HomeViestejäJennifer Hoffman3.1.2021 - Tammikuun 2021 energiaraportti

3.1.2021 - Tammikuun 2021 energiaraportti

TAMMIKUUN 2021 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
3.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko valmis tammikuuhun? Olemme kaikki innostuneita siitä, että vuosi 2020 on ohi, mutta ennen kuin luulet, että tammikuu on hyppy uudelle polulle ja välitöntä transformoitumista, vedä odotuksiasi taaksepäin muutaman pykälän. Tammikuussa on monia liikkuvia osia ja paljon tapahtuu, joten se on kuukausi harkita vaihtoehtojasi, panna järjestykseen valintojasi ja katsoa, mikä toimii sinulla.

Tämä tammikuu on melko erityislaatuinen, koska se on uuden vuoden ensimmäinen kuukausi ja kaikki haluavat tämän uuden vuoden alkavan! Olemme kaikki kyllästyneitä vuoden 2020 pelkoon ja kaaokseen. Niinpä aloitamme tämän vuoden korkeassa värähtelyvireessä, mutta siitä ei tule helppo hyppy uuteen todellisuuteen. Meidän täytyy tehdä työtä, ja vaikka tammikuun energia antaa paljon tukea aikomuksillemme ja transformaatiollemme, meidän täytyy kuitenkin ilmaista tuo aikomus ja alkaa ruumiillistaa, integroida ja käyttää energiaa, jotta se toimii.

Kaikki selviää kuitenkin, kun meillä on täysin uusia energiaportaaleja, jotka auttavat asioiden liikuttamisessa eteenpäin. Ja olemme kaikki kyllästyneet vuoteen 2020 ja hyvin motivoituneita siirtymään eteenpäin.

Tammikuu alkaa harvinaisen ja historiallisen Saturnuksen ja Jupiterin yhtymän siirtymisellä Vesimieheen, joka tapahtui 21.12. Tämä energiapuumerkki on kanssamme koko vuoden, ja se siirtää meidät Kauriin raskaasta maaenergiasta Vesimiehen ilmaenergiaan.

Valoaikakausi on täällä, lopultakin.

Tiedät, etten ilmoita tätä muistuttamatta myös, että me johdamme energialiikettä ja -vauhtia, joten ajattele tätä uutta valoajan energiapuumerkkiä mahdollisuutena ajaa tasaista asfalttia soratien sijasta – meidän täytyy kuitenkin liikkua eteenpäin ja matkan varrella on muutamia kuoppia.

Kuten voit lukea vuoden 2021 ennustuksistani, 2021 on tarkoituksellisen luomisen ja energeettisen täysivaltaisuuden vuosi. Tammikuu on portaali näiden mahdollisuuksien tiedostamisen ja niiden ruumiillistamisen ja toteuttamisen välillä – tiedämme, että ne ovat ulottuvilla, ja meidän täytyy vain tunnistaa, mihin olemme valmis, ja alkaa ilmaista aikomuksiamme. Olemme uudessa transformaatioristeyksessä, ja tämä tulee vuoden 2020 historian myötä, joten olemme kaikki motivoituneita siirtymään eteenpäin, ei taaksepäin.

Tammikuu on oikeastaan sekalainen energiapussi, kun meillä tapahtuu hyvin monia erilaisia asioita kerralla – uusi vuosi, Saturnuksen ja Jupiterin yhtymä, Merkuriuksen tuleva perääntyminen, Saturnuksen ja Uranuksen neliö, kaikki henkilökohtaiset planeetat vaihtamassa merkkiä ja erittäin voimakas uusi kuu 13.1. – muistutuksena, että Pluto jatkaa tiheyden puhdistamista.

Muista, että vaikka Saturnuksen ja Pluton yhtymä ei ole enää täysin aktiivinen Saturnuksen vaihdettua merkkiä, Pluto on edelleen Kauriissa tekemässä tiheyden ruoppaustyötä, joten emme ole vielä selvillä vesillä. Pluto ei lähde Kauriista täysin ennen joulukuuta 2024.

Uusi kuu 13.1. on suoraan yhtymässä Plutoon, mikä muistuttaa meille, ettei 3D-tiheyden ruoppaustyö ole vielä tehty, vaan pikemminkin se on jäänyt pyörteeseen, josta ei ole pakotietä, minkä me koimme 2020, ja voimme nyt katsella tuota ruoppaamista joen penkereeltä.

Ja kuukauden lopussa täysikuu Leijonassa antaa meille pienen energiasysäyksen, kun se on neliössä Jupiteriin ja Uranukseen, heittäen ikään kuin vähän onnea tiellemme – mutta enemmänkin kuin porkkanana kepin päässä, jotta meidän täytyy siirtyä pois mukavuusalueelta saadaksemme tuon kauniisti koristellun lahjakorin, joka on toimitettu etuovellemme.

Paras tapa tammikuun energian käyttämiseen on välttää hyppäämistä ensimmäiseen tilaisuuteen ja heittämästä kaikkia aikomusmuniamme yhteen koriin, niin houkuttelevaa kuin se ehkä onkin. Hyvin monet ihmiset ovat kertoneet minulle olevansa iloisia, että 2020 on ohi, ja tämä voi johtaa siihen, että hyppää mihin tahansa tilaisuuteen päästäkseen vain pois vuoden 2020 kaaoksesta ja epämukavuudesta. Mutta tämän kuukauden monien mahdollisten energiahäiriötekijöiden myötä, on tehokkaampaa ilmaista aikomus lopputuloksista, joita haluaa, ja sitten kokeilla vaihtoehtoja nähdäkseen, miten ne sopivat.

Tämä tuo mieleeni monien pariisilaisten kahviloiden tarjoaman "café gourmandin", jossa voit kokeilla useita jälkiruokia kerralla, yrittämättä valita ainoastaan yhtä vaihtoehtoa kauniista ja houkuttelevasta valikoimasta.

Tämä on vaihtoehtojen tarkastelemisen kuukausi, ei päätöksenteon. Ajattele, mikä tuo sinulle eniten iloa, ja valitse tuo reitti. Prosessoimme edelleen paljon energiaa, joten saatat olla väsynyt, levoton, uupunut ja ottaa monet torkut päivässä. Itse en ole ottanut yhtä paljon torkkuja vaipoissa olemisen jälkeen!

Tarvitsemme vähän lepoaikaa toipua vuodesta 2020, joten ota kaikessa rauhassa, mutta työstä noita aikomuksia, jotta alat luoda korkeavärähteistä energia-astiaasi, organisoida energiaasi ja osoittaa sitä suuntaan, johon haluat mennä.

Ja yritä olla antamatta itsesi häiriintyä monista liikkuvista osista tässä kuussa – kaikki asettuu maaliskuuhun mennessä ja sitten meillä ehkä on selkeyttä tehdä jokin päätös ja tietää, että se on suunta, johon haluamme mennä, tällä erää.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >