HomeViestejäSuzanne Ward2.4.2014 - Viesti Matthewilta

2.4.2014 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Puhun ensin omasta puolestani tuosta viestistä - aivan kuin viime viestissä. Selittämällä, miksi se välitettiin huomattava aika sen jälkeen, kun kone hävisi, olen ehkä antanut vaikutelman, että minä yksin pyysin Ashtaria kertomaan teille siitä. Niin ei ole - sitä pyysivät kaikki sielut täällä, missä vain korkeita totuusvärähtelyjä voidaan rekisteröidä ja lähettää telepaattisesti.

Miten toivommekaan, että ahdistuneet perheet voisivat tietää, että heidän rakkaansa ovat elossa ja voivat hyvin maailmassa, mikä on jollain tavoin samanlainen kuin teidän ja joillain tavoin paljon parempi! Jos tunnette ketään näistä surevista ihmisistä, sen jakaminen, mitä Ashtar sanoi kaikesta, mitä tehtiin elämän saamiseksi mukavaksi ja miellyttäväksi tuossa maailmassa, voisi antaa heille lohtua. Se ei lopettaisi suremista, mutta se lopettaisi sen kummittelun, että heidän rakkaat ihmisensä kuolivat jäisessä vedessä, ja spekulaatiot siitä, että miehistö tai jotkut matkustajista kaappasivat koneen.

Mitä heidän olinpaikkaansa tulee, niin osa planeetan ulkopuolisten lähteiden informaatiosta eroaa merkittävästi Ashtarin viestistä, myös se viesti mikä liitetään häneen ja minkä monet lukijat ovat lähettäneet äidilleni. Heidän viestinsä ydin on: kumpaa Ashtaria voimme uskoa? Äitini kysyi häneltä, miten vastata, ja hänen pyynnöstään liitämme tähän sen, mitä hän kertoi äidille.

"Suzy, sinun velvollisuutesi ei ole "sovittaa" näitä kahta versiota, minkä jotkut yksilöt pyytävät sinua tekemään. Informaatio minkä annoin sinulle ja minkä vastaanotit selkeästi, on se, mitä tapahtui. Ne ovat faktat ensimmäisestä pelastushetkestämme siihen, mitä tehtiin lentokoneessa olleiden ihmisten toivottamiseksi tervetulleeksi ja heidän kaikkien tarpeidensa tyydyttämiseksi tuossa maailmassa. En halua arvostella tuon toisen viestin vastaanottajaa, mutta se EI ole minulta. Ymmärrän, että hän (naispuolinen) uskoo sen olevan, mutta joku toinen lähde teki tuon valheellisen väitteen ja kohdisti sen minuun. Tämä on aikaa, jolloin totuudet tulevat esiin, ja se mitä kerroin sinulle, on totuus."

Matthew: Ashtar keskusteli kanssamme myös muista reaktioista hänen informaatioonsa ja tiedämme, etteivät kirjoittajat ole yksin miettiessään pelastamisen ja uudelleensijoittamisen piirteitä. Meillä on sama tieto kuin hänellä ja voisimme puhua kaikista kysytyistä aiheista. Hän haluaa kuitenkin vastata kahteen palautteeseen, jotka hän pyysi äitiäni kirjoittamaan ensin, ja suostumme mielellämme hänen pyyntöönsä, että vastaamme muihin.

Jos koneessa olleiden sielusopimukset eivät sisältäneet uudelleensijoitusta toiseen maailmaan, kuten Ashtar sanoi, miksei hän päätti valtuuttaa jotkut tiimistään puuttumaan asiaan ja tekemään sen?

Ashtar sanoi: "Kenenkään miehistönjäsenen ja matkustajan sielusopimus ei sisältänyt sellaista seikkailua, muttei siihen sisältynyt kuolemakaan tuona ajankohtana." Miten tämä on edes mahdollista? Miten joku voi kokea jotain, mikä ei ole hänen sopimuksessaan? Eikä tämä ole mikään pieni poikkeama, vaan valtava ja tärkeä poikkeama sielusopimuksesta. Ei ainoastaan yhdelle ihmiselle, vaan 239 ihmiselle. Ja myös häiriön aiheuttamista niiden toisten ihmisten sopimukseille, joiden kanssa heillä oli sopimus (kuten sukulaiset). Ensinnäkään miksei kaikkien näiden ihmisten sieluoppaat puuttuneet ja estäneet tapahtumaa, jos tämä ei ollut sielusopimuksessa? Minusta tämä on erittäin häiritsevää, koska se vihjaa, että tässä rikottiin universaaleja lakeja.

Tässä on Ashtar. Ensimmäisessä viestissäni puhuin siitä, minkä ajattelin olevan kiinnostavinta ja tärkeintä teille - yksityiskohtia pelastamisesta ja siitä vieraanvaraisesta vastaanotosta ja majoituksesta, mikä annettiin ihmisille. Nyt näen, että olisin voinut antaa muuta informaatiota ja toivotan tervetulleeksi tämän tilaisuuden tehdä lisäyksen siihen, mitä sanoin aiemmin.

Ensinnäkin viittauksessa toteamukseeni "tällaisissa tapauksissa meillä on valtuudet astua kuvaan mukaan", minulla ei ollut mitään osaa tuossa valtuutuspäätöksessä. Millään maan ulkopuolisella ei ole koskaan oikeutta päättää, mitä tehdään jossain hätätilanteessa, missä interventio voisi pelastaa maan tai jonkin toisen planeetan asukkaan hengen. Noissa tapauksissa aina alkuperäinen tai korjattu sielusopimus kertoo, mitä tehdään, koska vain sielu tietää, mikä kokemus edistää sen kehitystä.

Silloin kun sielusopimus ei sisällä kuolemaa käsillä olevassa vaaratilanteessa, on täysin selvää, että voidaan antaa valtuutus henkilön hengen pelastamiseksi. Jos jollakin tuollaisessa tilanteessa on sopimus, mihin sisältyy kuolema silloin, ja sielu haluaa fyysisen elämän jatkuvan, se anoo sen muuttamista. Anomuksesta keskustellaan sielutasolla tuon elämän jatkamisesta kaikkien niiden kanssa, jotka ovat mukana syntymää edeltävässä sopimuksessa. Jos joku niistä ei suostu sopimuksen korjaamiseen anojasielun toiveiden mukaisesti - ja tuolla tasolla kaikki tehdään rakkauspohjalta - emme koskaan edes tiedä siitä. Silloin kun syntyy yksituumainen sopimus, päätös välitetään tietyllä taajuudella universaaliin keskustoimistoon, mikä antaa sen tiedoksi miehistölle, jonka aluksella on auttamiskapasiteettia lähimpänä tuota aluetta, ja he toimivat välittömästi. Kaikki nuo menettelytavat tapahtuvat sekunneissa teidän aikakäsityksellänne.

On äärimmäisen harvinaista, ettei pelastaminen ja uudelleensijoitus tai kuolema ole osa sopimusta, silloin kun niin suuri määrä yksilöitä on samassa tilanteessa jossain päin tässä universumissa, mutta tämä oli tilanne tuossa malesialaisessa koneessa olleilla ihmisillä. Oman kokemukseni mukaan se ei ole vain harvinaista, vaan se on ainutlaatuista.

Kun koneen ongelmat kehittyivät kuin kaatuvat dominot ja pyyhkivät toiminnasta kaikki järjestelmät, joita tarvittiin pitämään kone hallinnassa, miehistö ja matkustajat tiesivät selviytymismahdollisuutensa olemattomaksi. Sielutasolla he tiesivät, että heillä oli vaihtoehto: kuolema jos kone syöksyisi alas - ja se olisi tehnyt tämän ilman interventiota - tai elämä toisella planeetalla. Tuolla tasolla yksimielinen valinta oli elämä, seurasi sopimusten korjaaminen sitä vastaavasti ja kaikki osapuolet suostuivat. Tuo informaatio lähetettiin toimistoon ja valtuutus pelastamiseen annettiin miehistölle, jonka alus pystyi toteuttamaan sen. Jos joku tuossa koneessa olisi valinnut sielutasolla kuoleman toiselle planeetalle menemisen sijasta, jokin luonnollinen kuolema olisi tapahtunut tuossa kohtaa ja henkilö olisi siirtynyt Nirvanaan.

En tiedä, tarkoittaako "sieluoppaat eivät estäneet tapahtumista" koneen ongelmien estämistä vai pelastamisen ja uudelleensijoittamisen estämistä. Mikään mitä joku fyysinen olento voisi tehdä, ei olisi estänyt ensin mainittua ja kaikki koneessa olleet valitsivat jälkimmäisen. Mikään heille tehty ei rikkonut mitenkään universaaleja lakeja - päinvastoin, se kunnioitti sitä universaalia lakia, että sielutason päätökset saavat etusijan kaikista muista harkinnoista.

Matthew, toivon, että tämä poistaa epäilykset siihen liittyen, miksi puutuimme asiaan, ja kiitän, että vastaatte kaikkiin muihin kysymyksiin.

Matthew: Kiitos, Ashtar. Ennen kuin puhun kaikkien sielujen puolesta täällä, vastaan lukijoiden kysymykseen siitä, miten oman asemani ajattomassa jatkumossa voisin määritellä, miten paljon lineaarista aikaa oli kulunut koneen katoamisesta äitini sitä koskevaan kysymykseen. Hänen kysymykseensä sisältyi "kolme päivää", mutta vaikkei olisi sisältynytkään, tuo aika oli hänen ajatuksissaan ja se olisi ollut tietoisuuteni lähde.

Seuraavat kysymykset valikoitiin, koska vastaukset antavat eniten näkemystä tapahtumasta ja joissain tapauksissa niitä voidaan soveltaa myös toisiin tilanteisiin.

Ashtar sanoi, ettei kuoleminen eikä kuljettaminen toiselle planeetalle ollut matkustajien sielusopimuksessa. Minulla oli se vaikutelma, että EI voi tapahtua MITÄÄN, mikä ei ole sielusopimuksessamme.

Jos näin olisi, elämä maailmassanne voisi olla ihanteellista karmakarusellin sijasta. Sopimukset tehdään ennen syntymää ja unohdetaan pian sen jälkeen. Vapaan valinnan päätökset joita tehdään koko elämän ajan, johtavat tapahtumiin, jotka voivat olla päinvastaisia sille, mitä sielusopimuksessa on.

Miksi koneen ihmisiä ei siirretty avaruusalukseen ja tuotu takaisin maan päälle?

Kuljetus "hengitysilmakorkeudessa" ei olisi voinut taata kaikkien koneessa olevien selviytymistä hengissä. Aivan yhtä tärkeää on, että koneen paineistusjärjestelmä vaatii erityishengityslaitteita miehistöä alemman tiheyden kehoille, eikä alusta ollut varustettu riittävällä määrällä kaikkia koneessa olleita varten. Miehistöt taivaallanne käyttävät teknologiaansa monin tavoin, joita olemme maininneet lukuisissa viesteissä. Toisinaan heidät valtuutetaan pelastamaan ihmisiä vakavista olosuhteista, mutta se ei ole niiden läsnäolon ensisijainen tarkoitus. Ja kuten Ashtar mainitsi, tarve niin monen ihmisen majoittamiseen samassa hätätilanteessa - tässä tapauksessa 239 - on äärimmäisen harvinaista.

Olen tietysti iloinen, että malesialaisen koneen matkustajat ovat turvassa, mutta en ymmärrä, miksi heille annettiin poikkeuksellista apua ja hyvin monet muut on jätetty menehtymään lentokonetörmäyksissä. Johtuuko tämä siitä, että he päättivät sielusopimuksissaan kuolla sillä tavalla?

Sopimuksissa on jossain määrin joustavuutta valittujen kokemusten, myös kuoleman, syyssä tai lähteessä. Silloin kun ihmisiä kuolee lentokonetörmäyksessä, se johtuu siitä, että heidän valitsemansa elämänpituus on valmis ja he ovat valinneet äkillisen kuoleman "onnettomuudessa". Se voisi kuitenkin tapahtua samoihin aikoihin eri tavalla, kuten auto-onnettomuudessa tai vakavassa vammautumisessa jossain putoamisessa tai lumivyöryyn hautautuneena, mikä myös täyttäisi sopimusehdon elämän päättymisestä yhtäkkiä "onnettomuudessa". Sopimusvalintojen vuoksi jotkut ihmiset kuolevat ja toiset selviytyvät hengissä samassa tilanteessa.

Matthew, pyydä Ashtaria laittamaan lentokoneen osia sinne, mistä ne löydetään, että sydämensä särkeneet perheet voivat saada asian päätökseen.

Ashtar ymmärtää meidän laillamme tähän pyyntöön liittyvän myötätunnon, mutta valo-olennot avustavat vain asioiden totuudessa.

Miksi maan ulkopuoliset eivät käyttäneet korkeatasoista teknologiaansa koneen korjaamiseksi, kun se oli ilmassa, sen sijaan että se vietiin jollekin toiselle planeetalle.

Heidän koneidensa teknologia on tosiaan kehittynyttä, jopa science fictioneidenne yli, mutta sitä ei ole suunniteltu korjaamaan teidän lentokoneidenne toimintahäiriöitä. Osuva analogia voisi olla kännykkänne kapasiteetti korjata rikkoutunut rengas.

Mietin, onko koneen ihmisillä mitään muistikuvia elämästään maan päällä, kun heidät on sijoitettu toiselle planeetalle.

Kyllä, heillä on. Mitään heidän kokemuksistaan maan päällä ei ole unohdettu yhtään sen enempää, kuin jos he asuisivat täällä. Heidän uuden maailmansa elämässä on tietysti eroja, mutta niitä voidaan verrata eroihin missä tahansa elämässä, missä tapahtuu jokin merkittävä muutos.

Voisiko Ashtar antaa sen galaksin ja planeetan nimen, mille nuo ihmiset siirrettiin?

Andalusa on Linnunratagalaksissanne, se on aurinkokuntanne lähin planeetta, mikä on samanlainen kuin maapallo hänen ensimmäisessä viestissään mainituilla tavoilla.

Miksei koneen ihmisiä viety onttoon maan sisäosaan, jotta he voisivat palata takaisin pinnalle ja yhdistyä perheidensä kanssa?

Maan sisäosan asukkaat ovat ilmentäneet kaupunkeja ja elinolosuhteet korkeammilla värähtelytasoilla, mihin pinnan asukkaat voivat mennä keho elinkelpoisena. Jos maan sisäosan asukkaat haluavat tulla pinnalle, he tarkistavat värähtelyään. Pinnan asukkaiden keholla ei ole tuota kykyä, koska muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta väestönne ei ole saavuttanut tuota henkistä tietoisuustasoa.

Olisiko tuon lennon ihmiset voitu dematerialisoida ja myöhemmin materialisoida johonkin turvaan maan päälle?

Ei. Vaikka tuo prosessi on tehty - ja paljon useammin kuin ehkä luulette - kun yksilöitä ovat pelastaneet suojelusenkelit, jotka ovat valoa värähteleviä sieluja ja joiden joskus täytyy kutsua lisää enkeliapua, on hyvin eri tilanne, silloin kun fyysiset olennot pelastavat ihmisiä.

Ashtar sanoi, että he veivät koneen korkeampaan ulottuvuuteen. Merkitseekö se, että nuo lennolla 370 olleet ihmiset ylösnousivat korkeampaan ulottuvuuteen, sanotaan vaikka 5D:hen?

"Ulottuvuus" Ashtarin viestissä viittaa paikkaan - eli ulottuvuuteen maan lentoreittien ulkopuolella - eikä siihen tietoiseen ja fyysiseen kehittymistilaan, mitä nimitetään "henkilökohtaiseksi ylösnousemukseksi". Lennolla olleet sielut siirtyivät kuitenkin eteenpäin siinä mielessä, että he päättivät kokea pelottomasti elämän oudossa, uudessa maailmassa.

Miksi konetta ei laitettu kuuhun ja viety elintarvikkeita ihmisille, kunnes heidät voitaisiin tuoda takaisin tänne?

Heidän viemisensä kuuhun ei ollut vaihtoehto. Vaikka kone olisi voitukin viedä vahingoittumattomana siellä vallitseviin olosuhteisiin, sen vakavasti vaarantunut tila ei olisi voinut varmistaa rakennetta yhtään pidempään ja koneessa olleet ihmiset eivät olisi voineet selviytyä kuun ilmakehässä. Vaikka kone pysyi ehjänä, happi ei olisi riittänyt siihen saakka, kunnes kuljetus maan päälle olisi voitu antaa.

Ashtar sanoi, että myös toisia on pelastettu ja viety tuolle planeetalle. Keitä he ovat ja miksi heidät täytyi pelastaa?

Pelastaminen on valtuutettu yksilöille pienissä koneissa tai laivoissa alueella, mitä kutsutaan "Bermudan kolmioksi", kun tuon energiapyörteen suuri voima on lopettanut heidän kulkuneuvonsa kontrollijärjestelmän toiminnan. Samasta syystä pelastamisia on tapahtunut muutamassa muussa energiapyörteessä, jotka ovat voimakkaita. Challengerin astronautit pelastettiin avaruussukkulasta ennen sen räjähtämistä. Koska heillä oli avaruuspuku, ilmasiirto oli mahdollinen. Maailmanne havainto asiasta oli, ettei kukaan selviytynyt räjähdyksestä. Siksi sekä tietoisella että sielutasolla sukkulamiehistö päätti mennä tuolle planeetalle ja elää loppuun elämänkaarta koskevat sopimusehtonsa.

Millainen planeetta se on? Onko se 4D- vai 5D-planeetta ja miten on mahdollista, että nämä ihmiset valmistuivat niin nopeasti 3D-elämästä ja elävät korkeammalla tasolla, kun meidän kaikkien muiden valotyöntekijöiden on kestettävä ja odotettava - ja odotettava ja odotettava vielä lisää?

Planeetta on lähellä neljännen ulottuvuuden yläpäätä paikkana ja henkisessä tietoisuuskehityksessä useimmat sen asukkaat ovat kolmannen tiheyden yläpäästä neljännen tiheyden yläpäähän, muutamien ollessa viidennessä ja vielä harvempien kuudennessa. Kaikki malesialaisessa koneessa olevat ovat tuossa välissä. Valotyöntekijät päättivät olla siinä, missä ovat - eivät ainoataan lisätäkseen valoa maapallolle ja sivilisaatioon, vaan myös nostaakseen sielunsa kehitystasoa. Älkää ajatelko sitä kestämisenä ja odottamisena, vaan positiivisesti, kuten sen hyvyyden ajattelemisena, mitä olette tuoneet toisten elämään, ja mitä he ovat tuoneet teille.

Kuulemme aina, että Lähde on kaikissa asioissa kaikkialla eikä ole mitään paikkaa, missä sillä ei ole täydellistä kontrollia. Se tekee ihmeitä joka päivä. Jos kenenkään koneessa ei ollut aika kuolla, miksei se tässä tapauksessa voinut vain "korjata" välittömästi sitä, mikä koneessa meni pieleen, ja saada sitä laskeutumaan normaalisti?

Kun kysyimme Jumalalta - kaiken tässä universumissa olevan lähteeltä - mitä hän halusi meidän kertovan, hän sanoi haluavansa tehdä tämän itse.

Jumala: Tässä Jumala sanoo, että teen tämän mielelläni. Rakas lapseni, kaikki rakkaat lapseni, kauan, kauan sitten laitoin universumimme liikkeeseen ja keksin joitain lakeja pitämään se pyörimässä tasaisesti. Siitä lähtien olen noudattanut niitä Luojan lakia, että kaikkien vapaata tahtoa täytyy kunnioittaa riippumatta siitä, miten he käyttävät sitä, joten minulla "ei ole täydellistä kontrollia kaikesta".

Ja delegoin ihmeiden tekemistyön, silloin kun niitä tarvitaan. Ziljoonat lähettilääni - kutsutte niitä enkeleiksi tai henkioppaiksi tai hyviksi maan ulkopuolisiksi - tekevät siinä hyvää työtä, joten pysyn pois heidän tieltään ja käsittelen sellaisia asioita, kuin taivaankappaleiden pitäminen kiertoradalla ja universumin pitäminen tasapainossa. Myös itken kaikkien itkevien lasteni kanssa, tunnen kaikkien ilon, jotka ovat iloisia ja huuhtelen jatkuvasti ehdottomalla rakkaudella ison perheemme jokaista sielua. Olemme kaikki tässä yhdessä ikuisesti - tehdään se rakastamalla toisiamme.

Matthew, tämä sanoo kaiken.

Matthew: Kiitos, Jumala.

Miksei konetta laitettu jollekin viljelysmaalle lähellä määränpäätä, sivistyneelle alueelle, missä on ruokaa ja vettä (ja pelastavia ihmisiä) käden ulottuvilla?

Maapallon sijaitessa alemman neljännen tiheyden heikoimmissa värähtelyissä, pelastusalus ei voinut keplotella konetta laskeutumistilaan ehdottoman varmana siitä, ettei se aiheuttaisi lisävahinkoa ja vakavia vammoja tai kuolemaa mukana oleville ihmisille. Planeetta minne ihmiset vietiin, on ylemmässä neljännessä tiheydessä, missä kevyemmät tai vahvemmat värähtelyt varmistavat lempeämmän ja turvallisen laskeutumisen.

Me valotyöntekijät pidämme surevia perheitä meditaatioissamme, mutta se ei riitä. Muistan viestejä, joissa Matthew puhuu siitä, miten ajatukset ja tunteet, kuten ahdistus, suru, yksinäisyys jne. lähettävät matalampia värähtelyjä. Mutta mitä jos ne ovat minun tunteitani asioiden tilasta, plus syyllisyyttä siitä, että tiedän, mitä tälle koneelle tapahtui, eivätkä perheet tiedä?

Myötätuntoon ja välittämiseen ei tarvitse liittyä matalampien värähtelyjen tunteita ja sen tietäminen, etteivät ne auta surevia perheitä, tekee helpommaksi muuttaa tunteitasi siitä, mitä tapahtui. Visualisoi kultavalkoiseen valoon ryhmä, minkä "määrität" noiksi perheiksi, ja tunne myös itsesi tuossa valossa. Sen parantavien värähtelyjen hengittäminen sisään keventää sydäntäsi ja mieltäsi ja karkottaa negatiiviset tunteet. Iloisuus siitä, että koneessa olleet ihmiset elävät hienossa maailmassa, korvaa syyllisyyden siitä, että tiedät tämän ja perheet eivät. Tunnekirjo ei ole meille vieras ja tarjoamme näitä ehdotuksia, koska olemme kokeneet niiden tehokkuuden.

Tiedättekö, löytyykö koneen fyysisiä jäänteitä?

Kone dematerialisoitiin, kun kaikki olivat nousseet siitä, joten kaikki kelluva jäte, mikä tunnistetaan tuon koneen osiksi, olisi virhe.

Matthew on sanonut, että maan ulkopuoliset puhuvat maailmamme johtajien kanssa. Jos he puhuvat pelastamisesta, ihmiset näkevät, että he ovat täällä auttamassa meitä. Se nopeuttaa massalaskeutumisia, joita odotamme.

Kaikki valo-olennot tässä universumissa toivoisivat, että näin voisi olla, mutta hyvästä syystä johtajanne ovat hauttomia olemaan niin suorapuheisia - useimmat ihmiset ajattelisivat heidän olevan hulluja. Kuvitelkaa kaaosta, kun väkijoukot vaatisivat noiden johtajien eroamista, poliittisen opposition suurta nautintoa,nmahdollista osakemarkkinoiden sekoamista, ruuan ja muiden välttämättömyyshyödykkeiden pelko-ostamista ja miliisien väkivaltaista käyttäytymistä. Siihen saakka kunnes maailmanne on valmis toivottamaan tervetulleeksi ulkonäöltään epätavallisia muukalaisia, koneen katoamisen mysteeri ratkaistaan "loogisesti".

Jos tuolla planeetalla on oma henkimaailmansa, menevätkö nuo ihmiset sinne kuoltuaan vai voivatko he mennä Nirvanaan ja yhdistyä taas rakkaidensa kanssa?

Rakkausenergiasiteet yhdistävät sielut ja jälleentapaamiset voivat tapahtua samalla värähtelytasolla henkimaailmoissa missä tahansa tässä universumissa. Sama pätee siihen, kun ihmiset siirtyvät Nirvanasta uuteen fyysiseen elämään maan päälle tai jonnekin muualle. Uniaikana heillä on tapaamisia rakkaiden sielujen kanssa yhteensopivassa värähtelyssä, missä tahansa he ovatkin fyysisissä tai henkimaailmoissa.

Mietin, mitä oppitunteja tämä lentokoneonnettomuus on paljastanut meille - niiden kysymysten lisäksi, joita meillä kaikilla on.

Tulee tutkimuksia mahdollisista parannuksista kaikkiin järjestelmiin tuon koneen kokoonpanossa, turvajärjestelyissä ja miehistön ajattelutavassa. Pohdiskelevat oppitunnit tulevat Itseltä. Sen tietäminen, että aika arvostamienne ihmisten kanssa voi loppua koska tahansa, ja lupaaminen olla haaskaamatta sitä erimielisyyteen tai ilkeämielisyyteen olisi arvokas oppitunti tuosta sydäntä riipaisevasta kokemuksesta kuolleiksi uskottujen perheelle ja ystäville.

Tiedän, miltä tuntuu menettää perhe ja läheiset ystävät, ja puhun empatian kera - en piittaamatta niiden ihmisten tunteista, joiden elämään koneen katoaminen vaikutti eniten. En ymmärrä, miksi tälle on annettu niin paljon enemmän huomiota maailmassa kuin millekään muulle, mitä on tapahtunut syyskuun 11. päivän jälkeen 2001. Joka ikinen päivä näiden 12 ½ vuoden aikana on kuollut tuhansia ihmisiä kamalien elinolosuhteiden aiheuttamaan nälkään tai sairauteen. Kaikki nuokin ihmiset olivat kalliita perheilleen, joten miksi he eivät ole saaneet enemmän huomiota? Millainen maailma antaa lentokoneen osien etsimiselle niin paljon enemmän merkitystä, kuin jonkin tekemiselle niille olosuhteille, jotka vaativat miljoonien hengen joka vuosi? Milloin välitetään riittävästi noista tuskallisista ja tarpeettomista kuolemista, jotta ne estetään? Toivon, että vastaatte kysymyksiini, mutta ymmärrän, jos ette pysty.

Täydestä sydämestä jaamme kirjoittajan tunteet, mutta rehellisten ja tyydyttävien vastausten antaminen näihin kysymyksiin ei ole helppoa. Tuomitsematta sanomme, että sen lisäksi, että annetaan perheille todisteita ja asialle päätös tässä traumaattisessa tilanteessa, koneen osien ennenkuulumaton etsintä on symboli yhteiskuntanne tarpeesta löytää syyllinen, jotta voidaan nostaa kanteita, ja tässä on kyse muutamasta sadasta ihmisestä. Niillä ihmisillä jotka kuolevat joka vuosi nälkään ja sairauteen murheellisten elinolosuhteiden vuoksi, ei ole lainopillista tai median "asianajajaa", ja heitä on monta miljoonaa. Tämän jatkumisen ydin ei ole apatiassa, vaan avuttomuudentunteessa muuttaa niin massiivista tilannetta.

Vähitellen tämä näkemys muuttuu. Tuhannet ovat omistaneet elämänsä kamalien olosuhteiden helpottamiseen paikan päällä, toiset puhuvat äänekkäämmin noiden monien miljoonien ahdingosta ja monet lahjoittavat rahaa niiden ponnistuksille, jotka antavat lääkinnällistä apua, puhdasta vettä, ruokaa ja perussuojaa. Se ettei tällaista valtavaa tehtävää voida ratkaista nopeasti, tarjoaa kaksiosaisen tilaisuuden: sielut noissa epätoivoisissa olosuhteissa kokevat sen, mitä he päättivät saattaa loppuun kolmannen tiheyden karmaoppitunteina, ja he kehittyvät henkisesti ja tietoisesti, ja yhteiskuntanne voi koota rivinsä kohottamaan niiden elämää, jotka kärsivät.

Vankkumattomuutenne valossa tukee liikettä tuota rivien kokoamista kohti ja valo mitä säteillään maapallolle toisista sivilisaatioista, auttaa pyrkimyksissänne muuttaa maailmaa. Ajatelkaa niitä laajamittaisia muutoksia, joita olette saaneet aikaan muutamassa vuodessa! Muutos tulee paljon hitaammin toisilla alueilla kuin toisilla ja monien miljoonien - miljardien - elämän kohottaminen on kaikkein laajin hanke. Mutta se tehdään, koska maapallon valotyöntekijät ja lukemattomat muut, jotka auttavat planeetan ulkopuolelta, eivät lopeta, ennen kuin kaikki maailmanne sielut jakavat yltäkylläiset Jumalan lahjat.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >