhaa Andreaksen perheelle ja ystäville. Meidän pitäisi lisätä, että hän oli yksi niistä kolmesta ihmisestä, jotka olivat saattaneet loppuun sopimuksensa.
 
Toinen tapahtuma on al-Shabaab-terroristien verilöyly kenialaisessa yliopistossa, missä menetettiin melkein sama määrä henkiä kuin lentokoneturmassa. Kuitenkaan kenenkään yliopiston verenvuodatuksessa kuolleen henkilön sopimus ei sisältänyt elinkaarta, mikä loppuisi tuolloin, ja kaikilla heillä on saamat edellä mainitut kolme vaihtoehtoa.
 
Toivomme, että kaikki voisivat tietää siitä rakastavasta vastaanotosta ja henkilökohtaisesta hoidosta, mitä annetaan jokaiselle jonka elämä loppui tuolloin, mutta heidän perheensä ja rakkaat ystävänsä tuntevat ainoastaan sydämensä särkyvän järkyttävästä menetyksestä ja maailma on päästään pyörällä käsittämättömän julmasta käyttäytymisestä
 
Joidenkin selviytyneiden sopimuksessa on "traumaattinen ja kuolemaa aiheuttamaton kokemus", minkä tyypissä ja ajoituksessa on joustoa. Yliopistotapahtumien kestäminen täyttää tuon lausekkeen.
 
Selviytyjät jotka eivät tarvinneet tuota kokemusta tasapainottamiseen, voivat laitaa sen tavallaan säilöön "ansioksi" toisessa elämässä tai antaa sen sopimusryhmässä jollekin, jonka kamppailu karmaoppituntien kanssa oli odotettua vaikeampaa. Kummassakin tapauksessa selviytyjän toive sysää energiavirtauksen tarkoituksenmukaiseen suuntaan.
 
Jos selviytyjien haavoilla on elämää muuttavia tuloksia sopimusten ulkopuolella, sielutasolla tehdään korjauksia antamaan muita kokemuksia, jotka tekevät heidän elämästään niin merkityksellisen ja tyydyttävän, kuin he olivat valinneet.
 
Koska hyökkäyksen rikolliset ylittivät paljon ne sopimuslausekkeensa, jotka olisivat tasapainottaneet heidän aiemmat kokemuksensa, he hankkivat karmaa, minkä tasapainottaminen voi vaatia useita elämiä.
 
Aivan kuten maan päällä, Nirvanassa jatkuvasti kohoavat värähtelyt sulkevat psyykkiset ja solumallit tuota vastaavan karma-ankaruuteen. Kun nuo ihmiset kuolevat, heidän elämäenergiansa vedetään automaattisesti jonkin kolmannen tiheyden sivilisaation henkimaailmaan ja heidän seuraava inkarnaationsa on tuossa porukassa.
 
Syntymää edeltävissä sopimuksissa jotka on suunniteltu kaikkien osallisten henkiseen ja tietoiseen kasvuun yhteisessä elämässä, on toinen piirre: kun jonkun ihmisen elämä loppuu ennen sopimuksen täyttämistä, se vaikuttaa kaikkiin muihin ryhmässä syvien tunteiden lisäksi.
 
Aikuisilla tähän voi sisältyä puoliso, lapset, vanhemmat, sisarukset, muut sukulaiset, ystävät, työtoverit ja kaikki muut, joiden kanssa henkilöllä oli läheinen suhde tai joiden kanssa suhde olisi kehittynyt myöhemmin. Silloin kun "ennenaikainen" siirtymä tapahtuu lapselle, perheen lisäksi siinä voi olla luokkatoverit, opettajat, ystävät ja kaikki muut, joista olisi tullut tärkeitä hänen elämässään koko valitun elinkaaren aikana.
 
Kaikkien niiden ihmisten sopimuksia joilla oli tai olisi ollut merkittävä rooli lyhyeen loppuneessa elämässä, on tarkistettava antamaan kaikille noille yksilöille tasavertaiset tilaisuudet saattaa loppuun karmaoppituntinsa. Sielujen alkuperäinen ja sitä seuraava yhteensovittaminen tapahtuu jatkumolla, missä kaikki tapahtuu samanaikaisesti.
 
Jokaisen osa sopimuksessa on tärkeä, kuitenkin yksilöjen sopimukset ja niiden tarkoitus voivat vaihdella huomattavasti. Esimerkiksi yksi sielu voi sopia olevansa ns. johtaja ja antaa toisille osallisille tilaisuuden vahvistaa heikkouksiaan yhdellä tai useammalla alueella, missä tämä sielu on mestari sellaisissa asioissa kuin kärsivällisyys, anteliaisuus, nöyryys, anteeksianto, myötätunto, itsekuri, rehellisyys, ystävällisyys, viisas vanhemmuus ja ahkeruus. Näissä tapauksissa "johtaja" ei palvele toisia kritisoimalla heidän puutteitaan, vaan olemalla esimerkki ihailtavasta asenteesta ja käyttäytymisestä, mitä toiset ehkä innostuvat matkimaan.
 
Tai sielu voi suostua ilmentämään ominaisuuksia, jotka ovat ei-haluttuja, kenties mustasukkaisuus, hallitsematon viha, itsekeskeisyys, laiskuus, ylimielisyys, pisteliäisyys, katkeruus tai epäluotettavuus. Jos tarkkailemalla tuon henkilön loukkaavaa tai vahingoittavaa käyttäytymistä toiset sopimusosapuolet oppivat olemaan käyttäytymättä samalla tavalla, he voivat tasapainottaa muita elämiä, joissa yksi tai useampi noista ominaisuuksista oli hallitseva.
 
Jos yksilöstä on tarkoitus tulla laajasti tunnettu ja arvostettu, "johtajatiimisopimus" voidaan kääntää toisinpäin ja sisällyttää siihen pieni määrä osallistujia, joiden arvot, saavutukset, kannustus ja apu ovat voimakkaita kannustimia tuolle yksilölle noudattaa korkeita standardeja, jatkaa sinnikkäästi vastustuksesta ja takaiskuista huolimatta ja jatkaa tavoittelemista, kunnes saadaan merkittäviä saavutuksia. Tämä voi olla tilanne, vaikka tuo yksilö olisi tietylle ihmiselle inspiraatiolähteenä tämän omaan menestykseen.
 
Tavallisesti sielut päättävät elää köyhissä olosuhteissa tasapainottaakseen rikkaita ja helppoja elämiä, missä ollaan vähän tai ei lainkaan kiinnostuneita suuressa tarpeessa olevien ihmisten auttamisesta.
 
Silloin kun sielu ruumiillistuu alueelle, mitä vahingoittavat sota ja köyhyys, ja siitä tulee nuorena orpo, jonka täytyy selvitä yksin eteenpäin, tämä voi olla sellaisen pelon ja suurten vastoinkäymisten kokemiseksi, joita tämän sielun teot olivat aiheutuneet lapsille jossain toisessa elämässä.
 
Sielu voi valita lyhyen elämän rakastavassa perheessä ja rauhallisessa ympäristössä levätäkseen pitkän ja väsyttävän raadantaelämän jälkeen ja palvelemaan myös muita tarkoituksia. Lapsen menetys tarjoaa perheenjäsenille tilaisuuden kanavoida suru merkittäviin hankkeisiin. Se voi myös vahvistaa perhesiteitä tai rikkoa ne, mitä tahansa toisten tarvitseekin tasapainottaa.
 
Kuten esimerkkimme osoittavat, sopimuksiin voi sisältyä monia osallisia tai ainoastaan muutama, eikä kukaan heistä tiedä, mistä on sovittu. Jos omatunto kokee mukavaksi päätöksenne, jotka vaikuttavat toisten elämään, se on merkki, että toimitte sopimusroolinne mukaisesti, mutta ei ole mitään tapaa tietää, seuraavatko elämänne "pääihmiset" omaansa vai poikkeavat siitä vakavasti. Tästä syystä henkinen opastus on: älä tuomitse toisia. Koskaan tämä ei merkitse sellaisten tekojen suvaitsemista, joita pidätte epäreiluna tai moitittavana, vaan että pidättäydytte noiden ihmisten tuomitsemisesta.
 
Jos valo oikeasti lisääntyy planeetalla, miksi on edelleen niin paljon väkivaltaa ja julmuutta? Aiemmissa viesteissä olemme sanoneet, että lisääntyvän valovoimakkuuden yksi vaikutus on ihmispiirteiden ja –käyttäytymisen korostuminen – "hyvistä" tulee parempia ja "huonoista" pahempia.
 
Valtaosa maailmanne ihmisistä reagoi positiivisesti olemalla ystävällisempiä, huomaavaisempia, anteliaampia, yhteistyökykyisempiä, avuliaampia ja avomielisempiä. Tästä ei tule uutisotsikkoja, joten ette kuule heistä.
 
Kuitenkin vaikka valtavirtamedian fokus on edelleen yksilöissä ja järjestäytyneissä ryhmissä, joiden toiminta on väkivaltaista ja julmaa, mukana on myös positiivista kehitystä. Kuulette innovaatioista uusiutuvissa energialähteissä, läpimurroista lääketieteen tutkimuksessa, asukkaista jotka elävöittävät kyliään ja kaupunkejaan, laajentuvista ponnisteluista ympäristönsuojelussa ja toisinaan monimiljonääreistä, jotka jakavat vaurauttaan runsaasti.
 
Paljon enemmän on tehtävä ja tullaan tekemään, mutta kunnioittakaa itseänne niin kuin me ja juhlikaa kanssamme erinomaista edistymistänne tähän mennessä. Te jotka tiedätte olevanne valotyöntekijöitä ja monet miljoonat jotka eivät ehkä edes tunne koko sanaa, olette yhteiskuntanne eturintamaa – niitä jotka liikuttavat maailmaanne positiiviseen suuntaan.
 
Annetaanpa teille esimerkki valon voimistumisen positiivisista ja negatiivisista piirteistä. Vuosien rangaistustoimenpiteiden jälkeen Irania kohtaan ydinaseohjelman vuoksi, sarja keskusteluja tuon maan johtajien ja muiden välillä tuotti äskettäin puitteet diplomaattiselle ratkaisulle, kummankin osapuolen tehdessä myönnytyksiä alkuyhteistyövaiheen saavuttamiseksi.
 
Useimmat maailmassanne toivottivat tervetulleeksi tämän positiivisena, vaikkakin huterana ensiaskeleena. Kuitenkin sen tuomitsi vakaasti lisääntynyt negatiivisuus Illuminatin joukoissa tai sen vaikutuspiirissä, kun se halusi käsiteltävän tämän ongelman sotavoimin. Ainoastaan Illuminatin kärki pitää edelleen kiinni siitä harhakuvitelmasta, että Lähi-idän horjuttaminen antaa sille kontrollin tuosta alueesta ja se jatkaa marssiaan maailman hallintaa kohti.
 
Lukijat ovat kysyneet, ovatko seuraavat väitteet totta. Asteroidi tuhoaa maapallon syyskuussa. Militarisoituneet poliisivoimat keräävät yhteen toisinajattelijat USA:ssa ja sulkevat heidät FEMA:n johtamille leireille. Ulkomaisia joukkoja on tuotu tappamaan amerikkalaisia, koska USA:n armeija ei ammu omia kansalaisiaan. Monia miljoonia hukkuu, kun merenpinta nousee ja rannikot vetäytyvät sisämaahan. Salaseura kontrolloi ihmisten mieliä rokotuksilla, jotka sisältävät ohjelmoituja mikrosiruja. Illuminati aiheuttaa maailmanlaajuista kaaosta luomalla hologrammin tunkeutuvista maan ulkopuolisista, joita he väittävät anti-Kristuksen voimiksi. Tämä tai tuo "varoitussignaaliterroristi" on tekosyy poikkeustilalain säätämiselle. Pimeä sivilisaatio joka teeskentelee olevansa hyväntahtoinen, ympäröi maaplaneettaa. Kolmannen maailmansodan aloittaa ydinohjuksen laukaiseminen tahallaan tai vahingossa. "Hyvinvointipakettien" toimitus on lähellä. Salaseura valmistelee monien rakennusten alapuolisia alueita väliaikaisiksi elintiloiksi, pakoreiteiksi ja/tai asevarastoiksi.
 
Nämä ovat esimerkkejä vääristyneestä informaatiosta, tosiasioihin perustumattomista mielipiteistä tai vääristyneistä tulkinnoista, kauan sitten vanhentuneista varasuunnitelmista ja mahdollisista maa/merimuutoksista, pelkotaktisista valheista tai valheista viesteissä, joita väittävät kanavoivansa valolähteinä kunnioitettavat olennot.
 
Ja aivan kuten kaikki informaatio internetissä ei ole validia, ei myöskään ole kaikki, mitä selvänäkijät kertovat asiakkailleen. Eräs lukija kirjoitti siitä, mitä hänen ystävänsä oli kertonut selvänäkijän sanoneen: "Maapallon ihmiset kuljetetaan erittäin suurelle planeetalle, mikä on riittävän iso maapallon väestölle. Se olisi useiden viikkojen matka meidän pelastamiseksi, koska maapallosta on tullut asuinkelvoton. Kyse on ystävällisestä ja kehittyneestä ryhmästä, joka sanoi tarjoavansa paremman, rauhanomaisen ja rakkaudellisen kokemuksen, mikä kuulosti miellyttävältä." Lukija lisäsi kysymyksensä: "Tiedättekö, siirretäänkö ihmiset pois maaplaneetalta vuotena, mikä loppuu yhdeksään?"
 
Kerromme teille tämän, rakkaat ystävät. Koska hukutte informaatioon, osa siitä on järkyttävää tai pelottavaa, paljon siitä on ristiriitaista ja tiedämme, että toisinaan teidän on vaikeaa erottaa, mikä on totta ja mikä ei. Silloin kun ajatuksenne eivät ole selkeitä jostain asiasta, mikä on tärkeä teille, kysykää sisältänne vastausta, hiljentäkää sitten mielenne ja kuunnelkaa, mitä tulee sydämestänne ja sielustanne. Jumala sanoi: "Sydän on sielun sija" ja sielu tietää totuuden.
 
Joku joka tiesi äitini äskettäisestä matkasta perheemme luo Peruun, kysyi, olivatko maan ulkopuoliset mukana Inkojen häviämisessä Machu Picchulta tai muinaisrakennuksissa, joissa oli täsmällisesti sopivia kivenmurikoita, jotka painavat jopa sata tonnia. Teitä saattaa kiinnostaa vastaus tähän.
 
Kun Machu Picchun asukkaat kuulivat, että Espanjan joukot olivat saavuttaneet Cuscon ja jatkoivat veristä valloitustaan alaspäin tuolta korkealta kukkulalta, he alkoivat rakentaa polkua alas yhteisönsä toista puolta pitkin Andien alemmassa osassa. Kun se oli valmis, he aloittivat matkansa turvaan ja jonon viimeiset naamioivat polun alun. Vaikka se löydettiin raunioiden rinnalla, ei juuri mitään yhteyttä ole keksitty polun ja sen tarkoituksen välille.
 
Mukautuakseen perulaisten tahtoon korkeista ja vahvoista muureista ja monumenteista, heidän keskuudessaan eläneiden kehittyneiden sivilisaatioiden jäsenet käyttivät teleportaatiota, levitaatiota ja lasertekniikkaa.
 
Samanlaista apua annettiin muillakin alueille, missä mammuttikiviä oli kuljetettava monta kilometriä rakennuspaikalle, mm. pyramideissa ja sellaisissa rakenteissa kuin Stonehenge ja Pääsiäissaarten päät.
 
Noina aikoina eläneet ihmiset olivat kiitollisia maan ulkopuolisten ystävyydestä ja avusta. Rakkaat ystävät, teillä on äärettömästi enemmän syytä tuntea kiitollisuutta: universaali perheenne pelasti kotiplaneettanne elämän noin 80 vuotta sitten ja se on auttanut teitä hyvin tärkeillä tavoilla siitä lähtien.
 
Valaistuneet olennot ympäri tätä universumia odottavat innolla sitä päivää, jolloin ihmiset muista sivilisaatioista joita on aluksissa yläpuolellanne, asuu keskuudessanne ja elää maan sisäosissa, voivat tervehtiä teitä rakkaina perheenjäseninä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >