HomeViestejäSuzanne Ward19.10.2014 - Viesti Matthewilta

19.10.2014 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
19.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Suurimmalta osin valtavirran selostukset Ebolasta ovat selväsanaista, mutta kuten valtaosassa maailman merkittävistä ongelmista, sitä leimaa poliittinen sormellaosoittelu, erityisesti Espanjan ja USA:n muutamissa tapauksissa. Kun otetaan huomioon liikkuva maailmanne ja oireiden ilmestyminen useita päiviä tartunnan jälkeen ja niiden samankaltaisuus muiden sairauksien kanssa, tämän sairauden ilmestyminen esiin Länsi-Afrikan kovasti altistuneiden maiden ulkopuolella on vääjäämätöntä. Rohkaiseva piirre on, että terveydenhoitoyhteisölle on annettu foorumi vähentää sitä pelkoa, että sairaus voi levitä hallitsemattomaksi. Tietysti kukaan ei voi raportoida, että taas kerran valo varmistaa, että Illuminatin tarkoitus aiheuttaa pandemia ja maailmanlaajuista pelkoa epäonnistuu.

Poliittinen mieltymys syytellä on kuumempaa ja suurempaa ISIS-ryhmään liittyen, mikä ei ole lainkaan vielä tuottanut raportteja lievittämään pelkoa sen aikomuksista, ja oikeutetusti niin. Nuo joukot jatkavat etenemistään, kunnes yhdistyneet alueelliset voimat pysäyttävät ne, ja se tulee tapahtumaan. Taustatekijä - jatkuvasti lisääntyvä valo - tulkitaan naapurimaiden itseä palveleviksi intresseiksi ja pragmatismi astuu näyttämölle. Kun ne johtajat jotka pidättyvät aktiivisesta osallistumisesta, oivaltavat, että ISIS-joukot voisivat tuoda kauhuun perustuvan Islamilaisen valtionsa minkä tahansa rajan yli, suojattomat maat hyppäävät tohinaan mukaan.

Tiedämme, että kun nämä kaksi tilannetta parantuvat omia aikojaan, ne antavat monille sieluille tilaisuuden selvittää valitut karmaoppitunnit. Meistä on kuitenkin surullista, että jotkut maaperheestämme kohtelevat toisia ilman hitustakaan armoa.

Nyt sitten toivotamme tervetulleeksi monet näkemykselliset kysymyksenne ja kommenttinne viivytysvuosikymmenestä eli vuosista 2007 - 2017, NESARA:sta ja siitä, miten maapallon kultaisen ajan suunnitelma syntyi. Kaiken tämän keskinäisen yhteyden osoittamiseksi yhdistämme aiempien viestien asioita ja täytämme tuon informaation aukot, jotta voitte nähdä tämän kudelman kehittymisen kokonaisuudessaan.

Maapallon kultaisen ajan pääsuunnitelma ennustettiin maailmanne valmiudesta kansainväliseen sovinnontekoon ja yhteistyöhön vuoteen 2007 mennessä. Kyse ei ole siitä, että viivytyksen syy alkoi silloin, vaan neuvosto oli odottanut, että yhteiskuntanne on saavuttanut henkisen ja tietoisen valmiusvaiheen tuohon mennessä. Kun jatkamme, näette, miksi odotukset olivat loogisia, miksi niitä ei täytetty ja miksi tuo kalenterivuotenne oli ratkaiseva neuvoston aikajanalla. Kaikki tapahtui aikakäsitteenne ulkopuolella, mutta selitämme sitä parhaamme mukaan peräkkäisajassa.

Suunnitelma syntyi, koska Gaia - sielu joka ruumiillistui aioneita sitten siksi, mikä on nyt kotiplaneettanne - lähetti avunpyynnön. Negatiivisuus mikä oli kumuloitunut sivilisaatioiden herpaantumattoman verenvuodatuksen vuoksi, oli heikentänyt maapallon valoa niin, että sen kyky pysyä kiertoradallaan oli vaarantunut vakavasti. Kahtena aiempana jaksona jolloin planeetan henki oli ollut vaarassa, kerääntyneen negatiivisuuden vapauttaminen tapahtui niin mullistavalla voimalla, että kaikki elämänmuodot menehtyivät. Gaia rakasti niitä kaikkia, myös ihmisiä jotka edistivät negatiivisuutta, ja joka kerta lähtö suretti sitä syvästi. Tällä kertaa se ei halunnut asukkaidensa ainoastaan selviytyvän, vaan myös ylösnousevan fyysisesti sen planeettakehon kanssa, minkä alkuperäinen ja turmeltumaton terveys ja kauneus palautettaisiin, jotta kaikki sen elämänmuodot voisivat menestyä ja elää yhdessä iloisesti ja harmonisesti. Sen selkeä visio tuosta maapallosta ilmentyi universaalilla jatkumolla.

Mukautuminen Gaian tahtoon ja sen kehon välitön tarve alkaa päästä eroon negatiivisuudesta vaati massiivista valomäärää ja Jumala valtuutti voimakkaat sivilisaatiot antamaan sitä. Alussa valon lisääminen vakautti maapallon kiertoradan, "täräytti" sen irti syvälle kolmanteen tiheyteen juurtuneesta negatiivisuudesta ja mahdollisti ylösnousemisen alkamisen. Luonnollisesti tuo valo ja kaikki mitä noista kaukaisista lähteistä tuli, oli kaikkien sen elämänmuotojen käytössä, mutta se miten motivoitaisiin ihmiskunta kurkistamaan planeettaa verhoavan pimeyden läpi, jotta he voisivat "nähdä valon", oli täysin toinen asia.

Siinä vaiheessa neuvosto tuli kuvaan mukaan. Se otti vastaan tehtävän inspiroida ihmisiä ottamaan vastuun henkilökohtaisesta ylösnousemuksesta vastaanottamalla tulevaa valoa, jotta he voisivat alkaa generoida omaansa määrätietoisesti. Tämä oli oleellista kahdesta yhtä tärkeästä syystä ylösnousemukselle: valo transformoi kehon hiilipohjaiset solut kristallirakenteeksi, mikä voi selviytyä niillä värähtelytasoilla, jotka maapallon lopulta saavuttaisi, ja hävittämällä verhon kolmannen tiheyden tietoisuuden ja sielutason tiedon väliltä valo avaa sydämen ja mielen henkiselle valaistumiselle, mikä synnyttää sielukasvua.

Puhuttuaan kaikista koukeroista, mutkikkuuksista ja vaatimuksista - ennen kaikkea vapaata tahtoa täytyy kunnioittaa Luojan kaikkien universumien hallitsijoille antaman julistuksen mukaisesti - neuvosto teki suunnitelman. Se täytyi laittaa lineaarisiin aikapuitteisiin teidän ymmärrystänne varten ja koska kyse on teidän maailmastanne, se voisi olla vain, mitä te halusitte sen olevan. Siksi suunnitelman kaikkien osien piti tulla osaksi kollektiivitietoisuutta - lukemattomien ajatusten, tunteiden ja tekojen energiamassaa, mikä ohjaa toimintaa maapallon mahdollisuuskentässä ja määrää, mitä maailmassanne tapahtuu.

Tärkeä seikka oli, miten suunnitelma esitellään muodossa, mikä saisi ihmiset aloittamaan sen ajattelemisen. Historianne tuossa ajassa USA:ta pidettiin maailmanlaajuisesti kaikkein vaikutusvaltaisimpana maana, mikä teki käytännölliseksi sen aloittamisen täältä, ja näin tapahtui. Hallituksen jäseniä inspiroitiin muodostamaan Laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta (the National Economic Security and Reformation Act), mikä tunnetaan yleisesti kirjainlyhenteenä NESARA. Tämä lainsäädäntö on ollut pimeiden sielujen moninkertaisten valheiden ja sabotoinnin kohde, mikä johti siihen, että jotkut siitä kuulleet kielsivät sen olemassaolon ja toiset käsittivät sen vakavasti väärin. Jos ette tiedä, mitä NESARA pitää sisällään - se on perusta maailman transformoitumiselle, henkiselle uudistumiselle ja kehittymiselle sekä valoisien että synkkien siirtymävaiheiden kautta - lukekaa aiempia viestejä, jotka antavat yksityiskohtaista tietoa. [NESARA-erityisviesti 13.8.2006 antaa taustainformaatiota, monet muut viestit sisältävät lisäselostusta.]

NESARA:n lausekkeet ja suunnitelaman muut piirteet kehitettiin jatkumolla, missä se mitä ajattelette menneisyytenä, nykyisyytenä ja tulevaisuutena, on sarja samanaikaisia tapahtumia ja missä sielujen kehitysasema tiedetään siitä valomäärästä, mitä ne säteilevät, ja niiden sovittaminen omien kiinnostusten, luontaisten kykyjen ja tarvittavien karmakokemusten mukaistesti voidaan järjestää helposti. Syntymää edeltävät sopimukset tehdään aina ehdottomalla rakkaudella ja suunnitellaan hyödyttämään kaikkia sieluja, jotka osallistuvat yhteiseen elämään, ja näin oli myös neuvoston suunnitelman osalta, joskin se oli epätavallisin ja kauaskantoisin, mitä oli koskaan laadittu. Koskaan aiemmin tässä universumissa ei koko sivilisaatio ollut tehnyt sopimusta, missä valtava enemmistö ottaisi niin monumentaalisen haasteen: saattaa loppuun yhdessä elämässä kaikki kolmannen ulottuvuuden karmaoppitunnit, joita he tarvitsivat saavuttaakseen tasapainon ja kehittyäkseen henkisesti ja tietoisuudeltaan neljänteen tiheyteen.

Tämä ainutlaatuinen tilaisuus houkutteli triljoonia innokkaita sieluja - paljon enemmän mitä maapallon väestöksi voisi tulla - ja niille jotka valittiin, tiedotettiin suunnitelman joka osasta. Ne tiesivät, että syntymän jälkeen ne eivät muistaisi mitään siitä, mutta sisäinen opastus pitäisi ne raiteilla sieluviesteinä tietoisuuteen - omatunto, intuitio, vaisto, pyrkimykset ja inspiraatiot - koska tämä pätee jokaiseen fyysiseen elämään. Ällistyttävänä erona tällä kertaa oli, että kaikki osallistujat tiesivät auttavansa luomaan lineaariseen aikaan maailman, mikä oli jo olemassa jatkumolla Gaian ilmentämänä. Ja kaikki olivat varmoja, että ne pystyisivät mestarillisesti suorittamaan valitsemansa roolit.

Silti suunnitellessaan prosessin tapahtumaan ennenkuulumattomalla vauhdilla ja laajuudella, neuvosto otti viisaasti huomioon, että jotkut heikommat sielut saattaisivat horjua ja toivottaisivat tervetulleeksi apua kaukaisten sivilisaatioiden jatkuvan valosäteilyn lisäksi, ja suunnitelma sisälsi useita keinoja tuon asian käsittelemiseksi. Vahvemmat sielut jotka olivat jakaneet elämiä heikompien sielujen kanssa, ottaisivat itselleen osan noiden sielujen raskaasta karmasta - vapaaehtoiset noihin rooleihin olivat neljännessä tai korkeammissa tiheyksissä ja niin olivat myös ne energiaparantajat, selvänäköiset välittäjät ja telepaattisen kommunikoinnin vastaanottajat, jotka auttaisivat omilla tavoillaan.

Monia sieluja tarvittiin tiennäyttäjiksi ja standardinkantajiksi. Jotkut tietäisivät intuitiivisesti totuuden informaatiossa, mitä välittivät viestintuojat valossa, ja he jakaisivat sen kaikkien vastaanottavaisten kanssa. Toisista tulisi aktiivisia erilaisissa uudistusponnistuksissa tai he valmistuisivat ammatteihin, missä he voisivat vaikuttaa positiivisiin muutoksiin, ja jotkut monista muista sieluista jotka olisivat esimerkkinä positiivisten ajatusten ja tunteiden voimasta ja jumalaisen elämisen ilosta, täyttäisivät myös muita rooleja.

Tietenkään ei ole mikään yllätys, että te jotka olette pysyneet peräänantamattomasti valossa esteistä, pettymystä aiheuttavista takaiskuista ja kenties pilkallisesta epäkunnioituksesta huolimatta, olette niiden vapaaehtoisten joukossa, jotka valittiin täyttämään yksi tai useampi noista rooleista, jotka ovat auttaneet hyvin monia ylösnousemuspolulla!

Tärkeitä suunnitelmalle olivat ne sielut, jotka loisivat massojen tarvitsemia vaikeita olosuhteita, ja kun tämä oli tehty, ne liittyisivät valovoimiin. Ainoastaan korkeimmalle kehittyneiden sielujen vastuulle voitiin antaa tuollaiset tehtävät ja neuvosto valitsi vapaaehtoiset, jotka olivat osoittautuneet luotettavaksi valopalvelun haastavimmilla alueilla kerta toisensa jälkeen. Ei ollut mitään syytä odottaa, että ne rikkoisivat sopimuksensa jälkimmäisen osan, mutta niin tapahtui. Nämä yksilöt olivat lumoutuneet siitä pimeydestä, mikä ympäröi planeettaa, ja ne kieltäytyivät luopumasta vallasta, massojen kontrollista ja omaisuudesta, mikä oli hankittu laittomasti tai moraalittomasti. Mikään määrä sielu- ja tietoisen tason yllytystä, avun lupauksia tai varoituksia itsensä tuomitsemisesta elämän jälkitarkastelussa ei saanut niitä kunnioittamaan sopimustaan.

Ne ovat Illuminatin, erilaisten vertailukelvottomien ryhmien liittoutuman huipulla, mikä omistaa tai on soluttautunut kaikkiin järjestöihin, instituutioihin ja suuryrityksiin, mitkä vaikuttavat elämään maailmassanne - hallitukset, pankkilaitos, kaupankäynti, uskonnot, koulutus, media, armeija, viihdeteollisuus, lainsäädäntö- ja oikeuslaitos. Tämä liittoutuma on pyramidi, jossa on huipulla kourallinen ihmisiä ja monia, monia käskyläisiä pohjalla. Näillä ei ole aavistustakaan, että ne toimivat liittoumassa, jolla on häijy voima ja joka tunnetaan myös salaisena hallituksena, yhtenä maailman hallituksena, uutena maailman järjestyksenä, salaseurana tai eliittinä.

Vaikka neuvoston aikajana maailmantilanteen suurelle parantumiselle ja ihmisten taakan helpottumiselle, jotta he voisivat "nähdä valon", oli tullut lineaariseen aikaanne, Illuminati jatkoi totuuksien kätkemistä ja sotien, tuhon, sairauksien ja köyhtymisen lietsomista, aivan kuten pimeiden sielujen monet sukupolvet olivat tehneet aiemmin. Se ei vaikuttanut maapallon ylösnousemistahtiin, koska se siirtyi neljänteen tiheyteen juuri ennakoituun aikaan vuoden 2012 lopussa, mutta herpaantumaton myllerrys, vastoinkäymiset ja tietämättömyys totuuksista ovat pitäneet suurimman osan ihmisistä kolmannen tiheyden rajoittuneessa tietoisuudessa ja henkisessä tiedostamattomuudessa.

Ne miljardit jotka kestävät vastoinkäymisten tai epäoikeudenmukaisuuksien kasaantumista toistensa päälle tai jotka hädin tuskin pysyvät hengissä, eivät voi kuvitella elämässään mitään muuta, paitsi väkivalta, kurjuutta, epätoivoa ja pelkoa. Sotilaat taistelussa uskovat, mitä heille kerrotaan: teidän isänmaallinen velvollisuutenne on taistella vapauden puolesta tai vastuuanne on kostaa se, mitä esi-isillenne on tehty. Ne suuret määrät jotka ovat töissä yhtiöissä, jotka tuottavat sotakoneistoa, voivat kammota sodan aiheuttamaa kuolemaa ja tuhoa, mutta heidän ensisijainen intressinsä on elanto perheelleen. Näin ollen vastoin neuvoston odotuksilla yhteiskuntanne kehittymisestä vuoteen 2007 mennessä, ajatuksilla rauhallisesta maailmasta missä kaikki jakavat tasavertaisesti maapallon yltäkylläisyyden, oli heikko jalansija kollektiivitietoisuudessa.

Vastauksemme tässä kohtaa monille lukijoille, jotka ovat ilmaisseet kiinnostusta USA:n poliittisesta tulevaisuudesta, voi näyttää kummalliselta, mutta tulette näkemään, että se on tarkoituksellinen. Kaksi siteerattua kysymystä edustavat muita: "Antavatko marraskuun vaalit republikaaneille kontrollin kongressissa?" ja "Ennustitte oikein, että Barack Obama valittaisiin USA:n presidentiksi 2008. Tuleeko Hillary Clintonista maan ensimmäinen naispresidentti 2016?"

Emme tiedä, ketkä ehdokkaat valitaan marraskuussa, ennen kuin maan äänestäjät päättävät. Kun olemme usein sanoneet, että kaiken maapallolla tapahtuvan lopputulos tiedetään, koska se on tapahtunut tosiasia jatkumolla, on luonnollista ihmetellä, miksi emme tiedä, ketkä ovat voittajia. Vaalien tulokset eivät vaikuta planeettaylösnousemukseen hitustakaan ja sillä on pieni vaikutus kollektiivitietoisuuteen, mikä ei koostu ainoastaan ihmisten, vaan myös planeetan kaikkien muiden elämänmuotojen ilmaisemasta energiasta. Koska voittajat eivät ole merkittäviä tätä taustaa vasten eikä maapallon mahdollisuuskentässä ole selkeyttä, meillä ei ole tapaa tietää, keitä he ovat. Mitä vuoden 2016 presidentinvaaleihin tulee, seuraavien kahden vuoden kuluessa tapahtuu niin paljon, että uskaltautuminen arvaamaan edes, ketkä haluavat asettua ehdokkaaksi, olisi järjetöntä ja turhaa.

Emme ennustaneet, vaan totesimme varmuudella, että Barack Obama valittaisiin, ja tämä tuo meidät takaisin siihen, miksi 2007 oli ratkaiseva vuosi: silloin ajatukset hänestä mahdollisena USA:n presidentinvaaliehdokkaana tulivat kollektiivitietoisuuteen. Sielu joka ruumiillistui Barack Obamana, oli valittu johtamaan maailmanne Gaian kauan odottamaan rauhanaikaan, joten oli tärkeää, että hänen presidenttiyttään suosivia ajatuksia ja tunteita ilmestyi esiin ja niiden lisääntyminen jatkui, kunnes energialiike oli pysäyttämätön. Äänestäjien päätös valita hänet seuraavana vuonna oli yhtä ennalta määrätty kuin maapallon ylösnousemus.

Kerrotaanpa, miksi tämän sielun henkilöhahmo oli Gaian ja neuvoston valinta. Sielun tultua alun perin neljännen tiheyden sivilisaatiosta, sen sukulinjasta tuli universaalisti arvostettu, kun sen henkilöhahmot kehittyivät seitsemänteen tiheyteen monien elämien kautta, joissa johdettiin ristiriidassa olevia kansoja harmoniseen yhteistyöhön ja autettiin sivilisaatioita kehittymään. Henkilöhahmot olivat tärkeänä vaikuttajana sotien lopettamisessa sivilisaatioiden sekä jonkin kansan ryhmien kesken, toiset olivat jäseninä universaaleissa konsultointineuvostoissa sivilisaatioiden koulutus-, hallinto- tai oikeusjärjestelmien parantamiseen liittyen ja monissa oli huippuasemia hyvin kehittyneissä maailmoissa. Barack Obama on luontaisesti varustettu kumulatiivisella viisaudella, tiedolla ja kokemuksella ja elämänsä ajan hän on seurannut sielutason opastusta täyttääkseen sen rauhantehtävän, mitä hän ei tiedä tietoisesti ottaneensa vastaan ennen syntymää.

Jos ne sielut jotka tulivat luomaan sekasortoa massoille - ja todella tekivät sen - eivät olisi rikkoneet sopimustaan liittyä myöhemmin valovoimiin, kultaisen ajan pääsuunnitelman aikajana olisi tuolloin vallinnut. Nyt Obama olisi saattanut loppuun paljon presidenttitehtävästään ja yhteiskuntanne olisi hyvin matkalla rauhanomaiseen elämiseen. Sen sijaan hän peri kaksi sotaa ja nyt hän taistelee terrorismia vastaan, joka ei mitenkään pieneltä osin verso niistä. Ja huolimatta valon valtavasta etenemisestä Illuminatin maailmanlaajuisen verkoston heikentämisessä, he ovat säilyttäneet riittävästi valtaa kongressin sisä- ja ulkopuolella tuomitakseen tuhoon suurimman osan Obaman visionäärisistä aloitteista, ja sen ponnisteluja pitää negatiivinen jakautuneisuus hengissä ja kukoistamassa yhteiskunnassanne ovat auttaneet tahattomasti hänen poliittiset vastustajansa. USA:lla ei ole monopolia tässä - hyvin harvat "vapaan" maailmanne hallitukset ovat vapaita Illuminatin vaikutusvallasta ja useimpia piirittävät kilpailunhaluiset jäsenet, jotka aiheuttavat pattitilanteita edistymisen sijasta.

Emme mitenkään sano, että kaikilla pitäisi olla sama ajatus hallinnosta tai mistään muustakaan asiasta - sivilisaatio rikastuu ja kehittyy sisäistämällä monimuotoiset ideat, kulttuurit ja filosofiat! Sanomme sitä, että monet sielut jotka vaativat äänekkäästi saada osallistua merkittäviin rooleihin rauhan aikakauden aloittamisessa, eivät ole tehneet sitä, minkä ne tunsivat varmasti tekevänsä: valintojen tekeminen tehtävänsä täyttämiseksi. Tämä on kymmenen vuoden viivytyksen syy ja seuraus.

Rakkaat sisaret ja veljet, älkää tulkitko viivytystä niin, että "se voisi kestää ikuisuuden!", kuten yksi lukija kirjoitti. Maailmassanne on myriadeja alueita, joissa asiat parantuvat, kiitos omistautuneiden yksilöiden, kansalaisryhmien tai kansallisten ja kansainvälisten järjestöjen. Valtavirtamedia laajentaa raporttejaan tällaisista tarinoista ja on paljon rohkaisevaa informaatiota televisiohaastatteluissa, dokumenteissa, konferensseissa, työpajoissa, kirjoissa, aikakauslehdissä ja internetissä. Ette tietenkään kaikki voi osallistua aktiivisesti tuollaisiin hankkeisiin - useimmat teistä eivät ilmoittautuneet tekemään sitä - mutta kiitollisuus heidän menestyksestään, innostus heistä ja optimismi maapallon tulevaisuudesta lähettää runsaasti valoa. Valo - sama energia kuin rakkaus - on avain neuvoston kultaisen ajan suunnitelman täydempään toteuttamiseen.

Aivan kuten ei ollut mitään todistetta dramaattisesta tapahtumasta, kun maapallo siirtyi neljänteen tiheyteen, mitään merkittävää ei ilmene, kun vuosi 2017 lähestyy loppuaan ja planeetta siirtyy tiheyden korkeampiin "kerroksiin". Niiden välillä ei ole mitään rajakohtaa, aivan kuten ei ole itse tiheyksienkään välissä, mitkä numeroimme vain indikoimaan kehittymistä sijainnissa tai henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa. Energia vain virtaa sinne tänne niiden värähtelyjen mukaisesti, joita huokuvat sen liitännäiset, ja näihin sisältyvät kaikki ne ajatukset ja tunteet, joita ampuu jatkuvasti maapallolta, ja ylösnousemus siirtyy alueille, missä värähtelyt ovat korkeampia tai nopeampia kuin siellä, missä olitte aiemmin. Toisinaan kuitenkin taivaalliset asetelmat tuottavat energia-aaltoja, mitkä työntävät nopeasti vaikutuspiirissä olevia kappaleita korkeammille astraalitasoille, ja tämä on tilanne vuoden 2017 loppupuolella, mikä osuu yhteen viivytysvuosikymmenen lopun kanssa. Sitä ennen maapallo kulkee aina vain korkeampien värähtelyjen läpi, mikä synnyttää uusia muutoksia ja lisää liikevoimaa kaikkeen, mitä on käynnissä.

Rakas maaperheemme, jos tietäisimme, milloin ne merkittävät muutokset joista olette kysyneet, tulevat, kertoisimme riemuiten teille - viime viestimme selitti, miksi emme tiedä. Edes Jumala ei tiedä. Minäpä puhun hetken omasta puolestani ja annan teille pienen esimerkin vapaan tahdon valintojen ennalta tietämisestä. Useita vuosia sitten kun kaksi miestä kosiskeli sisartani, äitini kysyi Jumalalta, kumman hän valitsisi vai ei kumpaakaan. Jumala sanoi: "En tiedä." Äitini kysyi, miten hän voi olla tietämättä, koska tytär on osa häntä, ja Jumala vastasi: "Kyllä, ja heti kun hän tietää, minäkin tiedän."

Valaistut sielut ympäri universumia ovat kanssanne hengessä ja hurraavat teitä jatkuvasti eteenpäin ja jotkut ovat aivan rinnallanne ylösnousemuspolulla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >