HomeViestejäSuzanne Ward11.1.2015 - Viesti Matthewilta

11.1.2015 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
11.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Ennen kuin puhumme viimeaikaisista tapahtumista, sanomme, että koko tämän vuoden näette merkittävien tapahtumien lisääntyvän kiihtyvällä tahdilla, kun värähtelyt kohoavat. Maan mahdollisuusenergiakenttä mikä näyttää jatkuvalta ilotulitukselta, heijastaa valon nopeutunutta liikettä, mikä johtuu valotyöntekijöiden ja universaalin perheemme lisääntyneestä aktiivisuudesta teidän hyväksenne.
 
Kaksi "onnettomuutta" ovat olleet sekä surun että kiitollisuuden aihe. Ei ollut hyvää tuuria, että ne jotkut yksilöt jotka aikoivat olla Air Asian lennolla 8501, eivät olleet – heidän aikansa ei ollut vielä lopussa. He eivät tiedä, että he jäivät siksi lennolta – he ja kaikki heitä rakastavat ovat pelkästään kiitollisia, että näin tapahtui. Niin sydäntä raastavaa kuin se onkin kaikkien niiden perheelle ja ystäville, jotka putosivat tuon koneen mukana, kaikkien koneessa olleiden sielusopimus vaati heidän siirtymäänsä tuolloin. Jos he eivät olisi lähteneet tuolla tavalla, he olisivat lähteneet yhtäkkiä jollain toisella tavalla pian sen jälkeen.
 
Sama olisi pätenyt niihin ihmisiin, jotka tekivät siirtymän tulipalon sytyttyä lautalla Adrianmerellä. Tässä tapauksessa kaikkien sopimus – noita muutamaa harvaa lukuun ottamatta – edellytti pidempää elämää. Ne sadat jotka pelastettiin, eivät tietoistesti tajua tätä eikä heidän tarvitse tuntea kiitollisuutta ja sama pätee heidän perheeseensä ja muihin rakkaisiin.
 
Raivo kahden poliisin ampumisesta poliisiautossa tuo USA:ssa jossain määrin tasapainoa siihen raivoon, että poliisi käyttää liian kovia otteita afroamerikkalaisiin miehiin. Tätä voitaisiin ajatella tunneheilurina, mikä on ollut jumissa siinä päässä, missä lainvalvonta nähdään ennakkoasenteiltaan tuomitsevana, ja yhtäkkiä tämä heiluri sinkoaa toiseen päähän. Kummankin pään tunteet ovat todella oikeutettuja, mutta heilurin on siirryttävä pois kummastakin äärihavainnosta, jotta voidaan saada tasapainoa poliisin toimintaan ja julkiseen reagointiin.
 
Teurastus Charlie Hebdon toimistossa ja sitä seuranneet tappamiset Pariisissa yhdistivät maailmanne sympatiaan, myötätuntoon ja terroristitekojen tuomitsemiseen. Jos tällaisten tapahtumien mitään puolta voidaan kuvata rohkaisevaksi, niitä ovat: Ranskan kansa vastustaa yhtenä pelottomassa kapinassa raakoja yrityksiä vaientaa sananvapaus ja maailman johtajat osoittavat solidaarisuuttaan; muslimisalamurhaajat ja kaikki heidän kaltaisensa nähdään juuri sellaisina, mitä he ovat – julmina ja tyrannimaisina yksilöinä, jotka toimivat mielipuolisen ideologian perusteella, mikä ei millään tavalla liity islamiin, ja kansainvälisesti on päätetty kitkeä ja parantaa tällaisen äärimmäisyyden syyt. Tämän elintärkeän liikkeen kohti kiihkomielisyyden, paheksunnan ja erilaisuudenpelon voittamista oli tapahduttava, jotta voidaan saada yhtenäisyyttä eroavuuksien kunnioittamisessa ja arvostamisessa. Tämä on perusta, mille sivilisaatio rakentaa rauhallisen, rakastavan ja harmonisen maailman.
 
Näyttää ehkä siltä, että puhumme traagisista tapahtumista tunteettomasti – että korkeinta tarkoitusta palvellaan ja se on siinä. Näin ei ole. Kunnioitamme todella kaikkia, jotka esittävät roolinsa jokaisessa erimielisyyttä aiheuttavassa tai kamalassa tilanteessa. Kuitenkin meistä on hyvin surullista, että henkilökohtaisen ja planetaarisen tasapainon saavuttamiseen liittyy hyvin paljon väkivaltaa ja surua rakkaassa maaperheessämme. Erityisen tuskallisia ovat joukkoteurastukset, lasten kidnappaukset ja muut kohtuuttomat julmuudet. Meille on vaikeaa – niin kuin teille – nähdä jonkun ahdistus yhtenä virstanpylväänä fyysisten maailmojen jaettujen elämien ja henkimaailman jälleentapaamisten ikuisessa kierrossa. Löytäkää lohtua siitä tiedosta, kuten meidän täytyy, että tragedioista tulee sielukehitystä ja kauhuista tulee henkisesti valaistuneempi ja myötätuntoisempi yhteiskunta sekä lopulta maapallon kultainen aika täyteen kukoistukseensa.
 
Ja kenties jokin tragedia näyttää suuremmalta, silloin kun 12 tai 100 tai 400 kuolee samassa tapahtumassa, mutta joka minuutti tuhansia sieluja kuolee ja tämä on surullista kaikille, jotka rakastavat niitä. Toivomme, että kaikki jotka surevat, voisivat tietää, että he ja nämä heille rakkaat ihmiset valitsivat kokemuksensa auttamaan toisiaan kehittymisessä. He tietysti kaipaisivat edelleen rakkaitaan, mutta tuo tieto voisi vähentää heidän menetyksensä syvyyttä.
 
"Sanoitte viime viestissänne, että kaikki täällä tapahtuu tarkoituksella. En näe mitään tarkoitusta The Interview –elokuvassa tai vastaiskussa. Miten kauas vahingot ne leviävät, kun pohjoiskorealaiset hakkeroivat Sonyn tietokonejärjestelmän? Kaikki tässä näyttää askeleelta taaksepäin valon kannalta."
 
Kaikki mitä maailmassanne tapahtuu, on tarkoituksellista! Kuitenkin vaikka jotkut asiat voivat näyttää teistä loogiselta tässä mielessä, toisia voitaisiin pitää kaukaa haetuilta ja tämä elokuva ja sen aiheuttama vastaisku on ehkä esimerkki jälkimmäisestä.
 
Aiemmissa viesteissä olemme todenneet, että viihdekenttä on ollut Illuminatin linnake, koska se vaikuttaa julkisiin mielipiteisiin ja tekoihin. Elokuvien ja pelien huomattava rikollisuus, sota ja muu väkivalta on tarkoitettu totuttamaan yhteiskunta tuollaiseen käyttäytymiseen ja motivoimaan epävakaat yksilöt matkimaan sitä. Viidemanipulaattorit luovat "lippukassatähtiä", laittavat heidät jalustalle ja palkitsevat kohtuuttomilla palkoilla ja erilaisilla palkinnoilla. Tämä ylentää muutaman sielun kaikkien muiden yläpuolelle ja leventää rikkaiden ja köyhien välistä eroa maailmassanne. Päättelevät mielet näkevät nuo negatiiviset vaikutukset sekä positiivisen tunkeutumisen teollisuuteen, mutta julkisuudelta ovat piilossa Illuminatin synkimmät leirit viihdekentässä – satansimi, seksiorjuus, pedofilia ja pornografia.
 
Kaikista noista näkyvistä ja näkymättömistä tilanteista puuttuu valo ja maapallo on saavuttanut energiatason, missä kaikki se hajoaa, mikä on alemmilla värähtelytasoilla. Se mitä on tapahtunut ns. kulissien takana, siirtyy näyttämön keskelle, missä näytelmää voidaan katsella julkisesti.
 
Vastaisku elokuvasta pitää kybersodan valokeilassa. Kaikki mikä on suunniteltu positiiviseen käyttöön, voidaan ohjata negatiivisiin asioihin, ja tietokoneteknologianne kehittyminen on erinomainen esimerkki. Toisaalta voidaan jakaa maailmanlaajuisesti lääketieteen läpimurrot, kommunikointi on nopeaa, paljastusten tekijöillä on foorumi löydöstensä julkaisemiseen ja internetissä on saatavilla paljon informaatiota, mitä ei kerrota valtavirtamediassa. Toisaalta internetiä käytetään väärän informaation jakamiseen ja jotkut yksilöt menevät laittomasti tietokonejärjestelmiin julkaistakseen yksityistä dataa, levittääkseen viruksia ja häiritäkseen liiketoimintaa. Kansalliset johtajanne jotka tietävät arvokkaan informaation jakamisen hyödyt, näkevät tarvetta suojella maidensa intressejä tekemällä maailmanlaajuista yhteistyötä hakkeroinnin estämiseksi. Kaikki asiat jotka käynnistävät tai parantavat yhteistyötä yli rajojen, ovat tervetulleita.
 
Emme näe Sonyn kokemuksen johtavan siihen, että "kaikkea julkista informaatiotamme ja kommunikointiamme voi käyttää kuka tahansa ja voi olla laajoja sähkökatkoja", mikä aiheuttaa jonkin verran huolta. Jos tämä on tuloksena joissain tapaukissa, se on tilapäistä. Jonkin vääränlainen käyttäminen – on se sitten informaatiota, teknologiaa tai luonnon resursseja – huokuu matalaa värähtelyä eikä tuon tason toiminta voi enää elää paljon pidempään.
 
Kollegamme Nirvanassa eivät voi vahvistaa, että tuo monimutkainen hakkerointi oli peräisin Pohjois-Koreasta tai jostain muualta. Se voi olla Illuminatin kontrolloiman CIA-ryhmän peiteoperaatioagenttien tekosia – heitä on siellä täällä ympäri maailmaa – tai jokin pahansuopa, kenties kostonhaluinen yksilö tai ryhmä. Mutta keitä tahansa vastuulliset ihmiset ovatkin, he eivät aikoneet ponnisteluillaan auttaa valoa tuottamalla niitä positiivisia vaikutuksia, jotka mainitsimme.
 
"Presidentti Obama on lopultakin tehnyt mielestäni jotain "valoa" tuolla johtotason määräyksellä. On absurdia, että hallituksemme on äänestänyt Kuubaa vastaan 50 vuotta, kun heti toisen maailmansodan jälkeen autoimme Saksaa ja Japania pääsemään jaloilleen. Kuuban kanssa ei ole käyty edes sotaa! Miksi kummassakin puolueessa on vastustusta sitä kohtaan, mitä Obama teki?"
 
Presidentti Obaman johtotason määräys joka avaa oven suhteen normalisoimiselle Kuubaan, herätti tuon reaktion kongressin jäsenissä, jotka rutiininomaisesti vastustavat kaikkea, mitä hän tekee, mutta ne muutamat jotka reagoivat vihaisesti, tekivät niin enemmänkin tunne- kuin poliittisista syistä. Heidän sydämensä ja mielensä on juurtunut puoli vuosisataa menneisyyteen, mikä on alkusoittoa sen näkemiselle, että pitkäaikaisen ongelman ratkaiseminen on kummankin maan kansan parhaan intressin mukaista. Tämä askel kohti kunnioittavaa yhteistyöeloa on todiste, että kulissin takaiset ponnistelut tuottavat hedelmää sopusoinnussa jatkuvasti lisääntyvien värähtelyjen kanssa.
 
Rakas perhe, olette ehkä kyllästyneet siihen, että pidämme kaikkea värähtelyjen aikaansaamana, mutta ne ovat tämän koko universumin rakenne! Kaikki mitä on olemassa, värähtelee jollain nopeudella, ja valo lisääntyy, kun värähtelynopeus kiihtyy. Jokainen ajatus, tunne ja teko lähettää värähtelyä, mikä ilmentää tilanteita ja niiden tuloksia, ja yksilöiden valomäärä määrittelee, miten pitkällä he ovat ylösnousemuspolulla.
 
Selvitetäänpä kaikki väärinkäsitys siitä, että ylösnousemus tapahtuu siirryttäessä fyysisestä elämästä henkielämään. Ylösnousemus on evoluutioprosessi ja Nirvanaan meneminen on automaattinen ylösnousemus vain paikan osalta. Ihmiset jotka ovat kehittyneet henkisesti ja tietoisuudessa kolmannesta tiheydestä neljänteen maaelämän aikana, menevät Nirvanan neljännen ulottuvuuden asuinalueille, ja ihmiset jotka eivät ole saavuttaneet edellä mainittua statusta ennen siirtymäänsä, menevät oman elämänsä alempaan energiatiheyteen. Nirvana tarjoaa mahdollisuuksia saavuttaa korkeamman tiheyden statuksen, mutta se ei tule automaattisesti. Monet asukkaat valmistautuvat erityisopintojen ja kehittyneempien sielujen avulla ja vahvistavat luonteen heikkouksia, jotta sukulinjan seuraava henkilöhahmo on paremmin varustautunut kehittymään fyysisen elämän aikana.
 
Saattaa olla hyödyllistä, jos muistutamme teitä tiheyden kahdesta määritelmästä, tieteellisesti puhuttaessa. Toinen on massa tai massan sijaintipaikka. Maapallo on kolmatta tiheytä massana ja neljättä paikkana, Nirvana on neljättä tiheyttä massana ja paikkana. Toinen määritelmä on sielun kehitysstatus. Gaia, maapallon sielu, on ollut aina viidettä tiheyttä riippumatta siitä, missä tiheydessä sen planeettakeho on, ja Nirvanan asukkaat vaihtelevat toisesta viidenteen tiheyteen ja korkeammalle joissain tapauksissa.
 
Selitystä jatkaaksemme, tänä ennenkuulumattomana aikana universumissa on poikkeuksia siihen fysiikanlakiin, mikä hallitsee ylösnousemusta, ja siitä saattaa aiheutua väärinymmärrystä, mitä olemme kertoneet teille sieluista, joiden alkuperäisiä sopimuksia on muutettu. Ihmiset joiden kokemukset ylittävät joidenkin sopimusehtojen ankaruuden, voivat sielutasolla anoa lähtöä tästä elämästä ennen jäljellä olevien ehtojen täyttämistä. Jumalainen armo kunnioittaa pyyntöjä antamalla noille yksilöille luvan kokea loput sopimusvalinnat Nirvanassa tai ne saavat täyden ansion loppuunsaattamisesta. Kummassakin tapauksessa ne kehittyvät neljänteen tiheyteen ollessaan siellä.
 
Henkilökohtaista ylösnousemusta on tapahtunut lisääntyvää tahtia aina siitä lähtien, kun planeetta aloitti ylösnousemisen reilu 70 vuotta sitten. Melkein kaikki ihmiset jotka reagoivat massiiviseen valolisäykseen tuolloin ja kehittyivät kolmannesta neljänteen tiheyteen henkisesti ja tietoisuudessa, siirtyivät Nirvanaan jokin aikaa sitten. Suuri joukko sieluja jotka syntyivät myöhempinä vuosikymmeninä, tekivät myös siirtymän saavutettuaan neljännen tiheyden statuksen, ja kaikilla joiden sopimuksia muutettiin sallimaan varhainen siirtyminen Nirvanaan, on se. Myös monet ihmiset yhteiskunnassanne ovat saavuttaneet tuon statuksen tänä päivänä. Kaiken kaikkiaan useita miljardeja sieluja on kehittynyt maapallon ylösnousemusprosessin aikana tähän päivään mennessä ja sen matka seuraaville korkeamman energian tasoille varmistaa, että vielä monet lisää tekevät sen.
 
Viimeinen sana värähtelyistä. Olemme maininneet aiemmin sanojen merkityksestä – miten niiden värähtelyt vaikuttavat niitä käyttäviin ja kaikkiin ne kuuleviin ihmisiin. Masuru Emoton suorittamat kokeilut todistavat tämän, minkä voitte nähdä Water and Words –osassa näillä nettisivuilla www.masaru-emoto.net/english/water-crystal.html. Tohtori Emoto tuli hyvin kehittyneestä sivilisaatiosta erityisesti antamaan maailmallenne nuo tieteelliset löydöt ja kun hän teki siirtymän muutama kuukausi sitten, hänet toivotti tervetulleeksi joukko sieluja, jotka tietävät hänen täyttäneen tehtävänsä hyvin menestyksekkäästi.
 
Rakkaat veljet ja sisaret, valaisette omaa ja toisten elämää puhumalla ystävällisesti ja sanojenne heijastevaikutus on mittaamaton. Matkaamme kanssanne hengessä ja ehdottomassa rakkaudessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >