HomeViestejäJennifer Hoffman1.12.2021 - Joulukuun 2021 energiaraportti

1.12.2021 - Joulukuun 2021 energiaraportti

JOULUKUUN 2021 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ja tässä sitä ollaan vuoden lopussa, tässä viimeisessä kuukaudessa. Kun katsomme taaksepäin vuoden 2021 tapahtumia, luulen, että voimme olla samaa mieltä siitä, ettemme olisi koskaan voineet kuvitella monia niistä asioista, joita on tapahtunut. Mutta ne tapahtuivat, ja seuraava kysymys on, mihin menemme tästä? Miltä eteenpäin meneminen näyttää? Miten nousemme kaaoksen yläpuolelle ja uskomme niihin perinteisiin ja rakenteisiin, joiden tunnemme pettäneen meidät, pahasti. Joulukuun energiateemoihin sisältyy itsekäsityskolmikon aktivoiminen – itsetietoisuus, itseluottamus ja itsevoimaantuminen. Muita teemoja ovat mm. seuraamukset, inspiraatio ja totuus. Älä tee mitään sokeasti – luota, mutta tarkista. Rukoile aurinkoa ja kanna sateenvarjoa. Ole avoin seuraamaan uutta polkua ja varmistamaan, että sinä ajat tuota autoa.

Joulukuu on joko nautinnollista loppumista tai hullua ryntäilyä viimeistelemään keskeneräisiä asioita, koska se on merkki vuoden lopusta. Tämä joulukuu tuo 8-värähtelyn, jonka jotkut sanovat olevan äärettömyysmerkki, ja se on. Mutta se edustaa myös loputonta karma- ja parannuskiertoa, sitoutumisten ja lupausten elämiä, joita jatkamme, kunnes päätämme, ettemme halua enää tehdä sitä. Voimme katkaista karmaketjun tai ottaa muutaman lisäkierroksen tällä polulla, ja energiaa sen tekemiseen tulee joulukuun voimakkaiden transformaatioenergioiden myötä.

Joulukuussa voi murtautua vapaaksi vanhoista sykleistä, jotka rajoittavat sieluharmoniaamme, kasvuamme ja iloamme, ja siirtyä 5D-polun luovuuteen. Mutta ennen kuin hyppäät siihen kelkkaan, muista, että 4D-sillalta ei ole paluuta. Sitten kun olet astunut sille, et voi palata koskaan enää takaisin. Ja kun olet päästänyt irti noista energioista, asioista, ajatuksista, uskomuksista ja kaikesta muusta, mikä estää sinua ottamasta ensimmäisen askeleen 4D-sillalla, et saa koskaan enää niitäkään takaisin. Jos olet joskus ihmetellyt, mikä sinua tai jotakuta muuta estää sitoutumasta tähän, niin se on juuri tämä. Se on iso sitoutuminen.

Sen tietäminen, ettet voi koskaan palata vanhaan elämääsi, vanhaan olemistapaasi, vanhaan asioiden tekemistapaasi, vanhaan tapaasi käyttää pelkoa ja vihaa voimaannuttamaan itseäsi (katso podcastini siitä, miten käytämme vihaa työkaluna), tuo lisää monia mutkikkuustasoja tuohon päätökseen. Emme pysty tekemään sitä nopeasti tai kevyesti.

Siis ennen kuin syytät itseäsi tai tuomitset itsesi kyvyttömyydestä ryhtyä "massiivisiin toimiin", lopeta se nyt. Ainoa syy, miksi kukaan koskaan ryhtyy "massiivisiin toimiin", on, että hän pelkää niin kovasti paikkaa, missä hän on, että hän hyppää mihin tahansa suuntaan vain päästäkseen pois siitä. Kuuntele podcastista minun tarinani, miten sytytin uunini tuleen ryhtymällä massiivisiin toimiin.

Joulukuussa on useita isoja energia-aspekteja, alkaen 1.12. jolloin Neptunus lähtee eteenpäin Kaloissa, peräännyttyään kesäkuun lopulta saakka. Tämä on iso juttu vuoden 2022 kannalta, jolloin on Jupiterin ja Neptunuksen yhtymä Kaloissa, mikä tapahtuu joka 155. vuosi ja tuo aina mukanaan henkistä virkoamista/heräämistä. Lisäksi Neptunus on ollut omassa merkissään helmikuusta 2012 saakka, ja hallitsee mm. huumeita/lääkkeitä, petosta, illuusiota ja eristämistä. Tuntuuko mikään noista teemoista tutulta meille vuoden 2019 loppupuolelta saakka?

Sitten 4.12. meillä on täydellinen auringonpimennys Jousimiehen 12 asteessa, mikä on helpotus, koska kuunpimennyksestä 20.11. saakka olemme olleet pimennysikkunassa, ja se on ollut vaikea jakso sellaiselle, joka on tunne- tai energiaempaatti, ja sellaiselle joka on herkkä energiamuutoksille. Tämä sisältää nyt useimmat ihmiset, koska kun olemme nostaneet kollektiivitaajuutta, useammat ihmiset tuntevat nämä energiamuutokset. Ja se on hyvä asia, koska se merkitsee, että lähestymme energiayhdenvertaisuutta 3D/5D-ylösnousemusintegrointipolullamme.

Kuten pimennys 20.11., myös pimennys 4.12. peilaa joulukuun 2002 pimennystä, joten näemme menneisyyttä tulevan esiin transformoitavaksi (tai toistettavaksi) nykyhetkessä. Tässä on kaksi erityistä twistiä, joka tekee siitä hyvin mielenkiintoisen ja voimakkaan. Tämä pimennys on yhtymässä galaktisen poikkeavuuden kanssa, joka on nimeltään "suuri attraktori", Phillip Sedgwickin mukaan. Tähän viitataan gravitaatiopoikkeavuutena, tavallaan supermustana aukkona, joka on niin tiheä, että se pystyy taivuttamaan valoa. Se vetää galakseja itseään kohti ja samaan aikaan lähettää korkeataajuisia energiavirtoja. Se on universumimme luoja ja tuhoaja. Ja pimennys 4.12. on tiukassa aspektissa siihen, ja yllätys, meillä on 4.12. myös Merkuriuksen tarkka yhtymä tähän suureen attraktoriin.

Koska käsittelemme karmaelämiä ja karmasyklejä, karmaa hallitsevan Merkuriuksen läsnäolo universumimme lähteen, suuren attraktorin, kohdalla, on merkittävä asia. Joulukuun 2002 pimennyksessä meillä oli Pluton yhtymä suureen attaktoriin. Ja olemme nähneet sen vaikutuksia kuluneet 19 vuotta. Nyt Merkurius tulee siihen muuttamaan kurssia ja antamaan vähän helpotusta Pluton höyryjyrävaikutuksiin ja sallii meidän käyttää tätä energiaa henkilökohtaisemmalla tasolla.

Kuten olen sanonut, monia pimeitä voimia päästettiin valloilleen tämän vuosituhannen alussa, ja nyt ne kohtaavat karmabumerangin. Jos kaikki näyttää hyvin kaoottiselta, tämä johtuu siitä, että kaaos on osa ylösnousemussykliä. Olen puhunut tästä syklistä useita vuosia. Emme pelkästään nouse korkeampiin taajuuksiin. Kyse on prosessista, jossa on kolme osaa – alaslaskeutuminen, ylittäminen ja ylösnouseminen – ja noissa kolmessa osassa on askelia, joihin sisältyy hajoaminen ja kaaos, juuri ennen kuin ylitämme 4D-sillan. Tässä kohtaa olemme nyt.

Joulukuussa on myös Venuksen perääntyminen Kauriissa, ja se on siellä tavatessaan Pluton joulupäivänä. Muistatko Batman/Robin-teemat marraskuussa 2020? No, lisäämme uuden supersankarihahmon tuohon riviin – supernainen ja hänen taikalassonsa ja taistelunsa oikeudenmukaisuuden puolesta. Se tekee joulunajasta mielenkiintoisen.

Ja minun täytyy mainita vuoden 2021 jatkuva Saturnuksen ja Uranuksen neliö, joka on ollut voimakas energiapuumerkki tänä vuonna. Siinä oli lyhyt tauko Saturnuksen perääntyessä, mutta se on nyt takaisin todenteolla. Päätämme vuoden tämän neliön kera – voimallinen tasapeli 3D- ja 5D-voimen välillä, Saturnuksen edustaessa 3D:n kontrollointia ja hallintaa ja Uranuksen edustaessa 5D:n vapautta ja luovuutta. Tämä aspekti on läsnä vuoden 2021 viime viikot.

Sen tapahtuessa Venus päättää vuoden Kauriissa, jossa se myös aloitti tämän vuoden, 8.1. alkaen, ja jos muistat lokakuun energiaraportista, Mars aloitti vuoden Oinaan 27 asteessa – sama asteluku kuin lokakuun 2021 täysikuu – ja se oli Oinaassa kuusi kuukautta 2020. Nyt Venus viettää pitkän aikaa Kauriissa, jossa se taistelee Pluton kanssa ja tuo tasapainoa ylösnousemussykliin.

Nämä ovat henkilökohtaisia planeettoja, jotka liittyvät meihin henkilökohtaisemmalla yksilötasolla. Voidaanko sanoa nyt "valta kansalle"? Luulen, että näemme henkilökohtaisen voimamme uuden tulemisen, kun 3D/5D-integrointimatkamme on jatkuvasti läsnä ja siinä on kyse yhteisöstä, yhteydestä, yhteistyöstä, yhteistoiminnasta ja luovuudesta. Valoyhteisö saa voimansa niistä miljoonista valoista, joita on siinä. Valoaika on tällä, joten tuo esiin valo.

Vuonna 2022 tartumme käsitykseemme itsestä – ajatukseen itsestämme parantuneena, kokonaisena ja yhdenmukaisena. Se on ainoa tapa edistyä millä tahansa energeettisen kasvun ja laajentumisen alueella – että on selkeä/puhdas perusta. Ja se merkitsee trauman, surun, vihan, katumuksen, katkeruuden, pelon ja kaikkien niihin liittyvien energioiden tyhjentämistä. Vuonna 2010 esittelin käsitteen "360:ksi tuleminen", mikä on energeettisen yhdenmukaisuuden ja jumalaisen harmonian tila. Itsekäsitys on tuon käsitteen ruumiillistuminen fyysiseen, tunne-, mentaali- ja energiatodellisuuteemme.

Itsekäsityksen kolme osaa on

* itsetietoisuus – olla täysin maadoittunut omaan energiaamme

* itseluottamus – olla täysin kokonainen omassa energiassamme ja riippumaton kenestäkään energeettisen kokonaisuuden tai eheyden saavuttamisessa

* itsevoimaantuminen – olla oma voimanlähteemme ilman energia-aukkoja, tai etsiä voimaa muista ja antaa voimamme heille

Joulukuun kaksi yhteen kietoutunutta teemaa on inspiroitunut toiminta ja seuraamukset. "Inspiroitunut" merkitsee "hengessä", missä on kyse kanssaluomiskumppanuudestamme, ei alistumisestamme jollekin korkeammalle voimalle, jota pidämme fiksumpana, viisaampana, kykenevämpänä tai tietävämpänä kuin me. "Seuraamukset" merkitsee "mitä siitä seuraa", ja nämä kietoutuvat toisiinsa, koska ne ovat toisistaan riippuvaisia. Pelkäämme seuraamuksia ja vältämme toimeen ryhtymistä. Tai ryhdymme toimeen ja toivomme, että seuraamukset ovat suotuisia. Meidän täytyy oppia kontrolloimaan seuraamustenpelkoa, sallimaan inspiroitunut toiminta ja todellinen motivoituminen luottamuksesta omaan kykyymme harmonisoitua, ilmaista aikomus ja ilmentää se todellisuus, jota haluamme.

Olemme auktoriteetti omassa elämässämme, meillä on voima/valta ja kontrolli, ja on meidän tehtävämme tehdä seuraavat liikkeet ja päätökset, jotka saavat meidät sinne, missä haluamme olla. Unohdamme, että päätämme joka hetki, mitä teemme, ja vaikka meihin ehkä vaikutetaan, meitä manipuloidaan, painostetaan, syyllisestään ja häpäistään valitsemaan, niin lopullinen päätös on meidän.

Yksi rohkeimmista ja voimaantuneimmista päätöksistä, jonka voimme tehdä hyväksemme nyt, on sanoa "ei" sille, mitä emme enää halua, mikä ei palvele uutta aikomustamme, mikä ei ole harmoniassa sen rauhan, ilon, rakkauden ja yltäkylläisyyden kanssa, jota haluamme elämäämme, ja mikä ei enää sovi tai tunnu oikealta meille. Vihje: älä odota kaikkien hyväksyvän, olevan samaa mieltä tai pitävän siitä, mitä valitset, mutta se on heidän ongelmansa, ei sinun. Voit jatkaa loputonta painostuksen, manipuloinnin, syyllisyyden ja häpeän äärettömyyskehää, tai voit sivuuttaa ne ja tehdä omaa juttuasi.

Joulukuu tuo meidät takaisin siihen, mistä aloitimme tammikuussa 2021, kun luulimme, että kaikki tämä sotku olisi pian ohi. Se menee ohi, mutta ei siksi, että pahantekijät lopettavat sen – vaan siksi, että me ihmiskollektiivina päätämme, mitä haluamme tehdä seuraavaksi. Muistako, kun levysi jäi pyörimään paikoilleen ja sinun täytyi liikuttaa neulaa (tein podcastin siitä)? No, nyt on aika siirtää tuota neulaa ja päättää, mitä haluamme, ja valita, mikä on parasta meille.

Kun menemme pidemmälle ylösnousemuspolkua ja integroimme enemmän 5D-energiaa 3D-toimintamalliin (hyvästi, pimeys ja hei, valo), meille annetaan pääsy uusiin mahdollisuuksiin, jotka ovat harmoniassa energia-aikomuksemme kanssa tuolla hetkellä. Teemme sen päätöksen, voivatko materiaaliset aspektit nousta ylöspäin integroituakseen henkisen kanssa. Tässä ei ole kuitenkaan mitään painetta – jos emme valitse sitä vaihtoehtoa tällä kertaa, se tulee uudestaan maisemiin.

Tässä kuussa on vähän nostalgiaa, kun päästämme irti ylösnousemusmatkamme osista. Ne jotka ovat olleet valonsotureita, portaalinvartijoita tai ylösnousemusprosessin suojelijoita, huomaavat, että muut tekevät heidän työnsä nyt. Monia ihmisiä lisää on astunut levittämään valoa ja tekemään sitä työtä, joka oli aiemmin varattu valotyöntekijöille. Tätä tapahtuu, koska kollektiivinen energiataajuus on paljon korkeampi kuin kuluneina 10 vuotena, tai mikä paljon, paljon tärkeämpää, koska varhaisten valotyöntekijöiden on aika siirtyä uusiin rooleihin.

3D on karmatoimintamalli, jossa kohtalo hallitsee. 5D on luomisen toimintamalli, jossa ei ole karmaa eikä sääntöjä, luomme sitä kulkiessamme eteenpäin. Jonkun on valmisteltava 5D-enegiatiloja ja se lankeaa valotyöntekijöille, jotka ovat tehneet kovasti työtä tuodakseen valoa 3D:hen. Se sama tapahtuu, kun kasvatat lapsesi ja sitten yhtenä päivänä he ovat valmiita muuttamaan pois ja luomaan oman elämänsä. On sopeutumisjakso, joka vaaditaan siirtymiseen "siitä äidistä" vain "äidiksi".

Ja tässä olemme nyt siinä työssä, jota olemme tehneet elämien ajan. Jossain kohtaa täytyy tapahtua muutos omassa tietoisuudessamme, uuden tietoisuuden syntymä, sallien itsemme laajentua huolenpitäjäroolista meille enemmän tyydytystä tuoviin roolehin. Karmallisen uhrautumisen ajat ovat ohi. Meidän täytyy siirtyä marttyyri-parantajista omaan valaistumiseemme, täysin voimaantuneiksi mestareiksi. Kristus-tietoisuustoimintamalli on 5D-luoja.

Se henkinen herääminen ja virkistyminen, jonka 2022 tuo mukanaan, on sen massaheräämisen toteuttaminen, jota olemme hoivanneet omalla työllämme. Nyt kun vauva on kasvanut, meillä on muita asioita tehtävänä, alkaen omaan iloomme fokusoitumisesta.

Voimme käyttää joulukuun energian monien asioiden tekemiseen – viimeistellä keskeneräisiä asioita, suunnitella joululomaa, ostaa lahjoja perheelle ja ystäville, koristella kotimme, valmistautua uuteen vuoteen ja tehdä suuren määrän kiireistä työtä, mikä täyttää vuoden viimeisen kuukauden.

Mutta on toinen henkilökohtaisempi ja inspiroidumpi tapa käyttää joulukuun energia. Käytä tämä kuukausi löytääksesi inspiroidut toimintakohtasi. Ota vapaata kuukauden kiireestä ja hoivaa itseäsi. Jos elämäsi on siirtymässä siitä, että pidät huolta muista, itsestäsi huolenpitämiseen, tutki, mikä tuo sinulle iloa. Mitä sellaisia lahjoja, taitoja ja kykyjä olet pidätellyt, jotka voidaan nyt ilmaista täysin? Mikä ei enää vaadi huomioitasi, jotta voit fokusoitua itseesi?

Ja valmisteluna vuoteen 2022, miltä henkilökohtainen taivaasi maan päällä näyttää? Vuosi 2022 on 6-värähtelyä, joka on maanpäällisen taivaan värähtely. Jos haluat todellisuutesi ilmentävän 5D-energiaa, sinun täytyy ilmaista se aikomus ja antaa tuon energian tulla sisään.

Kohtaamme niiden tyrannien ja despoottien kaaoksen, jotka haluavat kontrolloida meitä ja kaikkea ympärillämme, mutta tuo 3D-toimintamalli häviää nopeasti, koska sillä ei ole energiatukea. Olemme valmiita totuuden, oikeudenmukaisuuden ja läpinäkyvyyden uuteen toimintamalliin, joka on maadoittunut yhteyden, yhteistyön, yhteisön, yhteistoiminnan ja luovuuden 5D-toimintamalliin. Kontrolloinnin, vallan, hallinnan, tyrannian ja kilpailun 3D-toimintamalli on nyt näyttämön keskellä, täysin esillä kaikkien nähtävänä. Jos tuo näky ei miellytä, älä ole huolissasi – se ei ole siinä pitkään. Mutta ihmisten on nähtävä, mistä 3D:ssä on kyse, voidakseen tehdä valinnan päästää siitä irti. Siinä on kyse vapaasta tahdosta.

Joulukuu esittelee tilaisuusbuffetin päätöstä/ratkaisua, palauttamista ja uudelleenharkintaa varten. Kuten kaikissa buffeteissa, emme pidä kaikesta tai halua kaikkea, mitä meille pannaan tarjolle. Otamme sen, mikä resonoi, ja jätämme muun, ja voimme aina palata myöhemmin takaisin, jos haluamme jotain muuta. Lisää vauhtia, koska show alkaa nyt, kun lopetamme vuoden 2021, otamme vastaan sen antaman energeettisen täysivaltaisuuden ja valmistaudumme vuoteen 2022.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >