HomeViestejäSuzanne Ward14.12.2014 - Viesti Matthewilta

14.12.2014 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
14.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Tänä pyhien ja sosiaalisten juhlien aikana maapallo hehkuu lukemattomista kipinöistä, kun ne joilla on paljon, jakavat avokätisesti niiden kanssa, joilla on vähän. Jotkut teistä ovat kirjoittaneet, että tunnette syyllisyyttä nauttiessanne juhlista ja muista huvituksista, koska hyvin monilla ihmisillä ei ole perustarpeita. Rakas perhe, olkaa iloisia, olkaa innostuneita ja kiitollisia onnellisesta ajasta perheen ja ystävien kanssa! Tällaista elämän maan päällä on tarkoitus olla ja noiden valontäyteisten tunteiden kohoavat värähtelyt levittävät tietä parempaan maailmaan kaikille ihmisille.
 
Perinteisesti vuoden hiipuvat päivät ovat aikaa pohdiskella omia saavutuksia edeltävien kuukausien aikana. Valotyöntekijöillä tähän sisältyy mielen ja hengen kasvu – ja miten ihailtavasti olettekaan kasvaneet! Ehkä ajattelette, että näin on vakavista haasteista huolimatta, mutta se on niiden vuoksi! Kun kohtaisitte esteitä tai takaiskuja, keräsitte sisäisen voimanne ja jatkoitte eteenpäin, kun yksi ovi sulkeutui, etsititte toista avointa ja kun päättäväisesti jatkoitte eteenpäin, viisautenne, rohkeutenne ja henkenne kasvaminen jatkui.
 
Tiedämme, että väsytte maailmaan toisinaan ja on vaikea nähdä sen karmadraaman yli, mikä on pelaamassa itsensä nopeasti loppuun. Olemme olleet tässä samassa vaiheessa ja palvelleet valoa niissä "juoksuhaudoissa", missä olette, joten tiedämme, että teille eteneminen ei näytä lähimainkaan nopealta. Miten toivommekaan, että näkisitte maailmanne meidän näkökulmastamme. Liikutte valonnopeudella ja säteilemänne valomäärä on vaikuttava näky!
 
Vuosittaisen perinteenne toinen puoli on katsoa eteenpäin ja tehdä lupauksia uudelle vuodelle. Monilla valotyöntekijöillä tähän sisältyy lisänäkemyksen saaminen universaaleista totuuksista, ja harhan ja todellisuuden eron tietäminen on henkisen ja tietoisuuskehityksen merkittävä osa. Kiitämme lukijaa, joka siteerasi erästä viestiämme: "… katsoa harhan yli, avata mielenne ja sydämenne totuuteen siitä, kuka olette – tästä ylösnousemuksessa on kyse!" Ole hyvä ja pyydä Matthewia selittämään, mitä on harha ja mitä on todellisuus.
 
Muutama vuosi sitten vastasin samanlaiseen kysymykseen ja pyysin äitiäni etsimään sen.
 
[Ote viestistä 23.5.2005]
 
"Mitä Matthew tarkoittaa sanoessaan: "Elämme harhassa"? Onko jokaisella ihmisellä oma todellisuutensa vai jaammeko kaikki yhden todellisuuden?
 
Määritelmän mukaan harha on pettävää – jotain mikä hahmotetaan todeksi, mutta on ilman todellisuusperustaa.
 
Kolmannen tiheyden harhaa on, että on yksi elämä maan päällä, sitten kuolette ja sen jälkeen monien mukaan on vaikeasti selitettävä paikka, mikä on joko siunattu tai "tulta ja tulikiveä" sisältävä kuoleman jälkeinen elämä, mihin jäätte ikuisesti. Todellisuus on, että tämä on vain yksi monista sadoista tai monista tuhansista sielun kokemuksista ja se elää monissa eri muodoissa ja paikoissa samanaikaisesti universumissa.
 
Harhaa on, että olette kehonne, persoonallisuutenne, luonteenpiirteenne, tunteenne ja saavutuksenne – ja sitten teillä on sielu, mikä menee Luoja ties minne kuollessanne. Todellisuus on, että te olette sielu, osa Jumalaa, erottamaton osa sitä ja kaikkia muita sieluja tässä universumissa, teillä on fyysinen kokemus, minkä valitsette tasapainottaaksenne muita elämiä, ja olette ikuinen olento.
 
Harhaa on – yksilön uskonnon mukaan – että tämän universumin ylintä olentoa kuvataan oikein vain teidän uskonnossanne ja hänen lakinsa ovat ehdottomat teidän uskontonne tulkitsemana. Todellisuus on, että tämän universumin ylin olento on Luojan, kosmoksen ylimmän olennon alainen. Hän on yhdistelmä kaikista sieluista, kaikista elämänmuodoista koko tässä universumissa ja hän tietää kaikkien elämänmuotojen joka ajatuksen ja tuntee niiden joka tunteen. Hän ei voi puuttua Luojan vapaan tahdon lakiin, silloin kun sielut muuttavat mielensä syntymää edeltävistä sopimuksista, joten "hänen tahtonsa ei tapahdu". Vaikka sanomme yleisesti "hän" (miespuolinen) Jumalasta tai Lähteestä teidän sanavalintanne mukaan, hänen ruumiillistumansa on androgyyni ja täysin tasapainossa nais- ja miespuolisten energioiden osalta. Hän ei keksinyt uskontoja – muutamat hänen harhaanjohdetut jumalitseosansa keksivät.
 
Harhaa on, että pahuus on hurskauden vastakohta. Todellisuus on, että pimeys on valon poissaoloa, rakkauden ja henkisen selkeyden poissaoloa.
 
Harhaa on, että maapallo pieni, kiinteä planeetta, minkä asukkaat ovat ainoa toteennäytettävä älykäs elämänmuoto universumissa. Todellisuus on, että maapallo on sielu, jolla on planeettakeho, mikä on koti asukkaille sen sisällä, pinnalla ja yläpuolella, ja sen pinnan asukkaat ovat enimmäkseen paljon vähemmän kehittyneitä henkisesti, älyllisesti ja teknologisesti kuin monet muut sivilisaatiot.
 
Kyllä, jokaisella sielulla on oma harhansa, kun se liittää itseensä elämän, maaplaneetan, ja kaiken lähteen joka osan, mutta perimiltään jaamme kaikki saman universaalin todellisuuden."
 
Kiitos, äiti. Monet jotka tietävät olevansa valotyöntekijöitä, ovat edistyneet esimerkillisesti 3D-tilanteiden käsittelemisessä ja kehittyneet samalla laajentunutta 4D-horisonttia kohti, joten siirtymävaihe ei ole heille paljastus, vaan vahvistus edistymisestänne. Paljon suuremmalla määrällä joka palvelee valoa oivaltamatta sitä, ei ole aavistustakaan, että he esittävät valitsemaansa roolia taidokkaassa saagassa, missä valo voittaa pimeyden. Aikanaan hekin näkevät, miten kolmannen tiheyden harhakuvat kehittyvät universaaliksi todellisuudeksi. Toinen tapa ajatella todellisuutta on "yhteinen säe" (suom. huom. sanaleikkiä), missä puhutaan yhdellä äänellä – moniulotteisten itsejenne äänellä kaikkeuden ykseydessä.
 
Ennen kuin puhumme viimeaikaisista tapahtumista, kuten on pyydetty, haluamme sanoa sanasen valtavirtamediasta. Illuminatin lonkerot ovat irrottamassa otetaan siitä, mutta sillä on edelleen tarpeeksi otetta varmistamaan, että media kuvaa terrorismia, protesteja, aggressiivisuutta ja muita tapahtumia, jotka herättävät negatiivisia reaktioita. Lisäksi osaa informaatiosta vääristetään jättämällä pois asioita ja osa on täysin valheellista. Emme ehdota, että sivuutatte median raportit, mutta käyttäkää erottelukykyä uutisissa, älkääkä joutuko vedetyksi mukaan sen dramaattiseen esitystapaan.
 
Nyt sitten yhteenvetona: johtaako USA:n protestointi niistä afroamerikkalaisten miesten kuolemista, jotka johtuivat poliisin kohtuuttomista voimatoimista, uudistuksiin ja lopettaa rotusyrjinnän tässä maassa? Onko näissä tapauksissa mukana sielusopimuksia? Uudistuksia tulee ennen niiden rasististen tunteiden loppumista, joita iskostetaan sukupolvelta toiselle. Tämä häijyn ketjun katkaisevat nuoret, jotka vastustavat sitä tai voittavat sen. Kyllä, kaikki tapahtumiin osallistuneet sopivat vapaaehtoisesti sielutasolla esittävänsä omaa rooliaan, kuten monet muut ovat tehneet ennen heitä, pitääkseen maailman valokeilan julmassa rasistisessa epäoikeudenmukaisuudessa ja kaikissa muissa ennakkoluuloissa, jotka ovat kaikkialla elämän tekijöitä, ei ainoastaan tässä maassa. Lopulta nämä sivilisaationne piirteet ovat vain surullisia lukuja historiakirjoissanne.
 
Niissä kysymyksissä missä havainto- ja asenne-eroavuudet ovat syvällä, keskustelut ääripäiden yhdistämiseksi kulkevat siksakkia, kunnes planeetalla on niin runsaasti valoa, että yhteistyö tulee luonnollisesti kummankin puolen neuvottelijoille. Kaikki Lähi-idän maat, useat Afrikan maat, Pohjois-Korea, Ukraina, Tsetsenia ja Hong Kong mainitaan useimmiten ja ihmiset myös muualla ovat kysyneet, milloin heidän maissaan nähdään suotuisia muutoksia. Jos tietäisimme, milloin levottomuudet eri paikoissa loppuvat, meille olisi ilo kertoa se teille. Aiemmissa viesteissä olemme selittäneet, miksi meidän ei ole mahdollista tietää sitä. Voimme kertoa teille täydellä varmuudella, että kaikenlainen sortaminen ja korruptio maailmassanne lakkaa vähitellen. Sitä odotellessa monet sielut kokevat sen, minkä ne valitsivat karmatuntien loppuunsaattamiseksi ja kehittymiseksi neljänteen tiheyteen henkisesti ja tietoisuudessa.
 
Hyväksyttekö CIA:n julkaiseman raportin poliittisten vankien kiduttamisesta 911:n jälkeen? Tämän aseman sielut eivät hyväksy tai ole hyväksymättä mitään maan päällä tehtyjä päätöksiä, mutta tietoisuudessamme siitä, mitä on kehittymässä, sanomme, että tuon raportin julkaiseminen oli oleellista. Vaikka uutinen kovista kuulustelutekniikoista tuli esiin jo jokin aikaa sitten, tapahtumien virallinen tunnustaminen on askel kohti totuutta 911:stä ja tuo paljastus on katalyytti niiden muiden merkittävien petosten tuomiselle valoon, jotka on kauan kätketty julkisuudelta.
 
Mitä tulee joidenkin julkkisten tekemään hyväksikäyttöön, kaikki yksilöt suostuivat sielutasolla osallistumaan eri tilanteisiin kahdesta syystä: lisäjulkisuuteen sille tuskalle ja ahdistukselle, mitä kaikki ihmiset kokevat tuollaisen kohtelun seurauksena, ja osoittamaan sen hulluuden, että suositut urheilijat ja viihdetaiteilijat kohotetaan idolin asemaan. Suurempana merkityksenä on sen tunnistaminen, että jokaisella yhteiskuntanne ihmisellä on yhdenvertainen arvo sieluperheessä, ja ns. sivutuotteena riittävät palkkiot kaikkien alojen työntekijöille, jotta kaikki voivat jakaa maan yltäkylläisyyden.
 
Lyhyesti sanottuna, kaikki mitä maailmassanne tapahtuu, on tarkoituksenmukaista! Sen tietäminen, että jokainen epävarma, pettymystä tuottava tai hyvin latautunut asia on askel kohti rauhaa, oikeudenmukaisuutta ja reiluutta, sallii teidän nähdä kaikki tilanteet ja yksilöt tuomitsematta tai arvostelematta. Tarvitaan toisiaan vielä paljon enemmän kultaisen ajan materialisoimiseksi täysin ja se on tulossa. Muutos joka alkaa jokaisesta ihmisestä, luo rakkausvyöryn, mikä transformoi maailmanne, ja tähän liittyvät kulissien takaiset ponnistelut alkavat kukoistaa päivänselvästi.
 
Olemme puhuneet aiemmin musiikin merkityksestä ja tämä vuodenaika tarjoaa majesteettisia sävellyksiä, joululauluja ja kepeitä pop-lauluja kohottamaan henkeä. Joidenkin joululaulujen sanat eivät kuvaa totuutta Jeesuksen syntymästä, mutta ne ilmaisevat tämän ylistetyn sielun kunnioitusta. Kaikkien niiden viestintuojien voimakas rakkausolemus jotka Jumala on lähettänyt valaisemaan lapsiaan maan päällä, on sisällänne ja ympärillänne joka hetki. Laulakaa ja eläkää elämänmyönteistä iloa maailmalle, rakkaat veljemme ja sisaremme, ja astukaa uuteen vuotenne tuon loistavan hengen kera.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >