HomeViestejäSuzanne Ward2.9.2013 - Syyria

2.9.2013 - Syyria

SYYRIA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin kaikilta tämän aseman sieluilta, tämä on Matthew. Aiemmin olemme todenneet, että maapallo on energiatasolla, mikä synnyttää positiivisia ja negatiivisia äärimmäisyyksiä yksilöjen käyttäytymisessä. Maailmanlaajuinen levottomuus on lisääntynyt ylösnousemusmatkalla tähän pisteeseen, kun ihmiset reagoivat kasvavaan tunteeseen kiireestä toimia ajatustensa ja tunteidensa mukaan.
 
Tämä oli motivaatio ns. Arabikevään taustalla ja se on laittanut Syyrian sisällissodan maailman keskinäyttämölle. Se että veljemme ja sisaremme tuossa maassa tuhoavat toisiaan, on erittäin surullista meille, kuten myös teille - miljoonien pakolaisten ahdinko ja verilöyly eivät jätä koskettamatta ketään. Tämä vakava humanitaarinen tilanne on aiheuttanut suuren pulman. Onko muilla mailla moraalinen velvollisuus puuttua tilanteeseen? Laajentaisiko sen tekeminen taistelun kansainväliseksi sodaksi?
 
Hallitukset joilla on voimaa astua mukaan sotilaallisesti, tarkastelevat osallistumista noista perspektiiveistä sekä tiedostaen, että heidän omat sisäiset tilanteensa vaativat hoitamista ja kansalaiset ovat väsyneitä sotaan. Nuo johtajat eivät tiedä, että heidän pidättyvyytensä toimiin ryhtymisestä ulottuu laajemmalle kuin tuo harkinta tai että taistelut Syyriassa ylittävät sen, mikä on ilmeistä. Energiavirtaan vaikuttavat kaikki maailmassanne.
 
Niin kylmältä kuin tämä ehkä kuulostaakin, niin tämä sota on tulosta energiasta, mikä laitettiin liikkeeseen kauan sitten, ja tuon virran keskeyttäminen oli oleellista. Miten tiedostamatonta tahansa se olikin, niin kemiallisten aseiden käyttäminen teki sen. Emme suvaitse tuota hulluutta! Kerromme vain teille, että se kiihkeä energia mitä kumpikin puoli on panostanut tähän sotaan, oli keskeytettävä, sen liike eteenpäin oli katkaistava, jotta taistelu voisi alkaa laantua ja hiipua omia aikojaan.
 
Jos voidaan sanoa, että myös näin vakavassa tilanteessa on kirkkaampi puoli, se on tämä: maailmanne on niin tyrmistynyt viattomia ihmisiä tappavien kemiallisten aseiden käyttämisestä, ettei sitä tapahdu enää koskaan maan päällä.
 
Koska energia virtaa siihen suuntaa, missä sitä "ruokitaan", on haitallista kuluttaa energiaa Syyrian tilanteen analysoimiseen päivästä toiseen tai sen spekuloimiseen, mitä tämä tai tuo ryhmä on tehnyt ja kenelle. Syyrian kansaa ja maailmaanne palvelee paljon paremmin rukoukset surevien sielujen parantumisesta, rauhan tulemisesta neuvottelujen kautta ja eri ryhmien sovinnosta.
 
Ehdoton rakkautemme on kaikkien kanssa rakkaassa maaperheessämme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >