HomeViestejäSuzanne Ward1.11.2013 - Viesti Matthewilta

1.11.2013 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
1.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
[Huomatus Suzyltä: Kun tämä viesti oli valmis lähetettäväksi, huomaisin, ettei minulla ollut internet-yhteyttä. Ongelmaa ei voinut korjata linjoja pitkin ja Comcastista päästiin käymään vasta tänään. Viestin alkuperäinen päivämäärä oli 27.10., mutta muutin sen jakelupäiväksi.]
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
Tuntisitte mielenne kohoavan maailmanne tilan vuoksi, jos voisitte nähdä maapalloin niin kuin me - sädehtivän ja hehkuvan vieläkin kirkkaammin, kun sen tasapaino paranee aina, kun negatiivisuutta vapautetaan. Vaikka planeetalla esitetään edelleen kaksinaisuuden ääripäitä, monia positiivisia skenaarioita kehittyy.
 
Valtavirtamedia tekee sensaatioita katastrofeista, erimielisyyksistä ja skandaaleista. Olette kuitenkin nähneet sen raportoivan myös rakentavista asioista. Kun keskustelut Syyrian kansalaissodan lopettamisesta jatkuvat, jatkuvat myös maan kemiallisten aseiden tarkastukset ja keskustelut Iranin ydinaseiden kehitysohjelmasta. Paavi Francis siivoaa Vatikaania ja tutkimukset laajentuvat yrityskorruptioon ja rikolliseen toimintaan rahoitusmaailmassa. Näemme nuorten Brittikuninkaallisten - Williamin, Catherinen ja heidän George-vauvansa - tuovan valoa tuohon monarkkiaan ja joidenkin hallitusten ja suuryritysten tarttuvan vakavissaan saastumiseen.
 
Lanka joka yhdistää noita yhteydettömiltä näyttäviä alueita ja lukemattomia muita - mm. myriadit lupaavat kehityspiirteet ruohonjuuritasolla - on aina vain voimakkaampaa energialiikettä maapallolla ja sen ympärillä. Kaikki mikä maailmassanne virtaa yhdenmukaisesti tuon liikkeen kanssa, saa vauhtia ja kaikki mikä vastustaa virtaa, näyttää repeävän liitoksistaan. Pitkäaikainen taipumus sotaan ja sortopolitiikkaan ja -käytäntöihin heikkenee jatkuvasti, kun kollektiiviset ajatukset, tunteet ja teot rauhan, vapauden ja totuuden puolesta voimistuvat koko ajan.
 
Meidän on ilo tarkkailla näitä rakkaus-valoenergian ihmeellisiä vaikutuksia! Laajimmilla muutosalueilla on puuskittaista, mutta ei ole mitään merkkiä merkittävistä kiertoteistä eikä mikään voi jarruttaa yhteiskuntanne edistymistä.
 
Tämän monumentaalisen ja ainutlaatuisen ylösnousemusmatkan yksi piirre on se vaihteleva määrä fyysisiä, mentaalisia tai tunnevaivoja, mitä monet kokevat, kun hiilipohjaiset solut imevät valoa ja transformoituvat kristallirakenteiksi. Aiemmissa viesteissä olemme antaneet opastusta ylösnousemukseen liittyvin tilojen helpottamiseen ja pyydämme lukijoita jotka ovat huolissaan erilaisista terveyspoikkeavuuksista, lukemaan noita viestejä. [Viesti 4.7.2013 on kattavin.]
 
Eräs äidilleni hiljattain lähetetty sähköposti osoittaa, että ylösnousemukseen liittyvät terveysongelmat vaativat selkeyttämistä. Äiti, kopioitko tuon sähköpostin tähän.
 
"Voitko kertoa minulle, mitä Matthew sanoo ihmisten terveydentilan parantumisesta ennen ylösnousemusta? Tarkoitan, että hyvin monilla (enimmäkseen vanhemmilla) ihmisillä on erilaisia sairaustiloja (jotkut hyvin vakavia) eikä näytä mahdolliselta, että he ylösnousevat tai kehittyvät henkisesti tulematta suhteellisen terveeksi. Vai kuolevatko he ja vain terveet ihmiset perivät fyysisen 5D-maapallon?"
 
Kiitos. Ensinnäkään planeetan ylösnousemus ja henkilökohtainen ylösnousemus eivät ole sama asia ja voi olla hyödyllistä selittää taas, että tiheydellä on kaksi määritelmää universaalisti: massa ja/tai massan paikka ja sielun kehittymisen asema tai tila henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa ja nämä kaksi tiheyttä voivat erota huomattavasti.
 
Planeetta on ollut ylösnousemuskurssilla noin 75 vuotta, pidempään kuin useimmat sen asukkaista ovat eläneet tällä kertaa, mutta noiden vuosien aikana kulkiessaan paikkamielessä kolmannen tiheyden läpi Gaia, sielu joka on ruumiillistunut nyt Maaksi kutsutuksi planeetaksi, oli viidennen tiheyden kehitysradalla. Gaia ja sen planeettakeho ovat peräisin tuosta tiheydestä ja niiden vuosituhansien ajan jolloin sen asukkaiden raakalaismaisuus toisiaan kohtaan aiheutti planeetan syöksykierteen, Gaia säilytti alkuperäisen kehitystilansa.
 
No niin, fyysinen terveys ei vaikuta rahtuakaan henkilön ylösnousemukseen henkisesti ja tietoisesti eikä ylösnousemus rajoitu elämiin maan päällä. Monilla ihmisillä jotka olivat juuri saavuttaneet neljännen tiheyden kehitystilansa, oli sielusopimuksessa ikäklausuuli, mikä ns. täyttyi, ja he kuolivat ja elävät kehittynyttä tilaansa Nirvanassa tai jossain muussa vastaavassa henkisessä maailmassa, jos valitsivat niin. Kun planeetta kulkee neljännen tiheyden läpi, sen asukkaat jotka ovat kehittyneet tuohon tiheyteen henkisesti ja tietoisesti, jatkavat ylösnousemusta maapallon kanssa, jos se on heidän elinkaarisopimuksensa mukaista. Jos ei, heidän kehonsa kuolee ja he jatkavat ylösnousemusmatkaansa henkimaailmassa, kunnes päättävät, minne he haluavat reinkarnoitua.
 
Jotkut teistä ovat kuulleet, että silloin kun maapallo jätti kolmannen tiheyden, se astui viidenteen tiheyteen - ikään kuin numerolla "neljä" ei olisi mitään osaa prosessissa. Käytämme numeroitanne ainoastaan indikoimaan kehittymistä joko paikassa tai sielukehityksessä, eikä mitään etenemisvaihetta hypätä yli. Aivan kuten ei ole järkevää odottaa aakkoset oppineen lapsen lukevan sanakirjaa, ei ole järkevää odottaa hyppäystä nykykyvyistänne suoraan telepaattisen kommunikoinnin, esineiden ilmentämisen ja dematerialisoinnin sekä astraalimatkustamisen osaamiseen tai kehon, mielen ja hengen täydellisen terveydentilan saavuttamiseen. Jokaisella on tosiaan luontainen kapasiteetti tehdä noita ihmeitä, mutta on välttämätöntä kehittää tuota kykyä ja jokainen sielu tekee tämän omalla mukavalla aikataulullaan.
 
Muita terveyteen liittyviä kysymyksiä on radioaktiivisen veden virtaaminen Japanin Fukushiman ydinlaitoksesta ja ruuan kasvattamisen turvallisuus sen lähistöllä. Avaruusperheemme muutamat neljän, viiden jäsenen tiimit jotka ovat paikan lähistöllä, tekevät yhteistyötä joukkojen kanssa aluksilla, jotka leijuvat yläpuolella, veden myrkyllisyyden vähentämiseksi mahdollisimman paljon. Heidän teknologiansa ovat paljon kehittyneempiä kuin omanne, mutta niitä ei ole suunniteltu poistamaan kaikkea alueen radioaktiivisuudesta aiheutuvaa myrkkyä hedelmistä ja vihanneksista, joten on järkevää olla syömättä lähellä ydinlaitosta kasvaneita tuotteita.
 
Nyt puhumme USA:ta koskevista asioista, jotka kiinnostavat lukijoitamme. Sen tapahtumat ovat heijastusta asioista, joita tapahtuu jossain määrin ympäri maailmaa, ja lisäksi kaikki mitä tapahtuu kaikkialla maan päällä, vaikuttaa kaikkeen kaikkialla tässä universumissa.
 
Kansalaisten viha niistä monista vastoinkäymisistä joita tapahtui hallinnon sulkeutumisen vuoksi, osoittaa kasvavaa suvaitsemattomuutta vaaleilla valittujen virkamiesten toimimattomuutta kohtaan, mikä johtuu itsepäisestä erimielisyydestä. Yksilöt hallituksessa ja kaikissa muissa demokraattisesti valituissa elimissä lakkaavat palvelemasta itseä ja alkavat toimia yhdessä maansa kansan hyvinvoinnin puolesta. Tämä ei tapahdu yhdessä hujauksessa, vaan virkamiehet jotka vastustavat jääräpäisesti rakkaus-valoenergiaa, häviävät tavalla tai toisella ja lopulta kaikki valitut virkamiehet toimivat tuossa energiassa. Tyrannien hallinnan loppuminen tulee hitaammin, mutta sekin on ennalta määrätty.
 
National Security Agencyn urkinnasta ei aiheudu mitään vakavia jälkiseuraamuksia ulkomaansuhteisiin. Kaikki tuohtuneet ja yllättyneet reaktiota ovat pelkkää julkista esitystä. Ei ole ainoastaan hyvin tiedossa, että vakoilua tapahtuu kaikkialla, mutta myös maat jotka ovat liittolaisia, jakavat keräämäänsä tietoa, eikä minkään maan johtaja oli niin naiivi, että luulee olevansa henkilökohtaisesti kaiken tarkkailun ulkopuolella. Tähän kohuun liittyvät energiat vahvistavat kaikkien ilmiantajien liikkeelle laittamaa energiaa ja lopulta se johtaa monikansalliseen luottamukseen harmonisessa yhteistyössä.
 
Korkea-arvoisia sotilasvirkamiehiä vapautettiin tehtävistä kahdesta syystä. Maanläheinen syy on, että he ovat toimineet Illuminatin määräysten mukaisesti, mihin sisältyi laajamittaista terrorismia käyttäen ohjuksia, joissa on ydintaistelukärki. Universaalin perheemme teknologian vuoksi kaikki nuo yritykset olivat turhia, mikä oli linjassa Luojan vaatimukseen, ettei avaruudessa tapahdu enää ydinräjähdyksiä - Jumala valtuutti tuon intervention. Energeettisesti ajateltuna, virkamiesten poistaminen oli luonnollinen askel maailmanne demilitarisoinnissa. Tätä valtavaa hanketta ei voi suorittaa nopeasti, mutta tuo askel oli tervetullut alku.
 
Mitä tulee Illuminatin kontrolloimaan CIA-siipeen, niin se on poistumassa. Nuo yksilöt ovat olleet vastuussa peiteoperaatiosta ja tuhoisimmista terrorismitoimista. Tunnette ne muutamat, jotka ovat onnistuneet, merkillepantavimmin 911, mutta julkistamatta ovat ne monet yritykset levottomuuspesäkkeissä ympäri maailmaan, jotka keskuudessanne elävät maan ulkopuoliset veljet ja sisaret ovat estäneet. Heidän sallitaan tehdä se Gaian pyynnöstä, mutta he eivät voi puuttua yksilöiden vapaaseen tahtoon kostaa esi-isilleen tehtyjä hirmutekoja tai puolustaa radikaaleja uskomuksiaan.
 
Meiltä on pyydetty mielipidettä marihuanan laillistamisesta. Meistä tuntuu, että se olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten maailmanlaajuisesti lääkinnällisten tarkoitusten vuoksi, koska tästä kasvista on monia tunnettuja hyötyjä. Siksi lääkefirmojen ylin johto on estänyt sen laillisen saatavuuden. Mitä tulee luvan antamiseen nuorille ihmisille huumeiden käyttöön, niin näemme tämän samalla tavalla, kuin sellaiset yhteiskunnalliset ongelmanne kuin liikajuominen, uhkapelit, ylisyönti, seksuaalinen siveettömyys, jengisodat ja kiusaaminen - asioita jotka vaativat vanhempien voimakasta opastusta ja yksilön itsekuria. Ja kun valo väestössä lisääntyy, ongelmakäyttäytyminen vähenee ja sitten loppuu.
 
Lukuisille lukijoille jotka viittaavat moniin presidentti Obaman toimiin ja kysyvät, onko hän edelleen valo-olento: kyllä, hän on. Pidämme kiinni kaikesta, mitä olemme kertoneet teille hänestä, koska se on totuus. Sanomme myös, ettei kolmannen tiheyden tietoisuus pysty erottamaan valoa jossain ihmisessä tai tilanteessa. Vaikka maapallo ja kaikki sen asukkaat ovat neljättä tiheyttä paikkamielessä, valtaosa väestöstä on edelleen kolmannessa tiheydessä tiedostamismielessä. Ja vastuksena yhden lukijan kysymykseen: ei, Illuminatin ohjelmoima klooni ei ole korvannut presidenttiä.
 
Ehdottomasti on "sabotoitu", kuten yksi lukija asian ilmaisi ja toinen kysyi: "onko edullisen terveydenhoidon lakiin liittyvä raivokas energia ja epäsopu Illuminatin energiaa?" Tuon lain mikä tunnetaan yleisesti nimellä Obamacare, sabotointi alkoi välittömästi presidentti Obaman ilmoitettua aikomuksestaan tuoda sairausvakuutuksen kaikkien niiden ihmisten ulottuville, jotka eivät saa tarvittavaa hoitoa, koska heillä ei ole vakuutusta tai heidän vakuutuksensa ei kata sitä. Kongressin Illuminati-jäsenet yhdessä kollegojensa kanssa terveydenhoidossa, lääketeollisuudessa ja vakuutuslaitoksissa aloittivat avoimia ja salaisia kampanjoita presidentin ponnistelujen tuomitsemiseksi ja tuloksena on lainsäädäntö, mikä on pelkkiä luita hänen alkuperäissuunnitelmastaan. Lain nettisivusto ei ole tietenkään säästynyt sabotoinnilta, mutta "liian monta kokkia" jotka työskentelevät kiireessä monimutkaisten teknologiapiirteiden kanssa, sai aikaan sivuston toimimattomuuden.
 
Kongressissa yksilöt jotka ovat päättäneet estää lain, joko putoavat sivuun tai liittyvät kollegoihinsa, jotka näkevät järkeväksi säilyttää sen positiiviset piirteet ja muuttaa ärsyttävät osat. Lopulta energiavirta tuo terveydenhoidon tasavertaisesti kaikkien ulottuville maailmassanne. Mukana on niiden menetelmien täysi tunnustaminen, joita kutsutaan "vaihtoehtohoidoiksi", luonnon parantavien aineiden tuleminen kemiallisten reseptilääkkeiden tilalle, mitkä aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä, kohtuulliset sairaalakustannukset, avohoito ja hyödyllinen lääkitys. Aikanaan kun yhteiskuntanne kehittyminen jatkuu, terveydenhoitokuvassanne ei ole rahaa eikä vakuutusta.
 
Moniin kansantalouskysymyksiin liittyen olen pyytänyt äitiä kopioimaan tietyn sähköpostin osoittamaan, miten kaukana totuudesta olevaa informaatiota levitetään. Vain nimi on poistettu yksityisyyden säilyttämiseksi.
 
"xxx:n lähde puolustusministeriössä sanoo, että "he laittavat jotain veteen ja ruokaamme ja silloin kun he käynnistävät matkapuhelintukiasemat tai lentojen kauko-ohjauksen, he voivat räjäyttää sen, mitä olemme syöneet, ja se aiheuttaa meille flunssamaisia oireita kahdessa päivässä ja sitten kuoleman 10 päivää myöhemmin. Tämä tehdään kontrolloimaan ihmisten mellakointia, kun talous romahtaa koska tahansa vuoden 2014 loppuun mennessä. Onko tämä totta?"
 
Kiitos, äiti. Tuossa pöyristyttävässä väitteessä ei ole mitään totta ja kaikki suuri huolestuminen USA:n talouden romahtamisesta on tarpeetonta. Sitten kun keskuspankkijärjestelmä ja verohallitus paljastuvat Illuminatin kokonaan omistamiksi laitoksiksi, mitkä ovat manipuloineet taloutta maailmanlaajuisesti, niiden operaatiot loppuvat. Sitten näette, että USA:n velka on yhtä kuvitteellista kuin maailmantaloutenne.
 
Kauan sitten koko talousjärjestelmästä tuli vain kaapelisurinaa tai tietokonesiirtoja - kaupankäynti osakemarkkinoilla, valuuttojen ostaminen ja myyminen, takaisinmaksu velanantajalaitoksille, luottokortit kiskontakorkoineen. Kaikki tämä rahoitustoiminta suunniteltiin jatkamaan varakkaiden rikastumista eikä millään siitä ole vakaata perustaa. Illuminatin keksimän ja kontrolloiman verkoston loppuminen ja palaaminen arvometalleihin perustuvaan rahakantaan käsitellään mahdollisimman tasaisesti hämmennyksen estämiseksi.
 
No niin, näyttää siltä, että olemme osoittaneet sormella pahoja poikia ympäri maailmaanne, jotka ovat sinnikkäästi vastustaneet muutoksia, jotka olisivat ihmisten parhaan edun mukaisia, ja toistamme aiempien viestiemme kehotuksen: antakaa anteeksi heille! Tämä ei merkitse heidän tekojensa katsomista läpi sormien. Se merkitsee pidättäytymistä tuomitsemasta ymmärtämällä, että nuo yksilöt ovat heikoimpia lenkkejä rikkomattomassa, universaalissa sieluketjussa ja anteeksiantonne rakkaus-valo kohottaa heitä samaan aikaan, kun se edistää teidän sielukasvuanne.
 
Anteeksiannon elintärkeä merkitys ulottuu paljon niiden yksilöjen yli, joiden kanssa teitte syntymää edeltävän sopimuksen. Koska sielut tekevät sopimukset ehdottomalla rakkaudella ja niiden on tarkoitus kehittää edelleen kaikkia osallisia, jokainen sielu esittää roolia, mitä antaa muille kehittymismahdollisuuksia. Ihmiset joita ehkä paheksutte sen vuoksi, mitä pidätte julmana ja epäreiluna kohteluna, voivat täyttää täysin sopimuksensa antaessaan teille tuon kokemuksen. Älkää luopuko kasvutilaisuudestanne pitämällä kiinni katkeruudesta tai kaunasta. Ymmärtäkää, antakaa anteeksi ja tuntekaa kiitollisuutta, että olette saattaneet loppuun ne karmaoppitunnit, jotka te valitsitte ja he antoivat.
 
Jos olette sanoilla, toiminnalla tai toimimattomuudella tehneet vääryyttä jollekin ihmiselle, sanokaa hänelle: "Olen pahoillani, anna anteeksi minulle." Sitten antakaa anteeksi itsellenne! Irtipäästäminen syyllisyydestä, kaunasta ja katkeruudesta antaa rauhallisuuden, ilon ja innostuksen virrata sydämeenne. Siltä ylösnousemus tuntuu!
 
Valo-olennot ympäri tätä universumia syleilevät teitä ehdottomalla rakkaudella, kun kannustamme teitä aina eteenpäin.
 
Rakkautta ja rauhaa
Suzanne Ward
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >