HomeViestejäSuzanne Ward8.2.2015 - Viesti Matthewilta

8.2.2015 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
8.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Meiltä on kysytty, onko Illuminatilla roolia Ukrainassa käytävissä taisteluissa ja siinä, mitä ISIS tekee. Kyllä, merkittävä rooli kummassakin, mutta koska se on ns. kulissien takana, niitä ei historiallisesti tai parhaillaan lueta Illuminatin syyksi. Ukrainan levottomuudet kumpuavat sodista, jotka se käynnisti kauan sitten muodostaakseen uudet maarajat, ottamatta mitenkään huomioon eri kulttuureja ja ihmisten historiaa, ja ISIS:n tavoitteella luoda islamistinen valtio on juurensa sodissa, jotka USA:n hallituksen Illuminati aloitti Afganistanissa ja Irakissa.
 
Nyt Venäjän presidentti Vladimir Putin, USA:n presidentti Barack Obama ja jotkut kansalliset johtajat Lähi-idässä ja Euroopassa yrittävät nujertaa tulehtuneen tilanteen, minkä käynnisti ne Illuminatin kontrolloimat CIA:n agentit, jotka loivat tilanteita kiihottamaan kansalaisia, toteutti Illuminatin "omistamat" palkkasoturit ja tahattomat sotajoukot ja rahoitti Illuminatin laittomasti hankkimat massiiviset resurssit.
 
Pitäkää päällimmäisenä ajatuksissanne, että myllerrys purkautuu erilaisia energiareittejään ja positiivisen muutoksen lisääntyvä vauhti siirtää yhteiskuntaanne jatkuvasti lähemmäs rauhallista ja harmonista maailmaa. On hyödyllistä muistaa myös, että valtava määrä väestöstänne auttaa teitä valotyöntekijöitä ja universaalin perheemme jäseniä – kehityksen etujoukkoa.
 
Kaikki paitsi kourallinen yksilöjä, ovat rakastavia, myötätuntoisia ja rehellisiä ihmisiä, jotka pyrkivät tekemään elämästä parempaa perheelleen ja yhteisölleen tai menevät maihin auttamaan niitä monia, jotka ovat hankalassa tilanteessa, tai tukevat ponnisteluja ympäristönne ja luonnon suojelemiseksi. Pelkästään elämällä omasta sydämestään nämä miljoonat ja miljoonat sielut lisäävät mittaamattomasti valoa, mikä lopulta vallitsee koko sivilisaatiossanne.
 
Mainintamme Nirvanan "neljännen ulottuvuuden asuinalueesta" aiheutti useita kommentteja. Kiitämme lukijaa, jonka kysymyksiä siteerataan, ja vastauksemme tarttuu myös toisten kirjoittamiin kommentteihin ja kysymyksiin.
 
"Matthew sanoi: "Ihmiset jotka ovat kehittyneet henkisesti ja tietoisuudessa kolmannesta tiheydestä neljänteen maaelämän aikana, menevät Nirvanan neljännen ulottuvuuden asuinalueille". Hän sanoi myös sen asukkaita olevan toisesta tiheydestä viidenteen ja ylemmäs. Miten niiden asuinalueet eroavat neljännestä? Kuka päättää, missä ihmiset elävät? Yhdistyvätkö perheenjäsenet alueelle, minne ensimmäinen menee? Ovatko ihmiset rajattuja omalle alueelleen vai voivatko he siirtyä alueelta toiselle? Millainen majoitus asukkailla on? Mitä ihmiset tekevät ollessaan siellä ja miten kauan he pysyvät siellä? Haluaisin tietää enemmän siitä, mitä odottaa päästessäni sinne!"
 
Ensimmäiseksi muistutus, että numeroimme tiheydet – massan tai paikan tai sielun evoluutiotason – vain merkitsemään kehittymistä. Tiheydet eivät ole lokeroituja eikä ole mitään opasteviittoja osoittamaan, missä yksi tiheys paikkana päättyy ja toinen alkaa ja sama pätee sieluevoluutioon. Kummassakin on monia "portaita", joita voitaisiin ajatella värikartan sävyiksi, joita on vaaleimmasta häivähdyksestä täyteen värivoimakkuuteen saakka. Tätä soveltaen Nirvanassa asumiseen, ihmiset jotka ovat henkisesti ja tietoisesti kehittymättömämpiä, elävät "häivähdyksessä" ja ihmiset jotka ovat kehittyneempiä, elävät omaa statustaan vastaavassa sävyssä.
 
Fyysisen elämän lopussa kaikki maan ihmiset menevät tuohon moniulotteiseen henkimaailmaan ja näin se sisältää uskontojen taivas- ja maakäsitykset. Nirvana koostuu monista mutkittelevista, energeettisesti yhdistyneistä ja joustavista kerroksista, joita voidaan pitää taivaana, ja sitä pikkuruista palloa mikä on erotettu noista kerroksista, voidaan pitää helvettinä. Kumpikin on suunnilleen samalla etäisyydellä maapallosta kuin kuu. Noilla kerroksilla ei ole aineellista muotoa ja vaikka niillä on massa, niiden värähtely tekee niistä näkymättömän teleskoopeillenne, ja pallo on liian pieni huomattavaksi.
 
Ensin puhumme noista kerroksista ja niiden porrastuksesta. Ne kaikki ovat vaihtelevia värähtelytaajuuksia ja tätä universumia hallitsevat fysiikanlait määräävät, kuka menee minnekin. Jokaisen ihmisen ajatusten, motiivien ja tekojen energia koko elämässä rekisteröidään erehtymättömiin akaasisiin tiedostoihin ja silloin kun kiinteä keho kuolee, eetterikeho vedetään automaattisesti siihen Nirvanan osaan, mikä vastaa henkilön tiedostojen energiaa.
 
Muistutamme teille myös, että sielu vapautuu eetterikehosta – se henkilöhahmo ja sen elämänkokemukset mitkä muodostavat psyyken, menevät Nirvanaan. On siis mahdollista, jopa todennäköistä, että maaperheen jäsenet menevät eri paikkoihin, mutta kaikki jotka menevät kerroksiin, voivat vierailla toistensa luona. Kun alempien kerrosten tai kerrosportaiden asukkaat kasvavat henkisesti ja tietoisesti, niiden asuinalue kehittyy vastaavasti.
 
Nirvana on ajaton jatkumo, joten ette näe perhettä ja ystäviä ainoastaan tästä elämästä, vaan myös rakkaita muista elämistä ja ehkä vietätte mieluummin aikaa heidän kanssaan. Vahvimmat rakkaussiteet yksilöjen välillä hallitsevat aina ja kaikki kunnioittavat tätä. Sama pätee ihmisiin, jotka menivät uudelleen naimisiin puolisonsa kuoltua, sitten kun kaikki ovat Nirvanassa.
 
Nyt puhumme siitä, kuka missäkin asuu. Ylimmän kerroksen asukkaat ovat kehittyneimpiä: satajäseninen neuvosto joka valvoo Nirvanan hallintoa, erityisalojen asukas- ja vierailijamestarit ja universaalin perheen jäsenet, jotka haluavat asua siellä tehdessään vapaaehtoispalvelua maapallolla. Pykälän alempana ovat johtajat, jotka ovat vastuussa siirtymästä, räätälöidystä parantamisesta ja asettumisavusta, lastenhoidosta, koulutuksesta, työstä, kuljetuksesta, arkkitehtuurista ja rakentamisesta, viihteestä, maapallon valvonnasta, kirjastoista ja kuvataiteesta. Sitten tulevat myriadit työntekijät noilla ja muilla aloilla ja ne asuvat kerrosportailla, mitkä ovat suhteessa niiden vastuun ja palvelukehityksen laajuuteen, henkiseen ja tietoisuuskasvuun ja henkilökohtaisiin intresseihin.
 
Vaikka joka tason koulutus ja harjoittelu kaikilla aloilla on kaikkien käytettävissä, toisten henkilöhahmoelämien taidot ja kyvyt muistetaan, joten asukkailla on runsaasti tietoa ja kokemusta, mistä valita. Työ on aina valintakysymys ja yksilöt jotka haluavat tehdä työtä, voivat vaihtaa alalta toiselle aina halutessaan.
 
Vauvat ja pienet lapset tulevat neljänteen tiheyteen. Jos lähiperheenjäsenet asuvat siellä tai korkeammissa kerroksissa, lapset liittyvät heihin. Jos ei, niitä hoitavat rakkaudella erityiskoulutetut hoitajat ja niitä koulutetaan saapumisajankohdan ikään ja sielukasvustatukseen sopivasti.
 
Myös eläimet tulevat neljänteen tiheyteen. Ne joita kutsutaan saalistajiksi, olivat kasvissyöjiä, ennen kuin pimeys teki niistä lihansyöjiä kauan sitten, ja tuo luonteenpiirre poistetaan solumalleista siirryttäessä maapallolta Nirvanaan. Lemmikit ja niiden ihmisperheen yhdistää rakkaussiteen energialanka. Jos lemmikit saapuvat ensin, ne kuljeskelevat toisten eläinten kanssa, kunnes perheenjäsen tulee johonkin kerrokseen. Siitä eteenpäin ne voivat elää yhdessä, jos niin halutaan. Kaikki eläimet ovat riippumattomia eikä lemmikkejä omisteta teidän tuntemallanne tavalla.
 
Kolmas tiheys on niiden ihmisten koti, jotka kieltäytyvät kuuntelemasta omista uskomuksistaan eroavia universaaleja totuuksia tai joiden luonteenpiirteet – kuten ahdasmielisyys, ahneus, viha, epärehellisyys, kateellisuus, ylimielisyys, egoismi tai epälojaalisuus – johtivat ne harhaan valitsemistaan karmaoppitunneista. Kaikki nämä yksilöt tarvitsevat aikaa ja apua avautuakseen valaistumiselle ja saadakseen henkistä ja psyykkistä vahvuutta. Kun ne reagoivat, ne siirtyvät korkeammalle "portaalle", missä on ulottuvilla edistyneempää oppimista ja laaja kirjo työtä, toimintoja ja kasvumahdollisuuksia, ja niin edelleen tikapuita ylöspäin.
 
Älkää luulko, että koko elämä Nirvanassa on pelkkää työtä, työtä, työtä tai oppimista, oppimista, oppimista! Aivan kuten maan päällä, useimmat asukkaat saavat sitä tyydytystä, mikä tulee tuottavuudesta ja luovuudesta ja tietojensa lisäämisestä, ja koska ne nauttivat myös vapaa-ajasta, ulottuvilla on laaja kirjo ikään liittyviä aktiviteetteja ja viihdettä. Kaikki joukkue- ja yksilöurheilu on suosittua, paitsi ne jotka tuhoavat tai vammauttavat. Kaikenikäiset käyvät myös elokuvissa, teatterissa ja konserteissa tai osallistuvat niihin sekä nauttivat "tarinatunnista". On matkoja koko ulottuvuuteen, vierailevien "professorien" luentoja, suuria juhlia ja pieniä sosiaalisia kokoontumisia, upeita museoita ja taidegallerioita sekä harrastusmahdollisuuksia.
 
Kaikenkokoisia ja –muotoisia rakennuksia pystytetään keskitetyllä ajattelulla ja visualisoinnilla ja vaikka asukkaat ovat sopusoinnussa kehitysstatuksensa kanssa, kaikilla on mahdollisuus valita talo tai asunto kaupungista tai elämä maaseudulla. On huomionarvoista, että korkeimmalle kehittyneet sielut valitsevat vaatimattomia asuinsijoja ja niiden jotka valitsevat kartanon ja myöhemmin tuntevat epämiellyttäväksi sellaisen ylenpalttisuuden, koti dematerialisoidaan ja korvataan kohtuullisemmalla tyylillä.
 
Nyt puhumme toisesta tiheydestä, tuosta pikkuruisesta tiheästä pallosta, mitä voidaan pitää uskontojen helvettinä. Sinne tuntevat vetoa ne yksilöt, jotka sivuuttivat jatkuvasti omatuntonsa ja syntymää edeltävät sopimuksensa ja aiheuttivat tahallaan suurta kärsimystä ihmisille, joiden sielusopimukset eivät sisältyneet noihin kokemuksiin. Koska valo on näille yksilöille kauhistus, ainoastaan neulanpiston verran ohjataan niiden pimeään maailmaan. Sitten kun ne voittavat pelkonsa tuosta "neulapistosta", niille säteillään vähän enemmän valoa. Saattaa kestää satoja tai tuhansia teidän vuosianne, ennen kuin ne imevät riittävästi valoa ruumiillistuakseen alimmalle tietoisuustasolle kolmannen tiheyden sivilisaatiossa – elämään mitä voidaan verrata maapallon etanoihin ja pieniin, hetken eläviin hyönteisiin. Tämä jumalainen armoteko pyyhkii puhtaaksi tuhoisat käyttäytymisvalintamallit soluista ja psyykestä.
 
Vaikka Nirvana on pääasiassa niiden ihmisten väliaikainen koti, jotka tekevät siirtymän maapallolta, korkeampien kerrosten asukkaat vaihtelevat huomattavasti. Äiti, kuvaukseni väestä vastaa muihin sinulle lähetettyihin kysymyksiin ja luulen, että se kiinnostaa kaikkia lukijoita, joten lisää se tähän.
 
[Ote luvusta "Asukkaat" kirjasta "Matthew, kerro minulle taivaasta". Matthew välitti tämän informaation 1994, kun hän asui Nirvanassa.]
 
"Matthew, miten monta sielua asuu Nirvanassa?
 
Kymmenen ja 12 miljardin sielun välillä. Meitä tulee ja menee jatkuvasti, joten väkimäärä vaihtelee. Sinulla on vaikeuksia tuon määrän kanssa, äiti. Miksi?
 
Se vaikuttaa suurelta sielumäärältä maaelämien välissä.
 
Minun täytyy selkeyttää väkeämme, mikä on huomattavasti vaihtelevampi, kuin olen selittänyt. Tämä ulottuvuus on pääasiassa ihmisille, jotka siirtyvät pois maaelämistä ja joita voitaisiin kutsua "tavallisiksi asukkaiksi", mutta täällä asuu monia muitakin, ja kerron sinulle kaikista niistä.
 
Vaikka suurin osa tavallisista asukkaistamme valmistautuu seuraavaan elämäänsä maan päällä, sielukasvuvaiheestaan riippuen jotkut valmistautuvat inkarnoituneeseen tai aineettomaan elämään muualla, myös galaksimme ulkopuolella tai ne saattavat päättää kokea vapaana henkenä. Luultavasti 20 vuotta on keskimääräinen "pitkäaikaiselle", mutta minusta ei ole oikein mukava antaa tuota lukua, koska monet muuttujat vaikuttavat asumisen pituuteen. Jotkut sielut tuntevat suurta herkkyyttä kaikin puolin, kyky mikä hankitaan vain korkeamman tiheyden värähtelyissä, eivätkä ne pysy kovin pitkään. Jotkut ovat niin korkealle kehittyneitä, että ne käytännössä pyyhkäisevät läpi tästä seuraavaan kasvupaikkaansa.
 
Toiset tuossa henkisen kehityksen tilassa saattavat jäädä tänne pitkäksikin aikaa. Ne ovat ansainneet tämän palkkiona kunnioitettavasta palvelusta ja ne jäävät pitkäksi aikaa teidän laskelmienne mukaan. Jotkut näistä sieluista ovat hyvin korkealla hierarkiassamme. Toiset pitkäaikaisista ovat täällä tehohoidossa monista vaikeista elämistä. Ne jäävät rauhalliseen ympäristöön niin pitkäksi aikaa, kuin ne tarvitsevat toipumiseen ennen henkisen kasvukokemuksensa seuraavan tason valitsemista. Kaikki nämä sielut muodostavat sen, mihin viittasin "tavallisena väkenä".
 
Toinen suuri osa on tilapäiset. Jotkut ovat vapaita sieluja/henkiä, jotka tulevat ja menevät kasvuvaatimustensa mukaisesti.
 
Matthew, anteeksi, mutta muista, että täällä vapaat sielut ovat väkeä, jotka näyttävät menevän elämästä läpi hulvattomasti tehden omaa juttuaan valtavirran ulkopuolella. Onko tilanne sama siellä?
 
Voi ei, äiti. Vapaa sielu voi merkitä vain sitä, ettei keho, edes eetterikeho, ole tarpeellinen sielun asumiselle. Mutta laajemmassa mielessä se viittaa asenteeseen tai psyykkiseen lähestymistapaan yhteydessä Jumalaan ja syntymää ennen valitun tehtävän tietäväistä suorittamista. Jompikumpi tai kumpikin näistä asioista muodostaa vapaan sielun elämän. Se on erilainen oppimisprosessi ja yhtä tarpeellinen kuin mikä tahansa karmallisesta syy-seuraussuhteesta aiheutuvat oppitunti.
 
Ymmärrän. Kiitos.
 
Ole hyvä! Toiset tilapäisistämme ovat erityisalojen opettajia tai oppilaita, jotka tulevat valikoitua koulutusta varten, ja ne lähtevät tarkoituksensa täytyttyä. Muista aineettomista maailmoista tulee vierailijoita edistämään henkistä kasvuaan ja ne pysyvät niin kauan, kuin niiden erityiskiinnostukset kestävät. Ja on monia lyhytaikaisia lomailijoita, jotkut ihmisten ulkopuolisista sivilisaatioista. Nirvana on paljon kauniimpi kuin monet muut aineettomat maailmat ja aivan kuten maapallon lomakohteet, se vetää puoleensa "turisteja".
 
Täällä on vielä yhdenlaisia asukkaita – sielut jotka ovat ottaneet uuden kehon maapallolla, mutta ne asuvat täällä ja siellä. Äiti, tämä ei ole lainkaan kummallista ja tähän "kaksoiselämään" on hyvä syy. Silloin kun ollaan motivoituneita opiskelemaan, oppimista voidaan saavuttaa täällä paljon nopeammin kuin maapallolla. Meillä on melkein rajattomasti erinomaisia resursseja ja mestariopettajia ja koko ympäristö edistää henkistä kasvua. Mikä onkaan parempi paikka saada tietoa ja henkistä valaistumista, millä tukea uutta henkilöhahmoa?"
 
Kiitos, äiti. Olemme antaneet valaisevan kurkistuksen elämään Nirvanassa, mutta mikään viesti ei voi kattaa kaikkia tuon maailman faktoja, kuten kaikkien saapuvien henkilökohtainen vastaanotto ja se, miten niihin vaikuttavat rakkaiden ihmisten ajatukset ja tunteet maan päällä, räätälöity hoito mitä annetaan kaikille, joiden psyyke on tullessa traumatisoitunut, monimuotoinen ympäristö tuossa henkimaailmassa, sen tasavaltamuotoinen hallinto, ikääntyminen ja nuortuminen tai asukkaiden ilmentämiskyvyt. Vaikka viesteillämme ei ole ollut koskaan tapana suositella Matthewin kirjoja, teemme tässä poikkeuksen: "Matthew, Tell Me about Heaven" antaa lohtua ihmisille, jotka ovat menettäneet rakkaan, ja se antaa inspiroivia elämän suuntaviivoja.
 
Tämän universumin valo-olennot hurraavat teitä aina eteenpäin ja syleilevät teitä ehdottomalla rakkaudella.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >