HomeViestejäSuzanne Ward14.11.2014 - Viesti Matthewilta

14.11.2014 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
14.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Puhumme mielellämme viime viestiin liittyvistä kysymyksistä sekä annamme pyydetyn näkemyksemme viimeaikaisista tapahtumista, ja aloitamme robottisatelliitin laskeutumisesta komeetan pinnalle. Esineen ohjaaminen niin, että se voi kohdata toisen, joka kiitää avaruudessa, ei ole pieni juttu, ja sanomme: "Hyvä esitys!" Selvästi tämä on juhlan arvoinen teknologinen voitto, mutta näemme myös sen suuremman merkityksen. Sivilisaationne katsoo tähtiin rauhanomaisesti – aika hiljattain vielä muutamien aikomuksena oli käydä sotaa avaruudessa. Aikanaan sivilisaatiollanne on halua ja kykyä käydä universaalien veljien ja sisarten kaukaisissa kotimaissa.
 
No niin, mielipiteemme kaksista laajaa julkisuutta saaneista vaaleista. Ensin, tapahtumajärjestyksessä, Kaakkois-Ukrainan kansanäänestyksestä liittymisestä Venäjään. Näemme tämän enemmistön äänen kuulemisen demokraattisessa prosessissa, tervetulleena askeleena eteenpäin ja pois historiallisesta epäoikeudenmukaisuudesta. Olennaista tässä on vastauksemme kysymykseen aiemmassa viestissä.
 
Mitä Vladimir Putinin toimet Ukrainassa enteilevät tuolle alueelle? Lyhyellä tähtäyksellä yleistä hämmennystä ja joissain osissa taistelua. Putin haluaa samaa kuin muiden maiden johtajat: vahvaa taloutta, vakaata hallintoa ja rauhallisia kansalaisia. Hän ei oivaltanut tyytymättömyyshenkeä ukrainalaisten keskuudessa tai odottanut protestointia Krimillä asuvien äänestettyä Venäjään liittymisestä, minkä äänestäjien enemmistö tuntee mukavan tutuksi. Tallennetun historianne ajan maiden rajat ovat heiluneet edestakaisin sotien voittamisen, kontrollinen saamisen tai menettämisen ja luonnonresurssien tarpeen mukaisesti. Koskaan eivät harvat vallassa olevat ole miettineet, miten tämä vaikutti väestöön, jonka osana oli kestää seuraukset kulttuurin jakautumisesta eri maihin tai eri kulttuurien yhdistämisestä saman lipun alle. [Viesti 2.7.2014]
 
Tilanne on aivan erilainen USA:ssa, missä kaikista suurista maista on laajin sekoitus rotuja, uskontoja, kansallisuuksia, etnisiä ryhmiä ja kulttuureja – rikkautta mikä voi parantaa loistavasti maata viisaalla hallinnolla. Sielut tällä asemalla ovat epäpoliittisia ja puolueettomia ja tuomitsematta näemme tämän maan välivaalien vaikuttavan vähän, jos ei lainkaan, vallitsevaan tilaan, mikä riistää taloudellisesti ja oikeudellisesti valtaosaa vähemmistökansalaisista. Olemme samaa mieltä analyytikkojenne kanssa, jotka ennustavat lisää puolueellista sormellaosoittelua, jarrutuspolitiikkaa ja lainsäädäntötoimia, mitkä suosivat rikkaiden intressejä.
 
Mutta tämä on vain lyhyellä tähtäyksellä eikä lannistumisen syy. Kulissien takana käydään keskusteluja, jotka palvelevat kaikkien suurempaa hyvää. Eri hallitusten, teollisuudenalojen ja tieteen johtajat keskustelevat sellaisista kysymyksistä, kuin rauhansopimukset, maailmantalouden vakaus, ympäristö, ydinaseriisunta, pakolaiset, köyhtyminen, uudistuva energia, saasteiden vähentäminen, terveydenhoito ja uudet teknologiat, ja joissain keskusteluissa on mukana maan ulkopuolisia perheenjäseniänne. Näiden ponnistelujen vaikutuksia kansainväliseen yhteistyöhön nähdään vähitellen ja maapallon vakaa kurssi korkeammille värähtelytasoille varmistaa, että lopulta viisaat johtajat, oikeudenmukaisuus ja harmoninen yhteistyö vallitsee kaikissa hallituksissa ja niiden kesken.
 
Siirrytään kahteen viimeaikaiseen puheeseen, myös tapahtumajärjestyksessä, ja viittaamme kommentteihin, jotka ilmaisevat muidenkin lukijoiden asennetta: "Miksi paavi Franciscuksen avomielisyys abortista ja homoista kohtasi paheksuntamyrskyn muulta Vatikaanilta ja joiltain papeilta? Onko hän ainoa, joka oivaltaa, että kirkkomme menettää jäseniä, jos se ei siirry pois keskiajalta ja ala palvella tämän päivän seurakuntaa?"
 
Paavi Franciscus toimii aidosti välittäen, rehellisesti, nöyrästi ja sielutason inspiroimana. Muut kirkon hierarkiassa toimivat siitä pelosta, että mikä tahansa poikkeaminen opeista voi heikentää heidän kontrolliaan hartaista kannattajista ja vielä pahempaa, johtaa kauan piilossa pidettyjen salaisuuksien lisäpaljastuksiin. Kun muutama vuosi sitten paljastui, että Vatikaani suojeli papiston pedofiilejä, se päätti estää muita salaisuuksia tulemasta ilmi. Nimittäin se on satanismin kansainvälinen päämaja ja siellä on taideaarteita ja kultaa, mitä on saatu yhteistyössä natsien kanssa toisen maailmansodan aikana, jotkut kardinaalit ovat Illuminatia ja valtion ja kirkon varhaiset hallitsijat suunnittelivat kristillisyyden perustan kontrolloimaan massojen uskomuksia ja lompakkoja. Ja sen jälkeisinä vuosisatoina katolilaisuus on lisännyt räikeitä valheita lujittaakseen kontrollia globaalista seurakunnastaan ja reformeja kannattaneet paavit on salamurhattu. Kun nämä totuudet tulevat esiin, vain tuon uskonnon – ja myös muiden – henkinen puoli säilyy.
 
Myös Vladimir Putin vaatii muutosta suorassa puheessaan maailmanne tilasta Valdai-klubin kokouksessa. Emme näe häntä "tekopyhänä, joka syyttää USA:ta maailman häiriköinnistä", mutta hän ei ollut oikeassa kohdistaessaan koko vastuun tuolle maalle "sekaantumisesta tapahtumiin ympäri maailmaa". Toivomme, että hän olisi sanonut kyseen olleen kaiken aikaa Illuminatin toiminnasta tuossa hallituksessa ja laajalla sen ulkopuolella.
 
Valitsimme joitain hänen toteamuksiaan osoittaaksemme, miksi pidämme tätä yhden vaikutusvaltaisimman johtajanne puhetta yhteiskuntanne virstanpylväänä. Aina kun informaatio otetaan pois asiayhteydestä, koko merkitys voidaan tulkita väärin. Jos teillä on kiinnostusta ja aikaa, suosittelemme lukemaan puheen kokonaisuudessaan (gffreepages.blogspot.pt/2014/10/a-must-speech-at-valdai-clubs-meeting.html).
 
"Olemme tulleet maailmanpolitiikassa eroavien tulkintojen ja tarkoituksellisen hiljaisuuden jaksoon. Laillisen nihilismin hyökkäykset ovat uudestaan ja uudestaan pakottaneet kansainväliset lait perääntymään. Objektiivisuus ja oikeudenmukaisuus on uhrattu poliittisen tarkoituksenmukaisuuden alttarille. Umpimähkäiset tulkinnat ja ennakkoasenteiset arviot ovat korvanneet lainmukaiset normit. Samaan aikaan maailmanlaajuisen massamedian täydellinen kontrolli on tehnyt mahdolliseksi kuvata valkoisen mustana ja mustan valkoisena.
 
"Viime aikoina todisteemme ovat myös lisääntyneet siitä, että selvää mustamaalausta on käytetty monia johtajia vastaan. Sitä ei tehdä turhaan, että "iso veli" kuluttaa miljardeja dollareita pitääkseen koko maailman valvonnassa, myös omat lähimmät liittolaisensa."
 
"Ehkä USA:n poikkeuksellinen asema ja sen tapa toteuttaa johtajuuttaan on oikeasti siunaus meille kaikille ja sen sekaantuminen tapahtumiin ympäri maailmaa tuo rauhaa, vaurautta, edistystä, kasvua ja demokratiaa ja meidän pitäisi vain rentoutua ja nauttia siitä kaikesta? Sanonpa vaan, ettei tilanne ole näin – ei ehdottomasti ole näin."
 
"On epätodennäköistä, että joku voisi antaa ehdottoman perinpohjaisia ja valmiita ratkaisuja tällä hetkellä. Tarvitsemme laajaa työtä, mihin osallistuu laajasti hallituksia, globaaleja yrityksiä, kansalaisjärjestöjä ja sellaisia asiantuntijaelimiä kuin meidän."
 
Kun pohdimme, miten vastaamme lukijoille, jotka kyseenalaistivat viime viestin "Jumalakaan ei tiedä" -kommenttini tulevien tapahtumien ajoituksesta, Jumala sanoi haluavansa vastata.
 
Rakkaat lapseni, tässä on Jumala. Näyttää siltä, että jotkut teistä kiihtyivät Matthewin täsmällisestä arvoista, mitä tiedän, tai tässä tapauksessa, mitä en tiedä. Teitä on johdettu harhaan uskontojen käsityksellä siitä, kuka olen, ja sanomalla "tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun". En aseta mitään rajoja kenellekään jälkeläiselleni! Kaikessa on kyse vapaasta tahdosta enkä tiedä, mitä aiotte tehdä omallanne, ennen kuin olette tehneet sen. Enkä koskaan puutu siihen, mitä teette – silloinkaan kun se ei ole parhaan etunne mukaista ja kun harhaudutte siitä, mitä olitte päättäneet tehdä. En tiedä valintojanne – kuulin ne, kun laitoitte ne sielusopimuksiinne.
 
"Jokaiselle teille vapaan tahdon antaa Luoja, en minä, mutta aivan kuten muiden universumien pääkihot on sidottu kunnioittamaan tuota lahjaa, niin myös minut tässä universumissa. Minulla ei ole erimielisyyttä tuosta sopimuksesta. Tuleehan se energia mikä tekee auringot ja vauvat ja kukat – kaiken mitä kosmoksessa on – Luojan alkuräjähdyksestä, kuten sitä kutsutte. Voitte käyttää tuota energiaa niin, kuin haluatte – sitä vapaa tahto on.
 
"Minulla on kysymys. Haluaisitteko mieluummin tuon lahjan sijasta, että minä päättäisin, mitä teette hetkestä toiseen, mikä teitä kiinnostaa, kenen kanssa ystävystytte, mitä teidän pitää tehdä jonkin suhteen tai työpaikan kanssa tai missä asutte ja kaiken muun koko elämässänne? Ettekö olisi vain sätkynukkeja, jos asiat olisivat näin?
 
"Kyllä, olisitte ja niinpä ne eivät ole. Kyse on teidän elämästänne, rakkaat lapseni, eikä minun pidä elää sitä puolestanne, kuten ei vanhempiennekaan. Koen kaiken, kun te koette sen – opin kun te opitte, kasvan kun te kasvatte. Kaikki te ja tämän universumin muut sielut ovat, kuka olen. Olen yhtä heikko kuin heikoin, yhtä vahva kuin vahvin, yhtä surullinen kuin surevat ja yhtä iloinen kuin riemuitsevat. Rakastan kaikkia ehdottomasti riippumatta siitä, miten he käyttävät – tai väärinkäyttävät – Luojan lahjaa.
 
"Koska kuitenkin olen kaikki te ja olemme tässä yhdessä ikuisuuden, tunnen sen suuren kuvan, mitä yhdistelmäitsenne ilmentää universumiimme. Tarkemmin sanottuna, me olemme tämä universumi ja se muuttuu jatkuvasti jokaisen yksittäisen sielun rajattoman vapaan tahdon valintojen vuoksi. Siihen sisältyvät kaikki, jotka haluavat taivaankappalekehon, kaikki ihmiset, eläimet, kasvit ja muut olennot joka sivilisaatiossa ja henkimaailmassa jokaisen galaksin joka aurinkokunnassa. Teillä ei ole numeroa, mikä on niin suuri.
 
""Sateenkaari-itsenä" – kuten Suzy kutsuu sitä, mitä minä kutsun "yhteensulautumaksi" – pidän galaksit kiertoradalla, valtuutan kehittyneemmät itseni estämään ydinsodan, mikä on Luojan tekemä poikkeus vapaaseen tahtoon, autan itsejäni, jotka pyytävät sitä, ja rupattelen niiden jumalien ja jumalattarien kanssa, jotka ovat kollegojani muissa universumeissa. Ette osallistu mihinkään tästä, joten tuon tämän takaisin maapalloon, missä asiat ovat niin yksinkertaisia, että kaikesta, mitä teette, ajattelette ja tunnette, tulee yhtä paljon sitä, kuka minä olen, kuin kuka te olette. Tästä syystä olemme yhtä, rakkaat lapseni, ja tulemme ikuisesti olemaan."
 
Kiitos, Jumala. Vastauksesi oli paljon selvempi, mihin olisimme päätyneet pohdiskelussamme. Jotkut lukijat kysyivät, merkitsevätkö viime viestimme viittaukset Jumalaan ja Luojaan, että ne ovat sama asia, ja pyysin äitiäni paikallistamaan viestin, mikä selittää, miten Jumala ja Luoja eroavat. [4.1.2006]
 
Kiitos, äiti. Kiitämme myös herrasmiestä, joka kirjoitti osittain siteeraamamme sähköpostin, koska hänen ajatuksensa ja kysymyksensä ovat samanlaisia kuin monen muun ja vastaamme myös relevantteihin lisäkysymyksiin.
 
"Luulin, että oli sellainen universaali laki, ettei yhden yksilön tai henkilö/sieluryhmän sallittaisi estää tai rajoittaa niiden ylösnousemusta, jotka haluavat sitä. Jos tämä on todellinen laki/sääntö, miksi neuvosto kieltäytyi puuttumasta asiaan ja poistamasta Illuminatia ja muita? Tämä neuvosto joka nimitti ne sielut, jotka rikkoivat sopimuksensa, vaikuttaa pesseen kätensä, kääntäneen selkänsä meille ihmisille ja hylänneen ihmiskunnan ylösnousemuksen.
 
"Järjestelmä on ihmiskunnan ylösnousemusta vastaan. Täytyy ihmetellä, onko maaplaneetta paikka, minne mennään ilman seuraamuksia tekemään, mitä lystää. Elämä eletään – tuhoisa, rakentava, mikä tahansa – ja kun sielu palaa, se saa taputuksen selkään, onnittelut ja kultaisen tähden hyvin tehdystä työstä. Siis, kaikki sieluseuraamukset näyttävät säälittäviltä, kun ne luottosielut jotka ovat rikkoneet sopimuksen eivätkä välitä, mitä tapahtuu, palaavat tähän hämmentävään paikkaan nimeltä taivas."
 
Kun nämä sielut rikkoivat sopimuksensa toisen osan, neuvosto ei kääntänyt selkäänsä ihmisille. Se ei voinut kieltää "rikkovilta" sieluilta vapaan tahdon valintaa jatkaa sekasorron ja epätoivon luomista, mutta se voi anoa niitä olemaan tekemättä sitä. Neuvosto toimi sielutasolla lähettämällä runsaasti valoa, mikä vahvistaisi jokaisen "rikkovan" sielun omaatuntoa, joka on halukas vastaanottamaan sen, ja keskuudessanne elävät maan ulkopuoliset ilmestyivät syntymämaailmansa kehossa ekstratähdennyksenä, kun he kertoivat niille, minkä ne kohtaisivat henkielämässä ja seuraavassa ruumiillistumassa, jos ne eivät kunnioittaisi sopimustaan kokonaisuudessaan. Palaamme siihen.
 
Toisin kuin "järjestelmä mikä on ihmiskunnan ylösnousemusta vastaan", neuvoston suunnitelma laadittiin äärimmäisen huolellisesti auttamaan maapallon ihmiskuntaa Gaian halun mukaisesti, että se ylösnousee fyysisesti planeetan mukana. Siksi siihen sisältyi järjestelyjä, joilla vahvemmat sielut voisivat auttaa heikompia sen voimakkaan valon lisäksi, mitä vaikutusvaltaiset sivilisaatiot säteilivät maapallolle. "Rikkovilla" sieluilla on oikeus kieltäytyä valosta itse, mutta ne eivät voi estää ketään muuta vastaanottamasta sitä. Sinä aikana kun Illuminati on aiheuttanut laajaa myllerrystä ja kurjuutta "rajan" jälkeen, mikä oli noin 17 vuotta sitten lineaarista aikaanne, yli miljardi sielua on syleillyt innokkaasti ja kiitollisesti tuota valoa. Osittain tästä syystä yhteiskuntanne kehittyminen on viivästynyt vain vuosikymmenellä, ei enempää – mitään viivytystä ei ollut kuitenkaan tarkoitus tapahtua.
 
Mitä niihin seuraamuksiin tulee, joita kohtaavat "ne luottosielut jotka ovat rikkoneet … kun ne palaavat tähän hämmentävään paikkaan nimeltään taivas", niin se mitä tapahtuu niiden tullessa nirvanaan – sopiva nimi maapallon henkimaailmalle – on paljon vakavampaa, kuin voitte kuvitella. Nirvana koostuu monista joustavista energiakerroksista ja tätä universumia hallitsevien fysiikanlakien mukaan ne sielut jotka siirtyvät maapallolta, vedetään automaattisesti kerrokseen, mikä on yhtenevä niiden elämän energian kanssa, joka on rekisteröity hetkestä hetkeen pettämättömiin akaasisiin tiedostoihin.
 
Olette sieluja, joilla on fyysinen kokemus, joten useimmiten puhumme yksilöistä sieluina, emme henkilöhahmoina. Jotain mikä todettiin eräässä viestissä jokin aikaa sitten, ei ole toistettu ytimekkäästi: henkilöhahmon psyyke ja eetterikeho menee nirvanan sopivaan energiakerrokseen. Sielu vapautetaan Luojan rakkausvalo-olemuksena ja se on vapaa kanssaluomaan toisen henkilöhahmon, joka sukulinjan kaikkien muiden tapaan – kuten kaikki olennot kosmoksessa – on itsenäinen, loukkaamaton ja kuolematon sielu, energeettisesti ja tietoisesti yhteydessä kaikkien muiden kanssa.
 
"Onnittelut ja kultainen tähti hyvin tehdystä työstä" olisi tullut "rikkoville" sieluille sopimuksensa ensimmäisen osan täyttämisestä. Koska ne täyttyvät sen kirjaimellisesti, miljardit sielut – joista monet hyötyivät neuvoston suunnitelman antamasta ekstra-avusta – saavuttivat tavoitteensa ja saattoivat loppuun kolmannen tiheyden karmaoppituntinsa ja kehittyivät neljänteen. Kuitenkin niiden kieltäytyminen kunnioittamasta sopimuksensa toista osaa, saattoi ne nirvanan pohjimmaiseen kerrokseen, missä ne tuntevat samat tunteet ja saman fyysisen tuskan, mitä ne aiheuttivat kaikille muille "raja-ajankohdan" jälkeen.
 
Tuon kerroksen kaikki asukkaat pelkäävät valoa, joten ainoastaan pieni piste on jatkuvasti käytettävissä tuossa pimeässä maailmassa, missä ne elävät kaikkien niiden kauhujen kera, joita ne aiheuttivat maaelämänsä aikana. Sitten kun ne voittavat valopelkonsa, ne siirtyvät tasolle, missä on vähän enemmän valoa jne., kunnes ne ovat imeneet riittävästi inkarnoituakseen johonkin kolmannen ulottuvuuden maailmaan esimerkiksi etanan tai lyhytikäisen hyönteisen tietoisuustasolle. Tuosta kohtaa aloittaminen on jumalainen armoteko – se poistaa kaikki solumallit, mitkä muuten saisivat toiset henkilöhahmot ottamaan saman kurssin kuin se, jonka elämä sysäsi sen tuolle pohjimmaiselle alueelle. Se on myös jumalaista armoa, että jokainen määrää oman kasvutahtinsa ja hyväksyy valon ollessaan valmis, joten inkarnoitumisen aloitusvaiheen saavuttaminen ja ihmistilaan kehittyminen jossain kolmannen tiheyden sivilisaatiossa voi tulla suhteellisen nopeasti – sanotaan tuhannessa vuodessanne – tai kestää miljoonia.
 
Hyvin harvat, jos kukaan, pitäisivät maapalloa tänä päivänä sellaisena suurenmoisena taivaana, millaista monet uskovat kuoleman jälkeisen elämän olevan "hyville" ihmisille – ja nirvanan korkeammat kerrokset ovat! – mutta maapallosta tulee sellainen. Maailmanne jatkuvasti kasvava valo – ja rakkaus! – ilmentää Gaian vision mukaisen paratiisin, mikä odottaa teitä jatkumolla.
 
Rakkaat sisaret ja veljet, sanoissamme on aina ehdotonta rakkautta ja kunnioitamme vankkumattomuuttanne valossa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >