HomeViestejäSuzanne Ward30.9.2013 - Viesti Matthewilta

30.9.2013 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
30.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.
 
On totta, että vallitsevat värähtelyt olivat suotuisia harkittuihin keskusteluihin Syyrian tilanteen rauhoittamiseksi, mutta yhtä lailla lukemattomien rukousten voima johti jännityksen lieventymiseen. Rukous ei ole sitä, mitä yleisesti ajatellaan: Jumalan - tai mitä nimeä käytättekin tämän universumin Ylimmästä olennosta - kiittämistä jostain tai jonkin pyytämistä häneltä. Kuten kaikki muukin kosmoksessa, rukous on energiaa - kaikkien elinaikaisten ajatustenne ja tunteidenne energiaa. Monet miljoonat ohjasivat runsaasti energiaa noihin neuvotteluihin ja universumi reagoi vastaavasti.
 
Viime viestimme Syyriasta aiheutti epätavallisen suuren määrän sähköposteja ja useissa oli kysymyksiä tai kommentteja, joista haluamme puhua. Aloitamme erään USA:n kansalaisen mielipiteestä, jonka jakavat monet, joiden asuinmaassa on seuraavia olosuhteita:
 
Uskon, että todellinen kemiallinen sota on käynnissä omassa maassamme terveydenhoitojärjestelmässä, missä työnnetään myrkyllisiä reseptejä kaikille, luonnonmukaisten vaihtoehtojen sijasta. Ruuastamme on tullut myrkyllistä, ilmamme on saastunut kemikaalisuihkuvanoista, vedessä on fluoridia ja on vesisärötystä, mikä pilaa pohjaveden. Sitä tapahtuu omassa maassamme voittonaamion alla ja se näännyttää väestön väärällä propagandalla.
 
Se on valitettavaa mutta totta, että käytäntöjä ja tuotteita jotka ovat vahingollisia teille ja kotiplaneetallenne, on edelleen runsaasti. Maapallon visualisoiminen kulta-valkoisen valon sisään ja ajatustenne ja tunteidenne keskittäminen tuohon puhtauteen on rukous - tunnette rukouksen voiman! Sellaiset toimet kuin adressien allekirjoittaminen, lahjoitukset järjestöille, jotka toimivat haluamaanne lopputulosta kohti, tai aktiivinen osallistuminen noihin ponnisteluihin tukee aikomustanne luoda visionne mukainen maailma.
 
Onko Illuminati Syyrian kansan joukkoteurastuksen takana?
 
Vaikka onkin niin, että noin kaksi vuosikymmentä Illuminatin agentit ovat käynnistäneet kansannousuja lukuisissa maissa erityisesti kansalaissodan aloittamiseksi, ne energiavärähtelytasot joiden läpi maapallo on kulkenut, ovat voimaannuttaneet kansalaiset joukkona sietämättömiä olosuhteita vastaan. Ja sitten kuin kapina on käynnissä, Illuminatin ei enää tarvitse sekaantua asiaan. Toisen puolen syvään juurtunut velvollisuudentunne kostaa se, mitä heidän esi-isilleen on tehty, tai puolustaa uskonnollisia tai kulttuurillisia uskomuksiaan, on riittävä syy taistella intohimoisesti sen puolesta, mikä tunnetaan elintärkeäksi aatteeksi.
 
Kansainvälisissä konflikteissa Illuminati on pannut alulle merkittäviä tapahtumia lietsomaan ihmisiä ja loukattu kansa sotii auliisti julistettua rikoksentekijää vastaan. Lopulta tulee tietoon, että yksi sellainen tapahtuma oli 911, kuten sitä yleisesti kutsutaan. Syynä on isänmaallisuus, mutta aina tausta-aikomuksena on ollut rikastuttaa sotakoneiston tuottajia ja säilyttää Illuminatin kontrolli tai laajentaa sitä. 
 
Onko Assad Illuminatia? Entä Afrikan ja Latinalaisen Amerikan maiden sekä Pohjois-Korean diktaattorit? Olivatko Hitler, Mussolini ja Stalin Illuminatia?
 
Useista syistä kukaan heistä ei ole tai ollut. Joissain tapauksissa Illuminati on laittanut diktaattoreja asemaansa, mutta ollessaan siinä he eivät tarvitse apua kontrollin pitämiseksi kansalaisistaan.
 
Illuminati vaatii pelkoenergiaa saadakseen lisää polttoainetta. Tyrannimainen hallinto generoi valtavan määrän pelkoa ja näin palvelee Illuminatin tarpeita äärimmäisen hyvin ilman heidän omia ponnistelujaan. Suuri kuolleiden määrä maissa, joissa on raakalaismaiset johtajat, on harmoniassa Illuminatin tavoitteeseen vähentää maailman väestömäärää ja kaikki sodat palvelevat samaa tarkoitusta.
 
Koska ahneus, ei ainoastaan säälimättömyys, on sekä despoottien että Illuminatin motivoiva voima, tällä kolikolla on toinenkin puoli. Maissa missä on runsaasti luonnonvaroja, diktaattorit voivat tehdä innokkaasti yhteistyötä monikansallisten yritysten Illuminati-omistajien kanssa, joilla on sitä, mitä diktaattoreilla ei ole - varusteita, kokenutta johtoa ja insinööritaidon asiantuntemusta kehittää resursseja - ja kumpikin osapuoli nettoaa mukavasti tällaisista järjestelyistä.
 
Jos maan johtaja vastustaa Illuminatin ehdotusta tai yrittää savustaa ulos heidän tukikohtansa, sen agentit yllyttävät kansannousuun ja asettavat virkaan avuliaan sätkynuken maan uudeksi johtajaksi. Annetaanpa esimerkki, jolla on ajankohtaista merkitystä. Vihamielisyys USA:n ja Iranin välillä alkoi noin 30 vuotta sitten, kun Illuminati syrjäytti vastustavan johtajan ja laittoi virkaan raakalaismaisen sätkynukkensa, shaahi Pahlavin. Kun iranilaiset suistivat hänet vallasta, hänelle annettiin ensin turvapaikka Panamasta USA:n hallituksen määräyksellä ja myöhemmin hänet lennätettiin USA:han, vaikka Iran pyysi, että shaahi lähetetään takaisin maahan oikeudenkäyntiin vastaamaan rikoksistaan kansalle.
 
USA:n historia mille on tunnusomaista itseä palveleva interventio muiden maiden asioihin, on itse asiassa Illuminatin työtä, minkä vaikutus tuossa maassa alkoi muutamasta yksilöstä kehittyvässä hallituksessa, kun siirtomaat olivat voittaneet itsenäisyytensä Brittihallinnolta. 
 
Ns. ratkaiseva tekijä tuli myöhemmin Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmän, Illuminatin yksityisen pankkikonsortion ja sen veronkeräysosaston, IRS:n (= verohallituksen) avulla, mitkä yhdessä toivat USA:n talouden polvilleen muutamia vuosia sitten. Kongressiedustajien ja muiden hallintovirastojen lahjomisesta, mustamaalaamisesta tai uhkailusta tuli tavallista ja niin myös Illuminatin kontrolloimien organisaatioiden ja yritysten lobbareista. 
 
Uhkasiko USA:n presidentti Obama iskulla Syyriaa, koska hän on salaliitossa suurten öljy-yhtiöiden kanssa?
 
Ei. Presidentti Obama tarvitsi vaikutusvaltaa suostutellakseen Assadin hallinnon lopettamaan kemiallisten aseiden käytön, mutta hän ei koskaan halunnut tilanteen saavuttavan "iskukohtaa". Vastoin julkista kuvaa hänen ja Vladimir Putinin jäätävästä suhteesta - kuten yksi lukija kirjoitti, "uudesta kylmästä sodasta" - kulissien takana käytiin keskusteluja Syyriasta USA:n ja Venäjän diplomaattien välillä jo paljon ennen kovasti mainostettujen neuvottelujen alkamista. Kummankaan maan johtaja ei halua sekaantua asiaan sotilaallisesti, kumpikaan ei halua kemiallisia aseita minkään ryhmän käyttöön ja kumpikin on herkkä Syyrian sodan humanitaariselle puolelle.
 
Sydämeltään ja sielultaan presidentti Obama on omistautunut tehtävälle, mihin korkein universaali neuvosto pyysi häntä ryhtymään, ykseyden ja rauhan tuomiseksi maailmaanne. Tiedämme, että monet ihmiset näkevät hänet huomattavan erilaisena, kuin olemme kertoneet teille, ja uusien lukijoiden eduksi annamme hyvin lyhyen kertauksen tapahtumista.
 
Silloin kun neuvosto laati pääsuunnitelman maapallon kultaista aikaa varten, he odottivat, että kaikki kehittyneet sielut jotka halusivat olla merkittäviä pelaajia ylösnousemusprosessissa - evoluutiohankkeessa mikä on ainutlaatuinen nopeudeltaan ja laajuudeltaan tässä universumissa - pitäisivät sopimuksensa. Jotkut suostuivat esittämään "raskaita" rooleja antamaan olosuhteet, jotka tekisivät valtaosalle ihmisistä mahdolliseksi saattaa loppuun valitut kokemukset ja päättää kolmannen tiheyden karma. Silloin kun noiden sielujen tehtävät olivat valmiita yli vuosikymmen sitten, he kieltäytyivät kunnioittamasta loppusopimustaan ja liittymästä valovoimiin. He olivat joutuneet valtansa lumoihin Illuminati-verkoston huipulla ja he jatkoivat levottomuuden ja kärsimyksen lietsomista aina ja kaikkialla, missä pystyivät.
 
Näin sielu joka ruumiillistui Barack Obamana, peri hyvin huolestuttavan kansallisen ja maailmanlaajuisen tilanteen, mitä ei olisi koskaan syntynyt, jos nuo sielut olisivat pitäneet kiinni sopimuksistaan. Mutta he eivät pitäneet. Tämän seurauksena hän astui presidentiksi epäsuotuisien ympäristö- ja taloustilanteiden, sotien, umpimähkäisen väkivallan ja asevarastojen ollessa huipussaan. Ja koko ajan hänen ollessaan virassa, Illuminati on taistellut vastaan hänen pyrkimyksiään kääntää noiden tilanteiden suuntaa. 
 
Vaikka hän on tehnyt monia päätöksiä pakon edessä, hän ei ole koskaan toiminut salaliitossa Illuminatin kanssa. Päinvastoin - hän on tehnyt kaiken mahdollisen lopettaakseen sen maailmanlaajuisen kontrolloinnin jäänteet. On siis luonnollista, että sen agentit ovat levittäneet valheita Obamasta ja hänen aikeistaan, osana vastahyökkäystä kaikkien niiden uudistusten estämiseksi, joita tarvitaan kipeästi hänen maassaan ja koko maailmassa. Valon lähettäminen presidentti Obamalle ja koko maapallolle auttaa niiden suotuisien muutosten nopeammassa saavuttamisessa, jotka ovat oleellisia maailmanne yhdistämisessä rauhaan ja kaiken elämän kunnioittamiseen.
 
Mitä tapahtuu USA:lle, maalle jonka pitäisi olla malli demokratiasta, vapaudesta ja "amerikkalaisesta unelmasta"? Köyhä kansanosa kasvaa ja on paljon väkivaltaa. Heti vaalien jälkeen alettiin puhua siitä, kuka on ehdokkaana seuraavalla kertaa, ja hallitus tappelee keskenään maan ongelmien käsittelemisen sijasta.
 
Se mitä USA:ssa tapahtuu, ei ole ainutkertaista tuolle maalle - sitä tapahtuu vaiheittain ympäri maapalloa. Olette prosessissa, missä tasapaino palautetaan Gaiaan, maapallon sieluun, sen planeettakehoon ja asukkaisiin. Kuten mainitsimme aiemmin, maailmanne on noin 10 vuotta jäljessä siitä ajasta, jolloin sellaiset tilanteet, kuin sota, törkeä ero varakkaiden ja toivottomien välillä ja kinastelevat hallitukset, olisivat loppuneet. Sovinto osapuolien välille kaikissa asioissa, missä ristiriita vallitsee, on ehdottomasti tulossa, mutta tällä hetkellä ne värähtelyt jotka kutsuvat esiin asenteissa ja käyttäytymisestä parasta ja pahinta, vallitsevat edelleen.
 
Siksi poliittiset ekstremistit ovat huipussaan USA:n hallituksessa ja surullista kyllä, on paljon väkivaltaa. Osalla siitä on juuret suvaitsemattomuudessa tai uskonnollisten, eettisten, rodullisten ja filosofisten eroavuuksien pelossa, osa johtuu sotaveteraanien tunteiden ja mielen vahingoittumisesta ja muutamat yksilöt toimivat mielenkontrolloinnin alaisena - mikä tulee joko Illuminatin ohjelmoinnista tai kaikkialla läsnäolevan väkivaltaviihteen negatiivisesta vaikutuksesta. Tilanne on sama kaikkialla - katsokaa äskettäistä panttivankitilannetta Nairobissa, itsemurhapommituksia, umpimähkäisiä joukkoampumisia ja muita järjettömiltä näyttäviä tappamisia ja väkivallan purkauksia.
 
Valtavirtamedia varmistaa, että tiedätte kaikista noista sensaatiomaisista tapahtumista, missä tahansa niitä tapahtuu, mutta se ei kerro niistä myriadeista onnistuneista saavutuksista - kylistä koko maailmaan - jotka ovat valtavan sydäntä lämmittäviä ja kannustavia todisteita, että uudistuksia on tekeillä. Media antaa teille kuitenkin ns. muruja koko kuvasta eli asioiden paremmaksi tulemisen vaikutukset ovat todellisuudessa suurempia, kuten jännitteen helpottuminen Syyrian tilanteessa. Paavi Francis on vilpitön julistuksissaan, Iranin hallituksen vihamielisyys lauhtuu ja YK jonka Illuminati teki käytännössä voimattomaksi, alkaa tehdä harppauksia järjestötarkoituksessaan.
 
Vain muutama vuosi sitten maan asukkaiden generoiman energian valtaosa oli pelkopohjaista. Nyt miljardit "hyvät" ihmiset - vain muutama eivät - toimivat intohimonsa mukaisesti ja auttavat oikaisemaan vääryyksiä siellä, missä ovat. Muutos alkaa harvoin huipulta ja suodattuu alaspäin - se alkaa pohjalta ja virtaa ylöspäin ja tätä tapahtuu ympäri maailmaanne. Sähköpostit äidilleni kertoivat meille, että monet teistä rohkaistuivat viimeaikaisista viesteistämme, joissa luettelimme joitain myriadeista tavoista, joilla rakkaus-valo synnyttää muutoksia ihmisten hyvinvointiin kaikkialla.
 
Ns. varjopuolena on, että tuon runsaan energian ihmeellisten vaikutusten rinnalle tulee kärsimättömyyttä dramaattisia eroja kohtaan. Rakas maaperheemme, muutatte maailmaanne! Myös universaalin perheemme jatkuvalla tuella, tämänsuuruinen hanke voidaan saavuttaa vain vähitellen. Maan mahdollisuuksien energiakentässä kaikenlaiset suotuista muutokset saavat liikevoimaa niiden ajatusten, tunteiden ja toimien mukaan, jotka lisääntyvässä määrin keskittyvät valontäyteisiin suuntiin. Valonne avaa sydämiä ja mieliä ja auttaa parantamaan niitä, jotka surevat, ja tuomaan lähemmäs sen päivän, jolloin maapallo on taas kerran paratiisi.
 
Ja tämä tuo meidät sähköpostiin eräältä lukijalta Ra Kendra -keskuksesta Filippiineillä, minkä laitamme tähän luvan perästä:
 
"Pimeyden karkottamistapa on päästää valoa läpi … VALOA, VALOA, VALOA TOIMINNASSA.
 
Neuvotteleminen säteillen sydämestä valoa, rakkautta ja rauhaa tekee motiiveista läpinäkyviä ja voi synnyttää mielten kohtaamisen yhteiseksi hyväksi (tämä on suora viittaus rauhaan neuvottelujen kautta Syyrian konfliktin ratkaisemiseksi).
 
Rauha ei liity sotaan, kun ymmärrämme ja ilmaisemme sitä. RAUHA ON OLEMISTILA, JOKA ON JOKAISESSA, vaikka näyttää siltä, ettei sille anneta tilaisuutta ilmaista itseään läpitunkevasti. Vaikka erilaiset perspektiivit ja ihmistaipumukset voidaan ilmaista sotana tuhona jne. joidenkin keskuudessa, nämä voidaan muuttaa voimattomiksi tai keskittää uudelleen luovaksi hyväksi meidän monien vahvalla halulla rauhaan … RAUHAN SYTYTTÄMINEN KAIKKIEN SYDÄMESSÄ on tavoitteemme, ei väkivallan ja hirmutekojen lopettaminen toisia ja itseämme kohtaan, mitkä varmasti loppuvat tai muuntuvat rauhan vallitessa.
 
Muistetaanpa perustamme … että kaikki ovat tietoisuuden ilmaisemista energiana - erona on, miten suhtaudumme siihen ja miten lopulta ilmaisemme sitä.
 
Siis rakkaat, heti kun tunnemme intohimoamme rauhaa kohtaan vedettävän tyrmistyksen tai muiden tunteiden suuntaan, jotka lietsovat vääristymien suurpaloa, hengitetään syvään muutaman kerran ja keskitytään taas tuohon intohimolähteeseen … SYDÄMEMME YTIMEEN MISSÄ ASUU RAUHA, RAKKAUS JA TAHTO HYVÄÄN. Tämä voi saattaa meidät rauhanneuvotteluihin rauhallisesti, rauhan puolesta taistelemisen sijasta.
 
Kiitos teille kaikilla ja kuten laulumme kuuluu: OLKOON RAUHA MAAN PÄÄLLÄ JA ALKAKOON SE MINUSTA …"
 
Kunnioitamme noita keskuksen sieluja ja lukemattomia muita, jotka lähettävät rakkaus-valoa. Universaalin lain mukaan rauhan energia sydämissä ja mielissä kiirehtii sitä päivää, jolloin kaikki sielut elävät maailmassa harmonisesti toistensa ja luonnon kanssa.
 
Kaikki tämän universumin valo-olennot ovat kanssanne ja hurraavat teitä aina eteenpäin ja syleilevät ehdottomassa rakkaudessa.
 
Rakkautta ja rauhaa
Suzanne Ward
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >