HomeViestejäSuzanne Ward22.11.2013 - Viesti Matthewilta

22.11.2013 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
22.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Puhumme ensin asiasta, mikä on koskettanut sydämiä kaikkialla. Haiyan-taifuuni on merkittävä tragedia kaikille, jotka menettivät rakkaan perheensä, ystäviä, kodin ja liiketoiminnan. He eivät tiedä, että sielutasolla he suostuivat osallistumaan tähän merkittävään planeetan puhdistustyöhön
 
Koska kertyvän negatiivisuuden vapauttaminen oli oleellista maapallon etenemisessä kohti tasapainoa, kaikki ihmiset joiden fyysinen elämä päättyi ja miljoonat jotka kamppailevat myrskyn jälkiseuraamusten kanssa, ottivat avosylin vastaan tilaisuuden kehittyä osallistumalla niin, kuin he tekivät.
 
Tällainen innostunut massasopimus ei edes näytä mahdolliselta omassa aikakäsityksessänne, mutta sielun ikuisessa elämässä ja ajattomassa jatkumossa etsitään innokkaasti tilaisuuksia hypätä eteenpäin sielukasvussa ja sitä tapahtuu universaalisti jollain taajuudella.
 
Älkää ajatelko, että selityksemme järkyttävästä tilanteesta on viileä tai etteivät meihin vaikuta surevat sielut ja niiden edessä oleva massiivinen uudelleenrakennus. Olemme niiden myriadien sielujen joukossa, jotka syytivät valoa Filippiineille myrskyn aikana ja sen jälkeen auttamaan kaikkia, jotka tekivät siirtymän, ja vahvistamaan selviytyjien sisäistä voimaa. Tunnemme heidän sydänsärkynsä, pelkonsa ja hämmennyksensä siitä, miten aloitetaan elämän, kylän, viljelysten ja kaupunkien uudelleenrakennus.
 
Miten haluaisimmekaan, että he voisivat tietää, että heidän rakkaitaan tervehdittiin nimellä sanoen "kiitos!", kun he tulivat Nirvanaan. Aivan yhtä hartaasti haluaisimme, että he voisivat tietää kaikkien kuolleiden ja heidän itsensä kollektiivisesti suostuneen antamaan maapallolle tuon elintärkeän kohotuksen, mitä se tarvitsi pysyäkseen tasapainokurssissaan. Jos Gaian kiitollisuus voitaisiin nähdä, maailmanne hehkuisi sen valon säteilystä.
 
Laajalle levinnyt myötätunto lisää valoa elämäiin, jotka ovat tällä hetkellä ankeita ja surevia, ja hengen antelias apu lisää valoa myös. Näemme yleiskuvan lääkintäryhmistä, ruuan ja veden toimittajista ja siivousryhmistä, kun ne jatkuvasti ja sinnikkäästi keplottelevat alueiden läpi, joilla tiet huuhtoutuivat pois tai ovat täynnä tuhoutuneita rakennuksia.
 
Näemme paniikin nälkäisten ihmisten etsiessä ruokaa ja näemme niitä, jotka ottavat tavaroita, jolla ei ole mitään tekemistä selviytymisen kanssa, mutta joita tarvitaan, kun jonkinlainen normaalitila palautuu. Valo-olennot ympäri tätä universumia virrattavat rakkaus-valoenergiaa kaikille noille sieluille.
 
Viisikymmentä vuotta sitten USA:n presidentti John F. Kennedyn salamurha järkytti maailmaa, mutta vielä tänäkin päivänä harvat ihmiset tietävät, että hänen kuolemallaan oli paljon suurempi merkitys kuin syvä tunnevaikutus. Lopulta se totuus paljastuu, että yksi syy hänen tappamiseensa oli estää häntä poistamasta yksityisesti omistettu Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmä ja palauttamasta kansallinen valuutta "dollaritilaansa" - siirto mikä olisi lopettanut Illuminatin kontrollin maan taloudesta ja vakavasti heikentänyt sen kykyä manipuloida maailmantaloutta. Puoli vuosisataa Kennedyn aikomusta myöhemmin, tuon rikollisen järjestelmän purkaminen on käynnissä.
 
Olen pyytänyt äitiäni kopioimaan tähän ajatuksia herättävän viestin, minkä hän vastaanotti presidentti Kennedyltä joitain vuosia sitten. [Seuraava viesti brittikirjailijan teokseen prinsessa Dianasta, mikä sisältää viestejä häneltä ja useilta muilta, välitettiin 30.12.2004. En tiedä, julkaistiinko kirja, ja jos julkaistiin, millä nimellä.]
 
"Maailmalle josta lähdin yli 40 vuotta sitten, sanon, ettei rakkaushenkeni omaa maatani ja maapalloa kohtaan oli koskaan lähtenyt. Lähtöni ei ollut sattumaa yhtään sen enempää kuin prinsessa Dianan kuolema. Sielumme olivat sopineet palvelevansa tällä tavalla. Tiesimme jollain tasolla, että elämämme olisi lyhyt maan päällä hyvästä tarkoituksesta, ja näemme, että paljon on saatu aikaan meidän nimissämme - enemmän kuin, jos olisimme jääneet.
 
Emme eläneet täydellisesti eikä niin ollut tarkoituskaan. Ihmisheikkoutemme olivat kuin monilla muilla, jotka tekivät myös paljon auttaakseen ihmishengen nostamisessa ja jokaisen elämän arvon edistämisessä.
 
Käytän sanojani, jotka muistetaan edelleen julkisesti: "Älä kysy, mitä maasi voi tehdä sinun hyväksesi. Kysy, mitä sinä voit tehdä maasi hyväksi." Mutta nyt korjasin niitä: "Älä kysy, mitä maailmasi voi tehdä hyväksesi. Kysy, mitä sinä voit tehdä maailmasi hyväksi. RAKKAUS on vastaus, AINOA vastaus sen kurjuuden yläpuolelle nousemisessa, minkä hyvin monet ihmiset edelleen kohtaavat."
 
Se henki missä Diana ja minä kumpikin pyrimme palvelemaan omassa asemassamme, on voimakkaampi kuin koskaan meissä. Enemmän kuin koskaan maapallon historiassa on tilaisuus levittää rakkautta maailmaan tunteina ja tekoina. Enemmän kuin koskaan ennen tähän on pakottava tarve! Suuri siirtymäaika on käsillä. Tukekaa tätä maapallon kaiken elämän ja oman sielunne jumalaisen hoivaamisen vuoksi.
 
Emme ole koskaan erillään toisistamme. Olemme yhtä universumin kanssa."
 
Kiitos, äiti, ja nyt tartumme joihinkin asioihin, joista lukijat ovat kysyneet.
 
Jos ISON-komeetta räjähtää, vetääkö maan gravitaatio suuria kappaleita paikkaan, mikä vaarantaa meidät? Ei. Taivaalla kulkevat avaruusalukset etsivät ISON:n kaltaisia komeettoja ja muita suuria taivaankappaleita, jotka voisivat aiheuttaa vaaraa maapallolle, ja silloin kun joku saattaisi tehdä sen, ne käyttävät teknologiaansa sen reitin muuttamiseen. Pienemmät kappaleet kelpotelaan alueelle, missä ei voi koitua suurta vahinkoa, tai ne rikotaan tuusan nuuskaksi - kumpi on turvallisempaa teille ja planeetalle.
 
Ei, ei ole asetettu aikaa muiden sivilisaatioiden läsnäolon viralliselle tunnustamiselle, alusten laskeutumiselle ja perheenjäsenten asumiselle keskuudessanne. Jumala on vastuussa aikataulusta, koska vain niin korkea tietoisuus voi tietää, milloin maan ihmiskunta on valmis toivottamaan tervetulleeksi "avaruusolennot".
 
Elokuvateollisuutenne on tehnyt hyvää työtä muiden sivilisaatioiden ihmisten kuvaamisessa rumiluksiksi, jotka haluavat tappaa teidät, tai komeiksi ja viekkaiksi olennoiksi, jotka haluavat orjuuttaa teidät. Kuvat irvokkaista olennoista ja tarinat häikäilemättömistä aikomuksista ovat syöpyneet monien, monien mieleen.
 
Jotkut lukijat tuntevat, ettei mitään mainitsemisenarvoista voi tapahtua, ennen kuin avaruusperheenne toimii rinnallanne, eikä näin ole. Koska kyse on teidän maailmastanne, teidän tehtävänne on päättää, mitä yhteiskunnallisia, poliittisia ja taloudellisia reformeja haluatte, ja pyrkiä saavuttamaan ne, ja monissa viesteissä olemme kuvanneet lukuisia tapoja, joilla olette tehneet harppauksia noita merkittäviä tavoitteita kohti.
 
Perheenne muista sivilisaatioista selvittävät niitä ympäristöongelmia, jotka ylittävät teidän kapasiteettinne. Heidän teknologiansa voi dematerialisoida ydinjätteen ja köyhdytetyn uraanin, puhdistaa saastuneet joet ja meret ja palauttaa erämaat viljelykelpoiseen tilaan. Myös heidän vapaat energiajärjestelmänsä ovat paljon kehittyneempiä kuin omanne, jotka ovat edelleen yleisesti Illuminatin tukahduttamia.
 
Toiset kysyvät, ovatko ne kanavoidut raportit totta, että hyväntahtoiset maan ulkopuoliset olennot lannistuivat ja hylkäsivät teidät ja ainoat jotka ovat lähellä maapalloa, tulevat valloittajina. Tämä on räikeä valhe, jonka ovat panneet liikkeelle "tukikohtaolennot", jotka tietävät, että vain universaalin perheemme hyväntahtoisia jäseniä on aurinkokunnassanne ja he ovat auttaneet teitä koko ajan.
 
Mainitsimme yhden tilanteen yllä. Kuitenkin muut sivilisaatiot ovat auttaneet maapalloa ja sen peräkkäisiä asukassukupolvia koko historian ajan. Äiti, kopio osa siitä kirjasta, mikä kuvaa heidän monenlaista apuaan.
 
[Seuraava on osa kappaleesta "Toisten sivilisaatioiden apu" kirjasta "Earth's Golden Age - Life beyond 2012" (= maan kultainen aika - elämä vuoden 2012 jälkeen).]
 
"Maan ulkopuolisten apu alkoi kauan ennen kuin niiden valon lisääminen, mikä pelasti maan elämän yli seitsemän vuosikymmentä sitten.
 
Kautta historian universaali perheemme on palvellut maapalloa jossain tukiroolissa. Joillakin hyvin kehittyneillä sivilisaatioilla oli kätensä flooran ja faunan sekä ihmiselämän suunnittelussa ja perustamisessa planeetalle, mikä sai alkunsa useiden sivilisaatioiden kylvämisohjelmista. Tämän päivän väestön keskuudessa on noiden muinaisasukkaiden jälkeläisiä, joista jotkut olivat jumalia ja jumalattaria …
 
Jotkut Ashtar-joukoista ylläpitävät ja vartioivat akaasisia tiedostoja, jotka sisältävät jokaisen sielun elämänjäljen jokaisesta fyysisestä elämästä, missä tahansa se koettiinkin tässä universumissa.
 
Pitkiä aikoja jotkut Hatonnin plejadialaisjoukoista ovat vuorotelleet kunnossapitokierroksilla varmistamassa sen valoverkon turvallisuuden Nirvanan ympärillä, mikä estää arvaamattomien olentojen sisäänpääsyn …
 
Lentoliikenteenne alkaessa joukot ovat ohjanneet jätteen rataa tai dematerialisoineet sen, jos se aiheutti mahdollista vaaraa lentokoneille. He ovat myös pelastaneet ihmisiä, joiden ajateltiin kadonneen laivoissa merellä tai hävinneissä koneissa. Pelastusryhmät menivät fyysisesti eri energiatasolle, minkä vuoksi heitä ei nähty tai heistä kuultu sen koommin.
 
Nopea ja intensiivinen maan ulkopuolisen apu alkoi yli 70 vuotta sitten, kun maapallo huusi apua pitääkseen heikentyneen planeettakehonsa hengissä. Jumalan valtuuttamana sivilisaatiot vastasivat lisäämällä massiivisesti valoa estämään planeetan pyöriminen pois kiertoradalta varmaan kuolemaan. Tietysti valon virtaaminen oli myös kaikkien maan asukkaiden käytössä ja ne jotka reagoivat, alkoivat generoida omaa valoaan suuremmalla voimalla …
 
Valon säteilemisen lisäksi - mikä jatkuu, kunnes planeetta on hyvin neljännessä tiheydessä - eri sivilisaatiot käyttävät teknologiaansa lukuisilla tavoilla maapallon halujen mukaisesti. Esimerkiksi silloin kun Illuminati aiheuttaa jonkin geofyysisen tapahtuman, joukot laskevat sähkömagneettiverkon, mikä jakaa maanjäristyksiä tai vulkaanista toimintaa ja vähentää tuhoja ja kuolemia, vähentämättä noiden tapahtumien vapauttamaa negatiivisuusmäärää.
 
Illuminatin aikaansaaman säätilan osalta, joukot vähentävät ankarien myrskyjen tuulennopeutta ja ohjaavat ne pois rannikkojen tiheään asutuilta alueilta. [Huom. Tämä informaatio välitettiin ennen, kuin avaruusperheenjäsenet keskuudessanne poistivat säätä manipuloivat tiedemiehet. Luontoäiti kontrolloi taas myrskyjä, maanjäristyksiä ja maastopaloja tapanaan vapauttaa negatiivisuutta.]
 
Muistatteko virukset nimeltään SARS, lintuinfluenssa, sikainfluenssa ja H1N1, jotka ilmestyivät äkkiarvaamatta näyttämölle median "hässäköidessä", että pitäisi pelätä jokaisen sairauden tulemista pandemiaksi? Mitään pandemiaa ei syntynyt, koska universaalin perheemme jäsenet neutraloivat nuo laboratoriossa suunnitellut virukset ja tuomitsivat näin tuhoon pimeiden voimien kaksoistarkoituksen niiden kehittämiseen - aito pandemia, missä menetetään paljon henkiä ja mikä aiheuttaa maailmanlaajuista kaaosta ja pelkoa.
 
Joukot taivaallanne joita on tuhansia ja tuhansia, käyttävät teknologiaansa vähentämään mahdollisimman paljon säteilyä Japanin vaurioituneista ydinreaktoreista, ja he muuttivat vähemmän haitalliseksi meren elämälle sitä öljyä, mitä suihkusi jatkuvasti Meksikonlahteen. He poistavat aseiden ja muiden saasteiden myrkyllisiä vaikutuksia ja se sivilisaatio joka vaikuttaa pilvimuodostelmilta, johtaa tietä maapallon ilmakehän puhdistamisessa.
 
Niin tärkeää kuin tämä kaikenlainen apu onkin, ehkä merkittävin apu 911:n jälkeen on ollut estää Illuminatia käyttämästä ydinkärkiä järjestämään samanlaisia tuhoisia terroristihyökkäyksiä. Noin tusinan verran yrityksiä on estetty tekemällä taistelukärjistä tehottomia, joskus yhdessä ohjusten toimintakyvyttömyyden kanssa. Tämä ei ole Luojan vapaan tahdon lain rikkomista, vaan se kunnioittaa maapallon sitä vapaata tahtoa, ettei tule enää lisää 911:n kaltaista terrorismia.
 
Joitain tämän universumin voimakkaimmista ja kokeneimmista valo-olennoista on keskuudessanne ja he toimivat kulissien takana opastaen oleellisia muutoksia, jotta niin monet maan asukkaat jotka päättävät seurata sitä korkeammille tasoille, voivat tehdä sen. Näin universaalisti rakastettu ja merkittävä maapallo on ja näin rakkaita ja tärkeitä TE olette! …
 
Nämä vapaaehtoiset henkisesti kehittyneistä sivilisaatioista ottivat ihmismuodon, jotta he voisivat elää ja työskennellä keskuudessanne huomaamatta. Vaikka he tunnistavat toisensa erilaisesta aurasta, mikä heijastaa heidän sielunsa kehitystasoa, ainoastaan harvat teistä ovat riittävän herkkiä energialle nähdäkseen heidät erilaisena kuin kenenkään muun.
 
Heidän läsnäolonsa tarkoitus juontuu korkeammasta älykkyydestä, mikä antaa heille pääsyn kenttiin, missä he voivat vaikuttaa suotuisasti toimintaan tänä maapallon siirtymäprosessin kriittisenä aikana.
 
Se mitä nämä hyväntahtoiset vierailijat tekevät, ei ole harvinaista universumissa - sielut jatkavat kehittymistä palvellen vähemmän kehittyneitä sivilisaatioita. Kun jatkatte kehittymistä henkisesti ja älyllisesti, lopulta olette valmis ja kykenevä auttamaan vähemmän kehittyneiden sielujen valaisemisessa ja kohottamisessa."
 
Kiitos, äiti. Puhutaanpa nyt taas hetki negatiivisuudesta. Jokin aikaa sitten kerroimme teille, että negatiivisuus joka oli juurtunut syvään ihmiskunnan vuosituhansien raakuudesta toisiaan ja eläimiä kohtaan, on vapautettu. Mistä siis negatiivisuus tulee nyt? Kuten aina ennenkin, maan kansalaisista.
 
Aiemmissa viesteissä olemme sanoneet, että kaikki olemassaoleva on energiaa. Olemme puhuneet ajatusten, tunteiden sekä kirjoitettujen ja sanottujen sanojen voimasta ja olemme painottaneet, miten ratkaisevaa on keskittyä siihen, mitä haluatte - ei siihen, mitä ette halua.
 
Olemme myös selittäneet, miksi anteeksianto ja kiitollisuus ovat hyvin tärkeitä. Todiste näistä universaaleista totuuksista on muinainen ho'oponopono-harjoitus, mikä sitoo ne yhteen "jumalaisen armon eliksiiriksi", kuten ehkä sanoisitte.
 
Tohtori Hew Lenin saavutukset psykologina mielisairaiden rikollisten sairaalassa Havaijilla ovat ällistyttävä esimerkki ho'oponoponon tehokkuudesta. Sen sijaan että hän tapasi potilaita niiden parin vuoden aikana, kun hän oli siellä, hän oli toimistossaan ja joskus katseli heidän tiedostojaan toistaen uudestaan ja uudestaan ja uudestaan: "Olen pahoillani. Anna minulle anteeksi. Rakastan sinua. Kiitos."
 
Hyväksymällä vastuun potilaidensa tilasta - periaatteessa tunnustaen, että kaikki sielut ovat erottamattomasti yhteydessä ja että se mitä yksi tekee, vaikuttaa kaikkiin toisiin - heidän tilansa alkoi parantua ja se jatkui, kunnes he olivat terveitä ja heidät vapautettiin.
 
Tämä merkittävä todiste ajatusten ja tunteiden voimasta voi olla valaiseva ja inspiroiva kaikille. Tämän tarinan jakaminen tuntien kiitollisuutta universaalin perheemme uutteruudesta, avusta ja ehdottomasta rakkaudesta, nopeuttaa sitä päivää, jolloin elämä maailmassanne on rauhallista ja harmonista.
 
Rakas perheemme, olemme kanssanne joka hetki matkallanne oikeutettuun paikkaanne tämän universumin kansalaisina.
 
Rakkautta ja rauhaa …
Suzanne Ward
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >