HomeViestejäSuzanne Ward15.8.2013 - Viesti Matthewilta

15.8.2013 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA
 
Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
15.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkain terveisin kaikilta tämän aseman sieluilta, tämä on Matthew.
 
Puhumme aina mielellämme kysymyksistä, jotka huolestuttavat lukijoitamme ja ovat myös monien muiden mielissä maailmassanne epäilemättä siksi, että valtavirtamedia kattaa eniten juuri näitä aiheita: Al Qaidan vankilapaot, terroristiryhmien uhkaukset, Fukushiman ydinlaitoksen saastuneen veden virtaaminen mereen, kasvava kausaalisuus Syyrian kansalaissodassa ja Egyptin kiihtyvä konflikti. Painotetaan myös väkivaltaa Pakistanissa, maastopaloja, tulvia, erilaisia rikoksia, kolareita ja julkkisskandaaleja sekä spekuloidaan kyperavaruussotaa, Iranin ydinasekehityksen tilaa, NSA:n elektronisesti kerätyn datan käyttöä ja kiristyneitä suhteita Venäjän ja USA:n johtajien välillä.
 
Ensinnäkin sanomme, että enimmäkseen toimittajat ja ne muutamat yksilöt jotka omistavat kaikki merkittävät mediakanavat, ovat edelleen sidottuja kolmannen tiheyden ajattelutapaan ja sitä hallitsevaan pelkotekijään ja sensaatioalttiuteen. Näin he esittävät luotettavasti huolestuneen kulman valikoiduista maailmantapahtumista ja raportoivat raskassoutuisesti traagisista tai järkyttävistä tapahtumista. Positiivisia tapahtumia pidetään harvoin uutisen arvoisina.
 
Internet on arvokas valaistumisen ja täsmällisen informaation lähde, mutta se tarjoaa myös negatiivisesti suuntautunutta informaatiota, kuten ennustuksia katastrofaalisista geofyysisistä tapahtumista tai nykytilanteiden vakavista tuloksista. Tavallisesti nämä ennusteet perustuvat tallennettuun historiaanne, millä ei ole mitään yhteyttä maapallon tai teidän omaan ylösnousemukseen, ja joidenkin valtavirtaraporttien tapaan internetissä on myös artikkeleita, jotka sisältävät väärää informaatiota tai ovat vääristyneitä oleellisten yksityiskohtien poistamisen vuoksi.
 
Tällaista informaatiota julkaisevien yksilöiden puolustukseksi on sanottava, etteivät he tiedä, että planeettaanne ympäröivät joukot käyttävät alustensa teknologiaa vähentämään radioaktiivisten tekijöiden ja muiden saasteiden myrkyllisyyttä ja estämään ydinaseiden taistelukärkiä toimimasta. Noilla yksilöillä ei ole mitään aavistusta, että kun planeetan värähtelyjen lisääntyminen jatkuu, väkivalta ja muut vahingolliset toimet vähentyvät vastaavasti ja sama parannus pätee kaikkiin ihmissuhteisiin. Lyhyesti sanottuna, he eivät tiedä, että kaikilla niillä tilanteilla joita he esittävät huolestuttavina tai kriisinäyttämöinä, on ajan kuluessa tuloksia, jotka maailmanne toivottaa tervetulleeksi. Suhteellisen harvat ihmiset edes tietävät, että muut informaatiolähteet julkaisevat positiivisia ja kannustavia kehityskulkuja.
 
Tv-dokumentit, lehdet, järjestöjen uutiskirjeet, kirjat ja internet-artikkelit sisältävät runsaasti informaatiota onnistuneista ponnisteluista ympäri maailmaa, kuten kasvava määrä ruohonjuuritason liikkeitä, innovatiiviset yksilöt jotka tekevät suuria parannuksia monissa yhteisöissä ja yritystoiminnan ja julkisen puolen liitot, jotka tähtäävät laajamittaisiin hankkeisiin. Kyllä, paljon lisää tarvitaan ja tulee, mutta nämä kannustavat onnistumiset, jotka kohottavat monien elämää, huokuvat mittaamattomasti valoa ja lisäävät sitä valoa, mitä säteillään kaukaisista lähteistä, niitä korkeita energiatasoja joissa maapallonne liikkuu, ja omaa säteilyänne. Ainoastaan silloin kun Gaia ruumiillistui paratiisiplaneetaksi, oli runsaammin valoa kuin tällä hetkellä!
 
No niin, jokaiseen vaikuttaa sellainen informaatio, mitä hän syleilee - positiivinen tai negatiivinen. Harras toiveemme on, että niitä jotka edelleen valitsevat negatiivisuuden, inspiroivat valotyöntekijät, joilla on positiivinen asenne todellisuuteen! Ja näihin laskemme mukaan ne myriadit ihmiset, jotka toisiaan ovat niitä, mutteivät tunnista itseään sellaiseksi.
 
Miten monta kertaa olemmekaan kertoneet teille, miten voimallisia olentoja te olette, että te olette niitä, jotka muuttavat maailmanne? Emmekä me mitenkään yksin anna teille tätä informaatiota - toiset valolähteet välittävät samaa avoimille vastaanottajilleen, jotka jakavat sitä laajalle. Kuitenkin monet teistä edelleen kyseenalaistavat, teettekö oman osuutenne. Tuntemukset joita ilmaistaan äidilleni sähköposteissa, ovat yhteenvetona tällaisia: en tiedä tehtävääni tai mitä tiennäyttäjä tekee, joten lähetän vain valoa, mutta se ei riitä muutoksen tekemiseen.
 
Rakkaat ystävät, mikään valoon liittyvä ei ole "vain" - tai "pelkästään" tai "ainoastaan"! Valo - sama energia kuin rakkaus ja vahvin voima kosmoksessa - ei ole ainoastaan täsmälleen se, mitä tarvitaan muutoksen tekemiseen, vaan se on kaikki, mitä tarvitaan! Valo-rakkaus on avain rauhan, harmonian ja oikeudenmukaisuuden saavuttamiseen maailmassanne! Se on avain iloiseen ja tyydyttävään elämään, kasvamiseen henkisesti ja tietoisesti ja synnyttämään kaikki muut kultaisen ajan ihmeet!
 
Jokainen teistä todella vaikuttaa! Jokainen teistä on tiennäyttäjä! Ajatelkaa kaikkia niitä monia miljoonia, jotka työskentelevät alueilla, mistä toiset ovat riippuvaisia, kuten maatalous, ihmisen ja eläinten terveydenhoito, rakentaminen, voimatuotanto, tehdastuotanto, mekaaniset ja muunlaiset korjaukset. Joka kerta jonkun ihmisen saadessa tarpeellisen ruuan tai tuotteen tai palvelun, iloisuus korvaa huolen sen puutteesta. Työllistäminen on paljon muuta kuin työpaikkoja - se parantaa lukemattomien muiden elämää ja antaa työntekijöille mielihyvää tuottavuudesta ja hyödyllisyydestä.
 
Monet teistä ovat vapaaehtoisena mukana yhteisöhankkeissa, jotka esimerkiksi auttavat nälkäisiä ja kodittomia tai pelastavat eläimiä tai antavat suojapaikan hyväksikäytetyille lapsille ja aikuisille. Osallistutte tai lahjoitatte järjestöihin, jotka antavat monenlaista apua pakolaisille ja muille tarvitseville, tai teette työtä sademetsien pelastamiseksi, eläinten pelastamiseksi meressä ja maalla tai ympäristöjätteen siivoamiseksi. Allekirjoitatte adresseja erilaisten arvokkaiden ajatusten hyväksi tai osallistutte mielenosoituksiin ilmaisemaan uudistusten tarvetta tai meditaatioihin, jotka keskittyvät rauhaan.
 
Toimitte omantunnon, inspiraation ja motivaation mukaan omilla toiminta-alueillanne, mitkä saavat aikaa parannuksia maailmassanne. Ne ovat viestejä sielultanne ja kaikki tuolta tasolta peräisin olevat ponnistelut generoivat paljon valoa. Sama pätee eleisiin, joita pidätte "vain" ystävällisinä ja mukavina, tai auttavan käden ojentamiseen ja muihin asioihin, joita teette luonnostaan ajattelematta yhtään valoa.
 
Esimerkiksi kenties teette aterioita surevalle perheelle tai vahditte vanhempia lapsia, jotta äiti jolla on vauva, voi levätä, tervehditte lämpimästi uusia naapureita, viette kukkia jollekin, joka on sairas, annatte hyvän kodin eläimelle, joka sitä tarvitsee, autatte ystävää tai perheenjäsentä, jota ovat kohdanneet kovat ajat. Ehkä halaatte jotakuta, joka itkee, lainaatte jonkin työkalun, tarjoatte kyydin, rauhoittelette pelästynyttä lasta, vietätte muutaman tunnin ihmisen kanssa, joka tarvitsee valvontaa, antaaksenne huoltajille hengähdystauon tai hoidatte uutterasti ruukkukasveja tai puutarhaa ja hymyilette, kun kiitätte uupuneen näköistä kassaa. Ja rukoilette niiden puolesta, joilla on vaikeuksia. Älkää koskaan aliarvioiko jonkun korkeimman parhaan rukoilemisen voimaa!
 
Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä vilpittömistä teoista ja sydämestä eläminen generoi valoa paljon yli sen, mitä kuvittelette! Jokainen ystävällinen, huomaavainen, myötätuntoinen ja ymmärtävä teko luo valoa antajassa, kun se säteilee valoa saajaan, joka yhdistyy tuohon valoon, ja generoi kiitollisuuden tunteita. Tämä uusi runsas valo ulottuu kaikkiin muihin, joiden elämää antava ja saava ihminen koskettavat, ja kaikki nuo yksilöt vaikuttavat samalla tavalla toisiin. Yhden ystävällisen eleen heijastevaikutus on mittaamaton! On jumalaisen suunnitelman mukaista, että te ette tiedä sitä tehtävää, mihin ilmoittauduitte. Teidän ei tarvitse tietää sitä elääksenne jumalaisesti, mikä vaikuttaa monumentaalisesti!
 
Rakas perheemme, te teette enemmän, kuin muutatte asioita - te olette muutos! Kun valaisette toisten elämää, ilmennätte myös luontaista vahvuutta ja rohkeutta, mikä herättää päättäväisyyttä ja luottamusta haasteiden onnistuneeseen käsittelemiseen. Vaikutatte suotuisasti toisiin pelkästään sillä, kuka olette - olemuksellanne olette tiennäyttäjä! Koska hyvin monet ihmiset ohjaavat energiaa eri väyliä samaan haluttuun tavoitteeseen, niin voitaisiin sanoa, että sielut ovat kollektiivisesti mukana yhdessä yhtenäisessä ponnistuksessa - ja se on suurenmoista!
 
Kuitenkin vastuu itselle ja vastuulliset asenteet ovat myös oleellisia sielun aspekteja ja tässä mielessä voitte tehdä enemmän. Esimerkiksi arvon antaminen kiistanalaisen kysymyksen toisen puolen perspektiiville ei tee myönnytystä omille periaatteillenne. Se auttaa vähentämään energeettistä erillisyyttä, tuota tärkeintä ensimmäistä askelta ongelman ratkaisemiseen.
 
Osatkaa luontainen erottelukykynne, kysykää sisältä, onko informaatio totta vai ei ja ottakaa sielunne viestit tietoisuuteen. Päästäkää irti kaikista viipyilevistä katkeruuden, paheksunnan, katumuksen, syyllisyyden, vihan ja erityisesti pelon tunteista - kaikesta mikä lähettää erittäin matalia värähtelyjä - ja korvatkaa tuollaiset tunteet anteeksiannolla itselle ja toisille, kiitollisuudella hyvyydestä elämässänne ja kauneuden arvostuksella maailmassanne. Silloin kun kuulette järkyttävistä tilanteista, nähkää ihmiset - ja maailmanne - kylpemässä valkoisessa valossa ja lähettäkää tuota kuvaa rauhallisuuden tunteen kera.
 
Vallitsevat värähtelyt motivoivat itsensä löytämiseen, itsensä tiedostamiseen, itsensä oivaltamiseen - miksi tahansa haluattekin kutsua tätä prosessia sielun yhdistymisestä tietoisuuteen. Ihmiset kyseenalaistavat syvemmällä tasolla kuin tähän saakka, mutta sielun etsintä ei yksin anna kaikki vastauksia, joita he etsivät. Älkää ns. pitäkö kynttiläänne vakan alla, valaiskaa toisia siinä määrin, mille he ovat vastaanottavaisia.
 
Ihmisten täytyy tietää, että heidän ajatustensa ja tunteidensa energia ampuu universaaliin keittoon ja tuo takaisin sitä, mikä sopii yhteen lähetetyn energian kanssa. Heidän täytyy tietää, miten pelko vaikuttaa epäsuotuisasti heidän elämäänsä ja että pelkoenergia antaa voimaa itseä palveleville tai lyhytnäköisille yksilöille, jotka vastustavat muutoksia, mitkä voivat hyödyttää maailmaa. Voitte ehdottaa "maanläheisiä" lähteitä, mitä selittävät tätä. Salaisuus, Läsnäolon voima ja Myönteisen ajattelun voima ovat tunnettuja kirjoja. Monia muita erinomaisia informaatiolähteitä on myös käytettävissä. Joistain ehkä tiedätte, toiset teidän on ehkä löydettävä.
 
Sellaisten alueiden tunnetut ja arvostetut yksilöt, kuin talous, teknologia, kommunikointi, terveydenhuolto, oikeustiede, uskonto, yhteiskunnallinen tasa-arvoisuus, filosofia, valtionhallinto tai ympäristö, ovat kirjoittaneet oman kenttänsä kehitysaskelista, mitkä viitoittavat tietä maailmaan, minkä luomisessa olette auttaneet koko ajan.
 
Voitte kertoa myös kiinnostuneille ihmisille nettisivuista, joilla on täsmällistä tietoa esimerkiksi toisten sivilisaatioiden olemassaolosta, 911-tapahtumasta ja Illuminatista. Jos he ovat avoimia telepaattiselle kommunikoinnille, antakaa heille sivustoja, joilla on meidän ja muiden valolähteiden viestejä, mutta käyttäkää tarkkaa erottelukykyä siinä, mitkä kanavoidut viestit ovat uskottavia!
 
Kuitenkin kenties enemmän kuin mikään muu, teidän myönteinen asenteenne tämän päivän tapahtumiin ja siihen, mitä maailmallanne on edessä, innostaa myös toisia aloittamaan asioiden näkemiseen tuolla tavalla - ja mikä voitto se onkaan!
 
Ajattelette ehkä minua 17-vuotiaana poikana, joka kuoli auto-onnettomuudessa ja alkoi puhua telepaattisesti äitinsä kanssa 14 vuotta myöhemmin, ja ihmettelette: "Tietääkö hän todella, mistä puhuu?" Kuitenkaan kukaan joka tuntee St. Germainin, ei epäile hänen muinaista viisauttaan ja tietoaan! Kiitollisena luvasta jaamme kanssanne otteen hänen viestistään 12.6., mikä välitettiin Valerie Donnerille ja julkaistiin hänen sivuillaan www.thegroundcrew.com.
 
"Tervehdys, olen St. Germain. Puhun mielelläni taas kanssanne.
 
Ette voi ottaa mitään itsestäänselvyytenä ettekä voi pakoilla vastuutanne. Mestarina voin kertoa, että tämä on ratkaisevinta aikaa maan päällä.
 
Seuraan edistymistänne ja teillä on runsaasti tuloksia. On paljon lisää tehtävää tässä monimutkaisessa ylösnousemusprosessissa. Teiltä vaaditaan paljon, erityisesti asenteissanne. Positiivinen asenne vie teitä pitkälle. Jos nousette myllerryksen ja pelkopohjaisen ajattelun yläpuolelle, näette runsaasti tilaisuuksia palvella.
 
Itsestänne aloittaminen on tärkeintä, mitä voitte tehdä. Ottakaa vastuu ajatuksistanne, sanoistanne ja teoistanne. Kerääntykää yhteen samanmielisten ystävien kanssa. Kutsukaa meidät auttamaan teitä suunnitelmien tekemisessä ja niiden toteuttamisessa. Olkaa avoimia yhdistymään enemmän avaruusveljienne ja -sisarienne kanssa, jotka myös odottavat oman osansa toteuttamista Jumalan suunnitelmassa."
 
Rakas perhe, St. Germainin sanojen ottaminen onkeenne rikastuttaa elämäänne ja laajentaa rakkautta maailmassanne. Ja muistakaa, että te ette ole koskaan yksin. Myriadeja Jumalan käsiä, näkymättömiä mutta voimakkaita välittämisessä ja auttamiskyvyssä, on kanssanne joka hetki.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >