HomeViestejäJennifer Hoffman12.1.2021 - 4D-ylösnousemussilta

12.1.2021 - 4D-ylösnousemussilta

4D-YLÖSNOUSEMUSSILTA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
12.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka olemme saattaneet luulla, että ylösnousemusprosessi on sujuva ja helppo – kiitos suuren määrän väärää informaatiota, jossa ihmiset kertovat meille, että se kaikki tehdään enkelipölyjen ja yksisarvisten kera – totuus on ollut hyvin erilainen, kuten olen sanonut 15 vuotta. Mutta me edistymme ja voimme nähdä sen, koska 4D-sillalla, 3D:n ja 5D:n välisessä ylösnousemusyhteydessä, alkaa olla tungosta.

Empaatit, energiatyöntekijät, parantajat ja ihmiset jotka ovat henkisyyteen kallellaan, ovat maapallon myötätuntoisimpien ja rakastavimpien ihmisten joukossa. Ja tämä rakkaus ja myötätunto voi ulottua haluun auttaa kaikkia, mikä on hyvä asia. Yhdessä sen uskomuksemme kanssa, että kaikki voivat valita, kaikki valitsevat ja kaikkien pitäisi valita ylösnousemuspolku, se aiheuttaa hämmennystä siinä, mihin työmme pitäisi viedä meidät ja mitä meidän pitäisi tehdä ihmisten puolesta? Lopetammeko sen, mitä olemme tekemässä, ja autamme muita saamaan meidät kiinni, kun näemme tungosta 4D-sillalla, vai jätämmekö heidät tekemään omia valintojaan ja annamme heidän "kärsiä", pitäessämme itse hauskaa 5D-leikkikentällä? Vastaus saattaa olla yllätys sinulle.

Olette kuulleet minun sanovan monta kertaa, että universumi on oikeudenmukainen, ei ystävällinen, mikä merkitsee, että se on täysin tuomitsematon eikä sillä ole mitään mielipidettä kenenkään matkasta tai edistymisestä. Se tunnistaa, että jokainen ihminen on energeettisesti täysivaltainen, mikä merkitsee, että se tukee täysin valintojamme riippumatta siitä, mitä ne ovat.

Mitä pidemmälle menemme 4D-siltaa pitkin, sitä tuomitsemattomammaksi meidän täytyy tulla, jakaen säteilevää valoamme majakkana, muiden nähtäväksi ja ruumiillistettavaksi, pysähtymättä kuitenkaan katsomaan, mitä he tekevät. Kaikki saavat tehdä omat valintansa. Vaikka pitäisimme heidän valintojaan huonoina, ei ole meidän asiamme tuomita heitä, koska se on heidän karmakiertoaan ja heidän täytyy tehdä juuri sitä, mitä he tekevät, omalla matkallaan eheyteen ja yhdenmukaisuuteen, mikä on osa ylösnousemusmatkaa.

Samaan aikaan 4D-sillalla on tungosta, kun ihmiset astuvat sille ja sitten oivaltavat tuon valinnan seuraamukset, joten he lakkaavat liikkumasta, kunnes saavat selville seuraavat askeleensa. Jos heitä pelottaa, he voivat yrittää vetää muut takaisin siihen, missä he ovat, joten he tekevät verbaalista väkivaltaa, trollaavat, tuomitsevat ja kritisoivat yrityksenään luoda 3D-energiaa, joka on heille tuttua.

Voivatko he saada meidät säälimään itseään ja keskeyttämään oman matkamme, jottei heidän tarvitse siirtyä enää eteenpäin? Se on yksi taktiikka.

Toinen taktiikka on kutsua meitä itsekkääsi ja ilkeäksi, koska olemme eri energiatilassa, johon he haluavat päästä tekemättä mitään muutoksia omassa energiavärähtelytaajuudessaan.

Samaan aikaan kaiken tämän tapahtuessa, 3D-ajattelumallit hajoavat ja ne 3D-mallit jotka ovat tuttuja heille, ovat poissa, täynnä reikiä ja ne peittyvät 5D-energiaan. Siis he jumittavat 4D-sillalla ja heillä on vain kaksi vaihtoehtoa – seistä paikallaan tai liikkua eteenpäin – ja he ovat tolaltaan, vihaisia, peloissaan ja hämmentyneitä.

Te jotka olette herkkiä ja myötätuntoisia, tunnette heidän tuskansa, ja teidän täytyy päättää, mitä teette seuraavaksi. Keskeytättekö liikkumisenne eteenpäin ja palaatte auttamaan heitä, vai säteilette kirkkaammin, jotta heillä on kirkkaampi valo auttamassa tekemään oman valintansa mennä eteenpäin, vähemmän pakahduttavasti?

Jos valitsit kirkkaamman säteilemisen, olet oikeassa. Mutta he saattavat nähdä sen uutena ärsytyksenä eivätkä inspiroidu valostasi. He saattavat tuntea, että "jätät heidät varjoosi" ja korostat heidän rajoituksiaan.

He saattavat syyttää sinua siitä, että ajattelet olevasi parempi kuin he, ja he nimittelevät sinua. Tai he vääristelevät ehkä sanojasi ja syyttävät sinua sellaisten asioiden sanomisesta, joita et ole sanonut. Muista, että he ovat osa joukkoa 4D-sillalla – epävarmoja, mitä pitäisi tehdä siirtyäkseen eteenpäin, peläten muutoksia, joita tapahtuu heidän elämässään, ja haluten luoda uudestaan 3D-todellisuutensa, vaikkei se ole enää käytettävissä.

Ylösnousemus on kollektiivimatka, mutta yksilöpolku. Kaikki ylösnousevat, mutta omalla tavallaan, omalla tahdillaan ja kulkevat omaa lopputulostaan kohti. Isoa ylösnousemusta ei ole olemassa, kun emme kaikki saavu samaan määränpäähän samaan aikaan tai saavuta samaa värähtelytaajuutta.

Sen sijaan meillä on pienempiä ylösnousemussyklejä, jotka saadaan loppuun riippuen sielutehtävästämme, karmakierrostamme, oppitunneistamme ja siitä, mihin voimme ja haluamme ylösnousta tässä elämässä.

4D-ruuhka alkaa vähentyä, kun jotkut ihmiset löytävät rohkeutta säteillä kirkkaammin ja erota niistä, jotka haluavat ja joiden tarvitsee ottaa oma aikansa valintansa tekemiseen. Lopulta kaikki saapuvat paikkaan, jossa heistä tuntuu turvalliselta, mukavalta ja he ovat harmoniassa oman energiansa kanssa.

Eikä se todennäköisesti ole sama kaikilla, mutta tämä on ok, koska prosessi toistuu jatkuvasti, ja jos jollain ei ole nyt rohkeutta ylittää 4D-siltaansa kokonaan, hän voi ajatella uudelleen sitä myöhemmin.

Loppujen lopuksi heitä inspiroivat ja rohkaisevat ne kirkkaasti säteilevät valot, jotka kertovat heille, että jotkut ihmiset ovat onnistuneesti tehneet tuon matkan ja hekin voivat lähteä pois 4D-sillan tungoksesta. Ja löytäessään rohkeutta liikkua uuteen 5D-todellisuuteen he eivät ole vain turvassa, vaan siellä on myös joku tervehtimässä, kun he pääsevät perille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >