HomeViestejäJennifer Hoffman2.3.2021 - Maaliskuun 2021 energiaraportti

2.3.2021 - Maaliskuun 2021 energiaraportti

MAALISKUUN 2021 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuussa saamme levittää vähän siipiämme ja alkaa testailla niitä. Ne ovat olleet liian pitkään leikattuina, ja nyt on aika tutkia uutta potentiaalia ja uusia mahdollisuuksia. Ottaen huomioon kaiken irtipäästämistyön, jota olemme tehneet viime aikoina, meillä on elämässämme paljon tilaa uudelle energialle. Mitä haluamme? Saamme tutkia sitä maaliskuussa. Ja voit lukea kaiken siitä maaliskuun energiaraportista.

Voimme odottaa paljon tältä kuukaudelta – mikä hyvin sopivaa ainoalle kuukaudelle, jonka nimi on toimintasana (suom. huom. englannin kielen "maaliskuu" on myös "marssia"). Maaliskuu merkitsee liikettä ja energiaa, liikkumista jotain kohti, ja se on myös alku keväälle, uudelle kasvulle, uusille aluille ja tervetullut vapautuminen talven kylmistä ja pimeistä päivistä. Tietysti meidän täytyy tarkastella maaliskuuta uutena aurinkovuotena, kun uusi vuotemme alkaa kevätpäiväntasauksesta 20.3., joten onnellista uutta vuotta ja onnellisia uusia aikoja.

Maaliskuun teemoja ovat motivaatio, mestaruus, ihmeet, liike ja ilmentyminen. Jos sinulla on edelleen energiakrapulaa tammikuun ja helmikuun energioista, älä huoli, koska se menee ohi muutaman ensimmäisen päivän jälkeen. Hoipertelemme edelleen Saturnuksen ja Uranuksen neliöstä ja kaikesta siitä raskaasta Kauris-energiasta, jota saimme vuodesta 2020, vaikka ainoa planeetta enää tuossa merkissä on Pluto, mutta se kuitenkin vaikuttaa tuntuvasti.

Muista, että globaalien monarkioiden ja niiden totalitaarisen hallinnon loppu tapahtui, kun Pluto oli edelliskerran Kauriissa 1700-luvun lopulla. USA:lla on nyt Pluton paluu – 19.2., 8.7. ja 28.12.2021 ovat kriittisiä päivämääriä tuon paluun kannalta. Tämä ei ole kuitenkaan vain USA:n aspekti – Pluto edustaa 3D-hallinta- ja kontrollointimallien loppua ympäri maailmaa. Varaudu näkemään tänä vuonna globaaleja protesteja tyranniaa vastaan, mm. lääketieteen tyranniaa.

Maaliskuu alkaa maanantaina, mikä ei ole epätavallista, mutta minusta kuukaudet jotka alkavat maanantaina, tuntuvat organisoidummilta ja täydellisemmiltä. Minulla on vaikeuksia kuukauden kanssa, joka alkaa esimerkiksi perjantaina, kun tuntuu mahdottomuudelta aloittaa uusi kuukausi työviikon viimeisenä päivänä.

Helmikuu loppui täyskuulla Neitsyen 8 asteessa, mikä panee liikkeelle haavoittuneena parantajana tunnetun Kheironin parannusenergian. Jos olet lukenut energiaraporttejani ainakin viimeiset 10 vuotta, meillä on ollut hyvin aktiivinen Kheiron ja joka kerta kun se on korostunut, saamme isoja tilaisuuksia selvittää energiaamme, parantaa sieluhaavojamme ja tyhjentää tunnepainolastimme.

Tämä antaa lisää polttoainetta maaliskuun voimakkaalle energiapotentiaalille, koska hankkiutumatta eroon energiapainolastistamme emme voi odottaa olevamme avoin uusille mahdollisuuksille elämässämme ja saavamme energiatilaa integroida niitä ja harmonisoitua niiden kanssa.

Venus Kaloissa antaa erityissiunauksen maaliskuussa. Tämä on rakkauden ja kauneuden planeetta, ja se on voimakkaimmillaan Kaloissa. Tämä on erittäin henkinen aspekti, ja vahvan Vesimies-energian kera se auttaa maadoittamaan henkisyytemme 5D:n maadoittuneempiin puoliin, kuten yhteisö, yhteys, yhteistyö ja yhteistoiminta. Ja se pehmentää vähän myös Saturnuksen ja Uranuksen neliötä tässä kuussa, ainakin 20.3. saakka, jolloin Venus siirtyy Oinaaseen, juuri ajoissa toivottamaan päiväntasauksen tervetulleeksi.

Merkurius ja Jupiter tapaavat maaliskuun ensimmäisellä viikolla, mikä on hyvin onnekas aspekti. Perääntymisensä ohella 3–4 kertaa vuodessa, Merkurius hallitsee kommunikointia, sisaruksia, karmaa ja kuljetusta. Se on itse asiassa hyvin voimakas planeettaa henkilökohtaisella tasolla, ja se tapaaminen Jupiterin kanssa antaa meille sysäyksen poistaa esteitä eteenpäin liikkumiseltamme.

Tarvitsemme vauhtia, ja saamme aikaan sitä poistamalla tieltä hidasteet, joita energiapainolastimme edustaa.

Saturnuksen ja Uranuksen neliö joka oli ensimmäisen kerran aktiivinen helmikuussa 2021, on suuntaviitta koko vuodelle. Samaan tapaan kuin vuoden 2020 Kauris-teemat, tämä aspekti työntää meitä korkeampaa itsen tiedostamisen ja itsen toteuttamisen tasoa kohti.  Saturnuksen ja Uranuksen neliön teema on "kasvaa aikuiseksi ja tulla paikalle". Se ei ole loukkaus. "Aikuiseksi kasvaminen" merkitsee elämistä korkeammassa värähtelyssä ja niiden asioiden poistamista, jotka painavat meitä alaspäin, tekevät meidät surulliseksi ja pitävät meidät menneisyydessä. "Paikalle tuleminen" merkitsee olemista täysin läsnä elämässään ja joka hetkessä. Missä läsnä oleva hetki on? Se on hetki, jossa hengität, ja se on ainoa hetki, joka sinulla on.

Maaliskuun teemat fokusoituvat luovuuteemme, mikä on 5D-aspekti. On aika päästä pois karmakierroista ja sieluryhmistä, vapautua syyllisyydestä ja häpeästä, jotka pitävät meidät kiinni menneisyydessä, ja alkaa ajatella uusia alkuja, uuden potentiaalin siemeniä ja uusia mahdollisuuksia elämällemme ja maailmallemme.

Yksi asia joka on muuttanut elämäämme kuluneina 10 vuotena, internetin tulemisen myötä, on, että olemme nyt globaalisti yhteydessä. Eikö ole uskomatonta, että voin pitää viikoittain Facebook LIVE-esityksiä, jolloin olen yhteydessä satojen ihmisten kanssa ympäri maailmaa ja voimme olla vuorovaikutuksessa reaaliajassa. Emme ole koskaan ennen historiamme aikana voineet yhdistyä toisiimme tällä tavalla. Meillä on aina ollut henkinen yhteys, mutta meillä ei ole koskaan ollut tapaa yhdistyä välittömästi fyysisessä maailmassa. Eikö tämä on yksi esimerkki taivaasta maan päällä?

Tässä on muutama tapa maaliskuun energian käyttämiseen tehokkaimmin ja tuottoisimmin:

1. Tee iso energiapuhdistus – päästä irti energiapainolastistasi. Kaiken vihan, katkeruuden, syyllisyyden, häpeän, pelon, katumuksen ja kaikkien huonojen muistojen täytyy lähteä. Et voi olla avoin uusille mahdollisuuksille, jos olet sidottu menneisyyteen katumuksesi raskailla kettingeillä. Eikä kukaan hyödy siitä, etenkään sinä. Kyllä, on vaikea päästää irti, kun haluat jonkun antavan tunnustusta kärsimyksestäsi, mutta on aikoja, jolloin meidän täytyy punnita ylpeyttämme ja loukattuja tunteitamme, tunnevapauttamme ja energiatäysivaltaisuuttamme vasten, vuoden 2021 teema.

2. Päästä kauneutta elämääsi ja hemmottele itseäsi tässä kuussa, etenkin kolmella ensimmäisellä viikolla. Tämä voi liittyä ulkomuotoosi, elintilaasi tai vaatteisiisi. Se voi olla myös itsesi sallimista nähdä sisäisen kauneutesi, arvostaa voimaasi, arvokkuuttasi ja saavutuksiasi ja nähdä itsesi erityisenä, ansaitsevana, arvokkaana, taitavana ja voimakkaana. Meidän täytyy ruokkia myös egoamme. Kun fokusoidutaan liikaa henkiseen puoleen, unohdamme, että kehomme tarvitsee ravintoa ja niin myös mielemme. Rentoudu tässä kuussa itsesi hemmottelemisen osalta, ja tee jotain kivaa itsellesi (ainakin kerran ja mieluummin useita kertoja).

3. Lakkaa ajattelemasta ihmisiä, jotka pettivät sinut, käyttivät sinua tai kohtelivat väärin sinua. Voin lyödä vetoa, että he eivät ajattele sinua lainkaan ja he asuvat ilman vuokraa päässäsi. Elämässä ei tapahdu virheitä – on vain päätöksiä ja valintoja, jotka näyttivät oikeilta tuolloin. Sitten kun saamme erilaisia tuloksia, kuin luulimme saavamme, alamme analysoida menneisyyttämme ja valintojamme. Mutta tehdessämme niitä ajattelimme oikeasti, että se oli paras vaihtoehto tai meillä ei ollut muita vaihtoehtoja.

4. Olemme edelleen aktiivisessa Saturnuksen ja Uranuksen neliöenergiassa, joka edustaa tarvetta olla tosissaan elämämme, valintojemme ja potentiaalimme suhteen. Potentiaali ei maadoitu todellisuuteemme, ennen kuin uskomme sen mahdolliseksi. Jos pidättelet itseäsi, näet, missä sitä tapahtuu. Jos kannat energiaa, joka ei ole hyödyllistä tai joka on epäharmoniassa sen uuden elämänpolun kanssa, jonka haluat luoda itsellesi, se paljastuu sinulle. Kysymys sinulle on: haluatko edelleen jatkaa tuolla polulla vai haluatko tehdä jotain muuta? Missä on suurinta iloa sinulle?

5. Eteneminen on paljon helpompaa, kun menemme uutta tavoitetta kohti, sen sijaan että juoksemme karkuun jotain, mitä yritämme vältellä. Liikkeen on oltava tarkoituksellista, tai muuten voimme haaskata aikaa kiertäen kehää. Ja silloin kun yritämme välttää pelkoa, sen sijaan että menemme uutta mahdollisuutta kohti, emme käytä energiaamme tai aikomustamme kovin tehokkaasti. Ilmaise aikomus ja anna sen olla tavoitteesi. Silloin jokainen askel on askel lähemmäs tuota lopputulosta.

Muista, että Merkurius on edelleen perääntymisvarjossa 20.3. saakka, joten vaikka varsinainen perääntyminen on ohi, varjo voi olla salamyhkäinen, joten pidä silmällä kommunikointia, varaa matkustamiseen ylimääräistä aikaa ja yritä pysyä maadoittuneena, sen sijaan että menet muihin ulottuvuuksiin ollessasi stressaantunut tai pakahtunut. Merkuriuksen perääntyminen voi tehdä noista ajoista hyvin vaikeita sinulle.

Uusi kuu 13.3. on tämän vuoden ainoa, joka tuo täysin esiin Neptunuksen, joka on Kaloissa, hallitsemassaan huoneessa. Tämä antaa maaliskuulle henkisen laadun, mikä ei merkitse, että lähdemme kaikki lomalle satumaahan ja olemme piittaamatta todellisuudestamme, piiloudumme egolta ja ajattelemme, että universumi antaa meille lahjaksi kaikkia herkkuja.

Se merkitsee, että meillä on enemmän pääsy henkiseen energiaan sitä varten, mitä haluamme ilmentää. Ja se voimannuttaa meidät käyttämään henkisiä työkalujamme, kuten intuitio, aikomus ja ihmeet, ja muokkaamaan todellisuutemme sellaiseksi, että se sopii sielumme visioon mahdollisuuksistamme.

Todellinen energiasokki tapahtuu kuukauden lopussa, jolloin meillä on täysikuu suoraan Kheironin, haavoittuneen parantajan, kohdalla. Siis valmistaudu järkytyksiin, paljastuksiin ja uudelleenaloituksiin parantumisessa ja irtipäästämisessä. Kheironilla on kyky tuoda haavat esiin tavalla, jota emme voi sivuuttaa, ja jos sinulla on ollut Kheironin paluu, joka tapahtuu noin 49–52-vuotiaana, tiedät sen. Se mitä tuodaan esiin maaliskuussa, voidaan saattaa loppuun lokakuuhun mennessä, jolloin meillä on uusi kuu, jolla on aspekti Kheironiin.

On kuukausi, jossa on paljon potentiaalia, mutta saat päättää, mistä tulee mahdollisuus ja mikä sitten integroituu todellisuuteesi.

Puhdista ensin tunne- ja energiapainolasti, koska se vie paljon tilaa elämässäsi ja energiakentässäsi.

Hyödynnä potentiaalisi ja visiosi itsesi ja elämäsi osalta.

Älä anna energiarasitteiden ja valonhimmentäjien heikentää energiaasi ja iloasi. Ja muista, että se mistä päästät irti, tekee tilaa jollekin uudelle.

Lopuksi, universumi työskentelee kanssamme, ei puolestamme. Ylösnousemus ei ole ajelua kuljettajan ajamassa limusiinissa. Se on paremminkin ajelua tandem-polkupyörällä, ja me poljemme edessä.

On mahtava kuukausi, uusi vuosi ja hyviä aikoja kaikille. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >