HomeViestejäSuzanne Ward3.8.2014 - Viesti Matthewilta

3.8.2014 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
3.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Meiltä on kysytty siitä spekuloinnista, että USA:n hallituksella oli sormensa pelissä malesialaiskoneen pudottamisessa Ukrainaan, ja niistä syytöksistä joita Venäjän hallitus teki. Kollegamme Nirvanassa sanovat, ettei kumpikaan ole vastuussa. Se oli CIA:n Illuminatin kontrolloiman siiven peiteoperaatiotoimintaa – samojen voimien jotka yllyttävät venäläismielistä separatistiliikettä Ukrainassa.

Tämä siipi mikä toimii erillään kaikesta hallituksen valvonnasta, ei kunnioita maiden rajoja. Kaikkialla missä jotkut kansalaiset ovat tyytymättömiä valittuihin johtajiinsa, agentit joko käynnistävät tai pahentavat kansannousuja lisäten jännitettä ja vihjaten, mitkä kansalliset johtajat olisivat sopivia, sekä auttavat toisinajattelijoita saamaan aseita ja tarvikkeita. Peiteoperaatioiden henkilökunta, kuten muukin Illuminati, ruokkii itseään negatiivisuudella ja heidän tankkauskeinonsa aiheuttavat negatiivisuutta – kaaosta, pelkoa, kuolemaa, vammautumista, surua ja tuhoa.

Illuminatin kansainvälinen verkosto on heikentynyt niin vakavasti, ettei se ole enää ensisijainen voima niin kuin monta vuosikymmentä sitten, kun se aloitti helposti kaksi maailmansotaa ja nettosi kummassakin mukavasti myymällä kummallekin osapuolelle kaikkea, mitä tarvittiin sotakoneiston pitämiseksi toiminnassa. Vaikka heidän kykyään aloittaa kolmas maailmansota ja lisätä vääryydellä hankittua omaisuuttaan ei koskaan ollut muualla kuin heidän harhaisissa ajatuksissaan, he ravitsevat itseään tällä hetkellä negatiivisuudella siitä huolesta, mihin taistelut Ukrainassa voivat johtaa, ja suurista tunteista koneturmaan ja sen jälkiseuraamuksiin liittyen.

Kuitenkin kaikki tämä on laitettava sitä taustaa vasten, että kaikkea tapahtuu kaikkialla, ja pyydämme teitä kuvittelemaan maailmanne ainutlaatuisena tarinana, mistä tehdään elokuvaa. Luetaanpa universaalin mielen ansioksi käsikirjoitus, koska sillä on koko kuva tämän eeppisen elokuvan lopusta maapallon kulta-ajan ihmeiden keskellä. Ja kutsutaanpa teitä tiedottajiksi – teille on tehty selkoa tarinasta ja siitä, miten se loppuu, jotta voitte puhua siitä kaikille, jotka ovat vastaanottavaisia.

Olette myös miljardien näyttelijöiden joukossa, joille kaikille annetaan vapaat kädet näytellä niin, kuin he pitävät parhaiten sopivana kyseisessä käsikirjoituksessa. Niinpä käyttäytyessään persoonallisuutensa ja luonteenpiirteidensä mukaisesti, muutamat näyttelijät ovat armottomia pyrkimyksissään monopolisoida näyttämö, kun taas toiset pyrkivät palvelemaan tiimityönä kaikkien intressejä. Joistain tulee vihaisia siitä, miten tarina kehittyy, toiset ovat tyytyväisiä, jotkut lannistuvat ja monet näyttelijät ovat hämmentyneitä. Jotkut näyttelijät käyttäytyvät järjettömästi ja toiset yllyttävät yhteistyöhön, jotta asiat voivat edetä tasaisesti, ja kun toiset nousevat asemassaan, toiset hiljenevät. Jotkut näyttelijät tuntevat osansa liian pieneksi, toiset tuntevat omansa liian vaikeaksi – jotkut ajattelevat elokuvaa menestykseksi, toiset pelkäävät, ettei se menesty. Näyttelijöitä kuolee, vastasyntyneitä tulee. Ja koska jokaisen näyttelijän pääfokus kuvausten aikana on omassa roolissa, vasta sitten kun koko joukko näkee valmiin produktion, voidaan nähdä, miksi kaikki roolit olivat tarpeellisia tämän pituudeltaan ja laajuudeltaan ennenkuulumattoman elokuvan tekemisessä.

Kenties tämä on kehno analogia, mutta se on täsmällinen, koska puuttuu tietoisuutta vapaasta tahdosta ja karmasta, planetaarisesta ja henkilökohtaisesta ylösnousemuksesta sekä transformoituvasta maailmasta. Valtavalla enemmistöllä väestöstänne ei ole aavistustakaan, että Ukrainan räjähdysherkkyys ja koneturma ovat tämän transformaatioprosessin osia. Suuri yleisö ei tiedä, että nuo tuskalliset tragediat kaikilla, jotka menettivät rakkaitaan, ovat kokemuksia, joita he ja heidän rakkaansa valitsivat sielunsa kehittymistä varten – mikä on jokaisen sielun tavoite – ja sama pätee niihin, jotka osallistuvat taisteluun.

Tämä on totuus vaikeimmissakin tilanteissa ja mainitsemme toisen, mistä lukijat ovat pyytäneet meitä puhumaan – tuhansista Väli-Amerikan lapsista, jotka tulivat valvomatta USA:han. Perheet jotka lähettivät heidät sinne turvaan, yksilöt jotka johtivat heidät rajalle ja ihmiset jotka aiheuttavat väkivaltaa heidän kotimaassaan, kokevat sitä, minkä he valitsivat sielusopimuksissa.

On myös totta, etteivät kaikki jotka kuolevat, surevat menetystä, vammautuvat, ovat kodittomia ja epätoivoisia, ole valinneet noita kokemuksia – ja näin on tilanne Gazan verenvuodatuksessa ja tuhoissa. Siellä, aivan kuten kaikissa muissa paikoissa missä on julmuutta ja traumaa ja mitkä eivät ole osa vaikutettujen ihmisten sopimuksia, jumalainen armo astuu kuvaan. Kaikki jotka jatkuvasti kestävät ei-valittuja olosuhteita, tekevät kehityshyppyjä, ja jokainen ihminen jonka elämä loppuu lyhyeen, saa täyden ansion kaikista sopimusehdoista. Ne jotka siirtyvät Nirvanaan, riemuitsevat siellä olemisesta ja lähettävät runsaasti valoa niille rakkaille sieluilleen planeetalla, jotka käsittelevät samanlaisia vaikeita kokemuksia.

Tiedämme nämä totuudet, mutta katselemme kuitenkin hyvin surullisena suuria selkkauksia, kärsimystä, sydänsurua ja tappamista rakkaassa maaperheessämme. Lisäämme kiireesti, että nuo hetket ovat ohikiitäviä – noiden voimakkaiden tunteiden negatiivisuus ei voi viipyä näissä korkeissa värähtelyssä – ja pystymme nopeasti jatkamaan valon säteilemistä ja auttamaan teitä siirtymisessä vakaasti sen kulta-ajan täyttä upeutta kohti, mikä odottaa jatkumolla.

Koska hyvin harvat väestöstänne tietävät sen, mitä olemme kertoneet teille, vallitsevia tunteita ovat suru, viha, epätoivo ja pelko siitä, mitä tulee seuraavaksi. Noiden luonnollisten reaktioiden matalien värähtelyjen vastapainona on valo siitä avusta, välittämisestä ja myötätunnosta, mitä virtaa maapallon joka kolkasta. Muut sivilisaatiot säteilevät todellakin massiivisia valomääriä planeetalle, mutta te paikan päällä olevat valonkantajat jotka ilmennätte tuota rakkausvaloa, olette ainoa tapa ratkaista kaikki konfliktit ja lopettaa puute ympäri maailmaanne. Antakaa erityisesti huolestuttavina aikoina valonne loistaa!

Ihmiset ovat maailmanlaajuisesti valmiita valolle! He eivät ehkä tiedä vapaasta tahdosta, karmasta, monista elämistä, henkisestä ja tietoisuuskehityksestä tai Illuminatista, mutta he tuntevat maailmanne historian: koskaan tappaminen, syyttely ja kostaminen eivät ole tuoneet sitä kestävää rauhaa ja yhteistyötä kansojen keskuuteen, mitä ihmiset janoavat!

Tämä on sopiva paikka vastata: "keräävätkö maat hyvää tai huonoa karmaa?" Eivät, vain yksilöt keräävät eikä karma ole hyvää eikä huonoa. Se on jumalainen armolahja, jotta ruumiillistuneet sielut voivat saada kokemuksia, jotka eroavat kovasti muista elämistä, ja saavuttaa sielukasvuun vaadittavan tasapainon. Sielut päättävät kuitenkin syntyä sinne, missä olosuhteet tarjoavat niiden valitsemia kokemuksia, ja tämä voi antaa sen vaikutelman, että tietyt karmaoppitunnit vaikuttavat koko maahan.

Lukijat ovat kysyneet, miksi USA:n hallitus "toimii maan kansaa vastaan eikä sen puolesta", ja näkemystämme republikaanipuolueen "typerästä kanteesta presidenttiä vastaan sen sijaan, että he huolehtisivat siitä, mitä kansa tarvitsee."

Pääsyy siihen, ettei USA:n hallitus reagoi enemmän kansalaisten tarpeisiin, on, että kongressin jotkut jäsenet ovat Illuminatia ja toiset on rahoitettu, lahjottu tai mustamaalattu äänestämään niin, kuin Illuminati sanelee. Kaikista ns. teollistuneista valtioista USA:lla on ulkoisesti kontrolloiduin hallitus – Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmällä, monikansallisilla yrityksillä, terveydenhoidolla ja siihen liittyvällä teollisuudella ja agenteilla on paljon sanottavaa siihen, mitä kongressi tekee.

Lukuisissa viesteissä olemme puhuneet niistä vahvoista sieluista, jotka suostuivat järjestämään niitä vakavia vastoinkäymisiä, joita sielumassat tarvitsivat kolmannen tiheyden karman päättämiseksi, ja sitten nuo vahvat sielut liittyisivät valovoimiin. Sen sijaan niistä tuli ahneita ja ihastuneita valtaan ja kontrollointiin ja ne kieltäytyivät kunnioittamasta syntymää edeltäviä sopimuksiaan. Nuo yksilöt ovat Illuminatia ja niiden toiminta on jarruttanut edistymistä noin 10 vuodella.

Maapallon ylösnousemustahtiin ei vaikutettu, mutta yhteiskuntaanne kyllä. Kulta-ajan suuri suunnitelma laadittiin niin, että sitten kun Barack Obamasta tuli USA:n presidentti 2008, maailma tukisi innokkaasti hänen ponnistelujaan kaikkien kansojen yhdistämiseksi rauhassa ja harmoniassa luonnon kanssa ja Gaian vision mukaisesti. Illuminati-johtoinen hyökkäys tuota tavoitetta vastaan on ollut herpaantumatonta. Kuitenkin valo on pirstonut sen kansanvälisen verkoston, vähentänyt sen jäänteiden tehokkuutta ja samalla saanut aikaan ruohonjuuritason liikkeiden laajentumista ympäri maailmaa ja lisää menestystä kulissientakaisissa neuvotteluissa.

Mitä kanteeseen presidentti Obamaa vastaan tulee, näemme sen neon-nuolena, mikä osoittaa siihen maan vakavaan ongelmaan, että republikaanipuolueen konservatiivisin joukko – teekutsuliike – rajoittaa myös hallituksen reagointia kansan tarpeisiin. Tämä ei merkitse, että nuo yksilöt ovat Illuminatin riveissä – he haluavat vain maata pyöritettävän omien toiveidensa ja filosofioidensa mukaisesti. Toiset republikaanit jotka ovat innokkaita viemään puolueen vaalivoittoon kaikissa osavaltioissa, äänestävät teekutsuliikkeen jäsenten kanssa ryhmittymänä ja äänestystilastot osoittavat, ettei tämä usein ole yhtenevä kansalaisten enemmistön etujen kanssa.

Nyt teemme parhaamme täyttääksemme sen pyynnön, että annamme "yksinkertaisen tieteellisen selityksen valosta ja sitä, miten se vaikuttaa sivilisaatioon". Valo mikä on samaa energiaa kuin rakkaus, on Luojan, kaiken olemassa olevan Lähteen, ydinolemus. Valo on suurin voima kosmoksessa, koko tietoisuus, sielujen ainesosa ja kaikkien elävien olentojen elämänvoima. Myös pimeiden voimien huipussa on valonkipinä, muuten niitä ei voisi olla olemassa.

Valo tulee tähän universumiin sen Ylimmän olennon kautta, mitä voidaan kutsua Jumalaksi, Allahiksi, Jehovaksi, Jahveksi tai millä muulla nimellä tahansa, ja kaikki on universaalisti yhdistynyt tällä energialla ja tässä energiassa. Siksi henki mitä pidetään uskona ja tiede mitä pidetään faktana, ovat yksi ja sama asia – valoa mikä aaltoilee jollain taajuudella.

Mutta palataanpa kaiken elämän alkuun ympäri kosmosta. Luojan ensimmäinen ilmaisu itsestään loi Kristus-ulottuvuuden ja ensimmäiset sielut, arkkienkelit. Ulottuvuus ja arkkienkelit ovat puhdasta valoa. Tuntemattomana aikana Luoja antoi arkkienkeleille lahjaksi vapaan tahdon ja sen kaveriksi ilmentämisvoiman – eli ne voisivat käyttää Luojan energiaa sen tekemiseen, mitä kuvittelivat, ja ensimmäisessä kanssaluomisprosessissaan ne tekivät enkelien, jumalien ja jumalatarten ensimmäisen tason. Myös nuo sielut olivat puhdasta valoa.

Jossain kohtaa arkkienkelit saivat ajatuksen tehdä fyysisiä muotoja niille sieluille, jotka halusivat sitä. Se oli DNA:n ja kehon rakennuselementtien alkuperä. DNA:ssa oli fotoneja, jotka imevät ja säteilevät jatkuvasti valoa, mikä tuottaa kehoon kristallisoluja, jotka sisältävät kosmista tietoisuutta ja joilla on kyky elää korkeimpien taivastasojen värähtelyissä.

Lopulta jotkut sielut joiden negatiiviset teot pudottivat ne pois valosta, käyttivät vapaata tahtoaan uudempien ja kokemattomampien sivilisaatioiden DNA:n heikentämiseen. Muutokset tekivät tiheitä kehoja, joissa DNA sisältää elektroneja, joissa on paljon vähemmän valoa ja jotka värähtelevät paljon matalammalla taajuudella kuin fotonit. Valon väheneminen aiheutti vastaavia vähennyksiä sivilisaation tietoisuudessa, aivotoiminnassa ja elinkaaressa. Ne kadottivat kaiken tiedon alkuperästään, niiden heikompi keho oli altis sairauksille ja niiden luonteenlaatuun sisältyi pelko ja kaikki sen negatiiviset sivutuotteet – julmuus, ahneus, vallanhimo, epäoikeudenmukaisuus, köyhtyminen, jakautuneisuus ja viha. Viha ei ole rakkauden vastakohta, vaan rakkauden tai valon poissaolemista. Nämä ovat kolmannen tiheyden sivilisaation olosuhteet.

Kyse ei ole siitä, että missään maakehossa ei ole fotoneita ja ilmakehässä on uskomaton määrä. Mutta elektronit ovat hallitsevia valtavassa enemmistössä väestöstänne – siksi he ovat jäljessä henkisessä ja tietoisuuden heräämisessä – ja ympäri maailmaanne – siksi teillä on sähköisiä ja elektronisia laitteita ja maksatte niiden käyttämisestä sen sijaan, että teillä on ilmaista fotonienergiaa. Tapana ylösnousta tasoille joilla fotoneja on elektroneja enemmän, on valomäärän nostaminen kollektiivitietoisuudessa.

Energia on neutraalia. Ajatusmuodot kiinnittyvät energiavirtoihin, jotka ovat positiivisia – valollisia – tai negatiivisia – valottomia. Muotoja luodaan jokaisen olennon ajatuksilla, tunteilla ja teoilla ja kollektiivisesti ne määrittelevät sivilisaation tiheyden tai henkisen ja tietoisuuskehitystilan. Se on yksi tiheyden universaali määritelmä, toinen on massa tai massan sijainti eivätkä nämä kaksi mene välttämättä yksiin. Siksi maapallo, viidennen tiheyden sielu henkisesti ja tietoisesti, voi olla neljännen tiheyden alkuvaiheissa paikkana ja useimmat sen ihmisistä ovat kolmannen tiheyden kehitystilassa. Eläimet ja kasvit imevät enemmän valoa kuin useimmat ihmiset. Tällä hetkellä ihmisten valo vaihtelee kirkkaasta juuri ja juuri riittävään määrään pitämään kehon hengissä.

Jokainen ihminen ja asia maailmassanne huokuu värähtelyjä tietoisuustasonsa mukaisesti ja se määritellään kunkin valomäärän mukaan. Elottomien asioiden atomeissa – sanotaan kivessä, jalkapallossa, naulassa ja tuolissa – on minimaalinen tietoisuus, poikkeuksena kristallit ja kulta joilla on erittäin korkea taso. Maaperän ja myös etanoiden, matojen ja lyhytaikaisten hyönteisten tietoisuustaso on korkeampi kuin esineiden. Asteikossa ovat korkeammalla ne hyönteiset, joilla on kehittynyt hierarkia ja selkeästi määritelty toimintasysteemi.

Kasvikunnalla on erittäin korkea tietoisuustaso. Puilla on älykkyyttä ja tunteita, joita harvat ihmiset ajattelisivat mahdolliseksi, ja tämä ulottuu kauas sen yli, että tammenterho osaa kasvaa mahtavaksi tammeksi ja omenansiemen tietää, miten kannetaan hedelmää. Pikkuruiset kukansiemenet tietävät värinsä ja sen, kukitaanko vain yhtenä vuonna vai vuodesta toiseen. Yleensä näkymättömät ja siksi tuntemattomat deevakunnan sielut, jotka työskentelevät käsi kädessä koko luonnon kanssa, ovat myös hyvin kehittyneitä tietoisesti ja tunteellisesti.

Ihmisillä ja muilla eläinkunnan korkeilla järjestyksillä on korkein tietoisuustaso – vaisto, intuitio, muisti, oppimis- ja päättelykyky ja laajin tunnekirjo – mutta vain ihmiskunnalle on annettu omatunto ja Luojan vapaan tahdon lahja. Vaikka jokainen elävä olento ja jokainen eloton asia palvelee jotain tarkoitusta kaiken evoluutioprosessissa, ihmisväestö asettaa tahdin.

Siinä missä muut elämänmuodot maan päällä toimivat luontaisten ohjenuoriensa mukaan, jotka ovat harmoniassa luonnon kanssa, ihmiset voivat toimia jumalaisesti tai sitten ei, kuunnella omaatuntoa tai sitten ei ja heidän kollektiivivalintansa määräävät sivilisaation kehitystilan. Kun ihmiskunta kehittyy henkisen ja tietoisen tiedostamisen valon kautta, niin kehittyvät myös kaikki muut muodot planeetalla ja kollektiivinen värähtelysäteily kehittää koko maailmaa. Ja kun maailma kehittyy, elämästä tulee lisääntyvästi yksinkertaisempaa ja iloisempaa! Vain kolmannen tiheyden matalammissa värähtelyissä sivilisaatio luo kaikkea negatiivisuudesta syntyvää mutkikkuutta.

Rakkaat veljet ja sisaret, tiedämme, että haluatte dramaattisia muutoksia parempaan ja teistä tuntuu joskus, että astutaan askel eteenpäin ja sitten taaksepäin. Medianne korostaa eeppisen elokuvan draamaa, myriadien onnistuneiden kehitysaskelien sijasta kylissä, kaupungeissa ja maissa ympäri maailmaa, eivätkä reportterit tiedä elintärkeästä kehityksestä "kameran ulkopuolella". Jos voisitte nähdä maailmanne niin kuin me, ällistyisitte kaikesta etenemisestä, kohdatuista ja voitetuista esteistä ja oppimisesta – muistamisesta! – mitä on tapahtunut! Nostamme teille hattua, maapallon valonkantajien etujoukko, ja ympäröimme teidät ehdottomalla rakkaudella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >