HomeViestejäSuzanne Ward4.1.2023 - Viesti Matthewilta

4.1.2023 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
4.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Monet aistivat: "Ilma tuntuu olevan superladattu muutoksella!" ja se on tosiaankin osuva kuvaus maailmanlaajuisesta toiminnasta pimeyden poistamiseksi. Viime vuoden merkittävää edistymistä kiihdytetään nyt Maassa ja sen ulkopuolella.

Valovoimien ja pimeydenvoimien välistä taistelua käydään myös planeetan ulkopuolella. Monta vuosikymmentä pimeät sielut ovat joissain sotilaallisissa organisaatioissanne ja yrityksissänne toimineet avaruusprojekteissa salaa pahoin aikein muiden sivilisaatioiden jäsenten kanssa. Aivan kuten pimeys maan päällä on tulossa valoon, jotta se voidaan kukistaa, sama pätee niiden projektien purkamiseen, jotka käyttävät teknologiaa, jota useimmat luulevat olevan vain scifi-romaneissa ja -elokuvissa. Melko lähitulevaisuudessa tuota teknologiaa käytetään hyväntahtoisesti planeetalla.

Kaikki toimet pimeyden hävittämiseksi maan päältä etenee sen jumalaisen suunnitelman mukaisesti, jonka ovat kuvitelleet korkealle kehittyneet sielut, jotka ovat vastuussa Linnunradasta, yhdessä korkeimman universaalin neuvoston kanssa. Teidät valittiin osallistumaan tähän näin korkealla jumalaisen järjestyksen tasolla, koska olette voimakkaimpia niistä miljardeista sieluista, jotka ilmoittautuivat vapaaehtoiseksi. Ette muista tienneenne silloin, että olette puhdasta rakkaus-valoenergiaa – ainoa "ase" jota vastaan pimeydellä ei ole puolustusta – ja hyvin kokeneita siihen tehtävään, johon ryhdyitte. Rakkaat ystävät, luottakaa siihen, mitä olemme usein kertoneet teille: pelkästään olemalla autatte maaperhettämme transformoimaan maailmansa – valonne on niin voimakasta!

Kaikkien totuuksien tuleminen julkiseen tietoon on osa Maan valtavaa puhdistusta, ja kaiken toiminnan lisääntyessä saattaa tuntua siltä, että nuo totuudet tulevat pian esiin. Se on hyvin epätodennäköistä. Jos kaikki paljastukset tulisivat samanaikaisesti, Maan sivilisaation kollektiivipsyyke menisi shokkiin. Se estäisi ihmisten kyvyn toimia rationaalisesti ja mitätöisi suurimman osan valotyöntekijöiden edistymisestä heidän herättämisessään. Siksi – niin meille kerrotaan – suunnitelmana on paljastaa ensin ns. helposti hyväksyttävät totuudet, ja muut alueet joilla oli läpitunkevaa petosta, korruptiota ja turmeltuneisuutta – ja osaa paljastetaan ja hävitetään vielä – tuodaan julki, sitten kun sivilisaatio pystyy sisäistämään uuden ällistyttävän informaatioaallon.

Meiltä on kysytty, mikä NESARA/GNESARA on ja milloin se otetaan käyttöön, emmekä tiedä "milloin". Yhdysvaltojen lainsäädännön National Economic Security and Reformation Actissa (= laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta) on kaksi ensisijaista säännöstä, ja kumpikin on monimutkainen. Ensimmäinen – sen suvereenin tasavallan perustaminen jota perustajat tarkoittivat – vaatii lakkauttamaan nykyhallinnon. Vain suhteellisen pieni kourallinen väestöstä tietää, että pari vuosisataa sitten maan hallinnosta tehtiin salamyhkäisesti yksityisesti omistettu korporaatio, ja kaikki kansalaiset ovat sen työntekijöitä. Käydään keskusteluja siitä, miten tämä tilanne käsitellään parhaiten niin, että aiheutuu minimaalisesti hämmennystä ja puoluekannattajien vastustusta.

Tämä ei ole poliittinen asia. Tämä on valtion vapauttamista sen Illuminatin vaikutuksesta, joka ylitti nopeasti Atlantin valtameren, kun siirtokunnat olivat voittaneet itsenäisyyden brittihallinnosta. Kun tuo salaseura oli vakiintunut joka instituutioon, järjestelmään ja organisaatioon, joka vaikuttaa elämään tuossa maassa, se levisi pohjoiseen ja etelään valtiorajojen yli.

Toinen ensisijainen säännös muodostaa uuden globaalin talouden – siksi NESARA:aan lisättiin G – ja lopettaa pankkitoiminnan, rahan lainaamisen, osakemarkkinat ja valuuttakaupan nykymuodoissaan, jotka Illuminati perusti voidakseen kerätä omaisuuksia. Edistymistä tapahtuu noiden varojen takaisinsaamisessa, jotka hankittiin laittomasti ja moraalittomasti, jotta ne voidaan käyttää köyhtymisen lopettamiseen maailmanlaajuisesti.

Tämä säännös lopettaa myös Yhdysvaltain keskuspankkijärjestelmän – sillä ei ole mitään tekemistä "liittovaltion" kanssa (suom. huom. nimessä viitataan siihen) – ja sen (rahan)keräysosaston, Verohallituksen. Keskuspankki on pankkiirikonsortio, jonka vaikutusvalta ulottuu koko maapallolle kuin mustekala, jolla on tuhat lonkeroa. Uudessa järjestelmässä kaikki kansalliset valuutat perustuvat arvometalleihin, tasoittaen näin globaalin talouden pelikenttää.

Vaikka emme voi antaa teille aikataulua noiden säädösten käyttöönotolle, kaiken kiihtyessä ja värähtelytasojen noustessa jatkuvasti, kaikki suotuisat muutokset tulevat nopeammin. Luottamuksenne ja kärsivällisyytenne palkitaan!

"Kuulin, että Gaia haluaa koko väestönsä menevän kanssaan takaisin korkeaan viidenteen tiheyteen. Tiedättekö, miten kauan kestää, ennen kuin kaikki "heräävät"?

Selkeytetäänpä ensin lausetta "takaisin korkeaan viidenteen tiheyteen". Rakastettu sielu Gaia on aina ollut tuossa tiheydessä, josta se on peräisin, ja se loi yhdessä Jumalan kanssa planeettakehonsa, jota nyt kutsutaan Maaksi. Ainoastaan sen keho laskeutui matalaan kolmanteen tiheyteen, kun pimeys levisi sivilisaatioiden ketjuun. Kaikkien niiden aioinien ajan, jolloin Gaian rakkaus ja välittäminen olivat sen 3D-olosuhteissa elävien elämänmuotojen kanssa, sen kehitysstatus pysyi korkeassa viidennessä tiheydessä.

Sama pätee teihin, rakkaat veljet ja sisaret. Olette kolmannen tiheyden kehoissa, koska menitte Maahan auttamaan sivilisaatiota heräämään, jotta se voi kehittyä. Mutta ette ole yhtä kuin nuo kehot – olette sieluja, joilla on se sama korkean tiheyden kehitysstatus kuin silloin, kun tulitte vapaaehtoisesti tähän elämään.

Nyt sitten, reilu 80 vuotta sitten massiivinen valonlisäys voimakkaista, henkisesti kehittyneistä sivilisaatioista antoi Maan irrottautua tiheistä "ankkureistaan" ja alkaa ylösnousta. Tosiaankin Gaian halu oli silloin, että myös koko sen väestö ylösnousisi korkeammille valotasoille. Kuitenkin ajan kuluessa se oivalsi, että sen täytyi valita, jatkaako se ylösnousemusvauhtiaan vai hidastaa huomattavasti ja odottaa koko ihmiskuntansa heräämistä henkisesti ja tietoisesti – henkilökohtainen ylösnousemus.

Gaia ei halunnut viivyttää korkeampien värähtelytasojen etuja niillä sieluilla, jotka kehittyivät ylösnousemuspolulla, joten se piti tahtinsa vakaana. Sen tietoisuus ihmistensä ajattelutavasta antoi sen hyväksyä, etteivät kaikki olleet valmiita elämään neljännen ja viidennen tiheyden sivilisaatioissa. Jotkut eivät uskoisi, että uskonnollisia opinkappaleita keksittiin kontrolloimaan massoja, jotkut eivät uskoisi, että suurin osa tiedeopetuksesta oli virheellistä, ja toiset olivat sikeästi unessa tutussa ahdasmielisyydessä, epäoikeudenmukaisuudessa, taloudellisessa eriarvoisuudessa ja muissa matalan värähtelyn yhteiskuntaoloissa.

Totuuksien ja muutoksen hyväksymisen sijasta, he valitsevat sielutasolla lähteä tästä elämästä. Se, ketkä siirtyvät henkielämään tuosta syystä ja ketkä sielusopimuksissa valitun elämänkaaren mukaisesti, on oleellista vain noille sieluille. Se on tärkeää, että Gaia on iloisesti tavoitteessaan ylösnousemuskurssissa.

"Millainen maailmasta tulee, jos tämän päivän lapset eivät kykene olemaan huomisen johtajia hallituksissa, yrityksissä, laki- ja oikeusjärjestelmissä, koulutuksessa, viestinnässä, kuljetuksessa ja teknologiassa?" Tuossa sähköpostissa, joka ilmaisi myös muiden samoja huolia, todettiin myös huolestuttavat olosuhteet: eristyksen psyykkiset vaikutukset ja luokkaopetuksen keskeytyminen pandemiamääräysten vuoksi; rokotusten ja laajamittaisen saastumisen aiheuttamat mahdolliset terveysongelmat; epävakaat kansantaloudet; ankeat työllistymismahdollisuudet lapsille joilla ei ole varaa opintoihin, kun teollisuudenalat automatisoituvat lisää; sodanlietsonta ja sotilaallisten kulujen lisääntyminen.

Vaikka nuo ovat loogisia näkökohtia tällä hetkellä, kerromme teille monista (tunteisiin) vaikuttavista tekijöistä sen lisäksi, että lapset ovat huomattavan sitkeitä ja sopeutuvia olosuhteisiin. Vanhempien, opettajien, neuvonantajien ja muiden lasten kunnioittamien ihmisten itsevarma/luottavainen asenne ja kannustus, antaa heille itseluottamusta ja inspiroi heitä pärjäämään hyvin hankkeissa. Valotyöntekijät – optimisminne ja turvallisuudentunteidenne korkeat värähtelyt – hyödyttävät kaikenikäisiä ihmisiä, ja dominoilmiö voi saada aikaan ihmeitä.

Mitä tulee mahdollisiin terveysongelmiin, voimistuva valo muuttaa soluja hiilipohjaisesta kristallirakenteeksi, mikä vahvistaa immuunijärjestelmää ja antaa vastustuskykyä sairautta aiheuttavalle myrkyllisyydelle. Kristallisoluilla on toinen oleellinen funktio: ne mahdollistavat kehon menestymisen niillä korkeammilla värähtelytasoilla, joita Maa lähestyy.

Poiketaanpa hetkeksi aiheesta ja vastataan siihen liittyvään kysymykseen: "Kysytkö Matthewilta, miten muutamme solut hiilestä kristalliseksi." Valo muuttaa solurakenteen hiilestä kristalliseksi, ja ihmiset jotka elävät jumalisilla tavoilla, sisäistävät automaattisesti valoa. Kuten Jumala sanoi: "Se on niin yksinkertaista, että on ystävällinen."

Uusi globaali talousjärjestelmä vakauttaa kaikki kansantaloudet, ja mitä koulutukseen tulee, ne taloudelliset, institutionaaliset ja kulttuurilliset standardit, jotka ovat saattaneet hyvin monet lapset epäedulliseen asemaan, käyvät läpi lukuisia muutoksia. Kaikki tasot järjestetään niin, että lapset sijoitetaan kiinnostustensa, taitojensa, lahjojensa ja kykyjensä mukaan, eivätkä kustannukset ole ongelma, esikoulusta jatko-opintoihin saakka. Muutoksia tulee hitaammin siellä, missä tyttöjen koulunkäynnistä on tehty vaikeaa, mutta jatkuvasti nousevat värähtelyt lopettavat tuon epäoikeudenmukaisuuden, ja lopulta rajattomat koulutusmahdollisuudet ovat kaikkien lasten ulottuvilla maailmassanne. [Viesti 4.4.2022 sisältää kattavasti yksityiskohtia muutoksista.]

Sodanlietsonta loppuu ja sotilaallisiin kuluihin käytetty raha ohjataan kansallisten infrastruktuurien uudelleenrakentamiseen, tutkimus- ja kehitysprojekteihin ja muihin suotuisiin ohjelmiin. Joukot joita ei enää tarvita kansalliseen puolustukseen, työllistetään muuten, ja koko ansiotyö muuttuu dramaattisesti koko väestön eduksi.

Kaikki nuo kehitysaskeleet ovat todellakin merkittäviä, mutta tärkein (tunteisiin) vaikuttava tekijä on DNA. Annetaanpa vähän taustaa tässä. Alussa ihmisille suunniteltiin 12 DNA-säiettä. Kehossa ei ollut sairauksia tai vammaisuutta ja ikääntymisprosessi loppui ns. parhaassa iässä, noin 30-vuotiaana. Aivokapasiteettia käytettiin täysin, kuten myös muita luontaisia kykyjä – ihmiset kommunikoivat telepaattisesti luonnon kanssa, ilmensivät, mitä halusivat, matkustivat ajatuksen nopeudella ja sielutason tieto pääsi tietoisuuteen. Koska ihmisten keho, mieli ja henki oli terve, he voivat elää halutessaan tuhansia vuosia, ennen siirtymistä itsensä löytämisen korkeammille tasoille.

Kuten kaikki muukin olemassaoleva, DNA on energiaa, eikä energiaa voi tuhota. Siis kun pimeät voimat astuivat kuvaan, niiden sätkynuket keksivät uuden tavan kontrolloida kokemattomia sivilisaatioita. He laittoivat horrostilaan 10 ihmisen 12 DNA-säikeestä – kaksi jätettiin aktiiviseksi, koska se on minimimäärä kehon toiminnalle. Näin ollen, pimeyden monina pitkinä aikakausina tällä planeetalla, useimmilla sieluilla jotka inkarnoituivat, oli keho, jossa oli vain kaksi aktiivista DNA-säiettä.

Vastaavuus DNA:n ja kristallisolurakenteen välillä on tämä: valo kehon lukemattomissa soluissa "tönii" horroksessa olevia DNA-säikeitä aktivoitumaan uudelleen. Jokin aika sitten monia sieluja alkoi tulla Maahan henkisen ja tietoisen tiedostamistason kera, joka on mahdollinen vain, silloin kun kahta useampi DNA-säie on aktiivinen. Näillä yksilöillä on kehittynyttä älykkyyttä, muinaisviisautta, henkistä ja moraalista lahjomattomuutta ja luontainen halu saavuttaa kansainvälinen rauha, tasavertaisuus, hyvinvointi ja elämä harmoniassa luonnon kanssa.

He ovat huomisen johtajia. Älkää olko huolissanne heistä! Kun sieluja joilla on lisääntyviä määrä säikeitä, inkarnoituu jatkuvasti maan päälle, ykseydestä tulee kollektiivinen tietoisuus ja kultainen aika voi kukoistaa koko loistossaan.

Rakkaat veljet ja sisaret, valo-olennot ympäri tätä universumia kunnioittavat teitä ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >